Road trip, ONSDAG 23/7 - 2014

Efter duschen tidigt på onsdagsmorgonen vaknades det endå blött.... Helt pisseblöt, trots att jag duschade en timme senare. Det verkligen rann från varenda ställe på min kropp. Hur är det ens möjligt?! Okej jag var som tur inte ensam, eftersom AC:n i vår lägenhet inte funkade haha. Men endå, kaos äckligt. Alice vaknade och var fortfarande full haha, hon höll på att trilla ur sängen flera gånger innan hon kom upp. Stark som hon är pallrade hon sig till skolan trots att hon fortfarande var lite dizzy in her head, eller hur man ska uttrycka det haha. Fick nog en rolig skolförmiddag i alla fall. När Alice kilat iväg ställde vi fram frukost och käkade i lugn och ro. Vi satt inne och pysslade med saker, kollade på bilder och bara tog det lugnt tills Alice kom tillbaka vid 10. Det var ingen idé att hitta på något speciellt under en sådan kort tid. När Alice kom tillbaka packade vi badkläder och tog bilen ut till en ackvedukt-liknande sak, kallad Pont du Gard. Det är typ som en bro som sträcker sig över en älv där vi stannade hela dagen för att sola och bada. Båda kamrorna var med, inklusive GoPron så vi fick mycket roliga bilder och filmer från dagen. Vi hoppade från klippor och bara njöt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter mångaaaaa timmar sol och bad åkte vi vidare till en liten liten liten by nära älven där vi åt Crépes. Alla andra restauranger var stängda så det fick bli matiga crépes. 
 
 
 
Var sin crépes senare (efterrätt till Patrik och Johan) så var vi påväg tillbaka. Duschade, fräschade upp oss och gick till affären för att handla middag. Alice lagade maten idag och det blev Tortellini med ricotta och chévre ost. Hur mumsigt som helst. 
 
 
'
 
Till efterrätt blev det dagens första glass, ben & jerry. Såååklart tog jag half baked, vilket de flesta andra också gjorde. Utan Patrik han körde på Häagen-dasz :) 
 
 
MATKOMAN kom direkt efter maten. Kvällen spenderades inne med kortspel, prat och skratt. Vi kollade även igenom alla bilder och videos som vi tagit sedan vi kom till Alice. Mycket fint hittade vi där! Somnade bredvid min favorit. 
 

Yttligare en dag man inte kunde önskat bli mycket bättre. Den hade allt. Glädje, lycka, vänner och skratt. 

fina bilder

Härligt det ser ut!

Svar: Det var riktigt riktigt härligt ☀️ :)
Elina Hagberg

Så många härliga bilder

Svar: Åh tack så mycket! Det var väldigt härligt :)
Elina Hagberg

Åh vad härligt!!

Svar: Verkligen! Sommaren när den är som bäst, helt klart ☀️
Elina Hagberg

glad sommar

Svar: Detsamma :)
Elina Hagberg




Kom ihåg mig?