Intensiv helg!

Detta har verkligen varit en intensiv helg. Skönt att jag hunnit med massa skojsiga saker & samtidigt tagit det lugnt. I lördags vaknade jag vid 9, åt frukost med min bror, gjorde mig i ordning för att åka in till stan, hämtade upp Ida och vi drog tillsammans in till FITNESSFESTIVALEN! Åh så kul & givande det var. Sååå mycket folk och så mycket grossister, träningskläder, märken, träningsnarkomaner, atleter, försäljare, föreläsare. SÅ HIMLA BRA!! 😃 Jag är så glad att vi köpte biljetter och gick dit. 


Vi kom dit vid 11, hängde av oss jackorna i garderoben & möttes av en GIGANTISK mässa! De var såå stort, man visste inte ens vart man skulle börja. Men vi tog allt från där vi var, först Better Bodies affären, Celsius montern, fick en gratis celsius, nyckelband, påse, lypsyl och information om dom. (Typ som att jag inte redan kan allt. 😜) Sedab letade vi upp sal A6 där Fredrik Paulún skulle hålla sin första föreläsning. Efter många om och men hittade vi dit, dock 20 minuter sent. Men de vi fick höra var SÅ INTRESSANT. Alltså vilken människa, så duktig, bra talare, så intressant och väldigt väldigt givande. 




Efter första föreläsningen fortsatte vi kolla runt på alla montrar. Gymgrossisten, Dahlblads, MM sport, Skins, Freddy store, Twoduece ah you name it. Alla var där! :) Bar Mafia var där och visade upp sig, ett street workout-gäng från Stockholm, även massa crossfit och olika tävlingar. 

Efter en stunds kikande och bars-ätande gick vi på en till föreläsning. Inte bara snack hette den. Johan Erlman höll i den och den handlade om hur han tog sig från att vara 35 kilo överviktig till att göra en svensk klassiker inom ett dygn, WOW! Säger jag bara, wow. Så intressant. 

Vi lyssnade även en snabbis på Paolo Roberto, men han var inget att hänga i granen. Han var bara cool att se live för att man sett han på Robinson när man var liten haha. 

Vi lyssnade även på en föreläsning som handlade om stress. Väldigt intressant då man verkligen känner igen sig med stressen. Man tänker inte på hur stor påverkan den faktiskt har till både energi, humör och muskeltillväxt. Får nog planera om mitt liv lite nu. 

Vi kikade runt ännu mer, kollade fler montrar. Käkade fler bars, drack mer celsius. Jag köpte ett par svarta freddy byxor och Ida köpte ett set med träningsbyxor + linne från freddy, sedan handlade vi faktiskt inte något mer. Jag tänkte köpa ett bcaa från xtend men efter Paulúns föreläsning om rena produkter var jag inte så sugen längre 😅 Så jag struntade i det. Vid 17 gick vi och hämtade våra jackor, laddade busskorten och gjorde oss redo för att gå till Kongresshallen där Luciapokalens Bikini Fitness tävling skulle börja. Vi gick dit och kollade den i nägra timmar innan vi tog bussen hem. Jag åkte direkt hem, bytte om (tog mina freddy) och åkte till Svanesund för att fira min kära vän Aleks som fyllt 20. 





Vi satt & hejjade ordentligt! Det var riktigt kul att se hur det faktiskt går till.


Älskar mina nya byxor. Kommer använda dom mycket mycket mycket. Fick även ett svart träningslinne när jag köpte dom + 6 st celsius! Gott gott! Win win situation. 👏 Söndag skriver jag om imorgon för nu måste jag verkligen sova. Godnatt 💜 

Sista dagen som konsult

Ja då var min sista dag som konsult avklarad. Efter ett helt år på Lernia Bemanning överger jag dom för Volvo Cars. Känns skönt stt äntligen räknas som RIKTIG arbetare. 😃 Från och med måndag stämplar jag in som fastanställd på Volvo, det snackar jag om härlig julklapp. 👍 



