Världens bästa och välspenderade helg!

Vilken otroligt grym helg jag haft. Ångrar inte en sekund utav den. Den har varit spontan, planerad, grym, fartfylld, gläjefylld och helt jävla fantastisk! Så himla rolig och jag har verkligen känt att jag levt. ♥
 
I fredags hade jag & Clara vår kräftskiva då 10 helt underbara vänner samlades och hade en fantastisk kväll. Efter maten var det fest med grym musik och grymt umgänge hela natten. Mitt i natten kröp "barnen" i oss fram och vi sprang ut och tjuvplingade. Hahahaha jag, michelle och oscar päärt sprang ute i mörkret och även moonade för en bil haha. Varför gör man inte sådant oftare? Det är ju så sjukt kul! Några av vännerna sov över och vi hade en sjukt god frukost att se fram emot på morgonen då det både fanns räkor och kräftor kvar! Så frukost dagen efter blev räkmacka som var sjukt gott trots illamåendet. 
Lördagen spenderade jag och Michelle bakom kassorna på Ica Kvantum tillsammans med några andra från konståkningen. Vi packade kassar för klubben mellan 12-16 och fick masa dricks som var f1 najs. Så skönt när man packar på lönehelgen då folk är sådär EXTRA generösa! :) (eller så tycker de bara synd om oss) man vet ju aldrig. ;) Haha efter packningen åkte jag med mamma hem och hjälpte henne att förbereda inför hennes födelsedagskalas som hon hade senare på kvällen. Jag och Michelle blev skjussade till Stenungsund där vi hämtade upp Clara och min älskade Olof som jag inte träffat på länge, då vi sedan blev skjussade ytterligare till Ödsmål. Vi förfestade hos Clara innan vi drog vidare till Haddocks där vi spenderade resten utav kvällen. Grym kväll verkligen. Läskigt att vi hamnade mitt i en fight när vi kom ut från badrummet, hehe trodde någon skulle få en flaska i huvudet typ men tur att vakterna har hyfsad koll så de fixade det ganska fort. Jag & Olof fick sedan skjuss av vår privat chaffis hela vägen hem då det var ganska jobbigt att gå och lägga sig om man säger så.. Varken jag eller Olof mådde särskilt bra! Båda vaknade vid 10, tog en uppfriskande dusch + morgonpromenad och spenderade sedan dagen lite i soffan, sängen, ute och så.Tog även friheten till att baka muffins, både kladdkakemuffins och vaniljmuffins - blev riktigt gott. Efter att lämnat Olof vid tåget väntar jag nu på att träningen skall börja och sedan väntar en låååång natts sömn innan jag åker tillbaka till ishallen för ett pass imorgon bitti! (y) Hoppas ni haft en lika grym helg som mig. Glöm inte att det är x-factor ikväll (som jag tyvärr missar). Kram
 

Dagen är kommen!

IDAG TAGGAR VI KRÄFTSKIVAAAAA! Yeah, efter mycket snack blir det äntligen av. Ikväll skall jag och Clara ha vår kräftskiva. Hej vi vet att vi är ute sent haha men varför ha kräftskiva när alla andra har istället för att ha det någon annan gång?! Varför ha det i agusti när man kan ha det i september!? Haha vi är störda men visst, vi äger!  Pyntet är köpt, maten är halvklar, kräforna och räkorna är uppfiskade, tillbehöret är köpt, drickan står på bordet, kamerabatterierna är fulladdade och lekarna är förberädda nu är det bara vi människor som saknas! 
 
Ikväll kommer bli grymt, längtar! ♥

Skolfotodag!

Tjenare ni fina. Idag är det torsdag, det är kallt och det regnar men jag slutar tidigt i skolan idag så det gör att dagen helt plötsligt blir så mycket bättre! Jag fick även mina Calvin Klein klockor av pappa igår så jag är typ SÅHÄR lycklig just nu! Imorse missade jag 90% av spanskan då jag var hos tandläkaren och fick min tand lagad som gick sönder när jag tuggade på pärlsocker (a) Tror ödet försöker säga till mig att jag inte skall äta godis hehe men det är ju så gott så ibland kan man ju inte låta bli. (y)
 
Idag klockan 10.20 tog vi årets skolfoto till skolkatalogen. Helt sjukt att vi är sistaårselever nu och tar studenteeeeeeeeeeeeeeen om mindre än 247 dagar! Nedräkningen är i full gång och vi är taggade som aldrig förr. Iår tog vi därför inga enskilda foton då de tas när studenten börjar närma sig med studenkläder & mössa! 
Här kommer bilden från skolfotodagen i 2an, efter vi varit i England. 
 
