Brädåkning på Isaberg

Jag har haft såå kul idag med Johan. Det var otroligt härligt att få plockat fram brädan igen & få slänga sig ut i backen. Vi åkte från kl 12 - 16.15 och är ni heeelt möra i benen och trötta i kropparna. Välförtjänta av mat lagade vi oss tacos när vi kom hem & käkade tillsammans med hans familj och Patrik framför Melodifestivalen. Helt slut ligger jag nu i min säng med min onepiecepyjamas för att sova. Alarmet står på 13 imorgon haha så jag tänker inte gå upp innan det haha. Sov gott för det ska jag, natti. 










Bistro soup n' bagel

Godmorgon från en supermätt Elina. Jag, Alice, Patrik och Johan har precis avnjutit en supergod frukostbuffé på Bistro soup n' bagel nära Liseberg. Åkte till Johan imorse & ställde bilen där sedan hämtade vi upp Patrik och åkte mot stan. Efter lite letande efter parkering mötte vi upp Alice som redan var framme & tagit bord. Vi käkade en supergod frukost bestående av grova bagels, creme cheese, salami, grönsaker, smoothies, juice, kaffe, ägg, yoghurt och hemgjord müsli med frön och nötter. Så himla gott! 



NU ÄNTLIGEN SITTER JAG OCH JOHAN I BILEN PÅ VÄG FÖR ATT ÅKA SKIDOR! Bilen kör i färdriktning mot Jönköping och vidare mot Isaberg för en heldag i backen! 😃 Vi ska damma av våra brädor och njuta av en dag med åkning. 

Buss van

Haha känner att jag börjar bli bussvan, åkt alldeles för mycket kollektivt det senaste. De är ju riktigt illa när ens samåkare är segare än Västtrafik haha! 😁 Jag måste faktiskt erkänna att det kan vara ganska gött att åka buss ibland. Stort, bekvämt, gott om plats och lugnt! 👍 Påväg till träningen nu, ÄNTLIGEN HELG. Möter upp Fanni vid Stenungsund station och åker med henne upp till isen. Träning 5-7 och sedan ska jag träffa min efterlängtade Michelle som legat hemma med halsfluss & varit oträffbar i över en vecka! 🙈 Det ska bli skoj. Imorgon är jag supertaggad för frukostbuffé med Alice, Johan & Patrik för att sedan åka vidare mot Isaberg med Johan för en dag i backen! 😃 



Lägenheten för mig själv

Lever loppan hemma hos pappa just nu. Så skönt att jag haft lägenheten för mig själv hela eftermiddagen! Jobbade övertid idag, vilket innebär att vi slutade 15.36 istället för 14.36, men extra komp är skönt för kommande semestrar! 😃 Blev upphämtad av Jonas efter jobbet, åkte med han till Ringön för att släppa honom i garaget där vi sedan bytte plats och jag tog bilen i några timmar. Åkte till Snuslagret & köpte celsius, förbi hemma hos pappa för att byta om till träningskläder och sedan promenera bort till Lindholmen Sience Park för att möta upp min vän Oscar. 😚 Tog en gratisvecka på Fysiken här och körde lite rygg & bröst innan jag blev tillfrågad att testa på ett Power Cage-pass. Oscar var tvungen att dra hem med sista bussen men jag stannade för de 45 minuter långa cirkeltränings-passet tillsammans med 8 stycken andra. Det var faktiskt kul dock inte så svettigt som jag trodde men de var förmodligen mitt egna fel hehe som förmodligen inte tog i tillräckligt. De blir ju så jobbigt som man gör det. 

Efter gymmet stretchade jag lite. Tog mig sedan en joggingtur till Ica, köpte lite mat från Pica Deli & gick hemmåt. Väl hemma sprang jag runt och gjorde de mesta, lyssnade på musik och bara njöt av egentid. Vid halv 8 tog jag bilen och hämtade Jonas, sedan slog jag mig ner i soffan framför något Ninja program från Uddevalla haha. Nu är klockan i alla fall läggdags & jag ska ta vara på min extra timmes sömn imorgon bitti. Snart fredag, tagga! 😘 Natti 