Otroligt lycklig & glad

Fick en sådan träning igår som var grym med stort G! Så jädrans härligt att min trippel salchow kände sig redo att komma tillbaka. Efter många omhopp, många felskär och många pladaskfall stod jag den äntligen igen - klocka! Känns så otroligt härligt, äntligen säger jag bara! 😃 Jag har en tendens att stå hoppen 49 på träningarna när vi slutar 50 så igår 49, gjorde jag sista hoppet och lyckades smacka till en heeelt perfekt salchow! Wihooooogrymt

Efter träningen gick vi av och lämnade plats på isen åt Stingers a-lag. Det var derby dags & stingers tog emot Rönnäng på hemmaplan. Denna gången stod det också 1-1 efter förlängning & sedan vann tyvärr RIK på straffar... De var även SJUKT mycket folk i ishallen, max som får vara är 520 och vi var helt klart runt 600, meeen så kul!! 



 

Drömhelgen!

Jag önskar verkligen att alla helger var såhär, för man mår så bra. Både i lördags och söndagsmorse har jag passar på att sova ut. Hade mycket sömn att ta igen från förra veckan. Fredag kväll hade vi främmat, kompisar till familjen var här, käkade, pratade och hade det trevligt. Lördagen spenderade jag i Kungälvs ishall och på stc gymmet i Stenungsund. Kvällen med min absoluta favorit-Michelle! 😃 


Imorse vaknade jag av mig själv 12.55 (5 minuter innan alarmet skulle ringa). Föredrar verkligen att vakna utav mig själv, utvilad och pigg. Jag gick upp, stekte omelett till frukost, det var ett tag sedan sist & brummade sedan mot gymmet. Hann värma upp på en maskin som liknar ett löpband men man måste trampa igång den själv. Jättejobbigt dessutom, svetten bara rinner och benen värker men det är ju som sagt bara bra. Blev ordentligt varm & körde igång med mitt ryggpass. Raka marklyft, chins, latsdrag, rodd och en övning jag inte vet vad den heter stod på schemat. Mitt i allt anledde även Gabs som skulle köra armar! Han körde biceps och jag hoppade på hans schema när jag var klar så jag hann även köra lite utav både biceps och triceps! Gick yttligare 5 minuter på löpbandsliknande-maskinen med Gabbe bara för han skulle få testa. 


Efter över två timmar på gymmet drog vi vidare mot Ti amo. Där vi bara satt och njöt med en kycklingsallad framför oss. Pratade och umgicks som vi gör bäst i någon timme. Efter middagen åkte jag vidare, först till Ica för att handla mat, sedan hem för att jag skulle hämta mina skridskor innan träningen, hämta upp en tröja som Jonas glömde hos en kompis igår och sedan direkt till ishallen för konståkning klockan 19. Gabbe drog till solariet, så avis för jag hade också velat sola lite. Kom till ishallen vid 18.40, gick på och tränade 19-21. Benen och resten utav kroppen kändes väldigt trött men trots det lyckades jag med en bra träning. Första timmen var kaos, vi gjorde bara tråkiga steg i princip hela timmen sedan andra timmen körde jag långa och hoppen där ur + axel. Väl hemma vid 21 hann jag duscha, laga lunchlådor för veckan och förbereda för imorgon. Vid 22.30 var jag redan klar för sängen men SJÄLVKLART som alla andra söndagskvällar har jag problem med att sova! Men nu ska jag försöka igen, natti! 



Träningslördag = bästa lördagen!

Vaknade efter en skön sovmorgon idag. Klockan var runt 12, så äntligen (efter att ha gått upp klockan 5 i en hel vecka) få sova ut! Jihoo 😃 Gick upp, åt frukost med Jonas, Roger och mamma. Sedan åkte jag in till Stenungsund för att hämta mina skrills. Tänkte åka på allmänhetensåkning men här i Stenungsund måste vi ha hjälm så jag begav mig istället till Kungälv. Åkte från 13.30 - 15 och fick gjort klart mitt långprogram, känns skönt. Träningen gick bra och långprogrammet känns skönt! 

Köpte lite mat på Ica maxi som återhämtning efter isen/uppladdning för gym. Jag verkligen älskar Pica Deli konceptet, att man kan plocka precis det MAN SJÄLV vill ha till ett bra pris. Passar i alla lägen, alltid. 

