Obiettivo Tropici

En aning svart att skriva med ett Italienskt tagentbord men jag hoppas ni forstar sa bra som mojligt! Tiden bara flyger forbi och idag ar det redan sista dagen i december, sista dagen pa detta aret och vi borjar smatt halsa 2013 valkommen. HAHAHHA maste beratta att min chef ar f1 tjock och lat hahaha sa var promenad varje morgon tar saaaahaaar mycket langre tid an vad den hade behovt ta, haha! Menmen det ar inte alltid latt, eller vad sager ni?
 
Igar slutade vi jobba vid 02.00 pa natten, eftersom vi satt med forberedelserna infor nyàr. Vi spenderade hela eftermiddagen och kvàllen i konferensrummet och dekorerade vàggarna och taket och stàllde iordning allting fòr imorgon. Gick hem med ett kakpaket och en cola med, haha skrattade sà jag dog fòr det sàg sjukt roligt ut nàr chefen gick med en cola under ena armen och ett 700 grams kakpaket under andra hahah. End of that story fòr sa fort vi kom hem slocknade jag och sov som en sten tills de hemska alarmet ringde imorse. Haha idag missade vi àven tàget (som vi tar efter halva vàgen) fòr att chefen var fòr làngsam menmen alltid skònt med morgonpromenader. Vi delade àven ut lunchbiljetter idag, eller mer reklam haha de fàr billigare mat och vi lockar kunder till hotellet. Efter frukost hade jag stretching och nu spenderas tiden fram till lunch i miniklubben med Anna-Lisa fòr vi fortsàtter med fòrberedelserna infòr nyàr. :) Ikvàll skall bli intressant att se hur det blir, men jag tror allt det kommer bli lyckat men jag hoppas pà ànnu mer lyckat àn alla andra kvàllar hihi hur det nu ska gà! ;) Ikvàll àr klàdsel elegant, sà skònt nàr det àr det och vi slipper strosa omkring i arbetsklàderna. Alltid kul att klà upp sig! 
 
Om jag inte uppdaterar innan klockan 00.00 inatt tànkte jag ònska er ett GRYMT GOTT NYTT AR och en god fortsàttning pa det nya àret. Ta hand om era nàra och kàra sà hòrs vi om ett tag! Over and out, ciao

Best job ever

JAG ÄLSKAR DETTA! Helt sjukt vad jag trivs, detta är så himla roligt! Nu har jag lunchrast, fick 30 minuters rast innan vi skall äta lunch haha och släppa in gästerna i matsalen så passade på att blogga nu istället eftersom jag bara har 15 minuter av internetet kvar så gör jag det när jag har tillgång till datan för att ta till vara på minutrarna så gott jag kan! :) Idag är första dagen med den nya chefen och den nya kollegan (animatoren) heh, så lättad blev jag när de kunde prata engelska, så gruppen känns faktiskt redan bra. Eftersom de kom igår eftermiddag blev det en ordentligt sen kväll så vi var ute till klockan 03. Tog emot lite att gå upp 07.30 imorse om man säger så. Men det är viktigt att vi är med på dessa utekvällar och visar upp oss för de högre cheferna inom arbetet så de vet vilka vi är och inte bara stannar hemma och gömmer oss. Kontakter är som sagt VÄLDIGT viktigt! :D 
 
 
Igår var också en riktigt bra och lyckad dag. Alla aktiviteter gick bra under dagen och kvällen bestod utav dans och maskot framträdanden. Senare spelade jag kort med barnen innan vi sa godnatt och gick till "pubben" neranför hotellet för att träffa de andra animatorerna! :D Kan ju berätta att vi BARA druckit vatten nu i 1½ vecka så igår köpte vi cola och drack till maten och cola har aldrig varit så gott någonsin vill jag lova hahah! :D En tjej i restaurangen tyckte synd om oss att vi alltid fick vatten så hon gick och köpte en 2 liters cola till oss, haha så söt! :) 
 
Idag på morgonen delade vi ut restaurang blad utanför liftarna och runt hotellet och skidområdet och sa hejdå till många gäster som drog sig hemåt efter att de varit här en vecka. Så sjukt hur tiden går så fort och jag redan varit här mer än 1 vecka. Idag kommer det komma över 200 nya gäster så det ser vi fram emot, alltid spännande med nya ansikten! Samtidigt som det är tråkigt att säga hejdå till de man lärt känna här.. :/ Men sånt är livet, och sånt är detta jobbet. Det kommer nya hela tiden och folk lämnar hotellen hela tiden så det är väl bara att börja vänja sig. Nu snart blir det lunch och sedan skall vi hälsa de nya gästerna välkomna och ikväll kommer vår chef hålla i ett presentations möte/ intruducera oss och hotellets aktiviteter. Vi hörs senare, ciao! ♥
 
Känns även skönt att jag till 99% har jobb inom entertainment i sommar, yey! (y)

Ingen koll på dagarna...