En fantastisk helg

Gårdagen blev riktigt lyckad, jag hade jätteroligt! Jag & Fanni tog bussen in mot stan vid 16, hoppade av vid min far och gjorde oss i ordning. Käkade lite snabbt, jag öppnade min present och vi tog bilen vidare mot Ringön. Där hämtade vi upp min bror som sedan körde oss för att hämta upp Sophie och sedan vidare mot Redsbergsplatsen och hem till Alice. Där väntade hon & superpojkarna, vi förförfestade med sällskapsspel och gott snack. Vid 19.15 tog vi bussen mot Avenyn och kom fram till HR vid 19.40. Vi käkade på Hard Rock & drog sedan med mina trogna anhängare vidare mot Valand. Jag, Fanni, Janne, Jakko, Amelia, Oscar och Simon dansade hela kvällen & hade huuur kul som helst! 😃 Kom i säng vid halv 3 och somnade tätt inpå. 



Jag körde på glitter igen, jag älskar glitter.. OCH svart 😍 


Väl på HR käkade jag en super god och suuuper stor kycklingsallad med ranch-dressing. Såå gott! Några shots och drinkar senare var vi redo för Valand. 


Imorse vaknade jag tidigt av att Papse och hans brud bar ut resväskorna. De är påväg mot Panama för semester och jag sov inte tillräckligt djupt för att inte vakna. Jag somnade snabbt om & vaknade till alarmet vid kl 8. Jag gick upp, tog på mig kläderna och promenerade bort mot Radisson Blu på Lindholmen och mötte upp min kära vän Johan. Vi avnjöt en välförtjänt hotellfrukost och hade det super trevligt. 




Mätt och belåten gick jag tillbaka hem & väntade på Jonas. Han och hans tjej skulle hämta upp mig och köra mig hem till Ucklum. Jag mötte upp mamse i Stenungsund, där handlade vi tillsammans och åkte sedan hem och röjde på vinden. Tog fram gamla leksaker och dockor som jag fick röja bland, alltså silka minnen! Hela min uppväxt och jag hittade min favoritdocka Mamma Mia! 



Det fina vädret & den underbara solen fick mig och Sara till att gå en promenad. Vi tog med oss hundarna ut och gick en lång promenad på över en timme. Så himla härligt. 



Väl tillbaka hemma började jag fila på mitt kostschema. Det skall jag börja följa imorgon, strikt i 12 veckor. Enda tills 1a maj då jag ska ha de resultat jag strävar efter. Starkt självdiciplin och bra motivation och inspiration krävs så löser jag det. Vid 18 började jag hjälpa mamma med maten samtidigt som jag fixade veckans matlådor till jobbet & bakade ett kolhydratsfritt bröd. Vid 18.30 laddade jag upp med en Celsius & brummade iväg mot ishallen. Körde ett mördarpass på två timmar på isen, idag gick det GRYMT! 💃 Stod min trippel salchow perfekt igen & körde korta tre gånger igenom med vårt nya träningssätt, as bra! 




Jag har verkligen haft en superhelg. Nu laddar jag upp för en supervecka fylld av jobb & träning. Kramar! 

Lördagsplaner och sent födelsedagsfirande

Lördagar, ensamtid och ledigtid är något som är väldigt viktigt för mig att ta vara på. Samt inte bara det utan även sovmorgon, är viktigt att prioritera då jag stiger upp 4.50 varje morgon måndag - fredag. Man tror inte att det tar på en, på ens krafter och jag förstår inte ibland varför jag känner mig trött. Tänker man ett steg längre, vad man åstakommer varje dag och vad ens kropp och tankar utsätts för krävs de inte många sekunder att förstå varför man är trött. Så mycket man gör, så mycket man tränar, tänker, umgås, pratar, skrattar etc tar verkligen på krafterna och A-O är ju verkligen vilan. Utan vilan finns det stopp, med vilan kan man fortsätta hur länge som helst. Det är skönt att jag har hyfsat lätt för sömn, att jag har bra diciplin med att gå och lägga mig i tid och är en morgonmänniska, annars vet jag inte hur jag hade tagit mig ur sängen på månarna. Imorse tog jag sovmorgon till klockan 11, så skönt att verkligen få sova ut då jag gick och lade mig vid 11. 12 timmars sömn var behövligt, verkligen. Har känt mig väldigt konstig hela veckan, jag har liksom varit lite onärvarande, haft huvudvärk och känt mig hängig.. Hoppas inte det är någon förkylning som smyger sig på för isåfall får jag nog redan nu börja tänka mig frisk ;) Jag gick upp snabbt, bytte om till träningskläder och knäppte dagens celsius! Strax efter det begav jag mig mot gymmet och gick 50 minuter på curven. Hade även tänkt köra lite rygg men mamma väntade på bilen på tiden blev för knapp så jag får köra mitt efterlängtade ryggpass imorgon istället! Jag gick in på Willys och handlade lite frukost + blanddricka och lime för ikväll då vi ska först till Hard Rock Café och käka för att sedan dra vidare ut med klackarna i taket. Det är dags att tillsammans med mina favoriter fira min födelsedag i efterskott eftersom jag inte var hemma på min födelsedag och mina vänner inte kunde veckorna efter. Nu har vi äntligen hittat en helg som passar alla så ikväll ska det firas ordentligt. Jag hann även förbi bolaget för första gången (att köpa något) innan jag brummade hem alldeles för snabbt för att mamma skulle få bilen i tid. 
 