Vid 15.30 åkte jag mot Stenungsund, var vid gymmet runt 16. Började med att värma upp lite till, stc har ett par annorlunda rullband som var cp jpbbiga för benen. Sedan köttade jag på ett bröst- och tricepspass som gick grymt. Det var ganska tomt på gymmet så alla maskiner och hantlar var i princip lediga, så skönt. Till skillnad på isen som var proppfull, fick köra slalom runt alla hela tiden. Efter gymmet åkte jag hem, bytte om och körde Jonas till en kompis i Stora Höga som skulle ha någon fest idag. Jag åkte vidare till Michelle, åt kvarg med prottepulver & hallon och har spenderat hela kvällen med henne! 💜 


One step closer

Dagen blev väldigt bra, trots dåliga förutsättningar. Fick mail imorse från klubben att isen fortfarande inte är bra så konståkningen var inställd även idag. Jag får verkligen abstinens när jag inte får åka på flera dagar. Jag längtar som bara den tills imorgon då isen skulle vara redo för att åkas på! :-) Jobbdagen gick hyfsat fort, hade förstation ett pass & resten flöt på för alla kollegor var på bra humör! Åkte direkt hem, bytte om till träningskläder & åkte in mot Stenungsund. Åkte in till mp skating och betalade min slipning, sedan vidare mot Vårdcentralen för koll, sedan direkt till gymmet. Jag skulle mött upp Gabbe vid 18.30 men vi missförstod varandra då jag åkte till nya stc och han till gamla -.- Haha typiskt! Jag spontan köpte ett gymkort för 2015, ett år håller det från och med idag, de är special priser nu över jul så då är de bäst att passa på. Man får ett år av priset för ett vanligtvis halvt år. 

Hur bra som helst. Har ju velat träna här ett tag men kunde inte bestämma mig om de var värt 4800kr eller inte. Men nu var de helt klart värt för 2990kr istället! :-) Gick in med kortet i handen och körde ett ordentligt axel- och bicepspass (det jag skulle kört igår) men hoppade ju över träningen igår så körde extra idag istället. 



Det gick riktigt bra & jag kom ut med ett leende på läpparna. Känslan i både kroppen och psyket är grymt efter ett mördarpass. Gick in på Willys, köpte mina förmodligen sista (celsius) och åkte hemåt. Efter en stund kom Gabbe till mig och vi satte oss och BOKADE HOTELLET I PHUKET! Så taggad, nu är det nära - 24 dagar tills vi åker! Jag längtar så jag spricker. 


Här - på Centara Resort Karon ska vi bo de tre första dagarna i Phuket. Det ligger några hundra meter från stranden som lär bli en perfekt morgonpromme, är nära shopping och marknadsgatan och även Big Buddah. Ligger lite uppåt, längre ifrån stora vägen och mer mot skogen. Ska bli sååå grymt! Vi är såå nöjda :) Tagga fredag imorgon, det börjar äntligen närma sig helg och konståkningsträning!! Natti 

Vajlodag

Alltså vilodagar är de sämsta som finns. Kände att jag haft spänningshuvudvärk och ont i halsen idag så istället för dagens planerade axel- och bicepspass blev det vila för min del. Jag hade glömt min mobilladdare på bstationen när vi gymmade igår så jag fick åkt och hämtat den idag. Åkte ner till torget, lade undan en vinterjacka på MQ och funderar på att köpa den imorgon, de var 50% på den. Sedan mötte jag upp Pontus och fikade och hängde med honom en stund. Han drog med mig när jag handlade medan han väntade på sin gympartner. Tog lång tid så jag körde hem honom och åkte sedan hem själv också. Väl hemma käkade jag lite sedan vilade jag bara i soffan! 😃 Nu ph, sedan sova. Halva jobbveckan är gjord 👌 



På lunchen idag mötte jag upp pappa. Vi käkade tillsammans på Balansen och sedan fortsatte jag jobba! Lägger ut en bild på vår Volvo standard-frukost som är celsius, kvarg och kolte ägg! Yummi. Jag är SÅ glad för imorgon är det is igen. KONSTÅKNING! 



