Road trip, ONSDAG 23/7 - 2014

Efter duschen tidigt på onsdagsmorgonen vaknades det endå blött.... Helt pisseblöt, trots att jag duschade en timme senare. Det verkligen rann från varenda ställe på min kropp. Hur är det ens möjligt?! Okej jag var som tur inte ensam, eftersom AC:n i vår lägenhet inte funkade haha. Men endå, kaos äckligt. Alice vaknade och var fortfarande full haha, hon höll på att trilla ur sängen flera gånger innan hon kom upp. Stark som hon är pallrade hon sig till skolan trots att hon fortfarande var lite dizzy in her head, eller hur man ska uttrycka det haha. Fick nog en rolig skolförmiddag i alla fall. När Alice kilat iväg ställde vi fram frukost och käkade i lugn och ro. Vi satt inne och pysslade med saker, kollade på bilder och bara tog det lugnt tills Alice kom tillbaka vid 10. Det var ingen idé att hitta på något speciellt under en sådan kort tid. När Alice kom tillbaka packade vi badkläder och tog bilen ut till en ackvedukt-liknande sak, kallad Pont du Gard. Det är typ som en bro som sträcker sig över en älv där vi stannade hela dagen för att sola och bada. Båda kamrorna var med, inklusive GoPron så vi fick mycket roliga bilder och filmer från dagen. Vi hoppade från klippor och bara njöt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter mångaaaaa timmar sol och bad åkte vi vidare till en liten liten liten by nära älven där vi åt Crépes. Alla andra restauranger var stängda så det fick bli matiga crépes. 
 
 
 
Var sin crépes senare (efterrätt till Patrik och Johan) så var vi påväg tillbaka. Duschade, fräschade upp oss och gick till affären för att handla middag. Alice lagade maten idag och det blev Tortellini med ricotta och chévre ost. Hur mumsigt som helst. 
 
 
'
 
Till efterrätt blev det dagens första glass, ben & jerry. Såååklart tog jag half baked, vilket de flesta andra också gjorde. Utan Patrik han körde på Häagen-dasz :) 
 
 
MATKOMAN kom direkt efter maten. Kvällen spenderades inne med kortspel, prat och skratt. Vi kollade även igenom alla bilder och videos som vi tagit sedan vi kom till Alice. Mycket fint hittade vi där! Somnade bredvid min favorit. 
 

Yttligare en dag man inte kunde önskat bli mycket bättre. Den hade allt. Glädje, lycka, vänner och skratt. 

Road trip, TISDAG 22/7 - 2014

Idag vaknade vi tidigt eftersom det var dags för dagen vi väntat på sedan i fredags. Idag var dagen vi skulle överraska Alice och vi hade inte riktigt filat klart på planen HUR vi skulle överraska henne. Vi tänkte så det knakade i bilen påväg mot Montpellier och grymma som vi är kom vi på en bra plan precis innan vi anlände. Vi kom precis i tid som vi hade tänkt eftersom allt flöt på hela vägen. Vi hade bestämt cirkus 12.30, jag och Alice. När vi körde in i Montpellier (efter köriga enkelriktade vägar) hittade vi det centrala torget Le comédie. Där parkerade vi i ett underjordiskt parkeringshus och jag tog med mitt bagage upp för att hon inte skulle misstänka något (det skulle ju se ut som att jag kom direkt från flygplatsen med bagage för 3 dagar. :)
 
Planen var i alla fall att jag skulle träffa henne vid fontänen först, killarna skulle stå och gömma sig/smygfota oss från andra sidan. När jag var redo och visste att dom var redo (genom diskreta sms) som jag sa var till min mamma så berättade jag för Alice att jag hade en överraskning till henne, eller rättare sagt att hon faktiskt fyllt år och att jag har en present till henne. Jag plockade upp min svarta tröja ifrån resväskan och band för hennes ögon så hon inte såg något. Tog henne i handen och började promenera bort med henne så hon inte skulle fatta vart hon var påväg. Det roligaste av allt var att direkt när vi började gå så sa hon "Det bästa hade ju varit om Patrik, Johan och Daniel var här nu" men jag lyckades lösa det bra med "Åh det hade ju varit det allra bästa". Sedan sa hon "Du har säkert spanat in något grymt glasscafée där du ska bjuda mig på glass" då tänkte jag att jag kör en fuling och får henne att tro att hon kom på mig och att det var det jag tänkte göra så jag drog till med repliken "Du känner mig allt för väl". Haha efter lite promenerande runt med ögonbindel (fjärde gången folk måste trott jag var dum i huvudet) ställde jag Alice mitt framför Johan och Patrik och tog av henne ögonbindel. HON BLEV SÅÅÅÅ GLAD, alltså i dessa stunder känner man ju att det var värt allt. Denna reaktionen gör en så glad så det är såå värt att åka 280 mil och ha ont i rumpan efter så mycket bilsittande. Värt alla timmar och alla pengar i världen. Helt klart! ♥ Åh vi blev så glada att du blev så glad Alice. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter en mycket känslomässig stund med många glädjetårar bestämde vi oss för att gå och köpa glass, hehe glassmonster som vi är! Sedan gick vi och bokade bord på (enligt Alice) den bästa italienska restaurangen i Monpellier, La Sicilia. Vi reserverade bort till klockan 20, gick och packade Alice väska på hennes residens. Hon skulle ju såklart bo med oss dessa 3 nätter. 
 
 
 
 
 
 
 
Efter allt flängande hit och dit i staden tog vi bilen ut till havet. Som var OTROLIGT kallt. Så skönt att vi hade med bilen, så vi slapp åka buss och tåg etc varje dag. Allt tar ju så otroligt mycket längre tid då! Då hinner man typ med hälften av allt man vill göra och man pallar typ inte för att det blir så krångligt och omständigt. Men nu löste vi allt tack vare grymma idéer, bra bil och en grym Johan som förare! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter några timmar av sol och bad åkte vi tillbaka hem. Gjorde oss i ordning, duschade etc. Sprang in på en affär och köpte både Rosé och vin för ikväll. Ett sånt här tillfälle är ju ingen snack om saken att man ska skåla om. Team Awesome är återförenade men denna gången i Frankrike, andra sidan Europa. SKÅL PÅ DET! (y) Efter skålning blev det massa fotande. Mer skumpa, mer vin och ännu mer på det. Blev som sagt ett återbesök i affären för att köpa yttligare en flaska Rosé. Sedan promenerade vi vidare till restaurang La Sicilia där vi skulle käka middag. De kommande bilderna är tagna med Alice kamera. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter en lång middag av god mat och en liter vitt vin (som förmestadels sköttes av Patrik och Alice eftersom jag inte gillar vitt vin) gick vi vidare hem för att vila, trodde vi. Men det dröjde inte länge förens jag och Alice bestämde oss för att gå ut till Barberrouse eller vad den nattklubben vi hamnade på nu hette. Det var gratis inträde för tjejer så då måste man ju passa på liksom! Där köpte vi några shots och dansade i ungefär en timme, sedan satte vi oss ute på Le Comédie och pratade om massa skoj! Efter det ledde jag Alice hem på axeln i princip (tror en liter var liiite för mycket to handle om man säger så) haha. Det dröjde inte många sekunder innan vi somnat i den stora dubbelsängen! Sov inte så jättebra då jag vaknade upp morgon efter HELT svettig, det verkligen rann om mig. Helt genomblöt verkligen... Alltså kaos, jag bara slängde mig in i duschen och gick sedan tillbaka och sov en stund till. Måste ju vara pigg för alla bus som skall hända under nästkommande dag. 

Road trip, MÅNDAG 21/7 - 2014

Uppe med tuppen, var vad jag och Johan var på måndagmorgonen. Det var knappt någon ute i Milano, förutom städare som var tvugna att tömma alla papperskorgar och ta bort allt skräp från gatorna innan folk vaknade och började bege sig till jobben. Några tidiga kaffedrickare såg vi sitta ute och läsa tidningen med men annars var det förvånansvärt tomt för att vara klockan 7 på en måndagsmorgon. Vi promenerade hela 5 kilometer duktiga som vi var. Vi gick längs shoppinggatan hela vägen upp, sedan en sväng ut på en tvärgata, lite huller om buller och sedan tillbaka på shoppinggatan igen. Shoppinggatan hette Corso Buenos Aires tror jag det var. :) Vi bodde verkligen jättefint, tack vare grymma hotelletaren Patrik :D Medan vi var ute och promenerade passade Patrik på att sova lite extra, det gjorde han rätt i, alltid viktigt med lite extra energi. 7.30 prick var jag och Johan tillbaka och då gick vi ner och åt frukost. Patrik kom några minuter senare. Som jag sa var även frukosten bra, mycket bättre än syltmackorna vi fick morgonen innan så vi var mätta och belåtna när vi skulle checka ut och åka därifrån. 
 
 
Vi vinkade hejdå till Milano och körde vidare mot kusten. Idag visste vi att vi hade en otroligt vacker kustväg framför oss att köra så det var inte alls jobbigt att sätta sig i bilen för att åka. Vi tog oss först ner mot havet, till Genova, där fortsatte vi väster ut mot Nice, Monaco & Marseille. 
 
Vi planerade även att stanna och bada längs vägen, sådär spontant att liksom köra och sedan så fort vi ser något fint, bara stanna och bada. Det lyckades vi bra med och hittade ett hyfsat ställe att bada på. Dock tajmade vi vädret så otroligt dåligt då det var strålande sol HELA tiden vi körde bil och så fort vi stannade för att gå ut och antingen sola eller bada så blev det molnigt haha. Men lite moln stoppade inte oss från att bada, det var ju trots allt fortfarande 30 grader i luften. Jag var lite pumsen i början av färden att jag lyckades somna gott, och där fick man så man fes när det alltid ska tas bilder när man sover... En av tre.. eller fyra kanske det var. 
 

Lite mer vaken efter en Celsius, nu var man ju tvungen att vara vaken så man inte missar det fantastiskt fina landskapet. Vägarna och allt var fantastiskt fint här med. Man körde verkligen precis bredvid havet. 

 
 
 
 
Sedan bestämde vi oss för att stanna och bada, då kom GoPron och min systemkamera fram. Vi tog ett antal fina bilder! :D Spenderade kanske 1 timme vid havet, det var otroligt härligt. Skugga dock men det gjorde ingenting. Blev ju strålande sol sedan när vi satte oss i bilen igen haha! 
 
 
 
 
 
Knäppte en väldigt fin men väldigt ljus bild på mina superpojkar. Men jag gillar den så, så tänker inte redigera den! ;) Hehehhe. 
 
 
Vi försökte lyckas tajma självutlösaren och det gick... 
 
 
 
Tillslut... 
 
 

Medan killarna simmade i vågorna passade jag på att fota lite. Mitt huvudobjekt fick bli en liten kille som stod och lekte med en hov. Så härligt att se att något så enkelt kan underhålla någon så länge! :D 
 
 
 

Gjorde lite utav det jag tycker om att göra. Spralla omkring! 
 
 

Patrik kastade lite macka med! Innan vi begav oss vidare en bit satt vi i solen vid bilen och solade på vägkanten. Tredje gången folk måste trott vi var dumma i huvudet. Haha!