Och.. här är bildern från idag! ^^ Någon skillnad? De flesta fick typ stå på samma platser som sist. Haha :D

Ännu en onsdag......................

Kaos, blir så deprimerad för att jag ställt in mig på att det är onsdag. Veckans längsta dag i skolan är nu kommen då det enda positiva med dagen är att när den är över är det torsdag och sen fredag vilka är de skönaste dagarna kvar innan den efterlängtade helgen kommer! :D (rimligt, haha)
 
Nu blev vi precis fria från religionskunskapen, vilken befrielse. Det är verkligen den jobbigaste lektionen på hela veckan, hjärnan får verkligen överbelastning och jag skojar inte! Snart börjar näst sista lektionen för idag då vi har vikarie och jag tänkte arbeta lite på antingen samhällsinlämningen eller skriva klart historian, hade varit så skönt om man hade kunnat lämna in dem så man kan checka för att de är klara. Så härligt när man kan stryka "att göra" saker från listan! :) Svenskalektionen blir sista lektionen för idag och sedan 16 tar jag & Clara bussen in till Göteborg, vi skall handla kräftskivahattar till våran kräftskiva på fredag och sedan skall jag kolla på en Odd Molly tröja på Milk and Honey och sedan en sväng förbi pappa för att hälsa på honom och hämta mina Calvin Klein klockor som jag beställt! Super nyfiken på att se dem, hoppas de är så fina som jag vet att de kan vara! ♥ Efter det blir det snabbt hem för att sedan plugga lite inför engelska redovisningen imorgon, jag skall prata 3 minuter om Loréen vilket jag hoppas skall gå bra! :D Vi hörs senare om jag har något intressant att berätta!

Tänkte berätta att jag och mamma var på IKEA i helgen och då köpte vi sånna glass saker, sån man gör is i, fast djupa glassliknande saker! Testade göra glass på funlight som är sötad med Stevia vilket faktiskt blev riktigt gott! Super enkelt att göra isglass ^^ Nästa gång skall jag i alla fall ta mindre vatten och mer saft, denna gången blev det LITE för mycket vatten och lite för lite saft hihi men jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. Som sagt - övning ger färdighet! ;)

Hela Sverige bakar! :D

Igår var det den efterlängtade premiären på Hela Sverige Bakar, som jag väntat på f1 länge nu! Från och med igår så börjar det sändas en gång i veckan, klockan 21.00 på Sjuan. Igår stod tårtor på menyn och deltagarna fick först baka en egen tårta, de fick välja själva vilken de ville göra och skulle såklart imponera med deras lay out och smaker på domarna. Utmaning nummer två var att göra en klassisk princesstårta då de fick ingredienser men inte "hur man skulle gå tillväga". Så utifrån deras tidigare kunskaper skulle de då baka den perfekta pricesstårtan! (y)
 
Riktigt mysigt program, verkligen. Det bästa var att det var väldigt intressant och att man under programmets gång fick massa tillbakablick, dels tårtornas historia och lite sådant allmänt om de dem gjorde. T.ex. varför tårtan kallas "Princesstårta" och hur det blev att den fick det namnet. 
 
 
Peter fick lämna programmet redan första avsnittet, vilket var tråkigt för han var fett skön. När han misslyckades med sin princesstårta och juryn mobbade den stod han och fnissade och kunde knappt hålla sig. Hahah jag & Michelle garvade även sönder eftersom vi tyckte han var så f1 lik Näbbdjuret Perry i Phineas och Ferb! HAAHHAAH xD Tycker inte ni det? 

Livslycka!