Aggregat sönder & det suger

Det suger verkligen när det man längtar till hela dagarna inte går att göra. Igår gick aggregatet till ismaskinen sönder så vår kära isbana är täckt av vatten och blir nu istället en tävlingsbassäng för elitsimmare, skämt åsido. Jag vill ha min is tillbaka!! Träningen var inställd både igår & idag och som det ser ut nu verkar träningen imorgon vara inställd också. De finns istid i Uddevalla klockan 17-18.45 men eftersom jag inte är hemma från jobbet förens 17 finns det ingen tid i världen att jag hinner.. Därför får de bli nödlösning både idag & imorgon. Jag gick till gymmet och körde ett ordentligt bröst- och bicepspass! Sedan avslutade jag med 1 timmes cardio, kändes skönt att lämna gymmet helt neddränkt av svett. Hade föredragit en timmes konståkning men ibland får man stå ut såhär. Efter gymmet åkte jag hem, duschade och lade mig i soffan & smygkollade dagens avsnitt av ph. Hinner aldrig kolla när de går 22 för då måste jag sova (gammal som jag är) haha nej men prioriterar faktiskt sömnen före, oftast! 😃 



Har även kollat upp lite tider för allmänhetensåkning i helgen. OM det skulle vara så att vår is fortfarande inte går att åka på så kan man ju alltid åka till Kungälv och träna lite! Efter duschen käkade jag lite mat, har redan veckans matlådor klara vilket är SÅ SKÖNT så man slipper ställa sig på kvällarna och laga. Blev kyckling och lite kvarg till middag, sedan även lite falukorv 👍 Mätt o belåten kryper jag till kojs & hoppas på att vakna pigg imorgon.. 

Tränare i Skövde

Ja det blev långt ifrån sovmorgon för mig imorses. Men vad gör det när en heldag i Skövdes ishall tillsammans med mina småfavoriter och ett hotellrum väntar. Vaknade vid 5, samma tid som till jobbet, gjorde mig iordning, käkade lite kvarg och packade det sista. Jennifer och co kom vid 05.35 och hämtade upp mig och vi begav oss direkt mot Skövde. Hon körde och jag agerade kartläsare, eller mer åt gps eko haha, eller härmapa eller vad man nu ska kalla det. Vi var framme vid 8 och då började min arbetsdag. Cecilia var första åkare ut i Ungdom 13B följt av Clara, Tilda, Isabelle Tuva och Jennifer (från västra frölunda). Sedan även Wilma, Anna och Elin också från VKFF. Alla åkte riktigt fina åk och jag är såå stolt över dom. 





Idag hade jag ansvar för tre konståkningsklubbat. Dels eftersom de är många olika utspridda tävlingar denna helgen och för att jag endå var där. Hade hand om 7 åkare från Stenungsund, en från Uddevalla & fyra från Västra Frölunda, de var väldigt mycket, stressande men samtidigt väldigt rolig, intressant och inspirerande! De var svårt att hålla reda på alla, uppväningstider och tävlingstider då en skulle vara på isen samtisigt som den andra skulle värma upp på mark och den ena ta på skridskor.. Haha men tillslut gick det. 

Lite senare hade jag Peggy från UA och Isabelle & Annie från Stenungsund. Så nöjd med alla tre:s åk idag. Så stolt över våra isprinsessor. 

Efter att jag varit tränare från 08-17.30 fick jag skjuts till hotellet. Jag ska bo på Clarion Hotel Majoren idag, där jag bott innan när jag tävlat. Jag verkligen ÄLSKAR detta hotellet för de har kvällsbuffè och supergod frukostbuffé. Jag ligger nu i sängen på rummet med matkoma efter att jag proppat i mig tre lass med kycklinggryta. Eftersom jag inte ätit mer än lite kvarg imorse vid 5 slängde jag i mig mat här och ligger nu och mårmilla haha inte jättesmart kanske men gott i alla fall. 😅 Lär mig aldrig. Ishallen hade inget gott så jag fick käkat någon apelsinklyfta och äpplebit ibland. Har fått ett jättefint rum & här ska jag jäsa resten av kvällen. Ska kolla senaste avsnittet av Portkod 1525, läsa tidiningen och sedan sova TIDIGT. Imorgon väntar ännu en dag i ishallen. Ella från Stenungsund och Peggy åker sitt långa. Trots matkoman längtar jag tills frukosten imorgon, blir även "sovmorgon" till 7! Yey 👏 





Godnatt! 

