Strålande sol på en söndag!

Spenderade min söndag med världens bästa Clarre som varit i USA en månad! Sverige bjöd ju på underbart väder med så vi 🍦ade i ☀️ i några timmar innan vi promenerade till Ica, köpte mat från Picca Deli som vi käkade på bryggan innan vi tog bussen till stan. Där kollade vi runt lite i affärer, jag spenderade pengar på ett sommarlinne från Gina & en frozen yoghurt. Clarre hade med två par Converse till mig från 🇺🇸 med vilka jag vet redan nu kommer användas i sommar! 


50årsfest!

Går och lägger mig med ett leende på läpparna efter en grymt rolig kväll! 50årsfester regerar ju! 💃👌 






Godnatt 💜 

Härlig lördagsförmiddag.

Vilken härlig dag det har varit hittils! Från att haft planer att ligga på bryggan och sola hela dagen då jag kände mig trött och halvförkyld till att tagit en promenad på 13 km kallar jag grymt! 👍☀️💃 Tog mig en pw in till stan från Lindholmen (sprang över Götaälvbron) och sedan hämtade Arben mig vid Radisson blu. Därifrån tog vi bilen ut till Delsjön dör vi promenerade/pwade/sprang/joggade runt 8 km 💪 Grymt gjort av oss tycker jag! Jag höll även på att ramla i, var halvt nere i vattnet men lyckades hålla mig kvar på land haha! 




Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta bussen tillbaka till stan för att dra med Alice & Sofie till Kungälv för jobb! Tagga ☀️ 


Ännu en sommardag!

Efter all grillning & allt trevligt sällskap igår kom vi i säng klockan halv 1. Efter en vecka av jobb är det sjukt ansträngande & framförallt svårt att hålla sig vaken sådär länge. Jag fick verkligen kämpa de sista haha. Vaknade klockan ÅTTA av att Jonas & Richard skrekpratade och skrammlade uppe i köket, eller ah rättre sagt i HELA LÄGENHETEN.. Blev ju såå irriterad. När man äntligen ska få sova ut liksom haha eller åtminstone planerat att göra det! 😫 Efter de åkt, lyckades jag somna om med kroppen mitt i solen så jag vaknada heeeelt blöt vid kvart över 10! Haha jag var i alla fall MER utvilad så jac ska inte klaga. 👍 

VILKET VÄDER VI FÅR IDAG! ☀️ Så lycklig! Har legat ute i bikini på bryggan sedan jag vaknade. Nu blir det promeenix in till stan för att möta upp min bästis på en promenad runt Delsjön! Sedan lunch på det, ska bli gött! 👌 Efter det har jag planerat att kolla lite vårnytt i affärerna innan jag åker hem, duschar och beger mig till Kungälv med Alice för att agera servitris på ett 50årskalas hela kvällen! 💃

Vuxenpoäng.

Jaaaaag är så glad just nu! Säger bara en sak, YEEEEEY :) Känner mig så nöjd med detta. Sommaren kommer bli grym!

 

Favoriterna i stan!

Efter en fantastiskt god middag på Taras orientaliska kök vid Berzeillgatan med mina favoriter avslutar vi torsdagskvällen med smoothies på Condeco på avenyn! :-) Önska varje dag var sånhär. Sist på Taras åt jag kycklingspett men den a gången prövade jag något nytt & gick på lammfärsspett, sallad & yoghurtsås vilket var supergott!  

Jag har saknat er! <3 



Stopp på bandet

Japp, uppdatering innefrån fabriken... Brygga har stannat, blivit kaos i någon bilhiss någonstans här så vi har stått stilla sedan klockan 11.45! Stoppet spenderades genom att städa banan & spela "världens svåraste spel" på idiot.se :) Det ledde till många skratt vill jag lova. Helt trött i magen & huvudet nu! Sedan 2 bananer på det på rasten och nu väntar vi bara på att få höra att vi kan kompa ut :D Helgen är nära! 


Idag fyller även Volvo 50 år! Eftersom fabriken drog igång idag, 1964 så är det nu 50 år sedan :) Det firade Volvo med att trycka upp tröjor till oss (undantag med att våran avdelning inte fick) de beställde tydligen för få. Men vi skulle få imorgon! Även bakelse bjöds det på! Men enligt rykten smakade äckligt haha. Jag tog ingen för att den var gjord på för lite kakao, alltså ingen alls! Det var en vit gräddmoss bakelse med ananasbitar i mitten, dock ingen succé men fin var den iallafall.  



Efter jobbet idag blir det buss till Svingeln, gym med Arben & sedan middag på Taras med världens bästa gäng. :-) 

Träningsvärk & vuxenpoäng!