 
Efter en timmes badande var klockan runt lunch. Vi körde vidare efter lite solandes och hittade en supermysig italiensk restaurang på vägen. Efter lite letande hittade vi en jättetrång parkering där grymma Johan lyckades parkera. Vi gick in och åt en supergod och relativt billig lunch. Jag åt Ravioli med pesto medan Johan och Patrik åt någon penneliknande pasta också med pesto. Jag råkade beställa Ravioli bianco (vilket innebär helt torr pasta utan någon som helst sås) men jag menade ju bara UTAN tomatsås men med någon vit sås istället. Så när jag fick min blev jag fett besviken för hur god är mat utan sås liksom. Men snälla som Johan och Patrik är erbjöd de mig massa av deras BAMSELASS med pestosås. Min mat blev efter det - DELISIOUS! Får inte glömma att vi även åt vitt bröd med olivolja, salt och peppar innan med <3 <3 <3 <3 
 
 

Och att salta och peppra maten för oss var ju också standard. Jag tror inte jag åt en enda måltid utan att salta och peppra så mycket det bara gick. Okej visst, italienare lagar FANTASTISK mat, ärligt talat. Men de är jävligt dåliga på att krydda maten, där leder Thailand stort! ;) Men det gör ju inget så länge alternativet finns att man kan få krydda maten precis som man vill! (y) Ser det inte hur smarrigt ut som helst? Tummen upp! 

 

Lagom efter maten satte vi oss i bilen igen och fortsatte köra längs kusten. Där vi körde asså, landskapet! ;) Vi stannade för en glass, hittade en Gelateria där en super mysig och jättetrevlig tant jobbade. Hon var en 10a ;) På vägen tillbaka till bilen köpte vi även med oss en Foccacia med gorgonzola ost, men det var lite torr så det var ingen hitt. Vi gick även förbi en fruktaffär där vi köpte persikor, bananer och äpplen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hittade ett superfint ställe att stanna på med utsikt guld värd. Där tog vi återigen några bilder innan vi fortsatte vidare mot Valette Du Var där vi spenderade natten. 
 
 
 
 
 
 
 
Ni är så fantastiska. You guys mean the world to me ♥
 

Och på några sekunder var vi i da-da-da-daaa France! 
 
 
Vi hittade faktiskt till vårat hotell, Hotell Var väldigt enkelt faktiskt. Vi stannade och frågade några fransmän om vägen och förstod med hjälp av varandra deras färdbeskrivning PÅ FRANSKA!? Kan ni fatta!? Så grymma är vi. När vi kommit fram till hotellet packade vi in allting på rummet. Hotellrummet var ganska häftigt för det var vääldigt högt i tak med ett loft på, ett tvåvåningsrum med två sängar som på ett loft och en stor dubbelsäng på markplan. Det var riktigt najs för vi hade balkong med och det fanns pool men den hann vi aldrig använda eftersom den stängde minuten vi kom dit och öppnade dagen efter minuten vi skulle åka hem, haha bra tajming som vanligt! :/

 
Vi var vrålhungriga med.. Eller jag vi matvrak ville ha något gott haha! Vi såg att de hade en Carrefour i närheten (vi som alltid haft otur och inte hittat de Carrefour vi letat efter) vågade endå chansa. SÅKLART när vi kommer dit, stängde de 10 minuter tidigare. SÅKLART! Jag sa det till och med när vi låg på hotellrummet. Antingen så stänger ju en affär 21 eller 22, inte 21.30 liksom, vilka är så dumma och gör det - JO SÅKLART I FRANKRIKE ÄR MAN SÅ DUMMA OCH GÖR DET! Haha men vi lyckades lösa en sista sekunden macka på Subway som var så gott så gott så gott! :D Och lite kakor på det så var maggen go och gla (och stor) haha. På kvällen låg vi och skrattade åt Oturs Olga och random saker, även de roliga videosarna från GoPron, och att vi trodde vi blivit rånade på pengar (som vi sedan insåg att vi hade i kontanter i plånkan istället) haha att vi inte DOG skratt-döden! Sådan fantastisk dag, snacka om att man njöt av livet och njööt av semestern. Imorgon (tisdag) är det alltså första SERIÖSA stoppet, första planerade överraskningen för Alice!
 
 
Mätta och belåtna kröp vi till kojs för att göra oss redo för Alice överraskning.

Detta har jag inte berättat än, men... En utav anledningarna till att vi gjorde denna resan var pga att vi skulle åka ner och överraska Alice och visa hur mycket vi saknat henne och hur mycket hon betyder för oss. Därför kokade vi ihop våran plan att bila ner genom Europa, hela vägen ner till Monpellier (2800km) för att överraska henne. Vi gjorde liksom en hel resa och ett helt äventyr av detta. Det är därför jag publicerar allt nu eftersom jag inte ville avslöja något innan då jag vet att Alice läser min blogg. Vi hade planerat denna resa sedan maj men undanhållt den helt för Alice för att vi älskar reaktioner av överraskningar. Alltid kul att smyga och göra saker som ingen vet om. Så alla mina inlägg från och med 18/7 tills 20 var alltså ljug. Jag var tvungen att hitta på saker jag gjort för att Alice inte skulle börja undra något. Om jag helt plötsligt slutar snapa och blogga kommer hon ju förstå att det är något skumt pågång, därför försökte vi hålla det så livat och trovärdigt som möjligt så hon inte skulle misstänka något.

Därför var tisdagen den första dagen vi faktiskt hade en tid att passa. Alice visste ju som sagt om att JAG skulle komma ner och hälsa på men hon trodde att jag skulle flyga ner och SJÄLV. Jag sa till henne senast vi pratade på skype att mitt plan skulle landa 11.30 och att jag hade fixat transfer in mot centrum och att jag skulle smsa henne när jag kommit fram då jag vet tid och plats hon kan möta mig på. Men vi visste ju inte innan vart som var ett bra ställe att överraska henne på men när vi kom in i Montpellier med bilen hittade vi ett parkeringshus i centrum med en gång. Så grymt planerat! I alla fall, nu har jag redan spoilat lite på nästa dag men aja.. Hennes present fick istället bli att jag snyltade med mig Johan och Patrik ner (utan att hon hade en susning) och så skulle vi överraska henne och spendera 3 dagar tillsammans med henne i Montpellier. Fortsättning följer i nästa inlägg! :D 

Road trip, SÖNDAG 20/7 - 2014

Detta "hotell" hade de oskönaste kuddarna jag varit med om i mitt liv. Jag kunde inte hitta någon skön sovposition överhuvudtaget, så hemskt. Kändes som att sova på en paff sten typ. Jag och Johan var super-mega-dunder-trötta denna kvällen och skrattade åt allting, eller i alla fall jag. Sedan stod vi på huvudet mot väggen för att fördriva tiden när vi inte kunde sova. Jag skrattade åt att Johan såg ut som en dinosaurie när han skulle sova, och det gjorde han faktiskt. Snäll som Patrik är, gick han ut till bilen och hämtade våra egna kuddar, strax efter det stendäckade både jag och Johan. Vi ställde återigen alarmet tidigt för att komma till Milano (som var vår nästa destination) så tidigt som möjligt. Det skulle bli bra väder och då är det alltid kul att kunna vara ute och ta vara på dagen. Vi gick ner till "frukosten" om man ens kunde kalla det det... Som bestod av torra mackor och sylt, mjölk och frosties.. Haha sämsta jävla frukosten på hela resan, vi skrattade typ åt det. Man blev inte ens mätt. Så jämförde vi och förväntade oss likadan frukost som på Ballands morgonen innan, haha osis asså. Juste det ja, detta hotellet var man även tvugna att betala i kontanter så jag och Johan begav oss ut på en automat-jakt på morgonen medan Patrik gjorde sig iordning. Jag fick frågat om vägen på italienska, och förstod var dom sa, så nöjd blev jag! Först frågade jag om de pratade engelska (på engelska) men alla 4 män som stod utanför en mack bara skadade på huvudet men sa att de pratade tyska, haha som att det skulle hjälpa tänkte jag, bara för att jag inte kan tyska såklart.. Haha men så frågade jag på italienska, och de förstod dom som tur var, yeey! :D Vi hittade efter en stund automaten och tog ut 160 schweiziska pengar, hur fula som helst. De har ju inte Euro eftersom de inte är med i EU. 
 
 
 
Helt klart äckligaste frukosten på länge, kaos! Magen kurrade lika mycket när man gick därifrån, hej ONÖDIGA kalorier :O Vi stängde igen väskorna, betalade och körde vidare mot destination MILANOOO! ;D Kan snacka om att jag var taggad för mitt favoritland i hela Europa! <3 Beräknad ankomst i Milano var 11. Vi prickade precis. Här var gränsen och vi var tekniskt sätt i Milano ;) Nu skulle vi bara hitta centrum med... 
 
 
Väl framme i Milano runt 11 lyckades vi hitta ett bra parkeringshus. Lite extra körningar och svängar här och var lyckades vi fått parkerat. Vi tog även ut lite pengar i en automat för att ha lite cash med. Vi glömde ju såklart växla pengar när vi var i Sverige, dumma som vi var glömde vi ju hela klart bort det. Men detta uttaget på 950 kronor bidrog också till många skratt under resan då vi dagen efter glömde av att vi tagit ut pengar och kollade kontona och trodde vi blivit bestulna på 950 kronor då vi inte visste varför det dragits pengar från kontot. Lika mycket från allas också. Hahaha det var så sjukt kul. 
 
I Milano lekte vi turister, gick runt och kollade på gamla byggnader! Jag var ju tvungen att kolla Doumo som är en kyrka, väldigt gammal kyrka. Typ det som kännetecknar Milano. Sedan blev det många timmars shopping, stackars superpojkar, men de hängde med mig så glatt in i alla affärer. Affär efter affär. Men som tur var stannade vi HELA tiden för glass på olika ställen. Vi gick på glassafari för att hitta nutella glass men det verkade inte finnas någonstans, det är säkert något speciellt bara i Rom och södra Italien eller något. De kanske inte är så mycket för nutella i norra.. Knäppt i alla fall. Hittade en smak på glassen som hette Pingvin, och den var blandad med RIKTIG nutella så jag var halvnöjd med glassen i alla fall. 
 

Vía Dante hittade vi, som var shoppinggatan! Yey

Patrik var den första som shoppade, ett par strumpor! Medan jag och Johan testade kepsar! 
 

En KOOOORT stund senare var det ju självklart dags för premiärglassen. Man kan ju inte vara i Italien särskillt länge innan man måste äta glass. Jag kan ju säga att jag är såååå glad att jag har de två största glassmonstrena med mig på resan. Det blev totalt 4 glassar denna dagen! De största bägarna med flesta antal kulor som gick varje gång (y) 
 
 

Blev en selfie med den gamla doumon! 
 
Första fotot vi bad någon ta åt oss! 
 
Vi promenerade runt överallt, hittade Ferrari store som vi bara var tvugna att gå in och ta en titt i. När man gick in var det ingen vanlig pling klocka utan en gas från en bil, haha så töntigt. Men det var häftigt där inne. En affär med fyra våningar, för barn, vuxna, lite dyrare och markplan. Det var häftigt. 

 
 
 
Glass nummer 2 var tätt inpå glass nr 1. 
 

Tog lite rast från shoppandet och promenerandet för att vila benen lite. Näst upp var kisse-paus eller ah toaletande. Som blev Donken. ;) Alltid räddaren i nöden. 
 
 
 
Vi hittade en Magnum store där man fick göra sin egna Magnum. Eller det stod en som gjorde den åt en men man fick välja själv hur man ville ha den. Vi var dock på jakt efter en Magnum Caramel, men det blev utan succé denna gången. 
 
 
Lite shopping på h&m efter det. Trots att man alltid kollar i Sverige och jag försöker alltid undvika att kolla i svenska affärer när jag är utomlands kunde man inte undgå. De har ju så bra saker och vi var ute efter färgglada shorts! Patrik köpte ett par skitsnygga marinblå tygskor som användes flitigt under resan! ;D jag och Johan missbedömde även Patriks byxstorlek.. Ganska ordentligt (a) Haha. 