Tänk att vissa saker kan göra en så ledsen och vissa saker göra en så glad. Ta mig tillbaka till när livet var så lätt, när man gjorde vad man kände för för stunden och när man slapp vara ledsen. Man sket i alla motgånger, la dem åt sidan och istället fokuserade på allt som gjorde en glad och lycklig. Motgångar och ledsamheter var så långt bort och leendet satt på läpparna dygnet runt. 
 
Ta mig tillbaka till stunden detta fotot togs, jag var så lycklig, så sjukt lycklig. Vi stod som överlägsna segrare i en hockeycup i Tibro.Jag blev matchens lirare och kände att hela världen var min. Innan finalmatchen trodde vi att vi skulle komma tvåa, men tillsammans med varandras pepp tog vi oss till vinsten. Då vi vann över Rönnhäng med 4-3 från att matchen tidigare förlorat. Vi sket i förlusten och bara fokuserade på att göra allt vad vi kunde för att ta hem vinsten! En dag jag aldrig kommer glömma, jag var så glad, så oerhört glad! ♥

Dödliga onsdag wopwop!

Hej här kommer lite dagliga klagomål - jag ogillar onsdagar, dagen är så sjukt seg, skolan är seg, vi har tråkiga ämnen, går länge och jag har ingen konståkning på hela dagen, det regnade i morse och det är kallt och höst.. Lägger in lite höstbilder nedan, enjoy!
 

Färdig klagar för idag - Våra två första lektioner ganska chill, under samhällskunskapen och projektarbetstiden fick vi kolla på Snabba Cash vilket är en sjuuukt bra film. (y) För de som inte sätt den - SE DEN! Jag gav även som förslag till Anna-Lena att hon skulle låta klassen gå på bio för att se Snabba Cash två men det tyckte hon inte var en jätte bra idé tyvärr. Dock fick vi såklart inte bara "kolla" på film utan skulle även ha massa frågor i bakhuvudet som vi sedan skulle diskutera och relatera till två och två vilket genast gjorde det mindre kul att kolla på filmen, menmen... I alla fall, filmen var bra och det var god mat till lunch, nu lyser solen lite svagt in i klassrummet och minutrarna går vilket gör att det närmar sig skolans slut för dagen. Idag hade jag tänkt att hinna sy på de sista blommorna på min långprogramsdräkt och sedan sätta på de 1500 glitter stenarna som skall på innan vi kan sy ihop det sista och få den färdig. Tänkte försöka hinna göra klart den innan ikväll så jag kan träna med den redan på torsdag för att se så allt sitter bra och att Helena är nöjd med den så jag kan tävla i den i helgen! :) 
 
Ikväll är det även andra avsnittet av Bonde söker fru vilket är det något utav det gulligast programmet i TV4:as historia. Tycker bonnarna är så söta när de är jätteblyga för de nya personerna de skall träffa. Idag är speed date och det skall bli kul och se vilka som gör bort sig och vilka det börjar gå bra för! Samtalsämnena de har under tiden är inte jätte intressanta men att bara sitta och titta på hur gulliga de är mot varandra och hur nervösa alla är får en typ att sitta jättespänd och hoppas att det går bra för dem. Jag och Clara kommer sitta klistrade vid datan från och med Halv åtta hos mig så det blir en riktig tv-kväll idag! 

Sammanfattning av den dåliga uppdateringen!

Ja, hej och hå älskade blogg & förlåt för att jag är så otroligt dålig på att uppdatera just nu. Som sagt lovade jag att lägga ut receptet på pannkakstårtan jag och Clara gjorde i onsdags men ja (som ni som väntat på den förmodligen har märkt) så har jag inte hunnit och det ber jag om ursäkt för. Nu i alla fall är det lite lugnare tempo i mitt liv, de flesta läxorna är avklarade och jag har några extra minuter över som jag kan börja spendera här! :D Just nu har skolan börjat komma igång, det är fortfarande helt sjukt att vi redan gått 1 månad i skolan. Känns skönt att veta att höstlovet närmar sig med korta steg men innan vi vet ordet av lovar jag att den är här! Denna veckan har varit kaos, haft saker att göra HELA tiden så har verkligen inte haft någon tid över då all tid spenderats i skolan, ishallen eller hemma för att sy på min nya långprogramsdräkt som måste hinna bli klar till i helgen då jag har min första tävling för säsongen. Tävlingen är i Landvetter både lördag och söndag vilket skall bli riktig kul att äntligen få tävla. Helgen som var fick jag jobba för Julia på Willys eftersom hon fortfarande är sjukskriven så jag fick tider både lördag och söndag. 
 