Bara för att jag sa som jag sa med klockan igår prickade jag ju inte in 13.37 idag utan 14.48, men det funkar väl lika bra eller vd säger ni? Haha.

Kom på mig själv idag att jag inte har någon som helst koll på dagarna. Vilken dag det är eller någonting haha. När man jobbar varje dag är varje dag fredag haha så egentligen spelar det ju ingen roll men ändå, haha! ;)

Igår kväll var en riktig kul kväll, under animation aktiviteterna hade vi karaoke kväll. Alla som ville fick sjunga och det blev allt från roligt, kaos och till bra och grymt. Riktigt roligt när folk bjuder på sig själva och sjunger bara för att de tycker det är roligt! :) Efter karaoken var det full rulle med dans resten av kvällen + att vi fick skjuts hem till där vi bor så vi slapp gå hem (2,5 km) klockan 01.00 på natten i kylan, det uppskattades så att säga! ;) Vi har GRYMMASTE gruppdansen till "Gangnam Style" & jag skojar inte för den är verkligen bäst, kan aldrig låta bli att skratta när vi gör den och ingen kan låta bli att kolla likaså haha. "Agency" låten (Obiettivo Tropici) är också extra kul att göra hehe eftersom jag alltid velat ha anledning att dansa till den låten eftersom det är entertainersen som dansar just den! (y) Idag fick vi en tråkig nyhet dock då två stycken i gänget skall lämna oss för att åka hem till något problem.. :( Vi som har blivit en så sjukt bra grupp måste splittras :/ Men vi välkomnar de två nya ersättarna glatt, de är nog super bra dem med och sånt här måste man ju trots allt vara beredd på.

Istället för morgongympan och vattengympan idag fick jag åka med gästerna med Folgarias lilla gul/blåa tåg (Sverigetåget som jag kallar det) till det lilla centrum som finns här. Vi gick runt där i 1,5 timmar och kollade innan vi begav oss hem igen med Sverigetåget! Resten av tiden har jag spenderat i MiniCluben med Anna-Lisa, målat och lekt med barnen. :D Nu har vi precis ätit lunch och fick den tyska efterrätten Äppelstrude till efterrätt, första gången jag fick SMAKAT på den & den var faktiskt helt okej. Nu är det snart slut på vilotime och jag hoppas jag får ansvaret för GAG nu vid halv fyra och kanske även vattengympan om jag har tur. Dock vaknade jag med sjukaste träningsvärken imorse efter 5 pass igår.. Magen, rumpen, vaderna, armarna och ryggen värker jaooo... Men det ska nog gå att träna lite till. Ikväll vet jag inte riktigt vad som står på schemat men det får jag nog reda på snart, vad de än blir blir det nog riktigt roligt. Hoppas ni har det bra hemmaaaaa! Tänkte i alla fall bara skriva att jag har det grymt & att alla barnen här är så himla söta hihi! Kram på er.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_50dda303e087c35cc1bf37e8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_50dda303e087c35cc1bf37e8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_50dda35f9606ee5a72d5b656.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_50dda367ddf2b32cdd008a09.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_50dda377e087c35ca2d15b29.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_50dda37b9606ee5a7de5578c.jpg" class="image">

Lyckas uppdatera 13.37 två dagar irad!

Med denna rubriken känner jag mig faktiskt ganska elit, att jag lyckats börja skriva inlägget exakt 13.37 nu två dagar irad (bra för det kommer det bli 13.38 imorgon säkert). Haha uppdatering i bloggen innebär lunchrast från jobbet och vilostund som jag tänkte ägna mig till så fort jag skrivit klart.

Igår var en riktigt rolig dag, dels pga alla roliga aktiviteter jag fick göra och att jag fick beröm för det jag gjorde av gästerna som var med. Min boss kom och sa till mig att de var jättenöjda och tyckte jag var duktig, man blir ju så sjukt glad av sådant! <3 Det gjorde att min energi var på topp hela kvällen. Efter babydansen (som är den populäraste aktiviteten på hotellet) både för barn och vuxna hade vi musikquiz. Quizet var på kända låtar, filmmusik, tecknat & random som blev riktigt lyckat. :) Efter det var det dans hela kvällen igen.