Men lika glad var Patrik för det! 
Efter många timmars shopping promenerade vi tillbaka till bilen. Det tog en stund innan vi förstod hur man tog sig ut ur parkeringhuset men efter lite hjälp från den mest OHJÄLPSAMMASTE människan i hela Italien lyckades vi komma ut. Nu var nästa destination att hitta hotellet vi skulle bo på. Hotellet hette Hotel Firence och låg mitt i centrum, mitt på shoppinggatan och de hade tillgång till ett garage (som tur var). Vi försökte först parkera på gatan men det var ju så komplicerat så efter vi hittat hotellet gick vi och flyttade bilen direkt. En hjälpsam kille från hotellet guidade Johan till garaget, det trååånga garaget! Vilken tur att jag slapp köra där säger jag bara! Vi fick rumsnyckeln, gick till rummet, duschade och gjorde oss i ordning för att gå ut och käka tidig middag. Vi var vääldigt tidigt ute märkte vi. Italienare och deras konstiga mattider... Alla restauranger har sådana konstiga öppettider eftersom de flesta italienare äter så himla sent, runt alltså 11-12 på natten. Vem äter middag så sent liksom?! Då har man ju redan hunnit dö hunger-döden ju!? Ala restauranger stänger efter lunch vid 14 någongång och öppnar tidigast 18 igen, så strange. Vi lyckades hitta ett ställe som öppnade klockan 18 där vi åt. Det var en italiensk restaurang fast med asiatisk personal, så det blev liksom thai/italiensk mix på maten. Italiensk mat med asiatisk touch kan man väl säga. Restaurangen var förövrigt lite häftig. Man satt på ett golv som var som ett akvarium så att det simmade fiskar under oss, sedan fanns det hummrar och sådant inne i restaurangen med, levande asså. 
 
 
Kan ju berätta att vi även ÖVERKONSUMERAT vitt bröd med olivolja och salt, för det är SÅÅÅÅ gott. Alltså det godaste att äta medan man hungrigt väntar på den smaskiga maten. Vi nästan krigade om bröden! Haha. Jag och Johan åt Pasta carbonara och Patrik åt någon nudlar och skaldjursmix bara för att inte alla tre skulle ta exakt samma! ;) Alla tyckte det var gott och vi åt upp allt väldigt fort eftersom vi var vrålhungriga efter en lång dag av shopping och bara glass. 
 

Efter maten var det givet med glass nummer 3. 



Efter glassen strosade vi omkring en stund på stan, kollade i lite till affärer som var intressanta. Vi bodde ju trots allt på shoppinggatan så lite var vi ju tvugna att kolla. Inget skulle hinna öppna morgondärpå innan vi var tvugna att åka vidare. Efter det gick vi tillbaka till hotellet för att byta om och vila lite, efter det gick vi ut och satte oss på världens sämsta bar som blandade drinkar som smakade bajs. Haha där åt vi 4e och sista glassen för dagen som var en Tartufo liknande glassbakelse från Carte d'or som också smakade bajs. Haha lyckat... Vi funderade seriöst på att ta springnota för det var dyrt och smakade hemskt.

 
 
 
 
Hotellet vi bodde på såg ut så här, från utsidan! 
 
Senare på kvällen kollade vi igenom lite filmer från GoPron, lyckade pausa och printa en otroligt sexig fish-eye bild på mig. Jag är såååå stolt, ny profilbild kanske?! 

Dag tre blev också en otroligt lyckad dag med mycket shopping, mycket skratt, god mat och framförallt GOD glass. Så mycket glass att jag och Johan bestämde oss för att gå ut på en morgonpromme dagen efter. Så vi somnade ganska fort när vi kom tillbaka. Ställde återigen alarmet på 7. Denna gången var jag även SÄKER på att frukosten skulle vara godare! 

Road trip, LÖRDAG 19/7 - 2014

Lördagen vaknade alla tre pigga och glada för en ny dags äventyr. Jag somnade ju med musik i öronen så jag lyckades sova skönt jag också. Vi hade ställt alarmet på 7 för att komma iväg så tidigt som möjligt. Det var många mil som behövdes köras idag också! :D
 
 
I väntan på att Patrik (som btw är den segaste på att duscha) duschade, fick jag en grym idé om att vi skulle hoppa i hotellsängarna... Hehe det var ingen jättebra idé då Johan lyckades hoppa sönder hotellsängen redan på det fjärde hoppet haha. :'-) Men idéen var bra i den aspekten att den under resan har lett till MÅNGA skratt. Det bästa av allt är att jag satte på GoPron när vi började hoppa så vi lyckats fånga hela händelsen på video, YEY ME! :D 
 
Vi gjorde oss i ordning och gick ner till frukosten. JAG BLEV SÅÅÅ LYCKLIG när jag såg att det var en ordentlig buffé uppdukad! Finns det något bättre än hotellfrukost? Nej skulle inte tro det. Så himla gott. De hade olika bröd, pålägg (NUTELLA!!!) yoghurt, flingor, ägg, äggröra, korv, juice ah you name it. Där satt vi länge och smaskade innan klockan blev lagom till att åka. Jag gjorde mig en "att ta med- macka" som jag planerade att äta till lunch, för att det var så smarrigt och gratis är gott hehe. 
 
 
Mätta av matkoma packade vi ihop våra saker (var inte så mycket att packa ihop då vi knappt packade upp) men gick vi ner och checkade ut och satte oss i bilen och började åka. Vi var redan nu efter att bara packat bilen en gång grymma på att packa in igen så att allt fick plats. Sedan så det låg i bilen låg det genom hela resan, hur många gånger vi än plockade ut det, lade vi tillbaka det precis likadant igen haha. :) 
 
 
Vi brummade igenom hela Tyskland under dagen, med mig och Johan sjungandes i framsätet. Lite nutella och en sked stulet från hotellet kunde det ätas på vägen med. Lunchdags blev när det var kissepaus, vi hittade ett ställe att köpa något enkelt på. Jag hade med mig min smörgås så jag åt den medan Johan och Patrik gick in och köpte var sin. Sedan åt vi i bilen medan vi körde för att spara så mycket tid som möjligt. Idag hade vi en LÅÅÅNG bit att köra, planerna var att hinna genom hela Tyskland och mestadels utav Schweiz för att ha nära till Milano dagen efter. 
 
 
 
 
Med mackorna i händerna körde vi vidare in i Schweiz. Jag vet inte hur det är för er, med för oss höll inte mackorna särskillt länge innan vi blev hungriga igen. Men vi höll oss till runt klockan 6. Ombyggnationer hit och dit och enkelriktade gator gjorde att vi susade omkring i hopp om att hitta mat VÄLDIGT länge haha. Vi körde av i någon liten by i Schweiz någonstans och ville hitta någonstans att äta. Jag kom med idén att springa in på Coop och handla något som vi kunde äta för att göra det snabbt och enkelt, IGEN. Min ide sög väldigt hårt då vi sprang omkring där inne hur länge som helst i hopp om att hitta något, men de hade absolut INGEN färdig mat. Det var till och med så illa att vi stod och övervägde om vi skulle käka frusen paj hahahhahaha. Men tillslut köpte vi sådan mat som egentligen ska värmas i ugn eller micro, kyld alltså, inte fryst. Och en grillad kyckling till det (som faktiskt var varm). Liten vatten på det och KAKOR såklart. Jag har hittat en till som gillar kakor lika mycket som jag, grymt Patrik! (y) Vi satte oss utanför Coop på deras gräsmatta och körde på en spontan picknick. Ännu en gång trodde folket runt omkring oss att vi var dumma i huvudet men jag tycker det fungerade utmärkt. Jag valde någon mat med kyckling så för mig blev det kyckling och grillad kyckling och det = nöjd Elina. Patrik och Johan tog någon nudel och skaldjurssak som jag tror hade varit godare varm. Men det fick gå för denna gången så har vi ett grymt roligt minne på det med, haha. 
 
 
 
 
Efter många många felkörningar hittade vi tillslut ut på motorvägen igen, eller nu var det inte motorväg utan bara rätt väg vi behövde hitta. Alltså dessa vägar vi körde på, så sjukt fina. Det var upp och ner, slingrigt och fint. Bärg och fint landskap överallt. Jag kunde inte med att inte plocka fram systemkameran och knäppa lite fina bilder. Nu satt jag bak också så jag var lite rastlös, därav mobilbilderna. Alltså landskapet, vägarna, bergen, det var så. otroligt. fint. När vi körde där kom världens oväder också, det ösregnade och blixtrade en lång stund på vägen. På dessa slingriga vägar tog även bensinen slut så vi stannade vid en bensinmack med världens utsikt över bergen. Där var det foto- och kisspaus. 
 
 
Nu ska ni få se de seriösa och fina bilderna från landskapen. De var mycket tunnlar, mycket regn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helt fantastiskt säger jag bara. Det var såklart finare i verkligheten med. Vi körde i alla fall genom i princip hela Schweiz och stannade i en liten by kallad Lugano som är blandning mellan Schweiz och Norra Italien. Vi hade ringt och reserverat ett Bed & Breakfast liknande ställe att sova men efter mycket felkörningar, vändningar och letande gav vi upp och tog ett annat istället. Vi hade lyckats komma helt fel och klockan var redan 23 på kvällen. Från där vi befann oss till hotellet var det minst 40 minuter till i bilen och det orkade vi INTE. Johan lyckades få kärringstopp (SOM VI OCKSÅ FICK MED PÅ GOPRON) så lyckat så vi fick en till sjukt rolig film o´som bidragit med många skratt under resan. :) Efter lite letande hittade vi ett annat "hotell" vet jag inte om man kunde kalla det men det hette Osteria Americana, där tog vi ett 3 bäddsrum som var ganska dyrt för den standarden det var. Men vi var trötta och nöjde oss med vart som. Vi använde oss lite utav deras internet, alla passade på att duscha och sedan kröp vi till kojs, väldigt trötta efter mycket bilkörning. 
 
Vi somnade ganska fort, men denna dagen var det Johans tur att snarka. Men knuffade han ganska hårt så han lyckades sluta medan jag hann somna, yey! (y) Klockan stod på 7 för att vara pigga och glada för en ny dags äventyr. 
 
 
 
 

Road trip, FREDAG 18/7 - 2014

Ja, eftersom jag inte kunde blogga ordentligt under vår resa (eftersom två av mina vänner som läste min blogg skulle överraskas) får jag uppdatera nu i efterhand istället så att när jag om några år vill gå tillbaka och se vad jag gjorde dessa datum eller bara titta tillbaka på en fantastisk sommarvecka ska kunna göra det. 
 
Vår resa började fredag den 18 juni. På morgonen vaknade både jag, Patrik och Johan upp redan vid 5, eftersom ingen av oss kunde sova i den hårda sängen vi sov i + att vi var brutalt taggade inför att komma iväg. Vi gick upp tidigare än planerat och gjorde i ordning frukost och packade det sista. När packningen var klar började vi bära ut allt till bilen och packa så att allt fick plats, på 10 dagar är det mycket som behövs ha med. Vi hade även frysbox där vi tog med oss frukt och dricka för resan, vi visste att det skulle bli varmt! ;) Jag började att köra, från Rödbo där Patrik och Johan bor.
 
 
 
Vi startade bilen runt 8 någon gång och GoPron var såklart med. Vi körde på mot destination Malmö, det var dit skyltarna först ledde oss. Tre timmar senare virrade vi bort oss lite i Malmö eftersom vår halvt efterblivna GPS inte ville visa småvägar utan bara små (nu var det också Johan som körde) vid första kissepausen bytte vi chaufför för att inte trötta ut oss det första vi gör. Tack vare Johans gryyma körningsskillz hittade vi rätt ut till Öresundsbron och tog oss över den tillsammans med GoPron, jag var as taggad att filma när vi körde på bron för allt ser så häftigt ut därifrån och havet känns så otroligt stort.
 