För de som följer mig på instagram vet redan att det spökar på Willys men jag tänkte att jag berättar det här också! Det var så sjukt läskigt för eftersom jag börjar 06 på morgonen, en timme innan alla andra börjar är jag nämligen ensam i affären, förutom Securitas killen som öppnar och larmar av åt mig. I alla fall... Jag var på väg mot lagret för att hämta bröden från Dahls så tycker jag det låter som att någon står och packar upp varor vid kassorna så jag tänkte "aha men då är någon här innan mig idag" så jag traskar bort dit för att se vem det är.. När jag kommer dit så är det HEEELT släkt & INGEN DÄR!! :OOOOO Helt sjukt vad rädd jag blev, sprang typ runt i panik i typ en halvtimme innan jag kunde fortsätta jobba! Var så sjukt rädd, ville typ gömma mig någonstans! :) Haha! Lördagen spenderade jag med min underbara barndomsvän Amanda som jag inte träffat på alldeles för länge, tillsammans har vi alltid grymt kul och det hade vi även nu i helgen. Vi åt tacos, bakade kladdkaka och kollade på f1 roliga musikvideos och Transformers! 

Tyckte det passade bra med en bild på mig och en utav mina bästa vänner! ♥ Du är guld värd. 
 
Denna vecka kommer spenderas mestadels av tiden i ishallen för att förbereda och träna inför tävlingen! Nu skall det taggas för att kunna prestera så grymt som möjligt på tävlingen. :D Nu sitter jag i soffan med huvudvärk, kollar x-factor och letar efter bra hotell för min och Sofias vistelse (projektarbetsresa) i Thailand över jul, nyår och början av januari. (y) Hittar många lockande erbjudanden, kanske stannar året ut? ;) Ne jag skojade, men vi hörs imorgon för nu börjar jag bara ordbajsa känner jag! Ha en super trevlig kväll, kram! ♥

Ta mig bort från Sverige, snälla!

Känns som charter/resebolagen leker med mig. Varför är man medlem på ALLA världens resesajter, de plågar mig så sjukt... Egentligen får jag väl skylla mig själv, eftersom jag registrerat mig och accpeterat att de skall skicka erbjudanden till mig men endå.... Ving, apollo, reseguiden, klm, sistaminutern, allt.... Sluta locka mig! Kolla detta paradis liksom... Hotellet heter: Avalon Reef Isla Mujeres och ligger i underbara Isla Mujeres, Mexico ♥ Ta mig dig, direkt!







Dagarna vi minns!

Helgen rusar iväg med en väldans fart, likaså jag. Ikväll blir det myskväll hos Jeanette med resten utav konståkningen. Bastu, film och härligt umgänge står på schemat! Ser fram emot en härlig lördagskväll! Kram på er :)

Ni har väl inte glömt av INSTAGRAM?

Om ni tycker det är lite dåligt om uppdatering här på bloggen så får ni gärna följa mig på instagram. Där uppdateras det oftare och lite mer om spontana saker som händer & bilder från min vardag.
 
På instagram heter jag i alla fall - eelitelina! Vi ses där hoppas jag. ♥ Kram

Hur går det ens till?

Jag förstår verkligen inte... Hur är det möjligt att jag redan är HUR skoltrött som helst! Jag orkar verkligen inte med skolan, den är ju så sjukt tråkig. Lärarna bara proppar ens dagar fulla med arbetsuppgifter, läxor, prov och inlämningar som de tror man har tid med att göra. Alla lärare prioriterar sina egna ämnen först och tror att vi tycker det är lika intressant som de tycker.. VAKNA lärare, vi har faktiskt typ 100 andra uppgifter i de andra ämnena att göra också. Jag längtar oerhört till studenten nu och för att peppa alla sistaårselever där ute kan jag ju meddela att det idag är 268 dagar kvar! Igår fick vi reda på att när vi skall ha utprovning av studenmössor och det kommer att ske den 3e oktober, TAGGAR till tusen! Nu börjar det kännas på riktigt att man går i trean, för snart mina vänner tar jag förfasen studenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. ^^ 
 