 
Väl hemma hoppade jag direkt in i duschen, den där curven tar fan kålen av mig. Var svettig från topp till tå så duschen var de enda alternativet. Gjorde mig i ordning och började packa väskan för ikväll. Nu sitter jag här, har laddat upp lite bilder från min och Gabbes resa i Thailand samt avnjutit min smarriga omelett till lunch. Måste tipsa om flytande äggvita då det är så smidigt att ha i en omelett tillsammans med ett helt vanligt ägg istället för att slösa på 15 tusen ägg så tar man 1dl vita och blandar i istället. Super bra, super gott och super enkelt! (y) Nu blir det att göra i ordning det sista innan mamse kommer hem för att köra mig till bussen som ska ta mig och Fanni från Stora Höga till stan. Efter det åker vi vidare, hämtar upp Sophie och åker till Alice för förförfest tills ikväll. Jag är redo, ikväll ska det bli roligt! :) 
 
 

Onsdagslyx med favorit

Var på såå otroligt dåligt humör idag, som resterande personer på jobbet.. Vet inte varför men alla sprang omkring som zombies idag, inte alls kul. Jag längtade hem från och med 06.30... Sedan fick vi även jobba över en timme så vi slutade inte förens 15.36, senaste tiden sedan 1a januari. 😁 Men xc90n igår sabbade lite för oss idag men de är väl skönt de med att skrapa ihop lite ynka komptimmar så jag tillslut kan ta lite ledigt! 👍 Efter jobbet åkte jag med Sofia mot Friskis & Svettis i Rollsbo, där väntade Johan på mig för vi skulle köra veckans bröst- och tricepspass tillsammans. Mitt humör ändrades direkt när jag fick umgås med en av mina favoriter samt satte foten på gymmet. Bästa kombinationen när man är på lite dåligt humör. Vi fick till ett riktigt dunderpass, jag håller helt klart fortfarande fast vid att bröst är ett av mina favoritpass. 



Det går verkligen att puscha den muskelgruppen till max! Vid 6 köpte vi middag, IGEN bestående av massor av kyckling från Pica Deli. Det ledde till att vi hann se 5 avsnitt istället för fyra av HTGAWM. 👌 Grym lösning där Johan! 💃 Jag hann även med att ta en ny körkortsbild i en fotoautomat på
Coop. Lyckades även fånga en grym bild på mig och Johan! Snäll som han är körde han även hem mig idag så jag slapp ta buss, vänta på mamse och så. Så otroligt snällt, en snällare kille går verkligen inte att hitta! Nu blir det läggdags, alldeles för sent haha men vad gör det när jag verkligen haft en toppen eftermiddag/kväll. Natti 😘 


Gym med superpojke

Godmorgon vänner, hoppas ni överlevde gårdagens fettisdag & att någon bjöd er på en fluffig semla! Själv åt jag ingen då jag har full fokus på kosten nu 7 veckor framöver, inför min första internetionella konståkningstävling i Danmark. Igår var absolut ingen bloggdag, de hände varken något speciellt på jobbet, vägen dit eller hem, på träningen eller på kvällen. Jag var väldigt kall och trött hela dagen för vi hade en ganska tuff arbetsdag. Alla kollegor lär vara hur trötta som helst idag, inklusive jag själv. Vi byggde nämligen varannan bil xc90 istället för (vanliga fall) 10 eller 25 bilar emellan så det var otroligt mycket att göra & framförallt stressigt men vi klarade det super. När jag väl kom hem var jag SÅ kall så jag stannade fantiskt hemma en timme extra innan jag åkte till isen. Tränade bara 6-7 & gick sedan en låångpromenad med min fantastiska vän Fanni. Hem, slog mig ner framför "A walk to remember" 😍 Alltså VILKEN film!! Rekomenderar. 