Väl över på Danmark sidan, var vi precis i tid utifrån våra beräkningar, vi hade planerat att vara där runt 11,30 (lagom till lunch). Vi sket dock i att äta i Danmark eftersom det kändes för tidigt och vi ville istället hinna köra lite längre på dagen, vi hade ju som sagt en bit att hinna med. Planerna var att vi skulle köra hela vägen till Hannover och stanna första natten där. :) Vi hade även planerat att äta Crepés i Danmark (min önskan) men ingen utav oss var hungriga efter den bamsefrukost vi åt på morgonen, som vanligt när vi är igång så handlar det om MYCKET mat. :) Vi tog oss vidare över nästa Danmarks bro och hade passerat Köpenhamn runt 12 någon gång och fortsatte att köra och köra. I Danmark var det ganska mycket kö, pga vägarbeten hit och dit vilket ledde till att vi satte på högsta volym på musiken, drog ner rutorna och satt och dansade i bilen. Alla som körde förbi måste trott vi var dumma i huvudet. Men jag lovar i alla fall att vi hade såå mycket roligare än dom, för oss var t.o.m kön rolig.
 
När vi väl kommit fram till Hamburg började våra magar kurra, vi körde av så nära autobaun som möjligt för att snabbt och lätt komma på den igen. Ett snabbmatsställe á la Tyskland som hette någonting på M blev vårt första lunchstopp, då var klockan runt 13 någonting och det var SJUKT varmt. Jag åt någon kyckling med sallad och båda superpojkarna åt friterad fisk med pommes :) Mätta och belåtna (OCH VARMA) fortsatte vi vidare mot Hannover där vi skulle spendera natten. Hela bilfärden har bestått av hög musik och jag och Johan har sjungit i princip hela vägen. Go träning för magen och diafragman eller vad det nu är man använder för muskel när man sjunger ;)
 
 
Stoppet för middag blev en bit innan Hannover, nära motorvägen igen. Enklast så så att man inte behöver köra av långt, spendera massa tid och sedan kanske inte hitta tillbaka igen. Där blev det schnitzel bara för att vi faktiskt var i Tyskland så kändes det väldigt passande! Hela resan har varit väldigt spontan, det har skett mycket spontana beslut och vi har kört, stannat och ätit där det funnits ställen och där det passat. Så härligt att resa med Patrik och Johan för allt blir så enkelt, vi håller med varandra om det mesta och ingen utav oss är särskillt kräsna (på semestrar).
 
Vid 21 någongång svängde vi av i hopp om att hitta ett hotell att sova på. Vi ville inte ha något allt för dyrt och inte allt för långt bort. Vi hade planerat att sova många nätter i bilen men Patrik och Johans föräldrar satte stopp för det för de tyckte inte att det var någon bra idé, så vi fick försöka hitta hotell längs vägen till hyffsade priser. Efter mycket sura bemötande från olika hotell och olika kineser hittade vi tillslut Hotell Ballands som var hur fint som helst. Låg som ute på landet, var hur fin miljö som helst, lugnt och stilla med. Vi fick till och med bo 3 stycken i ett dubbelrum, för samma pris, fick extra lakan, täcken osv! Hur snälla som helst och personalen hade verkligen ett toppen bemötande! När vi lagt in sakerna på rummet gick vi ner till baren, vi var ju tvugna att fira att vi kommit iväg och att första dagen gått så bra. En drink blev två, eller ah senare blev även tre och vi hade en fantastisk kväll på deras uteservering där vi pratade, skrattade och spelade yatzy. En riktigt bra dag, alltså dag 1. Somnade runt 01 någongång men jag hade problem att sova då Patrik snarkade HUR HÖGST SOM HELST. Men med headsetet i ögonen med min favoritspellista somnade jag strax där efter. Vaknade helt utvilad vi 7 dagen efter. Början på en ny dag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
En grym kväll med MYCKET skratt, stora och små, fulla och allt var de nu var. Kaos. Ni är bäst killar. 

Allt har sina förklaringar

Ja det var inte så konstigt att jag sov sämst inatt... Då alla spårvagnar har börjat gå varannan minut PRECIS utanför mitt fönster! :| De låter ju inte lite när de startar/stannar/bromsar heller, kaos.. Vaknade typ varja timme eftersom jag sov med fönstrena öppna. På morgonen vid 4 gick jag upp & stängde fönstrena och då försvann mycket av ljudet, KAOS! Aja. Såhär nära går spårvagn 4, 8 och 11. VARJE MINUT! Waaah :( 



Vaknade endå hyffsat pigg. Tog på mina snabba skor och tog mig ut på en 4,6 kilometers promenad i solen. Stekte ägg till frukost när jag kom hem och åt ute på den gemensamma balkongen för att det var så svalkande och skönt. Efter detta började jag sakta men säkert packa ihop ALLA mina saker från lägenheten då jag flyttar ut idag. Trodde det skulle gå fort eftersom jag inte hade så mycket grejer men i slutändan vissde det sig visst vara MYCKET saker så det tog tvärlång tid -.- Haha. Skulle åka till pappa vid 10.30 men kom inte iväg förens 11.30 då det var mycket att packa + att det blev många spring upp- och ner till bilen och tillbaka för att packa in.. Dammsög och dammade allt, plockade ur både kyl och frys, lämnade in nyckeln, och sa hejdå till lägenheten. Körde förbi Coop på vägen till Hisingen för att panta de sista burkarna sedan bar det av hem till papse för att träffa honom en stund och diskutera vuxna saker haha! ;-) 




Planerna idag var att träffa Alicia men hon mår inte så bra så jag drog en sväng till gymmet istället. Fick kört ett ordentligt axlar- och bicepspass så nu är det jobbigt att ens hålla upp telefonen. Fick halvt sagt upp mitt gymkort igår med, vill helst inte det men får göra det nu eftersom jag flyttar tillbaka till mamse imorgon. Vad ska man med ett Fitness24 kort till där när det inte finns någon anläggning i närheten... Nu har jag spenderat lunchen ute på bryggan i solen, SÅÅÅ HIMLANS HÄRLIGT! Soldyrkan nr 1 är jag känner jag. Men allt för att bli brun (y) Vet ej vad som händer med resten utav dagen men det återstår till att se! 


Kan ju berätta att jag ÄNTLIGEN fått köpt mig min favoritparfym. Köpte den på båten från Tyskland till Danmark, kunde inte riktigt låta bli. ;-) Kan också avslöja att jag provade den för första gången idag! Så nu luktar man gott! 

Ha en riktigt härlig dag fina ni. 

Kvällsdopp for the win

Jag absolut älskar kvällsdopp. Då det är varmare i vattnet än på land så att man verkligen vill ligga i vattnet & bara njuta! :) Idag åkte jag bara hem och vände. Direkt efter middagen tog jag vagnen och bussen till Sannegården och hämtade upp bilen & Jonas och åkte ut till Lilleby igen för ett kvällsdopp. Det var så kul där med mina superpojkar så jag ville åka dit igen :) Hopptornet gör allt roligare! Fick filmat både framåt- och bakåtvolt idag så kanske lägger ut de på bloggen om jag får videofy.me att funka igen. Så länge får ni nöja er med bilder. Efter badet pratade jag med pappa en stund & kollade en stand-up scen med Jonas. När jag kom hem till lägenheten tog jag en snabb dusch och ringde sedan upp en grym vän. Simon & jag pratade i 1 timme tills hans mobil dog. Lagom nog till att jag behöver sova. Tagga morgonpromme imorgon <3 


Önska alla semesterdagar var såhär

Så fantastiskt härligt att vara ledig, speciellt när solen skiner och det är 26 grader varmt. Att vakna av att solen lyser upp hela rummet och inte utav ljud från regnet på fönstret är så otroligt skönt. Jag vaknade på helt rätt sida imorse, humöret på topp och redo för en fantastisk Svensk sommardag! :-) Jag började med att åka med Jonas till Mekonomen (bilfreak som han är skulle han köpa någon del till någon bil) sedan körde han hem mig till Kviberg så jag kunde packa upp mina grejer från road trippen samt fixa i ordning och packa ihop inför min utflytt från lägenheten på fredag. Efter det mesta packats upp och  hamnat på rätt ställe tog jag på mig mina snabba skor & gick ut på en morgonpromme på 4 kilometer. På vägen hem handlade jag lite frukost och middag tills ikväll. Så skönt att gå på morgonen, som jag påpekar tidigare men idag var det extra skönt eftersom solen även sken på mig! (y) Jag har en tantävling med en jobbarkompis som jag MÅSTE vinna så nu (eller sedan länge) är jag soldyrkaren nr 1, alla stunder jag kan få i solen tar jag vara på till max. Därför bestämde jag mig efter frukost att ta vagnen in till Delsjön för att sola och bada. Nu har även ombyggnaderna vid mig med alla vagnar blivit klart så allt går som det ska. Därför passade jag på att testa vagnen som går PRECIS utanför mitt fönster ut till Delsjön. Dock var det långt att gå nere från vägen och upp till badplatsen, men vem tackar nej till en härlig promenad på 2 kilometer när det är SOL ute liksom, inte jag i alla fall, så cirkus 20 minuter senare intog jag min plats i gräset bredvid sjön. :-)



När jag varit där i kanske en timme, hunnit bada en gång och solat lite kom två killar till ett par som låg framför mig. Den ena killen började prata med mig helt random och lade sin handduk 1 cm från min HAHA, så chockad blev jag. Som svensk är man ju van att folk lägger sig så långt ifrån andra som möjligt men han invaderade heeeelt klart min personliga bubbla haha. Kändes NÄSTAN lite obehagligt att ha en okänd (förvisso snygg) 25-årig kille PRECIS bredvid sig. Men båda två var riktigt trevliga, vi pratade en stund och badade tillsammans. Helt klart roligare än att ligga där helt ensam. De var väldigt roliga, trevliga och sociala och jag tycker verkligen om spontana människor som tar kontakt med andra. Var med dom några timmar innan jag begav mig hemåt då jag längtade till gymmet! 


Gick ner till vagnen, denna gången var det både enklare och gick fortare eftersom det var nedförsbacke istället för uppförsbacke. Var nere på kanske 15 minuter och satt och väntade på vagnen i kanske 10 minuter. Tog 5an till Berzelliegatan och tog mig en extra promenad för att köpa en Celsius innan gymmet. Med Celsius i ena handen och en banan i andra var jag redo för gymmet. Gick till Fitness vid Kungsgatan och körde ett ordentligt bröst- och tricepspass. Kändes sååååå skönt att vara tillbaka igen, eftersom jag inte tränat på 11 dagar pga road trippen. Men jag hade inte alls tappat mycket utan körde på som vanligt. Längtar redan tills imorgon då jag tänkte köra axlar och rygg :-) :-) 



En proteinshake efter det passet begär jag mig nu hemåt för en ordentlig middag. Blev bara en persika och en banan till lunch så nu kurrar min mage ordentligt. Till middag blir det grillad kyckling och omelett, precis som igår för det är så gott. :) Sedan kvällsdopp med min bror & hans två kompisar! 