Idag fick jag även ett samtal från Willys, de ville att jag skulle hoppat in för Julia och jobbat idag 13-18 men tyvärr gick ju inte det eftersom jag skall träna vid 16 och eftersom min första elitserietävling snart går av stapeln är träningen prioritering 1 just nu! Måste få upp konditionen och få ordentlig koll på programmen nu så att allt sitter i tid till tävlingen i Landvetter den 22-23 september! Jag kan ju också berätta att tyget till min långprogramsklänning kom i brevlådan igår så nu i helgen kommer förmodligen jag och mamma börja sy så den blir klar lagom tills tävlingen! Jag är väldigt nyfiken på hur den kommer att bli, hoppas det blir bra i alla fall men det tror jag allt! (y)

I love the way your skin fit so well..

Vi har kommit till den dödlig onsdagen, ännu en gång. Det känns som jag hela året kommer klaga varenda gång det är onsdag! Att börja skolan 8.35 och sluta 16.00 är INTE roligt vill jag lova. Den dötid man bara sitter av i skolan är verkligen seg. Man bara väntar på att få sluta och åka hem! Idag har vi bara tråkiga lektioner, förutom projektarbetslektionen som vi precis hade. Men nu har vi precis haft lunch och det återstår bara tråkiga lektioner tills klockan 16. Idag kändes projektarbetet bra, då jag äntligen kommit igång och börjar nu förbereda inför resan som jag verkligen ser fram emot. Det kommer bli mycket jobb innan resan men det kommer vara SÅÅÅ värt det känner jag redan nu. ♥
 
Idag är jag ledig från träning, som jag är varje onsdag fram tills nästa eller nästnästa vecka då vi kommer ha ett morgon pass innan skolan uppe i ishallen som jag ser fram emot. Att träna på morgonen är så otroligt skönt då man kommer igång ordentligt på dagen och frukosten smakar så mycket bättre efter man tränat! Ikväll skall hela konståkningen samlas hos Jeanette för att äta gemensam kvällsmat, mysa och sova hos henne tills imorgon. Ser fram emot en super mysig kväll, kommer bli grymt. Ha en bra dag, kram på er.

Det gör mig lyckligast i världen.

Det här med regn är inte riktigt min grej känner jag. Hela jag deppar verkligen ihop i en liten hög, blir trött och irriterad på allt och alla, energin försvinner och det enda jag vill göra är att krypa ner under täcket, drömma mig bort till tropisk värme och vakna av att solen skiner in genom fönstret! Varför skall cirka 360 dagar om året i Sverige bestå av regn, kan inte världen spontant ändra sig så att den varma sidan av jordklotet kommer till Sverige istället så de varma/torra länderna som behöver regn kan få lite regn?! Dessa regniga dagar kryper känslorna fram, djupa tankar kommer alltid upp i mitt huvud och det är då det känns så oerhört skönt med en blogg så man kan ordbajsa ordentligt (citat från min inspirationskälla och underbara vän alizzz).
 
Idag är det tisdag & vi är redan inne på vår andra vecka i trean på gymnasiet, projektarbetet börjar dra igång och jag är verkligen super taggad inför det för det skall bli så sjuuuuuuuukt jävla kul! Det var inte förens jag skrev den föregående meningen det faktiskt slog mig att jag inte berättat vad mitt projektarbete handlar om här på bloggen. Jag har nämligen bestämt mig att testa på hur det är att jobba utomlands och med utomlands har jag kommit fram till att jag menar - THAILAND! Så om exakt 102 dagar bär min resa av till världens paradis och där kommer jag spendera en månad med min bästa kompis. För att koppla det till skolan, kommer jag alltså att jämföra arbetsförhållanderna mellan Thailand och Sverige. Hur det faktiskt är, vilka skillnader/likheter som finns. (y)
 