Fick en fråga av Sophie idag som jag kan svara på här. Jag känner att den är aktuell eftersom jag nämner det i princip alla inlägg. Haha den kända "curven" är ett slags löpband som finns på stc som man går igång själv, som inte heller är helt rakt utan lite böjd i en båge liknande en banan. 👍 Rekomenderar att testa helt klart! 


Idag efter jobbet åker jag direkt till Kungälv. Jag ska möta upp Johan & gymma bröst-triceps med honom! Vi ska sedan laga lite mat tillsammans med både han & Patrik och sedan kolla något avsnitt av How to get away murder. Jag serfram  emot min eftermiddag! 

Träningsfreak

Är bara mitt förnamn idag då jag verkligen önskar motivationen alltid var som idag. Jag hade en super träningsdag då jag först åkte konståkning i två timmar, träningen gick bra & den var helt okej rolig. Mycket hopp så det var skönt men samtidigt var vi väääldigt många åkare på isen! 😁 Direkt efter isen åkte jag ner till gymmet där jag gick på curven i 55 minuter, heeeerrreeee du milda makter vad jobbigt det var, men såå värt att svettas sådär riktigt mycket! Det var även väldigt mycket folk på gymmet idag, full rulle för alla träningsfreak som jag. På vägen hem stannade jag på ica i hopp om att hitta flytande äggvita på burk men otur som jag hade var den slut & kommer inte in förens imorgon. Fick endå slängt ihop en god omelett efter duschen så nu är min mage mätt och belåten för några timmars sömn. Natti


Gjorde en handske-kanin idag. Var cirkus 10 år sedan sist, lekfull o lite så. 

Fantastisk morgon

Kunde inte tänkt mig en bättre morgon än vad jag fick idag. Vaknade bredvid eller ah under min prinsessa, hyfsat utvilad & pigg! Gick upp direkt, tog på mig, packade väskan och satte mig i bilen & började åka mot Stenungsbaden. Jag mötte upp Patrik & Johan och gick sedan in och käkade frukostbuffé tillsammans - det var sååå gott! Vi avnjöt en otroligt god frukost och satt där i över en och en halv timme. 

Mätt & belåten fortsatte jag vidare mot gymmet. Trots att jag kände mig helt seg i kroppen fick jag till några kilometer på curven innan jag handlade och åkte vidare hem. Väl hemma packade jag upp varorna och dammsög hela huset! Satte mig framför Gift vid första ögonblicket och väntade på stt möta upp Michelle i Stenungsund för att åka vidare mot Rönnäng för att kolla sista derbyt för säsongen! 

Nu kom vi precis fram till ishallen, ska kolla matchen nu. Sedan hem för lite träning (om jag hinner) annars får det bli en sväng till på gymmet. 

Alla hjärtans dag

Började dagen med att prismärka klart mamses nya tyger. Efter det promenerade jag 35 minuter på curven med mina nya crossfit-strumpor. De förgyllde sin uppgift super bra och det var skönt med lite kompression för vaderna just när man promenerar! Väldigt mycket svettigare en stund senare körde jag lite mage innan jag duschade och satte mig bastun en stund - SÅ SKÖNT! Att jag inte tänkt på det innan att utnyttja gymmets bastu! 😫 Handlade lite på Willys innan jag begav mig hem till Fanni för att fira alla hjärtans dag med henne och Josefine. 




Käkade en ordentlig frukost hos Fanse medan vi väntade på
Jossan. Det blev stekt ägg med tacoköttfärs och bönor, riktigt gott. När Jossan väl kom kollade vi två avsnitt av "Gift vid första ögonkastet" innan vi bakade scones och åt som mellanmål.