Somna med ett leende på läpparna

Lär jag göra ikväll, då en av mina närmaste vänner verkligen lös upp min kväll med fina ord. Du vet vem du är och glöm aldrig bort hur fantastisk du är. Tack <3 

Livet är så bra

Hej världen. Idag har varit en grym dag denna också. En välspenderad dag med många fantastiska vänner. Vaknade väldigt utvilad imorse, hade 98% sömnkvalite på min Sleep Cycle så jag vaknade upp pigg efter 9,5 timmars sömn! :-) Ens egna säng är verkligen sååå mycket skönare, sov såå gott. Tog en morgonpromme med hunden, åt en omelettfrukost och åkte sedan in till Stenungsund för att träffa Michelle. Vi solade lite hemma hos Jacqueline innan vi åkte vidare ut till Hawaii och hängde på klipporna i några timmar tillsammans med Jacob. Vi solade och badade och lyckades med massa cach-up talk vilket var behövligt efter många dagar isär! Vid 14 körde jag hem henne och jag åkte vidare hem för lunch med mamse och bror. Det blev grillad kyckling, ägg, sallad och såklart creme fraiche (det har jag saknat dessa dagar på road tripen, men vi löste det med glass istället)Efter mat på altanen åkte jag & Jonas vidare mot Göteborg. Jonas skulle handla massa bilprylar och jag blev avsläppt hos mina superpojkar. Vi tvättade rent bilen från road trippen både in- och utvändigt. Dammsög allt inne och spolade rent hela utsidan. Lite vattenkrig senare packade vi ner badkläder och drog till Lilleby och badade. Där lyckades Daniel med sin första bakåtvolt från bryggan, grymt jobbat! Nu är vi hemma och spelar yatzy medan vi väntar på middag. Blir kyckling igen för min del, men det är ju så otroligt gott såndet gör ju absolut ingenting. Vilket väder denna dag levererat! Så najs (Y) 













Ni är BÄST. Tack för att ni förgyller mina dagar på bästa sätt! :) 

Fabulösa 10 dagar

Hemma efter en helt GRYM resa med mina absoluta favoriter! Körde upp på uppfarten, 5000 kilometer senare. Trötta och sega efter en hel dags bilkörning. Men sista dagen blev med en succé. Grym hotellfrukost, lagom tid spenderad i bil, bra stopp på vägen, åkte Tysklandsbåt och köpte på tax freen, glass stopp i Malmö (malmös bästa glasscafé), grym musik, grymt sällskap och fint landskap. Jag älskar mina vänner & vackra Sverige. 


När jag kom hem tog jag mig en dusch. Gick sedan ut på en 5 kilometers promenad med Asta, duschade igen, slängde in kläder i tvätten och satte mig vid datorn för att lägga in alla bilder. Kollade igenom bilderna och kom på mig själv med världens leende på läpparna. Jag har verkligen haft helt gryyyymma dagar i Europa och spenderat tid med några utav mina allra bästa vänner. Mina nya Nike Pro shorts har kommit med, lycka! De ska testas imorgon bitti :) Godnatt, nu blir det sova i min eeeegna säng, men dock helt ensam. Kommer kännas tomt eftersom jag sovit tsms med Johan & Patrik i 10 dagar nu. Natti! 


Back in Schweden

Japp, ett AC-krig senare är vi tillbaka på Svensk mark. Känns segt att semestern är över men sommaren har mycket fler roliga saker att bjuda på! Hem till gymmet och massa dagsutflykter och nästa vecka - KONSTÅKNINGSLÄGER! Jag längtar som bara den! :) OCH.. Tydligen fortsätter stolsvärmekriget mellan mig & Johan i framsätet, se vem som vinner tillslut! AC-kriget handlade om att ha ac:n på HIGH, högsta blåst + högsta stolsvärme inne i bilen. De var 30 grader ute och varmare i bilen. Svettet rann JA! Haha. 





I freaaaking LOVE my friends

Överraskningen för Isabel blev också en succé! Jag är så glad att jag har de vännerna jag har. Skulle inte byta ut någon för allt i världen. Sista destination är ikväll i Hannover, imorgon bär det av mot Danmark och vidare hemåt till Sverige! :) Jag har haft GRYMMMA 10 dagar nu, en helt fabulös start på semestern! 




Vi kom fram till Stuttgart vid 12, Fabian mötte upp oss och vissde vägen till en bra parkering med bilen. Sedan gick vi hem till honom och ställde av oss våra väskor. Eftersom Isabel inte fick veta att jag var där kunde vi inte gå ut på stan utan fick spendera timmarna inne i hans lägenhet, men med grymma vänner var det inga problem att spendera tiden. Vi åt muffins, spelade yatzy, tappade tärningarna under soffan (typ tusen gånger), köpte champagne till Isabel och gymmade haha. Har man inget gym får man improvisera! 




Efter lite spenderad tid kom Fabian hem med pizza till oss. Så hungriga som vi var slank den ner fort. Efter det gjorde duschade vi och gjorde oss i ordning, spelade kort, förfestade och  väntade på att klockan skulle bli åtta och vi skulle överraska Isabel! <3 Det blev en otroligt lyckad kväll. 







Vi gick och lade oss vid 03.30, det blev som sagt väldigt sent. Men vi somnade super fort och vakna fyra timmar senare av kli från tusen myggbett och ett högt alarm. Frukost bestod av nutellamackor, så gott och typiskt mig och Isabel. Efter det åkte vi ut till landet där festen var igår och städade i ordning det sista. Sedan åkte vi till en utomhuspool där vi solade, badade och spelade boll i några timmar!  Vid tre bjöd hennes familj oss på lunch, det blev spagetti och köttfärssås som var supergott. Strax efter det packade vi ihop, sa hejdå till alla fina människor och hoppade in i bilen och körde vidare mot Hamburg. Nu 6 timmar & två glassar senare ligger vi i sängen på hotellrummet i Hannover och kollar igenom alla bilder från de senaste dagarna och inser hur mycket vi gjort och hur kul vi haft. :) 






Vid 16 åkte vi från Stuttgart, bilresan mot Hannover var räknad på 6 timmar och stämde ganska exakt. Vi bestämde spontant att sova på samma hotell som vi gjorde i fredags för att det var så bra. Så det fick bli Hotell Ballands igen. På vägen blev det ett middags-stopp på donken för Patrik & glass för alla sedan. Det var sjukt länge sedan jag åt Mc Flurry men det var extremt gott! 



Slutdestination 2

Ikväll blir det fest! 
Jag är så redo jag kan bli! :-D 



Sista inläggen från denna destination

Godmorgon från världens bästa team! Vi är påväg ut från lägenheten för att käka glasslurre från Häagen-dazs, sedan ska vi väl strosa omkring lite i Montpellier innan det bär av vidare mor ny destination. Hejdå för denna gången Montpellier, you've been amazing! 



Sista natten i Montpellier

Alice hittade en fin flaska rosé som hon och Patrik smuttade på innan middag. Vi gick till parken och satte oss i gräset, och bredvid oss satt Alice skolkompisar. Vilket ledde till att vi satte oss tillsammans i ett stort gäng istället. Satt och pratade i 2 timmar innan vi gick vidare till restaurangen. Vi hade bokatpå  den italienska restaurangen "le dolce". Jag åt tagliatelle med pesto, Johan åt lasagne, Alice och Patrik körde på pizza! :) Efter middag gick vi tillbaka till parken med några andra utav Alice kompisar, bland annat en italienare! Satt med dom en stund medan de fylldes på med fler och fler. Timmarna gick, vi pratade, sjöng till Johans gitarrspel, hängde och hade det hur trevligt som helst. 






Some strand häng med gött gäng

Efter vår morgon promme och en god frukost vämtade vi på Alice. Vi gick runt lite här i Montpelliers centrum och fördrev tiden. Efter Alice slutat skolan vid 12 så kom hon förbi oss, vi handlade frukt som vi senare åt till lunch, bytte om till badkläder och åkte ut till en sjö som ligger ungefär 20 minuter härifrån och spenderade några timmar i solen. Vi glassade ute vid sjön tills klockan 4. Det var RIKTIGT varmt idag, vi hade runt 38 grader i solen. KAOS! Detta är lika med solbrända människor här! 



Nu har alla duschat och gjort sig redo för kvällen. Vi har bokat bord på en italiensk restaurang vid 8. Lär bli mysigt och gott. Alla sitter här vrålhungriga och bara väntar på att klockan ska närma sig. Lägenheten är en internet-point så när vi väl är hemma blir det ett antal uppdateringar att göras. Snart ska vi gå till affären och handla lite rosé för ikväll, se om vi hittar något passande! Senare tänkte vi äten ta en glass på Hägen daz baren borta vid en fin park där Johan förhoppningsvis tar med gitarren och sjunger lite för/med oss :) Kommer bli en kanonkväll, det vet jag! 

Varma nätter

Godmorgon. Vaknade i lika panik idag, lika genomblöt som igår fast denna gången vid 4 istället för 6. Gick upp och tog en ISKALL dusch och lade mig sedan tillbaka i sängen i hopp omatt  slumra till yttligare några timmar, utan succé för det blev svettigt direkt. Lade mig på det kalla golvet och däckade direkt. Vaknade upp vid 8, mer utvilad och glad. Så skönt efter en härlig morgonpromme med Johan här i Montpellier. Vi fick gått en solig promme på 8,5 kilometer. Duktiga som vi är tog vi oss runt denna härliga stad på 1,5 timmar :) Gick förbi affären på vägen tillbaka, handlade frukost och färskt bröd för det vi köpte igår vad jätteäckligt och hårt! Det blev stekt ägg, yoghurt och nybakat bröd. Tumme upp på det! Fräsch och go nu för att ligga och steka vid en sjö resten utav eftermiddagen! 

Nu verkligen längtar jag tills jag får hoppa i sjön och bada. Måste jobba lite extra på brännan med! Måste ju vara brunare när jag kommer hem :) 

Langar en bild på grymma Patrik och även på den goda middagen Alice lagade åt oss igår! :) 


Bestie

Avslutar dagen med en bild som får mitt hjärta att le! 

Fantastiska Montpellier

Vaknade upp helt BLÖT idag.. De rann bokstavligt från varenda del av min kropp. Så svettigt, helt sjukt. Kändes som att vakna med feber, så hemskt! Sprang i princip in i duschen, satte på det kallaste som gick och kände mig mänsklig igen! Alice den sömntuten sov som en stock så som tur var väckte jag inte hemne i alla fall. Men lyckades väcka superpojkarna, men inte bara jag utan även en städmaskin som brötade och lät jättemycket vid 6 på morgonen -.- Alice gick till skolan medan vi åt frukost, bara hängde, lyssnade på musik och dansade (eller ah jag dansade). 


Såhär ser vår lägenhet ut. Vi fick betala 2000 kr för tre nätter, sjukt bra :) 

Efter att Alice slutat packade vi badkläder och tog bilen mot varmare breddgrader. Vi åkte ut till "Pont du Gard" som ligger ungefär en timme från Montpellier. Det är en älv där man kan bada och hoppa från klippor! Det är även en jättefin bro, gammal som tusan över älven som var väldigt fin. Det var hur fint och hur trevligt som helst. Både Johans GoPro, Alice och min kamera var med och användes flitigt. Vi fick knäppt många fina bilder och många grymma videor. Efter några välspenderade timmar i solen med grymt sällskap promenerade vi tillbaka till bilen. Vi körde vidare till närmaste stad där vi hittade ett supermysigt lunchställe, en crépes restaurang. För mig blev det en crépe med kyckling, champinioner, lök och ost som förövrigt var riktigt god! Känns väldigt annorlunda att äta en matig crépe för en gång skull, jag har bara ätit de med nutella innan. ;) En VÄÄLDIGT varm & svettig biltur senare är vi tillbaka i lägenheten igen. De flesta av oss är nu även färdigdushade och goa. Kvällens middag står Alice för, hon hade tänkt att laga någon god pasta med ricottaost och skinka som förmodligen kommer bli vääldigt gott! Idag bestämde vi oss för att laga mat själva istället för att äta ute. Nu har vi ju ätit ute på restaurang varje dag + att vi nu faktiskt har tillgång till kök vilket vi BORDE utnyttja.  




Just det, får inte glömma att det blir b&j till efterrätt ikväll. Läääängtar! Vi ska kolla igenom alla bilder, videos och sådant från resan ikväll och då passar det ju utmärkt att mumsa på glass under tiden! Right? 

Överrasking 1

Avklarad! Men trots det kan jag inte skriva om vår resa på bloggen för det finns ännu en överraskning som inte är genomförd än. Vi stannar här hos Alice tills på fredag & åker fram åt eftermiddagen vidare uppåt till ett land som börjar på T. Så jag får blogga ordentligt om resan när jag väl kommer hem! :) Vill absolut inte riskera att spoila överraskning nummer två. Man kan ju liksom aldrig vara säker. Men jag föredrar det säkra före det osäkra så ni får nöja er med att njuta av lite awesome bilder under tiden. Sedan i fredags har jag haft SÅ. KUL. Helt sjukt! Hänt så mycket roliga grejer & jag har skrattat ordentligt! 