Träningen man drömmer om

Idag är ingen vanlig dag för idag är Tobbes födelsedag, hurra hurra! 🎁 Världens bästa arbetskompis och vän Tobias fyller 20 idag. Jag skrev ut ett kort på oss & köpte en stoooe toffefee till honom. Han blev glad & då blev jag glad. 👍 

Trots att det var fredag gick dagen oootroligt segt! Jag var under första passet utlånad till lag 6, mitt lag är 80. Jag fick hjälpa dom eftersom dom var ont om folk. Celsiusen till frukost gjorde susen & andra + tredje passet gick ganska fort. Man har ju världens bästa kollegor som gör jobbet såå mycket roligare. Vid 15.20 stannade bandet, vilket ledde till att vi (tur som vi hade) fick sluta 4 minuter tidigare. Jag köpte ägg & käkade som uppladdning inför träningen. Väntade på min skjuts & han kom vid 10 i. Har pratat mat, bakelser, kakor och julmat hela dagen så de fortsatte även i bilen haha. Jag & Dan (han jag åker med) märker att vi är mer och mer lika varje dag haha. Fort hem, bytte om snabbt & åkte direkt till isen. Första timmen gick sådär & andra timmen gick grymt. Hoppade från minut 2 tills sista sekunden haha och var heeeeelt slut när jag gick av. Idag satt mina hopp riktigt bra. Hoppade alla dubblar i trehoppskombination med toeloop och öggel och även massa med armarna över huvudet. Hoppen kändes väldigt säkra 👍 Hoppade även till program musik & gjorde massa sköna axlar. Jag är otroligt nöjd. 

Efter isen åkte jag till Ica. Pantade massa tomma celsius burkar & handlade ägg och kvarg. Träffade på en gamal kompis som jag stod och tjötade med en stund. Åkte hem, packade inför imorgon, dammsög hela huset och duschade. Inga planer för ikväll eftersom jag ska gå och lägga mig tidigt. Imorgon vid 5.30 kommer Jennifer och hämtar upp mig för att åka vidare mot Skövde för tävling. Denna gången ska jag inte tävla utan vara tränare för Ungdom 13 A & B och även Ungdom 15 B. Ska bli väldigt kul. Så jag signar ut, hoppas ni får en grym helg. 



Onsdag deluxe, vardagslyx

Igår gick jag ut ur fabriken med ett leende på läpparna. Den efterlängtade anställningen närmar sig & jag är sååää glad. Trots att jag blev tilldelad sämsta balansen på morgonen och var på fett dåligt humör blev dagen såå mkt bättre! Spenderade eftermiddagen på gymmet med Gabbe. Jag körde bröst- triceps och han körde axlar. När han drog på övning med brandstationen gick jag 45 minuter på bandet 👍 


Efter gymmet bytte jag om till (HÅLL I ER) vanliga kläder. Som inte händer så ofta! Mamse hämtade mig och vi åkte ner till den italienska restaurangen & käkade mat 😍 Så gott! 








Ettårsjubileum på Volvo!

Idag firar jag & Volvo ett år tillsammans! 😅 Frågan är om man ska skratta eller gråta. Det är så sjukt hur fort tiden går men jag trivs faktiskt hur bra som helst på Volvo just nu! 💃



Nu vill man knappt veta hur många tidiga morgonar man gått upp & pinat med det senaste året. Men ja, alla kollegor tror ju att jag fortfarande har 39 år till att jobba av. 

Återigen måndag

Rutiner & ännu rutiner, men jag trivs - som bara den! 😃 Det känns så bra just nu, trots att jag inte hissar och är för rutiner. Men jag av någon har ju väldigt mycket rutiner i mitt liv. Idag gick jobbet snabbt, måndagar har en tendens att göra det vilket är sjukt bra. Efter jobbet fick jag skjuts enda till Stenungsund med min jobbarkompis Arben. Han skulle förvånansvärt köpa en spegel 1 minut från ishallen, haha hur stor är chansen? Så jag hjälpte honom med den, att bära ner & in i bilen och hann med en kvarts marginal i tid till isen, alltså wow. Såååå skönt att slippa rusa in i ishallen för en gång skull. Trots MEGATRÄNINGSVÄRK i benen, både fram- och baksida lyckades jag göra en väldigt bra träning. Fick åkt igenom ett 90% igt improviserat kortprogram, enbart för att träna kondis. Alla program + kondis måste vara tipp topp innan Thailand för när jag kommer tillbaka är de pang på min premiärtävling som senior A. Jag är taggad, det ska bli så kul. 