Efter sconsen kollade vi något avsnitt till och bara mös. Vi planerade vad vi skulle käka till middag eftersom (allt handlar om mat i alla lägen) haha. Vi kom fram till kyckling i ugn med rotfrukter och grekisk inspirerad sallad. Vi åkte ner till Tempo och handlade och började laga maten runt sju. Tidsoptimister som vi är höll vi även på att missa bion hahaha. Men vi hann precis i tid efter god mat, matkoma och stress. 





Bion började 20.30, varför vara där tidigare? Vi kom nog 20.29 och fick endå vänta lite. Filmen var faktiskt väldigt bra, jag har bara hört dåliga saker om den så jag tycker endå att den var sevärd. Den var kanske lite seg i slutet då de inte hände så mycket men över lag var den bra. 


Haft en grym dag med två av mina favoriter! Ett perfekt sätt stt spendera alla hjärtans dag helt klart 😃 Hoppas ni haft en bra dag ni med. 

Crossfit-strumpor

Såååå nöjd med mitt köp från Stadium idag. Fick äntligen köpt mig ett par svarta crossfit-strumpor så jag kan kötta sönder på Idas body attack pass! 😃 Ska inviga dom imorgon hade jag tänkt och se om de förgyller sin funktion med kompression! 



Extraordinär ledig dag!

Idag har varit en riktigt bra dag, en grym ledig dag. Vaknade vid 5, trodde jag skulle gå upp och förbereda mig för jobb men kom på att påminna mig själv om att jag faktiskt var ledig så lyckades somna om och vakna till mitt alarm några timmar senare. Vid tio gick jag upp, greppade min celsius & for iväg mot stc. Lagom pigg när jag kom fram promenerade jag i raskt tempo på curven i 25 minuter och körde sedan ett brutalt bröst- och bicepspass med min gamla lärare från lågstadiet. Har träffat på han ett antal gånger på både gymmet och i ishallen & idag skulle vi köra samma muskelgrupper så vi tog tillfället i akt och tog hjälp av varandra vilket ledde till ett grymt gympass. 



Två timmar senare, vid 12.15 mötte jag upp min f.d arbetskollega Tobias som åkt till Stenungsund idag för att umgås med mig. Vi åkte och spelade lite biljard på Nösnäs och sedan käkade vi lunch (efter många kik på andra ställen) på Pizzeria Picasso. 😃 De blev även min frukost så vi kallar det brunch. Jag käkade en kebabsallad med extra kött & han käkade en kebabtallrik 👍 Mätta och belåtna tjötade vi länge innan jag var tvungen att bege mig mot ishallen för träning och han hemåt. 


Tränade med Fanni på isen i två timmar. Träningen gick bra och vi hoppade väldigt mycket. Jag stod 6 av 7 dubbel axlar så jag är nöjd med dagens träning. Dock är Duran i Turkiet denna vecka så vi har bara en tränare men de räckte idag för de var inte så jättemånga på träningen. Efter isen tog jag och Fanse en 4 kilometers promenad ner till torget och tillbaka & pratade på som vi alltid gör. Väl nere vid torget köpte vi även var sin sprite innan vi promenerade tillbaka upp. Åkte hemåt och började hjälpa mamma i verkstaden. Har lovat att prismärka hennes tyger som både är tråkigt och tar lång tid. Sedan gick jag in, käkade en redig portion tacos & kollade två avsnitt av How to get away with murder. Alltså SÅ bra serie! 👏 Ledig även imorgon så jag startar dagen med att hjälpa mamma IGEN, yey! Sedan gym & in till stan för att träffa min favorit till Alice! Hörs imorgon, kramar 😘 





Sista jobbdagen för denna veckan

Ja ni läste rätt i rubriken, nu tar jag och resten av volvos montörer helg. En välförtjänt helg efter mycket kneg och många byggda bilar! Ska bli så skönt med långledighet så man kan vila upp sig ordentligt tills på måndag. Jag har haft en riktigt bra dag trots att jag vaknade väldigt trött imorse! Jobbet flöt på normalsnabbt, alla var lite extra glada eftersom det varit fredag hela dagen för oss. Vi slutade 14.36 & jag hade bestämt att åka upp och kolla bil på Volvo försäljningen så min snälla kollega Arben körde och följde med mig dit för att kolla upp detta med leasing. Ut från den försäljningen gick jag 30 minuter senare ut med påskrivna lappar om bil. Jag har alltså gått och blivit med bil, en v40 d3 momentum (ice white) som kommer till mig om cirkus 3-4 veckor! Jag är såååå lycklig, äntligen får jag min efterlängtade volvo! 😃 Arben körde mig till Hjalmar där jag hoppade på bussen mot Kungälv, gick från motet till Ica & väntade på Johan som skulle sluta jobbet innan vi skulle gymma tillsammans. Han hämtade mig strax efter fyra & vi åkte direkt mot gymmet och körde ett rygg- och biceps/mage pass! Riktigt härligt, min favorit är de där helt klart 💪 