Avnjöt en semesterdrink. 





En del av en fantastisk resa med vänner jag tycker om väldigt väldigt vääldigt mycket! Ni gör mina dagar helt gryma, jag har absolut ALDRIG tråkigt med er. Allt sedan i fredags har varit så himla roligt. Vi ska vara nöjda att vi lyckades grundlura Alice så ordentligt! Bbbäst är ni pojkar! 

J'adore ma cherie

Grym dag i Monpellier spenderad med världens bästa Alice och mina superpojkar :) 






Jag älskar dig till månen och tillbaka tusen gånger om! 








Glass, sightseeing, strand häng, solning och bad, bilkörnkng, vilse, champagne, middag & utgång! GRYM DAG! :) 

Quick update

NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR. Jihoo om 30 minuter bär det av mot Montpellier och Aliiceee :-) Äntligen får jag träffa min pingla igen! <3 Så jag säger bara godmorgon från underbara 24 grader och sol. I Le France lär det bli ännu varmare! ☀️ 

Och idag lär bli en bra dag! 

Mat mat och mera mat

Ikväll blev det middag på den italienska restaurangen "Il Trullo" vid Fars hatt! De serverar riktigt god mat. För mig blev det Ravioli med pesto, DELICIOUS! (L) Nu sova för att vakna tidigt, imorgon bär det av mot Montpellier för att träffa världens bästa Alice! :-) Jag är taggad till tusen!  



Bucket list

Ja detta tackar man ju inte nej till. Längtar tills jag flyttar till Italien! :) 


JA TACK! 

Hälsa på bestie

Inte länge kvar nu innan jag beger mig mot Montpellier för att hälsa på min going. Jag längtar efter dig och vill bara åka nunununuuuuu :-) Ses snart bästa Alice <3 



Done with some shopping

Yes, det är inte varje dag JAG är ute och shoppar men idag fick det bli en sådan dag. Jag kunde inte liksom låta bli. Min ena superpojke var med även här, jag smakråd åt han jag han smakråd åt mig! :-) Efter att vi typ dött av värmeslag under dagen satt en KALL dusch riktigt fint. Nu blir det lite middag innan ett kvällsdopp kanske?! 


Vardagssysslor

Frukost är ju så mumsigt, ibland får man unna sig något extra gott! 
Over and out

Fredaaaaagjaooo

Dagen har varit grymt bra. Äventyr som bara den. Thai är ju något av det godaste som finns. Så dagens lurre blev, thaikycklingsallad! :-) Mumsfillibabba! (L)


Eftermiddagen spenderades med mina superpojkar, vi spelade yatzy och hade det gött :-) Nu är klockan redan 12 och det är dags att sova. Imorgon väntar yttligare en semesterdag, jag älskar sommaren och semester! 

Semester på hög nivå

Spenderar eftermiddagen, kvällen och natten med mina favoritpojkar! :-) Efter lite småfix hemma och lite Gothia på det tog jag mitt pick och pack för gym, middag och övernattning med film och mys hos superpojkarna! :D Åkte buss från mig till Eriksdal, där hämtade Johan upp mig och vi åkte direkt till Friskis, körde ett mördarpass på alla muskelgrupper vi kunde hitta (nästan) haha. Nej men vi körde bröst, axlar och triceps :-) Gick riktigt bra! Lite stretching och lite proteinshakes senare var vi påväg hem med grym musik till Patrik. Vi lagade mat tillsammans (köttfärssås och spagetti variation med massa av allt) :D Bila till maxi, grym musik i högtalarna, handla lite, körde in i biltvätten, fick gratis cola, köpte glass, målade naglarna medan Patrik klippte gräset, och åt äpplen och smultron från Patriks trädgård. Klockan är redan 23 och vi inväntar att nedladdningen av Föräldrarfällan ska bli klar så vi kan kolla på den och sedan somna! :D 



Vi hade shirt-less tema när vi lagade mat, det gillade jag och det borde göras oftare! ;-) 






Bäddat och klart :-) 

Börjar bli liiite nervös

För sista biten hem... I stan är det ju inte så läskigt.. Men där jag bor :|| När det är mörkt.. Waaah... När blev det ens såhär mörkt på kvällarna? Är det inte sommar fortfarande? :o 



Hur hände detta

Ja, det blev inget gym idag. Men fick hälsat på fantastiska Gabbe, käkat thaimat och kollat "That awkward moment" :) Riktigt härlig kväll med en riktigt härlig vän! Att åka buss är dock riktigt segt.. Och faktum att det redan börjar mörkna igen.. Dumma Sverige! Kommer jag behöva gå I MÖRKRET fråm bussen och hem! Blir nog en springtur om jag känner mig själv rätt. 

Åkte i alla fall in till stan idag. Var lite osäker först men var uttråkad hemma så jag pallrade mig in. Lämnade tillbaka ett par byxor på Stadium och gick sedan till Heden och kollade lite på Gothia. Efter en stund fick jag sällskap av fantastiska Johan. :) Vi kollade lite fotboll, gick tillsammans till bussen och njöt av solen en stund! 


Hittade en rolig gym-relaterad bild idag som fick mig att skratta lite, tänkte dela med mig av den! :) 


Hehe och en sann en! 

True that! Over and out, Elina :-) 

Hemma sysslor

När jag beställde mitt nya proteinpulver från Fitnessguru fick jag även med kalorifria nudlar. Tänkte att gratis bör testas och lagade dom till lunch precis. Jag kan ju säga att det är bra som ett alternativ om man vill ha något nudellliknande på tallriken, men inte äter kolhydrater eller vill minska kaloriantalet i maten. Så sätt var de bra men jag kan inte säga att jag tyckte om dom. Känns lite som att man äter och tuggar på gummi, sedan såg de inte så aptitligt ut när de låg ihoprullade i kartongen haha. Men de var iaf värt de 0.4 kalorierna man fick i sig! :) Till middag blev det i alla fall fajitastekt kyckling med nudlar och paprika. Sedan grädde och soja som sås, samt lite chilisås. Såsalternativet blev lite det som fanns när jag insåg att jag tog sista creme fraichen igår till middag! :|| 




Nu på morgonen fick jag bäddat om min säng, dammsugit och tvättat alla kläder. Den allra sista omgången ligger i tumlaren nu så det blir snart helt klart. Hann också fixa klart presenten till min tjugoåring och samt lagat mat. (Y) Tänkte bege mig mot gymmet snart, frågan är bara vilket gym jag tar! Blir nog fitness här i Gamlestaden idag. Pallar varken ta mig in till stan eller Eriksberg. Hade velat kolla lite Gothia men är för lat för mitt eget bästa idag haha. Jag kan heller inte bestämma vad jag ska träna hehe. Rygg lockar juuu :D 

Just de ja, frukosten imorse var DDDELISIOUS! (L) 



Denna magiska kvarg med vanilj och vitchoklad pulver! Med hallon till vid sidan av, dessert a la grande (Y) 

Rise and shine

Godmorgon godmorgon! En dag där planerna inte drar igång förens på eftermiddagen (L) Absolut ingen stressig morgon, ska slänga in lite kläder i tvätten, tvätta medan jag promenerar, käka mumsig frukost och sitta och pyssla med bästis present! Kanske även ta en sväng till gymmet och plugga lite italienska. :) 


Hoppas ni får en grym dag. Det lär jag få! Vid 14 ska jag åka in till stan och träffa mina superpojkar, vi ska planera sommaren lite! Se om vi kan hitta på något skoj sedan när jag är tillbaka från min Alice-visit! :-D 

Ska absolut inte klaga

Vilket otroligt konstigt väder vi haft idag.. Koftan har åkt av, satts på, åkt av, på med varmare kläder, tunnare kläder, alla möjliga konstiga kombinationer. Vädergudarna får gärna ta och bestämma sig snart! :| Inatt har jag verkligen sovit jättekonstigt, vaknat tusen gånger och inte sovit djupsömn överhuvudtaget har det känts som. Vaknade upp jättetrött, efter 10 timmars (sömn). Alarmet stod på 8.30 för att dagens planer var Gothia med Aleks. :-) Gick upp direkt, bytte om till härliga promenadkläder och traskade mig iväg trots att jag kände regn i luften. Efter ca 1 kilometer började det såklart regna och jag glömde kepsen hemma till mitt nyduschade hår. Den var lite seg, men aja.. ;) Vad skadar lite duggregn liksom. Vid 09.15, 3 kilometer senare var jag hemma igen, tog på mig kläder för dagen blev shorts och tunika (tog med koftan för säkerhetsskull). Tur att jag gjorde det för fram mot eftermiddagen blåste det rejält. Åt frukost bestående av kvarg med mitt nya proteinpulver OCH DET VAR SÅÅ GOTT! Smakade som vanilj och vit choklad dessert, så himlans mumsigt. Det var absolut inte sista gången jag åt det till frukost. Bra att starta dagen med en proteinbomb! :) 



Gick mot bussen och hann med den precis. Som tur var för mig (person utan busskort) så var terminalen avstängd när jag skulle gå på så jag fick åka gratis (y) Score! Väl inne i Stenungsund gick jag till Snus boa och köpte mig ett busskort för vägen in till Göteborg, lika bra att ha ett när man åker tåg! Vill ju inte bli tagen IGEN liksom, känner att det räcker med en gång :S Mötte upp Aleks på stationen och vi åkte tåget in till gbg tillsammans. Promenerade världens omväg i raskt tempo till Vallhalla där vi kollade två matcher, Djurgården mot Elfsborg och även Hammarby mot Malmö men de var två riktigt tråkiga matcher så vi gick vidare till Heden där Ghana mötte Finland och även AIK mötte IFK. Mer intressant ochfler  mål i dessa matcher! Men mellan detta köpte vi lunch på Kebab House, för mig blev det kyckling-kebabsallad och för Aleks en kebabrulle. Vi tog med maten till Heden och kollade medans vi åt! :D 



Vid 15 var Aleks tvungen att åka hem pga jobbpass från 16-22! Följde honom till centralen och sa hejdå, innan jag gick till min hållplats vid Brunns, köpte en Celsius och satte mig på bussen mot Eriksberg och vidare mot gymmet. På bussen fick jag som sagt sällskap på mitt ben av en äcklig snigel som kom från påsen panttant-grannen hade plockat med sig. Så vidrigt! :|| Hoppade av bussen i lättnad och promenrade i lätt dugg till gymmet. Körde ett ordentligt axel och tricepspass och fortsatte sedan vidare hem till papse och Jonas. Jonas körde mig till Kviberg för att hämta ut datorn, skulle skriva ut bilder som ska vara till en present till en fantastisk vän som fyller tjugo snart! Jag och Jonas åkte tillsammans tillbaka till Ucklum, hämtade ut ett paket på posten, klädde om en motorcykelsadel och hämtade saker som behövdes hämtas. Åkte vid 20 tillbaka till stan. Väl hemma packade jag upp allt jag hade i händerna, lagade lite mat (kyckling omelette igen) och ringde kära Alice på skype! Fick pratat med henne en stund innan hon behövde åka vidare på nya bravader och jag hoppa i säng. Godnatt fina läsare! <3 





Min Odd Molly tröja som kommit! 

Bäst-bäst-bästaste Alice. Jag saknar dig så. Längtar tills vi ses, 1 vecka kvar! 

Fy fy fyyyyyyyy i hel*vete

ASSÅ FY I HELVETE!!! En jävla pant-tant satte sig bredvid mig på bussen och så ramlade en äcklig snigel ur hennes påse och satte sig RÄTT PÅ MITT BEN. :| Jag tror jag DOG en millisekund när jag insåg att de kalla och blöta på mitt ben var en äcklig snigel... EIHWEWW :'-( Vill bara av av av av av denna buss! 