På vägen hem hann jag handla, mat & matlådor stod på listan. Var hemma vid sju, duschade en snabbis, lagade omelett till middag och kycklingfärs tills på jobbet både imorgon och onsdag! Lade mig i soffan & kollade dagens avsnitt av ph, kollade lite träningskläder på nätet, insta & face och helt plötsligt var klockan 10. Ska försöka somna lite tidigare idag än igår, har ju några timmar att sova ikapp (som vanligt!) Hoppas ni haft en grym måndag. 💜



Rivpuff och allt där till

Till och med städningen efter festen var kul. Förmodligen för att jg ler så fort jag ens tänker på gårdagen. Alltså succé jag skojar inte, så fruktansvärt kul! Kollade igenom bilderna från igår och kom på mig själv med världens leende på läpparna. Vaknade vid 11 idag, bakis för första gången på väldigt länge... Tog mig upp, tog på mig träningskläder, pannband för att hålla mig varm och promenerade in mot stan. 50 minuter senare, illamående och hungrig var jag framme vid hemköp där jag köpte lite mumsig mat. Kollade runt i lite affärer och fick för ovanlighetens skull inhandlat lite ny träningskläder 😜 Haha. En ny tjocktröja från Craft för konståkningen & sedan en sport bh och ett träningslinne där båda var från h&m. Nöjd med mina köp! 




Vid 14 började jag göra mig mentalt redo för rivpuffen. Gick upp mot domkyrkan och tog bussen vid halv tre tillbaka mot Kapellplatsen och mot Chalmers. Var där fem minuter innan & blev snabbt tilldelad städuppgift. Vi började plocka ut bord och stolar, riva halloweentapeter och ta bort papper från golven, sopa, plocka, slänga papper och glas etc... Vi städade fram till 19 och hade kul tillsammans. Var chillstädning då vi ibland pausade för drick/vilo och mat paus. De bjöd på mat men jag åt inte eftersom Oxfilé fondue väntade på mig hemma. Fick träffat massa sköna människor och Chalmers festkommitées människor är jättesköna! Var heeeelt klart värt att städa 4 timmar för biljetten.  Fick tillbaka min 500ing för deposit & jobbade till och med över 10 minuter. Stackarna hade varit uppe i 36 timmar i sträck så jag tyckte väldigt synd om dom i slutet! Åkte hem till 20, firade pappa på farsdag med oxfilé fondue med massa goda tillbehör! Nu är jag mätt och belåten och ska hoppa i säng för att ta igen lite sömn! ALLTSÅ VILKEN HELG! Bästa på länge! 😍



 

Alltså vilken kväll

Nu kan jag dö lycklig. Jag säger bara årets fest & godnatt. 






Bajsfot och bajsdiet

Haha ja positiv rubrik eller vad säger ni? Inledde i alla fall inlägget med ett skratt, ironiskt nog. Idag skyndade jag mig till tusen för att hinna i tid till ishallen för att jag skulle testa om jag kunde åka med skum-gummi i skridskon.. Efter att jag fixat & donat, åkt två varv gjorde de allt för ont för att fortsätta. Duran tyckte det var bäst att undvika göra ankel svullnaden ännu större så jag gick av. Vi diskuterade lösningar & det slutade med att jag åkte ner till MP's och bad om hjälp. Ska få lästat skridskorna tills imorgon och jag hoppas verkligen att det hjälper så jag inte missar fler istimmar. Imorgon tar jag även egen bil till jobbet så jag FÖRHOPPNINGSVIS kommer i tid till isen & hinner hämta ut skridskorna. 