Jag hälsar dig glatt välkommen hejdundrande träningsvärk, alltid lika trevligt att ha dig på besök! Efter ett ordentligt bröst- och tricepspass igår med en arbetskollega känner jag att träningsvärken sitter i. AJ! Jag känner också på mig att rygg- och bicepspasset idag kommer göra susens imorgon då jag förmodligen inte kommer kunna röra mig... Haha och att passet imorgon som kommer bestå av axlar och mage INTE kommer vara så energifyllt då jag kommer vilja ligga ner på golvet och dö istället! :/ Haha men vad lever man inte för liksom. Vila kan jag göra i graven eller vad säger man.... 
 
 
Haha lite updates då kanske. Igår var jag och kollade på en lägenhet i Gamlestaden som jag funderar på att hyra över sommaren, bara för att få bo lite för mig själv och liksom komma bort från allt. Känns skönt att känna på hur det är att faktiskt bo själv - ATT FÅ HA ETT EGET KYLSKÅP! Åh vad najs det skall bli. Har grummat lite på om det är värt eller inte då de blir lite dyrare än att bo som jag gör nu, men bara saken med att få bo själv och bestämma allt själv känns värt alla pengar i världen. Just nu när jag har en fast inkomst och en sommar framför mig så känner jag bara VARFÖR INTE?! Det är nu det är som bäst att testa på allt sånt här man vill, som att bo hemifrån, åka ut och resa och bara känna att man lever lite! Så efter mycket tänk fram och tillbaka har jag i princip bestämt mig för att ta det och sedan får jag se vad som händer efter. Man kan ju alltid flytta tillbaka hem för att spara lite pengar för att resa men samtidigt kommer man ju vara grymt sugen på att fortsätta bo själv, men vem vet vad framtiden har att bjuda på?! 
 
Kan ju avsluta detta inlägg med att lägga ut en bild Amanda snapchatade till mig från när vi var små.
Är man sig inte lik så säg! HAHAHA kaos. :) VILKA TIDER! ♥
 

Vardagsinlägg! :)

Har ju laddat ner bloggappen i mobilen nu, så nu kan det hända att det ploppar upp lite fler inlägg då & då! :) 

Tillbaka till vardagen & verkligheten nu, alltså tillbaka på Volvo efter långledighet! Som "tur är" så var första passet inte så jobbigt för att bandet stod stilla i princip 40 minuter :) Så ni blev rasten 60 minuter istället för 20! Ska man INTE klaga på! :D Idag är jag glad för jag ska få åka skridskooor igen <3 jihooo 



Hoppas ni får en fantastisk dag! :) 

Jag ÄLSKAR spontant

Vilken absolut superledighet jag haft! Kunde inte önskat mig en bättre påsk :) Bilderna säger allt :D 
Påskmiddag a la oss, TACOS 👏
Jätte jätte jättehärligt väder alla dagar! 


Grillning & kubb med störtsköna vänner! 



Utgång - Spritluckan på Park Lane! Gratis inträde och köföreträde tack vare GRYMMA Alice :) 



Spontant tacos och lekmys! :) Som att vi var 5 igen. Helt underbart!! Fan vad ni är bra :) 

Får inte heller glömma att jag fick gått några mil dessa dagar också! 8km i fredagsmorse med pappa runt Lindholmen. En mil ensam på lördagsmorgonen och även en promenad idag in till Alice på 6-7 km! Påskmaten varade inte i magen så länge, yey! :) 

ROOOM HERE WE COME! :D

Åh det känns så härligt att veta att jag befinner mig i landet jag trivs bäst i om mindre än 2 månader. Det är inte förens nu det verkligen är 100% klart att vi skall åka, för ALLT är bokat, jihoooo! ♥ Den 6e juni får jag äntligen se Rom utanför flygplatsen. Jag och Isabel skall spendera en hel vecka i världens finaste staad - jag längtar så jag spricker. 
 
 
 
Denna veckan som varit, har varit fullproppad och rolig. Så skönt att bara jobba 4 dagar, det är absolut lagom haha. I måndags var det jobb till 16, sedan buss hem & direkt till gymmet. I tisdags efter jobbet fick jag låna pappas bil och åkte till Stenungsund för att fixa extensions på mina fransar, blev supernöjd och det känns så skönt med fransar nu. Att slippa ställa sig och fixa sig på morgonen är så skönt. Man sparar så mycket tid och jag kan inte fatta att det tog ett år för mig att fixa det igen - haha kaos Elina. 
 