Vid klockan sex, en och en halv timmes gymmande senare, drog vi oss från Friskis och vidare (tillbaka) till ica. Där köpte vi Pica Deli (som jag förövrigt tycker är världens smartaste idé) där vi köpte mat. Åkte hem till Johan och käkade framför Super hero 6 som VERKLIGEN är en sevärd film, den var såå bra! 👏  Sedan körde han mig till bussen som jag tog hem, mamse hämtade upp mig i Stora Höga och jag var hemma runt 21.20. Skypade med min bästis i Tyskland en stund nu innan läggdags. Denna dagen kunde verkligen inte blivit bättre! Sov gott. 


När kroppens känns som 100

Idag har min kropp verkligen inte varit i högsta hugg vill jag lova. Jag kände redan igårkväll att jag började bli stumm i benen & att träningsvärken började komma smått smygande på. Vaknade imorses helt seg i kroppen ifrån gårdagens mördarpass på både isen och gymmet. Träningsvärk i benen, överallt i benen från isen & sedan träningsvärk i axlar och triceps från gymmet, sikken härlig kombo haha. Kände att jag låg lite på kaloriunderskott med så jag käkade riktigt ordentligt nu innan jag gick och lade mig. Dagen har varit bra, jobbet gick hyfsat fort för att vara tisdag (idag var ju vår torsdag) eftersom vi är lediga tors & fre. Alla var på bra humör och bilbygget flöt på. På lunchen kom Tobbe och hälsade på, alltid lika trevligt att träffa honom. Vi fick även slutat 14.36, skönt som vi har det. 😃 Jag åkte med Arben till Backaplan efter jobbet och (håll i er) tog BUSSEN hem till Stenungsund.. När hände det senast? Herregud! Michelle kunde knappt tro sina öron när jag sa att jag åkte buss haha. 



Promenerade från stationen och upp till ishallen och tränade från 17-19. Promenerade samma väg som jag gic varje dag under hela högstadiet, förbi min gamla skola och över dess skolgård. Vilka minnen det väckte, nostalgi på hög nivå. När jag väl kom på isen kände jag mig helt mosig i benen så träningen blev lugn. Lyckades köra igenom mitt långprogram felfritt med alla hoppen, hur det nu gick till utan ork. Körde även ett antal bra dubbel axel innan jag gick av HELT slut. 


Efter isen skulle jag vänta på Helena. Jag passade på att ta mig en nervarvningspromenad på 2 kilometer bara för att göra slut på de sista dropparna energi (råkade dricka en celsius för mkt idag) så lika bra att träna lite extra så jag kan sova. Helena blev aldrig klar så fantastiska Jennifer erbjöd sig att skjutsa hem mig, så himla snällt. 


Väl hemma fyllde jag på mitt förråd av mat & satte mig framför andra avsnittet av "How to get away with murder". Helt plötsligt blev klockan läggdags så jag säger godnatt. 😘 

Det jag lever för & det jag älskar

Jag hade min livs träning idag, nästan. I alla fall den absolut bästa på väääldigt länge. Okej jag erkänner att jag sagt det flera gånger de senaste att träningen gått bra men idag var jag så otroligt lycklig när jag gick av, kan knappt beskriva med ord. Bara konståkare förstår den känslan när allt bara sitter, när man står de där extra jobbiga hoppen & kroppen känns lätt och hjärnan är fullt med, helt och hållet. Jag stod massa trippeö salchow idag, två med toeloop efter och en tre hopps kombination med salchow och toeloop. Den känslan var helt magisk! Sedan stod jag tre dubbel axel i rad med musiken i korta, samt en trippel salchow med kortprogramsmusiken. Jag hoppade som en gud idag & jag ville knappt gå av isen. Jag lever för dessa träningar. Alla fall, alla dåliga träningar, alla sura miner är så värt när man får till en träning som denna idag. Jag vet verkligen att jag brinner för min sport, att jag lever för min sport och att jag är tom utan den. Känslan att vara på isen och åka är det absolut bästa som finns. Jag hoppas verkligen att varenda människa har något dom verkligen brinner för och älskar av hela sitt hjärta! 