Efter jag varit hos Madde träffade jag Mitchie. Jag åt lite hos henne sedan kollade vi Master Chef & Lyxfällan och pratade massa som vanligt. Imorgon är de match som vi ska kolla på vilket jag redan längtar till. Ska påminna mig själv om att inte glömma ombyte imorgon bara. Åkte hem nu vid halv nio, ställde mig då och bakade dundersuperduper goda (eller de luktade i alla fall DELICIOUS) da da da daaa Cornflakeskakor! Alltså så lätt att göra och så otroligt gott. De är min bakvecka på jobber så plikten kallar. Lagledaren för kvällen hade glömt ta med fika idag och det var INTE populärt bland montörerna haha så de misstaget vill man ju inte göra. Nu blire gårdagens avsnitt av ph sedan sova. 



De har intagit sina platser i kylen så imorgon vid 11.20 lär de vara perfekta 👌 Så nöjd, hoppas de smakar som de luktar! 😍 

Vilodag ett av tre - ångest

Idag har varit en riktigt lugn dag, kände att det verkligen behövdes. Vädrer, kylan och min svullnad vid ankeln gjorde att jag fick en sån "jag känner inte för att göra någonting- dag".  Viket ledde till att jag slängde mig i soffan när jag kom hem i mörkret. Helt sjukt att de nu är mörkt vid 5 när jag kommer hem. Jag ger det max två veckor till innan det blir så att jag går in i fabriken när det är mörkt och går ut på eftermiddagen när de är mörkt.. Hösten består ju tyvärr av brist på d-vitamin & ständigt mörker! Inte konstigt att svenskar sägs vara de mest deprimerande människorna! Haha illa. Lagade i alla fall korv stroganoff idag, fick äntligen till smakerna som jag ville - tredje gången gillt 👌 Sedan lade jag mig och kollade de två avsnitten av Portkod 1525 som jag missat och sedan har jag läst massa om kosttillskott, deff, kaloriräkning och träning. Sådana sjukt intressanta texter jag läst & så mycket tips man fått. Alltså träning, kost och människokroppens utveckling är så otroligt intressant. Jag älskar att läsa om olika träningstyper, dieter och allt inom denna faktorn, jag älskar att lära mig nya saker och se saker från andra perspektiv. 




Kollade även biljettkostnader & datum till både Fitnessfestivalen & Luciapokalen som är i Göteborg den 29 & 30e november. Hade varit SÅÅ kul att gå dit. Kollade även hotell till Thailand i mina dubbla OnePiecer, kände från den halsonten jag hade imorse att de var bäst att kura ihop mig varmt idag & bara vila. Hoppas verklien svullnaden känns bättre imorgon så jag kan ha foten i skridskorna!! 

Blir ingen ph för mig ikväll, blir att ta igen sömn. Ha en superkväll fina läsare, speciellt min trognaste av dom alla! Sandra du vet att jag menar dig 😍 

Veckorna springer iväg

Veckans två första dagar har susat förbi snabbt som vinden. Dock har timmarna på jobbet gått ganska segt. Jag blev även total-lurad av hela mitt lag på jobbet.. ALLA visste om UTAN jag att Tobbe fick förlängt kontrakt och inte behövde sluta rikrigt än! Oj vad han överraskade mig när han studsade in på morgon där jag satt i min depression av att min bästa vän på jobbet inte var kvar. Men icke sa Nicke, han stannar lite till tjohooooo 👏  Igår och idag gick träningen bra, jag har även anmält mig till a-serien så jag har min första tävling den 10-11 januari. Min premiär i a-serien blir på hemmaplan då vi samtidigt aggangerar a-dm! Jag längtar 😃 Dock kommer jag de tre veckorna innan ladda upp inför tävlingen på andra sidan världen då jag är i Thailand fram tills den 7e haha får se hur detta kommer gå. Jag tror att tävla utan förväntningar blir bra! De får gå som de går, jag är bara glad att få tävla igen! Min trippel salchow har varit grym denna veckan och förra, den är påväg tillbaka och det är jag väldigt glad över! Sedan var även min axel grym idag, den blev precis som jag ville ha den. Har fått ett hum på hur jag vill göra med mitt kortprogram med så alla bitar faller på plats! 