 
I onsdags efter jobbet var det tillbaka till gymmet och invigning av mina nya Nike Go Pro shorts som jag tycker om väldigt mycket, hehe. Super snygga och supersköna verkligen. De kostade bara 300kr på nike.se :) Rekomenderar jag verkligen nu till våren och sommaren. Finns i princip alla färger! :D
 
 
 
Igår efter jobbet åkte jag direkt in till stan för att en fantastiskt familj från Malmö som jag träffade i somras när jag jobbade i Italien kom till Göteborg. Först stannade vi till på Condeco och drack en smoothie (där jag lyckades gå in på killarnas toalett, pinsamt nog). Sedan åt vi mat tillsammans på Pasta + som ligger vid Heden innan vi drog vidare till mataffären och köpte vindruvor och färska hallon och gick upp till deras hotellrum och umgicks/hade iskrig. Kvällen avslutades uppe på våning 7 på Scandic Opalens floorbar där vi drack en drink tillsammans allihopa. Helt sjukt att det är ett helt år sedan vi träffades, känns som det var igår. Vid 23.25 fick jag bokstavligt KUTA till bussen från Valand till Brunnsparken för att hinna med den allra sista 16 som gick hem till mig. Genomsvettig, blöt av regnet och trött hann jag i sista sekund med bussen hem. 
 
 
Vaknade imorse klockan 9.30 utvilad och pigg och fick därefter en ägg- och baconfrukost av Jonas på morgonen innan jag begav mig till gymmet för cardio + ett benpass. Död som jag är nu skall jag vila resten av dagen innan vi åker till släkten för påskmiddag. Det kommer bli en bra dag idag känner jag. Om jag är hemma i tid blir det även utgång ikväll. Vill passa på att önska alla fantastiska personer vid dataskärmen en Glad Påsk och en trevlig helg, vi lär inte höras om det är så fint väder som det är ute nu. Kanske på måndag/tisdag om vädret blir sämre. Ha det så bra tills dess! :D 
 
Avslutar med att säga 
- If u feel sad... DANCE! 

Tillbaka blick samma tid ett år sedan

För exakt ett år sedan hade vi vår konståkningsshow Musikaler på is som verkligen blev en succé! Vi fick hjälp av hockeyspelare från både Stingers och Rönnäng för att göra det möjligt. 
 
 
 
Någon vecka senare drog jag och världens bästa Michelle till Sharm el Sheik för en veckas semester. Där vi träffade personer som kommer vara våra vänner för resten av livet. Vi skapade så många minnen och jag tror aldrig jag skrattat så mycket på en vecka som vi gjorde där. 
 
 
 
Vi hade vår 100dagar-kvar-till-studenten fest! 
 
Efter det fortsatte förberedelserna för studenten och balen. 
Och innan vi visste ordet av det så var april slut! Skolan fortsatte på och alla kurser började avrundas och betygen började filas på. Nu sitter man här - ETT FUCKING ÅR SENARE! Vart tog tiden vägen?! 

En vecka före påsk

Trots att helgen började med att jag inte hade något planerat, mer än att verkligen försöka sova ut och vila så avslutar jag helgen med att tänka tillbaka och inse hur mycket jag faktiskt hann med att göra! Jag har haft en fantastisk helg & idag visar även vädret upp sin bättre sida vilket jag absolut inte har tänkt att klaga på. I fredags efter jobbet tog jag bussen till Stenungsund, och för att underlätta vägen hem från Stenungsund fick jag skjuts utav Madde efter hon slutat jobba. Jag hann förbi Ica en snabbis och köpte med mig lite fredagsmys hem. Där gick jag bostavligt in i Fanni, då hon körde på mig med sin kundvagn haha. Det visade sig att hon också var ute och handlade inför helgen. Fick ett snabbt catch-up talk som verkligen behövdes eftersom vi knappt umgås längre, vilket är riktigt tråkigt eftersom vi var så himlans tighta väldigt länge! Men vi bestämde i alla fall att höras under kvällen och kanske hinna ses på lördagen. Efter att jag kommit hem, hoppade jag direkt in i myskläderna och satte mig framför tvn där jag kollade på "Welcome to Sweden" innan jag blev så trött och gick upp och lade mig. Den serien rekomenderar jag helt klart, riktigt rolig. Just att Mickan från Solsidan är med och att det är komedi för hela slanten.
 