Eftersom lärarna tjötat hål i huvudet på oss om att vi skall välja projektarbete utifrån intresse, något vi verkligen är intresserade av och tycker är roligt eftersom vi faktiskt skall lägga över 100 timmar på detta arbete under hösten 2012 och våren 2013! Därför tog jag tillfället i akt och spenderar tiden med att åka ut och upptäcka världen, det jag tycker allra bäst om. Att få resa under ett skolprojekt är rena drömmen, i alla fall för mig och att samtidigt få göra något praktiskt arbete istället för att sitta vid skolbänken med tråkigt teoretiskt arbete! Nu dessa 102 dagar skall spenderas med att planera och förbereda allt för resan så det blir så bra som möjligt! Kände att nu när jag började prata om mitt projektarbete blev jag genast på bättre humör, känns så skönt att jag slipper oroa mig över att jag inte kommit på vad jag vill göra, tänk de stackarna som inte vet vad de vill göra, hade jag varit på det stadiet hade jag förmodligen gripits av panik vid det här laget. Nu har vi psykologi och eftersom jag inte fattar NÅGONTING kanske jag borde börja lysssna & hänga med. Vi hörs senare, slutar tidigt idag så jag hinner förmodligen blogga igen innan träningen sen! Kram ni fina. ♥

Välspenderad lördag!

Waaaaaaa, shit - var det inte precis fredag? Vart fasen tog helgen vägen, är den verkligen redan slut? Jag har slagit mig ner i soffan med onepiecepyamasen, det regnar, tv är påslagen, typiskt för en svensk slapp söndag.. Jag kom hem från jobbet vid 13, fick jobba för Julia både igår idag på Willys eftersom stackaren hade blivit sjuk. ♥ Så istället för att jag fick en helt ledig helg (som planerat) fick jag istället en helg full av jobb men jag skall verkligen inte klaga för nu blev jag ju helt plötsligt rikare istället för fattigare! (y)
 
Igår var en grym dag, jag jobbade fram till två då sedan jag & Clara tog tåget in till Göteborg och mötte upp Sofia som vi inte träffat på länge. Vi satt och pratade på BK vääääääääääldigt länge innan vi blev rastlösa nog och började röra på oss och magarna började kurra! Utan att ens behöva överväga bestämde vi oss för att äta thaimat, då alla tre verkligen ÄLSKAAAAR thailändsk mat. Först ville vi testa en thairestaurang jag hört skall vara en utav de bästa i stan - Basement Thai men då vi ringde dit och de sa att de var fullt bestämde vi oss istället för plan B. Bara för att göra det snäppet godare och lyxigare tog vi spårvagnen till avenyn och gick in på Amazing Thai. För er som inte ätit där rekommenderar jag det varmt, det är helt klart den bästa thaien jag ätit i Göteborg (har inte testat Basement Thai än som sägt vara snäppet vassare). Amazing thai har middagsbuffé varje dag som kostar 175:- där man först får chicken satay med jordnötssås till förätt, sedan plockar man från buffén den maten man vill ha, ger tallriken till kockarna som tillagar maten medan man ser på, så man får äta precis det man vill och exakt hur mycket man vill av det man tycker om! Till efterrätt finns även glass för de som orkar och vill ha med frukt och lite tillbehör. Amazing thai har helt klart Sveriges bästa jordnötssås, det är verkligen helt sjukt vad den är god. Den är så god att man (jag och sofia citat) kan äta bara såsen i en skål som soppa typ, då är vi även helt seriösa! Nästan så att man vill smyga in i köket och sno med sig receptet hem! Vi spenderade hela kvällen på restaurangen och satt och tjötade i timmar, vi hade verkligen hur trevligt som helt (ja, jag kan ju bara prata för mig själv) men jag tyckte i alla fall att det var riktigt roligt och mysigt. Helt klart en väl spenderad lördagskväll, då vi tog bussen hem vid 11 och jag sov över hos Clara tills alarmet ringde vid 07.45 och det var dags för jobb. 
 
 
Tänkte spendera resten utav eftermiddagen här i soffan med datorn och läxor, har även fått skickat iväg stipendieansökan för en andra gång så nu hoppas jag på att allt blivit rätt! Har några små och tråkiga läxor att göra & det känns som att söndag alltid är en bra dag till att göra sådant man inte vill göra alla andra dagar! Ni får ha det så bra så länge så hörs vi när läxorna har blivit gjorda. Kram ♥