Jag är såå lyckliiig

Över att ha semesteeeer! Känns helt fantastiskt att faktiskt vara HELT ledig, 24 timmar om dygnet. Att få välja och planera sin dag helt som man vill är så otroligt härligt, vilken lättnad. Så kul bara att jag alltid lyckas planera ihop ett fullsmockat schema när jag är ledig så att jag trots min ledighet alltid har fullt upp haha. Måste ju hinna med allt jag vill göra på dessa 4 semesterveckor så då kan man ju inte ligga och lata sig och sova bort eller slösa på dagarna som går. Har massa att stå i och som jag vill hinna med att göra innan vi börjar jobba igen. :-) 

Idag vaknade jag av mig själv klockan 9. Utvilad och pigg gick jag upp och såg att det var varmt och strålande sol ute (Y) Alltså lyckan som uppstår när man drar ner rullgardinen och ser att solen är uppe gör ju en på såå mycket bättre humör. Planerna för idag var att ta mig in till Stenungsund för lite ärenden, gym och shopping. Jag kollade bussar när jag vaknade och eftersom jag vant mig att åka buss i stan nu där det går en buss var typ 4e minut blev jag helt paff när jag såg att jag inte skulle hinna med 10 bussen.. Och nästa gick inte förens 15?! Alltså är det ett skämt? Bor man på landet eller bor man på landet :| Så typiskt.. Ja men vad gör man när man inte har bilen hemma och det inte går några bussar? Jo man promenerar! Så jag tog på mig mina bekvämaste nikeshorts, hoppade i mina snabba skor, packade min ryggsäck och började traska mot Stenungsund. 1,5 timmar senare var jag framme. Lyckades på vägen också boka tandläkartid tills den perfekta tiden jag var framme, alltså 11.40. Där snackar vi tajming återigen! :) 





På vägen in, stannade jag vid Ica uppe vid ishallen & köpte mig lite frukost/lunch mat. Det blev SÅKLART mat från Pica Deli för det är så sjukt gott! Åt i solen innan jag fortsatte ner mot torget & tandläkaren! Tandläkaren gjorde sitt jobb snabbt och bra och nu är min tand heeel igen (Y) yeey! 




Efter tandis var det fortfarande fint väder, solen sken och det var varmt så jag satte mig på bryggan en stund. Hann blogga lite, kolla snap och bara vila/sola lite :-) När vädergudarna gick emot mig gick jag in och hann kolla lite i affärer. Hann hälsa på två vänner inne på Coop och även träffa massa kända ansikten som jag inte sett på länge, det var kul! Fick sedan mail från Posten som berättade att mitt paket från Fitnessguru har kommit! Lycklig som jag blev promenerade jag bort till Kvantum och hämtade ut det! :-D 


Det var mitt nya proteinpulver och smart shake som kommit, yeey! Jag tänkte testa detta istället för mitt gamla och se om jag gillar detta bättre! Detta är med smak av Vanilj och vit choklad, passar både som shake och att ha i kvargen på morgonen! Imorgon bitti tänkte jag testa i kvargen och se om det är så gott som Michelle beskrev det :) Detta skall bli intressant, älskar att testa nya saker, speciellt träningsrelaterade saker. Efter denna beställning blir det förmodligen "ren träning" som gäller (men bara kanske) ;-) 



Efter jag hämtat ut paketet gick jag till Michelle för att kolla hur hon mådde. Hon har gått och fått halsfluss & jag tycker så synd om henne :-( Pratade med henne en stund medan jag slukade min Celsius som pre-workout innan gymmet. Gabbi kom några minuter senare och hämtade upp mig och vi åkte till gymmet tillsammans. Idag var det dags för bröst och biceps! Efter gymmet, vid 17.30 hälsade jag på Michelle yttligare en gång, gick sedan till Ica för att köpa en grillad kyckling som åts till middag tillsammans med omelett och creme fraiche idag igen. Fick skjuts av Madde hem, tog en dusch direlt & åt framför tvn. Nu blir det att borsta tänderna och sedan bums i säng. Imorgon står morgonpromme, stan & gothia cup med Aleks på schemat - jag längtar för jag har inte träffat han på så länge! (L) Natti! 

Perfekt söndag

Trots flera skurar igår blev min dag väldigt väldigt bra. :) Min kära vän Gabriel kom till mig strax efter 11, vi gick ut på en 7 kilometers promenad tillsammans villet ledde till mycket catch-up talk och skratt. Efter detta åt vi frukost och begav oss in mot Stenungsund och vidare mot gymmet. Igår var det rygg och triceps på schemat och det slet vi oss igenom. Fick köpt mig en Celsius innan passet så då blev man pigg och fräsch till passet. Vi hade tur med vädret, under promenaden var det sol och under tiden vi var på gymmet regnade det haha. Snacka om tajming! :) Efter cirkus två timmar på gymmet, då det spöregnat hela tiden var vi väldigt hungriga och väldigt badsugna! Vi körde vidare mot Ica där vi köpte lunch från Pica Deli (standard för mig) sedan körde vi till Bastevik och åt först maten i bilen och sedan hoppade vi direkt i vattnet! :) Jag var först i som vanligt ;) Men det dröjde inte länge förens Gabbe hoppade i han också! 


Har tyvärr inga bilder från badet för jag lade mobilen i bilen. Så skönt med sådana vänner som får en att glömma bort mobilen, tiden och allt. Som man bara kan umgås med hur länge som helst. Spontana människor och lätta människor är det bästa jag vet. 

Väl hemma hade jag fått ett jättefint kort från min favorit som är nere i Montpellier. Jättefint kort som påminner om hur mycket jag saknar henne. Men Alice, snart ses vi (L) Jag hade även fått en ansökan från Försvaramakten, men jag ska nog inte göra GMU förens till våren eller nästa höst! Någon gång i framtiden i alla fall men inte just nu. Har alldeles för mycket planer för de 2-3 kommande åren! :D 

När vi kom hem, fick jag för mig att jag & Gabbe skulle städa hans bil, den var lortig som tusan. Han klagade verkligen inte så de nästkommande timmarna var vi ute i både sol och regn och skrubbade, dammsög och tvättade bilen både in- och utvändigt. Efter några timmar blänkte den som bara den.  


En biltvätt senare och full rulle hela dagen resulterade i en trött Gabriel. Samt en trött Elina så vi spenderade den sista timmen (eller två) på golvet i hallen där vi skrattade åt massa roliga bilder och klipp. Typ liknande denna! 



Haha så himla roligt. Många vet ju även att jag kan ha ganska torr humor ni som känner mig kan ju tänka er hur jag reagerade till dessa ovan. Hah :'-) 

När Gabbi åkt, gjorde jag mig en omelett med kyckling och creme fraiche. Bäddade ner mig i soffanoch  kollade lite "Keep up with the Kardashians" och "Ullared" innan finalmatchen i fotbollsvm drog igång. Blev uttråkad efter en timmes kollande så jag gick och lade mig istället. Sömnade bums och vaknade imorse klockan 9 av mig själv! (Y) 

Fantastiska semester

Mitt inlägg som jag skrev igårkväll lyckades inte publiceras. Så allt jag skrev är borta.. Kul. Aja får göra det en gång till! 

Igår var en riktigt härlig "första hela dagen" på semestern! :) Jag ställde alarmet på 11 men lyckades vakna klockan 10 av mig själv, vilket var otroligt skönt! Jag gick upp direkt, på med mina snabba skor och sedan ut för en lång morgonpromenad för att komma igång ordentligt! Sedan stretchade jag hemma efter 5,5 kilometer samtidigt som jag åt frukost och planerade mötesplats med min fantastiska vän och barndoms-granne Alicia :D 


Tog bussen och spårvagnen från Gamlestaden vid 12 och mötte upp Alicia i Brunnsparken runt halv 1. Vi gick runt och kollade lite i affärer då det är GRYM rea överallt just nu! Sedan letade vi också efter något bra ställe att köpa grunder till en scrap book jag tänkte pyssla med till Isabel som fyller 20 år näst-nästa lördag! (L) Efter en smarrig kyckling-kebab-fajita-lunch ute i solen + en magnum strawberry white på det tog jag yttligare en spårvagn till Hjalmar där jag mötte upp Amanda. I väntan på min bror för att åka tillsammans till Stenungsund så kollade vi även rean på Stadium! Jag letade återigen efter mina svarta Nike pro utan resultat. Men fick köpt ett par rosa Nike shorts istället (a) Nu när allt är i princip 50% billigare än vanligt är det ju väldigt svårt att hålla i pengarna! :| 



Efter att vi släppt av Amanda vid torget, handlat middag på Ica (grillad kyckling, potatisgratäng och vitlöksbaguett) och anlänt hem bytte jag genast om och sprang ut till min studsmatta och slack-line för att lek av mig lite. Övade även lite på handstående, handvolter och flick-flackar! Efter lite utomhuslek förberede jag maten tills Jonas kom hem. Eftersom jag agerade chaufför till min bror så skjutsade jag honom till en fest efter middagen. Passade då på själv att spendera min kväll på bästa sätt - som är ute med mina superpojkar på deras sommarställe på Tjörn. Jag packade mina badkläder och ett glatt humör och tog mig vidare till Tjörn. :D När jag efter en miljon höger- och vänstersvängar väl hittat dit så står dom och tränar med stenar och stänger, såg så otroligt roligt ut! Starka kompisar jag har :-) 









När jag kom dit visade dom mig runt och efter en stund åkte vi ner till havet. Det var dags för BAAAD ☀️ Det blev mitt första dopp i havet i Sverige i år vilket var otroligt skönt och svalkande! Sedan hem för att hjälpa till att duka och laga middag (nr 2 för mig). Det gjorde vi också bra, eftersom vi är så grymma. Efter en super mysig middag som blev spagetti och köttfärssås fick vi för oss att glass + fotboll var näst på schemat. Igår var den kända bronsmatchen i fotbollsvm också som tydligen var viktig att se! Så jag, Johan och Anders studsade in i bilen och begav oss till Almö Livs 10 minuter innan stängning, allt för denna glass. Då vi snittade 100km/h med bilen hann vi till affären, handla och betala innan 21.58 när de stängde 22. Snacka om tidsopptimister haha. Men vi lyckades i alla fall plocka på oss 6 st Ben & Jerrys i olika smaker som smaskades upp fort framför matchen. När några av oss o-fotbolls-intresserade-människor blev lite trötta låg vi på golvet och kollade roliga klipp på youtube, jag skrattade konstant så jag fick ont i huvudet haha. :'-) Asså vissa klipp är helt kaosroliga, man kan ju verkligen inte hålla sig. Vid 00.06 fick jag ett samtal av min bror som skulle bli hämtad 00.00, då jag haft så kul att jag glömt bort tiden fick jag hoppa direkt in i bilen och hämta honom. Sedan direkt hem och direkt i säng. Alarmet var ställt hyffsat tidigt idag, för morgonpromenad och gym med min fantastiska vän Gabriel stod på schemat! :) 

Semeeester

Så jävla efterlängtad! 29 veckor senare går vi i fabriken på semester :) Idag var en grym dag på jobbet då det var många stopp, lång lunchrast då vår lagledare bjöd på pizza! Lite celsius på det så var dagen kanon :) 




Efter jobbet tog jag bussen till stan (lyckades glömma min celsius nr 2 i kylen på jobbet -.-) Men löste det med att köpa en ny. Det var sjukt varmt att promenera från centralstationen till gymmet med. Var uppvärmd & klar när jag kom dit i alla fall. (Y) Idag blev det axlar & biceps, sjukt skönt att få det gjort för andra gången denna veckan! Har träningsvärk typ ÖVERALLT nu. 