Bilderna visar lite hur jag kände efter träningen! Speciellt bilden ovan, alltså 😍
Efter isen åkte jag direkt ner till gymmet. Gick 25 minuter på curven och körde ett axlar- och tricepspass! Det gick bra & jag var pigg efter all extra energi från isen. Vid 20 köpte jag lite mat på ica, åkte hem och duschade, åt mat och kollade första avsnittet av "How to get away with murder" som faktiskt är RIKTIGT bra. 😃 Ska bli kul att följa en ny serie! Tack för tipset Alice, första avsnittet var verkligen lockande.  




Nu ska jag sova för att orka med veckans jobbigaste dag imorgon, godnatt! 😘

Fantastiska helg ta inte slut

Vilken härlig helg jag haft, måste den ta slut nu.. Jag har umgåtts med de vänner jag tycker om allra mest & haft det hur bra som helst. Igår sov Alice över, vi åt tacos framför Magic Mike, snattrade och hade det jättetrevligt. Hon sov över här och vi ställde alarmet på kvart i nio. Vaknade då, gick upp och tog en morgonpromenad på cirkus 3,5 kilometer i morgonsolen. 


Efter prommen gjorde vi i ordning oss för att vara klockan 11 på Stora Holms Säteri. Där skulle vi möta upp vår fantastiska vän Johan som ville bjuda oss på brunch. Vi fick det som julklapp, så himla snällt!! TACK, verkligen. Jag älskar att göra sådana här saker, speciellt med de människor som står mig närmast! Efter att vi på vägen stannat och köpt blommor & ben and jerry glass till Johan som till och med fyller freaaking 20 år imorgon så var vi precis i tid vid Stora Holm. 11.01 parkerade vi, snacka om att passa tider haha! 😃  


Trots att vi hade förväntat oss en mer "frukost inspirerande" brunch så var det verkligen jättegott. Denna brunchen var mer lunch inspirerande då de var mer vanlig mat än frukost. Det var verkligen jättegott & vi satt och njöt i två timmar. De hade allt från ägg, nybakta scones med olika sylter, ostar, till lax, kött, pumpa sallad och desserter.  Det var riktigt lyckat och matkoman efter fanns hos oss alla haha. Efter brunchen åkte jag vidare och hälsade på min arbetsbästis vid Backaplan. Deras bebis är något av de ötaste jag veet 👶😍 Vi hängde en stund, gick ut på promenad med hans flicka & sedan hjälpte jag han packa in lite saker i bilen innan han begav sig vidare mot svärmor för middag & jag hemåt. 





Jag fick ansvaret som barnvagnschafför, det var intressant. Folk måste trott jag gått och blivit mamma haha. Alltså är Bella inte så söt så man inte vet vart man ska ta vägen? 💜 

Väl hemma lade jag mig direkt i soffan, har känt mig lite hängig och haft huvudvärk hela dagen. Kändes värre under eftermiddagen så jag ska tröst-äta den nya Maraboun med jappsmak framför "Love, Rosie" innan jag gör ett nytt försök med en sockerfri månad med start imorgon. Blir att vila från träningen idag för att vara fit for fight imorgon. Då är de all in med nytt träningsschema på både isen & gymmet. Jag är redo för att vara snygg i mars 😅 

Jag älskar allt med ledighet

Vilken härlig morgon, så härligt att vakna av solen. Jag blev såå glad imorse (i förmiddags) när jag vakna och såg solen tränga sig in genom fönstret. Jag vände direkt från trött till pigg & blev redo för en ledig dag. Gick upp, tog på mig varma kläder & många lager för att inte frysa ute. Blev en långpromenad på en timme med härlig musik i öronen & sol i ansiktet. Därefter städade jag i ordning i köket och lagade mig frukost som bestod av en omelett med skinka. 


