Kärlek till träning

Jag förstår inte hur det är möjligt att älska något så mycket som jag älskar att träna! Det är helt sjukt. Det finns inte en tid på dygnet där jag mår så bra som jag gör när jag är i full gång med träning! Både på gymmet och när jag åker skridskor känner jag mig så fri. Allting är på mina villkor och jag kan välja och göra precis som jag vill. Man bestämmer själv, vad man vill göra, hur man vill göra det och när man vill göra det. Känslan efter en riktig jobbig övning, ett svårt hopp eller ett brutalt set känner jag mig så levande! När man känner hur varenda liten muskel som finns i kroppen plågas och smärtan från träningsvärk. Den enda smärtan som faktiskt är helt jävla fantastisk! Det är också fantastiskt kul att se hur ens kropp svarar på träning och hur mycket man kan ändra bara man vill. Mitt liv hade varit så otroligt tråkigt och tomt utan träning, verkligen!



Och jag ska inte ens börja praaaata om kärleken till träningskläder, snabba skor och SPORT BH 😍 Isåfall tar detta inlägg aldrig slut.

Tänkte berätta lite om hur en TYPISK ryggsäck á la Elina ser ut haha! En helt vanlig vardag är detta typiskt 👆

Garanterat att ha med är gymkläder, snabba skor, protein shake och CELSIUS. Sedan köpte jag faktiskt lite kvarg på vägen hem från Ica, en till att äta nu efter gymmet när jag körde bröst och mage! Tillsammans med pica deli kyckling satt jag på bryggan och käkade innan min bror kom och lämnade bilen till mig! 💪  

Jonas kom med bilen och jag susade direkt till Snuslagret på Stigs center för att köpa ett nytt lock med Celsius! Rusade in 9 minuter innan stängning, hann precis blanda ett lock med smak av vilda bär, lemon & lime och cola 👍 Blir perfekt en månad framöver. Insåg med att jag imorgon måste göra mig tid att panta lite burkar, börjar bli fullt nu! 







Kom ihåg mig?