Hade lite tid att spendera i väntan på Michelle så hann ta lite bilder :) Gick efter gymmet till Bio palatset och hämtade ut våra biljetter till TRANSFORMERS!!! Äntligen var det dags att se den efterlängtade filmen :) Jag mötte upp Michelle och Kenny vid 4 gott där vi köpte lite godis för stt inviga semestern och sedan åkte vi tillsammans till Bergakungen. Tidsopptimister som vi är kom vi PRECIS i tid! Filmen var så sjuuuuukt bra! Grym grym grym :) 




Två av mina fantastiska vänner + jag på bild! Semestern började helt klart på bästa sätt. Imorgon ska jag sova ut, gå en promenad, fika med Alicia, träffa Amanda och åka till Stenungsund. :) Hoppas även mina palet från Odd Molly har kommit imorgon så jag kn hämta ut dom. Är så spännd :) 

Uppe med tuppen

Alltså denna promenad på morgonen gör en såå mycket piggare, att jag inte tänkt på detta innan asså! :) Jag rekomenderar verkligen att gå en liten promenad innan frukost. Man kommer igång så ordentligt när man får sig frisk luft + att man förbränner mer på morgonen! 


Nu taggas 8,4 timmar jobb innan jag och resten av fabriken går på SEMESTER! :D 

Bio time again

Innan bion igår hann jag köpa en ny tröja på MQ från Stockhlm. Jag har verkligen kollat på den, testat hit och dit från och med att jag och Michelle var i Egypten förra året. Nu var det halva priset så jag kunde inte med att INTE köpa den. Testade den när jag kom hem och är nöjd med mitt köp 👍 

Efter jag spurtat in i några affärer så gick jag till gymmet på Kungsgatan. Där körde jag ett svettigt rygg- och triceps pass. Skulle egentligen kört biceps men var mer sugen på triceps så jag bytte lite smidigt :) Efter gymmet gick jag till Hemköp, köpte mat & mötte sedan upp mina superpojkar. Vi tog oss tillsammans vidare till Bergakungen för att kolla 22 Jump street haha. Så skukt rolig film men lite överskattad haha. Väldigt väldigt lik 1an, men ah de var värt för jag fick träffa mina superpojkar igår + dreggla lite över Channing Tatum! 



Imorse ställde jag alarmet på 4.30, tog mig upp (trots att det tog emot) och gick min 4 kilometers promenad. En frukost bestående av kvarg, fun light och frysta hallon fick mig att vakna till ordentligt. Nu är jag redo för 8.4 timmars jobb + en runda runt Delsjön pw/jogg & sedan lite bad på det! :D Kommer bli en kanon dag! 

Dödens död

Varit GENOMBLÖT av svett hela dagen på jobbet, stiger på en tvär varm buss & påväg mot ett svettigt gym... Haha tror inte det finns en enda torr fläck på min kropp just nu, man känner sig sådär lagom fräsch :'-) Nu bär det i alla fall av till gymmet för rygg & triceps (kanske även lite biceps) för att sedan dra vidare mot Bergakungen för att äntligen få träffa mina superpojkar & kolla 22 jump street då (men det är bara ett plus i kanten) :-) Efter det ska jag snabbt hem, laga mat, duscha ORDENTLIGT och sedan somna så tidigt som möjligt! 


Idag är det 2 dagar kvar till semestern, jag har fixat min header & beställt två fina tröjor från Odd Molly. Samt allt som ska göras är gjort. Nu är det bara att kämpa på det sista på jobbet för att sedan kunna avnjuta semestern till max! Jag är taggad till tusen :) 

Allt för träning

Ja-aa! 
Vad gör man när man är påväg hem från stan (utan träningskläder) pch går förbi gymmet? Jo klart man går in, genomsvett & kör ett ordentligt bröstpass! :) Jag är så nöjd över mitt val, som blev tack vare ett motivations sms från min superpojk. Nu efter känns allt mycket bättre & jag är ett pass närmare mina mål. Jag fick köpt mig ett nytt träningslinne från h&m idag som jag nu fick testa på gymmet tillsammans med vanliga vardags shorts och converse haha allt går, bara man vill! 




När jag kom hem tog jag en behövlig dusch, det var riktigt skönt för jag har verkligen svettats KONSTANT hela dagen. Sedan imorse 4.30 när jag vaknade av att det åskade ordentligt. Mat på det som idag blev protein shake följt av en baguette med skinka. Nu flera liter med kallt vatten sedan ställer jag alarmet på 4.30 imorgon. Då skare bli prommis :D Godnatt mina fina. 



Destination stan

I regnet drar jag mig mot stan. Lämnade paraplyet hemma då de åskar och blixtrar som bara den här! Vågar inte riskera något så blir hellre blöt :) Ska in och fika med en vän och kolla lite på både Stadium och Intersport (y) 



Good day

Vi lekte lite framför kameran innan vi stack hem. 💪😜 
Det blev axlar och biceps för mig och bröst och biceps för Tobbe! 

Trött och seg är jag äntligen hemma, fått tagit mig en efterlängtad dusch och gjort mig klar för sängen. Hann även panta mina burkar idag & köpa ny tandborste (glömde min i ucklum haha) 😂 Imorgon bitti tänkte jag pallra mig ut på en liten prommis innan jobbet, se hur detta går 👍 Natti 💕

Mat är gott

Lunchhhhh time = tacos 😍 Lycklig! Haha känner att bilden verkligen läskar haha, eller inte  😜



Bio time



Idag förgylldes eftermiddagen med handling på Ica, ett besök på Ikea (för att köpa en ny tvättkorg då min förstördes på min förfest i onsdags). Följt av bio med en av mina favoriter, Krilleeee 🎥 Vi kollade "The fault of our stars" som var riktigt känslosam. Hela publiken satt och störtlipade, men grym var filmen! 

Tyrannerna är igång

Startade dagen med ett mördarpass på gymmet med min b(i)ff! 😗 Vi drog igång med röv och sedan ordentligt fokus på triceps. Avslutade med mage! 💪 Nu direkt hem för tacoooos. 






Avslutar kvällen

Tack för ikväll, nu avrundas kvällen! 💕

Clara & Julia 40 år!

Ikväll firas 20 x 2 år 🎉 















Ikväll blire baaaaaden 👏 

Lysekilslägret 2014

Åh vad jag har saknat att ligga på läger! Jag verkligen längtar tills vecka 32 då Stenungsundslägret slår igång 👍 Det ska bli riktigt roligt att få träna en intensiv konståkningsvecka! Första ispasset gick jättebra, vi hoppade öggel och lutz. Fyspasset som mest bestod utav dans från min sida var också roligt. Nu har vi precis käkat lunch & sitter mätta och belåtna och väntar på nästa ispass som är 15.20-16.05 där vi ska hoppa axel, salchow och öggel. Sedan bär det av direkt till Clara för att fira hennes och Julias 20-årsdag! 💃 


Bara vägen dit

Känslan som uppstår i kroppen när man vet att man är påväg till Lysekil är helt underbar. Man vet vad som väntar & stt det lär bli grymt. Just nu befinner jag mig på färjan & längtar SOM BARA DEN tills jag får knyta på mig skridskorna igen! 💕 






Och vädret idag 😍☀️ Heelt sjukt najs! 

Andiamo

Let's go to Lysekil 👍 

Awesome friday

Taco night with ma bff 💃 





And some iceeee cream 



And some ghosts

That was my daaay änna! 

Finally friday

Äntligen helg!! 👏💃 Sitter i bilen påväg hem för att sedan ta mig till gymmet för mitt efterlängtade RYGGPASS 💪 

Uppladdning när den är som bäst! 

En bra morgon

Går inte ens att jämföra hur jag mådde igår morgon och idag, sån sjuk skillnad. Idag kände jag hopp i alla fall. Var nog behövligt att sova 12 timmar inatt, från 17-05! Idag är det fredag, min bästis på jobbet är tillbaka igen, jag ska köra rygg idag på gymmet (som just nu blivit mitt absoluta favoritpass), sedan fick jag h bilen idag, ska hem till Michelle på tacomys & sedan hinna gå lite på min slack-line och hoppa lite studsmatta! 👍 Trots att jag fick stressa imorse känner jag att det kommer bli en riktigt bra dag idag. Hoppas ni också får en superbra dag! ☀️ 





Trött dag

Eftersom jag kom hem runt 3 - halv 4 imorse och sedan vaknade för jobb vid 05.10 så var jag ganska trött när jag kom hem. Fick torkat rent badrummet från spyan, tvättat kläderna och diskat disken innan jag stendäckade och sov från 17-21.30! Skulle bara sova en timme eller två men så blev det med det! Skulle gå mer och hänga upp tvätten som står i tumlaren nu men då insåg jag att dörren inte ville öppna sig eftersom klockan var över 22.30! Hoppas inte alla mina kläder krymper nu bara! Haha får ta allt imorgon bitti.. ☀️

Stör mig så sjukt på mina arbetsskor, ena fotens karborre har tappat fästet och går upp hela tiden, dagens i-landsproblem! Nu ska jag fortsätta sova några timmar till, hörs imorgon. Natti! 

Förfest

Igår blev en bra kväll, trots att Rabi spydde på min tvättkorg. De luktar så jag knappt kan gå in på toa utan stt få kväljningar!😫 








After work

Ikväll är det dags för vår första AW med Volvo. Vännerna är påväg hit, jag är taggad! 👍 Vi ska dra till The docks! 


Kärlek till träning

Jag förstår inte hur det är möjligt att älska något så mycket som jag älskar att träna! Det är helt sjukt. Det finns inte en tid på dygnet där jag mår så bra som jag gör när jag är i full gång med träning! Både på gymmet och när jag åker skridskor känner jag mig så fri. Allting är på mina villkor och jag kan välja och göra precis som jag vill. Man bestämmer själv, vad man vill göra, hur man vill göra det och när man vill göra det. Känslan efter en riktig jobbig övning, ett svårt hopp eller ett brutalt set känner jag mig så levande! När man känner hur varenda liten muskel som finns i kroppen plågas och smärtan från träningsvärk. Den enda smärtan som faktiskt är helt jävla fantastisk! Det är också fantastiskt kul att se hur ens kropp svarar på träning och hur mycket man kan ändra bara man vill. Mitt liv hade varit så otroligt tråkigt och tomt utan träning, verkligen!



Och jag ska inte ens börja praaaata om kärleken till träningskläder, snabba skor och SPORT BH 😍 Isåfall tar detta inlägg aldrig slut.

Tänkte berätta lite om hur en TYPISK ryggsäck á la Elina ser ut haha! En helt vanlig vardag är detta typiskt 👆

Garanterat att ha med är gymkläder, snabba skor, protein shake och CELSIUS. Sedan köpte jag faktiskt lite kvarg på vägen hem från Ica, en till att äta nu efter gymmet när jag körde bröst och mage! Tillsammans med pica deli kyckling satt jag på bryggan och käkade innan min bror kom och lämnade bilen till mig! 💪  

Jonas kom med bilen och jag susade direkt till Snuslagret på Stigs center för att köpa ett nytt lock med Celsius! Rusade in 9 minuter innan stängning, hann precis blanda ett lock med smak av vilda bär, lemon & lime och cola 👍 Blir perfekt en månad framöver. Insåg med att jag imorgon måste göra mig tid att panta lite burkar, börjar bli fullt nu! 




Dagens i-landsproblem

Alltså det finns ju inget värre! Hahahahahaha 😂  


Work work twerk

Efter en Celsius är man pigg och fräsh för en hel arbetsdag. Första passet avklarat och tre more to go 👍 


Sov med Sleep Cycle idag & vaknade hyffsat pigg. Har inte använt den på ett tag men har tänkt att börja igen och se om jag märker någon större skillnad! 👍 




Nystart

Och idag är det 1a juli & det är lika med 1a dagen på sarasnystartmedlchf som jag ska vara med på! 👍 Ska bli intressant och kul. Började i alla fall dagen med kvarg och frysta hallon! Nu dags för jobb till 15.24, yeey! 😘