Det var väldigt kallt ute men det funkade med rätt kläder. Hade skoskav också så promenaden blev 1,5 kilometer kortare än planerat. Jag tyckte det var smart eftersom jag inte vill riskera att få ont i skridskorna. Efter frukost satt jag hemma & bara njöt av min ledighet samtidigt som jag laddade upp inför dagens gympass. Jag har inte gymmat på några veckor då jag kört extra intensivt med konståkningen så det kändes riktigt skönt att vara tillbaka!  Jag gick på curven i 25 minuter följt av ett bröst- och bicepspass. Körde liggande hantelpress, flyes, cable cross, biceps curls och hammaren. Fick även stretchat ordentligt innan jag gick därifrån. 




Efter gymmet åkte jag direkt till Ica för att handla saker till tacosen ikväll. Alice kommer till mig vid halv sju då vi ska laga mat tillsammans och hänga. De blir pjamasparty då hon även sover över. Ska bli så kul att umgås med en favorit! 😍 Nu sitter jag i ishallen och kollar a-lags match. Tanken var att jag skulle träffa Jacob eftersom han jobbar men han verkar vara spårlöst försvunnen så jag har i princip gett upp den tanken och överväger att åka hem istället! 


Så blir det nog så vi hörs senare! 

Internationella nutella dagen!

Ja idag var det nutellans dag vilket HEEELT förstörde min sockerfria månad. Jag mår kasst nu efter dagens 1 miljon kalorier. Men så värt att spendera kvällen med min andrs hälft hemma hos henne. Efter träningen lagade vi pannkakor, åt och myste hela kvällen. Låg i matkoma på golvet & bara hade det gött. Jag har en sådan fantastisk vän, som jag saknat att umgås med väldigt mycket. 


Så man mår med matkoma är verkligen inte härligt. Jag hade en period sedan november då jag klarade mig alldeles utmärkt utan socker. Nu ska jag bita ihop igen & köra all in från och med imorgon! 😃 Nu kör vi! Godnatt.




Nystart, sockerfri månad

Ja eftersom jag var så otroligt uttråkad och trött igår så börjar jag med sockerfritt februari idag istället. Idag var alltså dag 1 & jag måste säga att det gick hur bra som helst. Mådde så illa igår när jag skulle sova efter att jag käkat både lasagne och chokladbollar, gud vad min kropp var arg på mig. Dels efter alkoholen dagen innan med... Nu känns det väldigt bra att ta tag i kosten på riktigt igen för jag vet att jag kan. Jag åt inget socker de 7 veckorna innan Thailand & jag mådde bättre än någonsin. I Thailand var jag också strikt samt någon vecka efter. Nu har jag slarvat tre helger i rad & jag känner att det verkligen INTE är värt att frossa i sig socker, kolhydrater och onyttighet för min kropp reagerar så negativt på det, jag mår verkligen inte bra av det. 😁 


Idag gick dagen på jobbet snabbt. Jag hade Sofia som lärling så vi gjorde varannan bil så det inte blev särkillt jobbigt eller stressigt för någon utav oss! Idag fyller även min favorit-kollega och nära kompis Arben 29 år, grattis till honom 💃 


Vi fick sluta normaltid, jag fick nya arbetsbyxor OCH skor samt kom hem i hyfsad tid. Åkte direkt till isen & fick till en riktigt härlig träning. Så skönt att vara tillbaka på isen efter några dagar uppe i Stockholm. Alla var glada över att vara tillbaka. Efter isen hälsade jag på min bästis i sin nya lägenhet, så fint hade dom det. Direkt hem för att komma i säng tidigt, imorgon kommer jag vara trött. Det känner jag på mig redan nu. Denna veckan har vi fem arbetsdagar & nästa vecka tre, såå najs med långledigt IGEN - I love my job! 

Nu tänkte jag bli trött framför lite Dear John, alltså BÄSTA filmen 😍 Sov gott. 

Dag 1 av 28

Eftersom jag missade "ett sockerfritt januari" får jag köra nu i februari istället. Dag ett idag så jag var tvungen att skippa nutellan på hotellfrukosten 😁 Men en macka med ägg & kaviar samt äggröra och bacon fick ersäta istället. SÅ GOTT! Idag bär det av hemåt vid 10. Jag hade en gryyym kväll igår, det var så kul!