Vaknade klockan 1 igår då jag bestämde mig att det var dags att gå upp - det är ju så tråkigt när man sover bort hela helgen när det är enda tiden man faktiskt är ledig på. Jag ringde Fanni, hon var ute på promenad med Alice och bjöd in mig på lunch runt 2 tiden. För mig blir det brunch men vad spelar det för roll. Jag gick upp, bytte om och tog bilen hem till Fanni där hon och Alice väntade på  mig. Eftersom både Fanni & Alice i princip är vegetarianer skulle Fanni bjuda på Falafel, vilket ledde till att jag & Alice satte oss och rullade degen till små bollar medan Fanni pysslade med annan tillbehör till maten. Vi hjälptes alla åt så det gick fortare och fick ihop en riktigt smaskig brunch på 1 timme. ♥ Det bjöds på falafel, räkor och ägg med sallad och sås i tacobröd. Hennes hemgjorda falafel recept är något jag helt klart skall sno och göra någon mer gång! Det är kul att ha kompisar som är vegetarianer eftersom det gör att jag vågar smaka på mer vegetarisk mat och har insett nu att det inte smakar så illa som jag trodde ;) Haha nej men det är alltid kul att testa på nya saker! Efter maten tog vi ett varmt bad i deras jaccuzzi och sedan lade vi oss i sängen framför Frozen. Detta var andra gången jag såg den filmen och den var mycket bättre denna gången. Alice åkte hem runt 18 och jag stannade ända tills 22. Jag och Fanni hann kolla klart Frozen, göra smoothie på bär, banan, kvarg och mjölk och kolla alla 4 avsnitt av Welcome to Sweden. Blev en riktigt härlig dag med mycket skratt, goa vänner och catch-up prat. 
 
 
Bilden är snodd från Alice blogg :) 
 
Den goda och krämiga frukt och bär smoothien! 

Får bli en three happy things idag!

Idag gick dagen förvånansvärt fort för att vara onsdag. ♥ Det brukar vara den segaste dagen på jobbet då alla alltid går runt som zombies frams till klockan 15.24. Men inte idag inte, trots att jag fick slita upp ögonen imorse och inte orkade stänga av alarmet förens 5 minuter efter de börjat ringa blev dagen endå väldigt bra. Så skönt att vi är lediga två fredasgar framöver nu så det blev lättare att jobba denna veckan. Min dag såg ut såhär... Blev jobb fram tills klockan 15, hann med första bussen hem (brukar alltid missa första och få ta andra), åkte till Backaplan för att kolla på en MacBook som jag funderar på att köpa, blev skjutsad till gymmet, körde ett grymt pass och har nu fått både duschat och ätit. En helt fullbordad dag, nu blire sängen, ett avsnitt av The Vampire Diaries som jag tänkte börja kolla på och sedan skall jag försöka somna tidigt (som jag misslyckas med alla andra dagar) ;)
 
Dagens #threehappythings
1. Vaknade upp till ett fantastiskt sms & det börjar närma sig helgen
2. Har middagsdejt med min favorit imorgon
3. Jag fick till ett ordentligt och skönt benpass idag på gymmet

#fanvadbralivetär 
 
 

Uppdaterar från en MacBook.

Åh vad sugen man blir på att köpa en MacBook nu när den är 100 000 gånger snabbare än min tröga plåtlåda! Men man får väl se vad hösten har att erbjuda, lutar åt att köpa en då!
 
Idag får bli en #treehappythings
1. Idag fick jag träffa min bästavän igen
2. Pappa & Jonas var tysta på morgonen så man kunde sova - yeey
3. Jag har upplevt matkoma, IGEN! Det ska man vara tacksam för. 
 
 Min vecka susade förbi igen, sjukt fort gick det också. Varje dag 06.30-15.24 knegas det på bandet och vädret denna veckan har lockat ut oss i solen på rasterna. I måndags var jag ute och åkte longboard hela dagen och kollade solnedgången. Tisdags köpte jag ett nytt lock med Celisur på Snuslagret vid Stigs Center innan jag åkte till Stenungsund och träffade både Michelle och Jeanette och hann också med att kolla lite flygbiljetter till min resa till Rom som blir av första veckan i juni :) I torsdags åkte jag tillbaka till Stenungsund och åkte longboard och käkade på Ti Amo med Janne & Michan och sedan hämtade upp Jonas i garaget. Efter det tog jag mig en springtur på 5km för att få tränat lite denna veckan. Har absolut ingen lust att gå in till gymmet nu när solen äntligen kommit fram. :D Igår var jag på bio, kollade 12 years a slave - SOM JAG VERKLIGEN REKOMMENDERAR! Den var sjukt hemsk men väldigt bra. Dock var jag lite trött efter jobbet så ena ögat sov lite halvt. Idag vaknade jag bredvid en söt en och spenderade hela dagen med honom innan jag åkte tillbaka till Stenungsund för tredje gången denna veckan. Jag och Michelle hade planerat att gå till Harrys ikväll men när det väl gällde att börja göra oss i ordning kände vi för att hellre ha en mysig hemmakväll med lite smaskigt att äta och en go film att kolla på. Så ikväll stannar vi hemma istället. Jag sover här och imorgon bitti blir det att dra sig hemåt igen för att ta en springtur eller en pw & sedan står en middagsdejt med Alice på schemat. Ska bli riktigt mysigt. Så kan jag heeelt klart spendera min söndag! :D