Dock blev förmodligen dagens träning min sista isträning för denna veckan. 😢 Mamse sa att jag inte får träna mer förens svullnaden jag upptäckte på min ankel idag lägger sig.. Har haft sjukt ont sedan i fredags & inte förens nu jag kollade vad de var och såg att mina skridskor gjort kaos med min knöl... Det gjorde obeskrivligt ont att åka idag men jag tänkte bara "pain is just weakness leaving the body" så jag körde på endå & de resulterade i värk och smärta hela kvällen... Åkte hem, duschade, käkade och lade mig i soffan framför dagens avsnitt av ph. Nu blir det sängen för att vara pigg imorgon! 😚 


Alltså måste även säga att OnePiece-pyjamas är de absolut UTAN TVEKAN de bästa köp jag någonsin gjort. Jag verkligen älskar min pyjamas. 💜

Halloween partaaaj

Spenderade morgonen & förmiddagen med Michelle och Kenny. Vi åt frukost tillsammans, kollade konståkning och klippte hår! Eller ah Michelle klippte både mig & Kenny så nu är vi båda nyfrisserade :) Jag har inte klippt topparna på ett år så jag kände att det änna var dags nu. Fick tagit mig en halv timme till att borsta ur mitt rufs från kvällen innan med, kaos tovigt var var det var! 

Åkte hemåt vid 13! Knöt på mig skorna, tog på mig vantar, i med headsetet, på med pulsmätaren och solglasögonen för att gå en pw på 6 kilometer. Så härligt väder idag så var tvungen att passa på. Sedan degade jag i soffan resten av eftermiddagen framför både filmen Believe, Pokémon, Mean Girls och Catfish, finns så roliga program asså! 



Kvällen spenderades i mitt kära andra hem, ishallen. Som alla andra söndagar har vi träning 19-21. Idag gick bra trots att jag var lite seg. Har märkt att jag blir mer seg när jag vilar, så får sluta med det haha! Gjorde ännu ett tappert försök att få bort halloween-sminket, bättre lycka denna gången. Inte borta helt men nu är de mesta bort i alla fall. Hyffsat redo för kommande arbetsvecka. Sjukt tråkigt bara att Tobbe inte jobbar kvar från och med imorgon :-( Hoppas ni haft en grym Halloween och en grym helg i alla fall. Kramar  

Halloween deluxe

En grym kväll med grymma vänner! Jag är så glad att jag har er. 











Ja tack vare folk var inte sminket sig likt när man åkte hem hahah. 


Ledig dag förtjänar man

Så otroligt skönt med ledig fredag, långhelg. Alltid behövligt med en extra dag helg, för alla! Röda dagar, helgdagar och speciella dagar är bra för då är vi oftast lediga från fabriken. Vaknade vid 10.30 idag, gick upp, dammsög och dammade hela huset, käkade frukost & plockade sedan med mina papper och saker jag bara skjutit upp att göra för jag inte haft tid. Skrev i min almanacka & stekte de sista kycklingfärsbiffarna från igår. 


Åkte vid 14 in till Stenungsund. Hämtade ut ett paket med mina nya Nike skor, köpte en krans till morfar och mormors grav & även ett kort till Michelle som fyller år idag (klockan är efter tolv) 😃 Sedan åkte jag till coop för att lämna balklänningen jag lånade av Lina i somras & sedab direkt hem. Hämtade upp mamse, sedan gjorde vi i ordning uppe vid graven. De är ju så fint där under alla helgona dagarna när alla finpysslat med ljus, blommor och kransar! 😍 Brummade sedan hem för att käka, var såå gott med biffarna. Passade även på att gå på isen en timme tidigare idag så jag tränade 4-7. Gjorde steget till mitt kortprogram som blev riktigt bra, jag & Duran är dream team när det gäller att sätt ihop steg så grunden var klar på 10 min, sedan övade jag de och la till känsla på de resten utav timmen. De resterande två timmarna hoppade vi som duracell-kaniner. Sådana träningar som idag jag lever för & verkligen älskar! Efter träningen kollade jag match med Michelle och efter det åkte vi ner till henne o mös. Stannade till 00.00 för att säga grattis & sedan bar det av hem för att sova! 





Ö