Det börjar bli lite jobbigt att uppdatera på svenska nu när jag kommit in i engelsk/italiensk bubblan haha jag både tänker och räknar på engelska nu.. Blir konstigt när jag kommer på mig själv haha. Igår vid lunchen skrattade jag så mycket jag inte skrattat på länge. Badvakten berättade något på Italiensk som jag inte fattade så var tredje sekund när han berättade skrattade han & han har helt seriöst det roligaste skrattet jag någonsin hört så hur mycket jag än höll mig brast det efter ett tag hahahaha.

Hittills idag har jag haft två pass, ett stretching klockan 09.30 och ett vattengympa "agua gym" som var riktigt kul. Men hur jobbigt gårdagens pass än var var idag SÅÅÅHÄR mycket jobbigare. Men det var helt grymt kul! Ne nu är det dags för min pn, så jag orkar fortsätta jobba sen och orkar med denna kvällen med. Arrividetchi (stavning?!) Ciao

SÄG HEJ TILL BLUTTO, hotellets underbara maskot! ^^

Slutkörd...

Helt slut i hela kroppen efter det Vattengympa passet jag precis hade.... Svetten bara rann och mina armar & mage värkte från igår! Nu har vi precis kommit tillbaka från lunchen och inväntar nästa aktivitet i Mini Klubbsrummet genom att vila (vi har ju trots allt 11 timmar jobb kvar.. Hehe!

Kan ju berätta att igår helt klart var den roligaste kvällen av alla. Vi engagerade först att alla spelade Trombola (som bingo) och sedan var det dans och grym musik hela natten. Så kul här för verkligen ALLA dansar, hur fult det än är haha! Vi gjorde massvis med danser och gemenskapen var på topp. Så bra när vi håller igång hela tiden, då känner man inte av hur trött man egentligen är! (Y)

Mitt schema för idag har varit 09.30 morgongymnastik som mest består av stretchingsövningar. Sedan hade jag vattengymnastik klockan 12. Mitt nästa pass är ett GAG pass som är styrka/fys sedan har jag ett till Vattengympa pass klockan 16.30 följt av ännu ett stretchings pass! (Gött vig jag kommer vara när jag kommer hem). Klockan 19.30 står vi utanför restaurangerna och hälsar alla gäster smaklig måltid innan vi drar igång kvällens aktiviteter. Ser fram emot resten utav dagen, skall bli kul! Hoppas ni har det bra hemma. A dopo, ciao. <3

Buon Natale / God Jul

Nu när jag efter fem dagar äntligen kommer åt hotellets wifi vill jag önska er en god jul från sydligare breddgrader. Jag har det helt underbart här i vackra Italien med ett jobb jag verkligen trivs med att göra. Dagarna är långa och krävande men det är så grymt värt det!

De två senaste dagarna har jag & Anna-Lisa haft hans om BluTTO Mini Club för barn mellan 3-12. Har varit hur roligt som helst. Barndanserna på kvällarna och alla trevliga gäster gör jobbet grymt roligt. Kvällarna består av olika aktiviteter som vi själva står för och på dagarna finns aktiviteter uppsatta efter ett schema som vi följer. Eftersom detta är ett skidhotell åker de flesta skidor på dagarna (liften är 20m utanför hotelléntren) men det finns även de som inte åker skidor, som vi umgås med. Igår var dagen innan jul, då tomten och hotellets maskot kom och delade ut julklappar till barnen, efter det var det babydans och underhållning. Idag firas jul, eftersom Italien firar den 25e, då det serveras julmiddag lite senare och sedan och även bingo ikväll.

Jag fick ansvaret för morgongympan, stretchingen och vattengympan idag vilket var RIKTIGT kul men jobbigt, nere vid poolen är rena bastun och med träningskläder blev det enormt varmt. Men det gick bra & var RIKTIGT kul. Hoppas jag får göra det de flesta dagarna. (Y) Nu har vi lunch till klockan 15, då öppnar MiniCluben igen & de söta små barnen kommer hit!

Att förstå italienska börjar bli bättre äntligen. De första dagarna var riktigt jobbiga med att förstå men det blir bara bättre & bättre för varje dag. Nu kan jag prata mer och mer med de flesta vilket känns skönt eftersom 97% av hotellets gäster inte kan engelska haha. Men på något sätt har jag lyckats kommunicera ändå, med barnen är lättast såklart.

Yes, tänkte ju bara tala om att jag fortfarande lever (peppar peppar) så ni inte börjar fundera hemma. Men det är så att internet på hotellet kostar så jag kommer vara använda set ibland OCH de minuter jag inte jobbar spenderar jag genom att sova så jag har ingen tid att ens använda mobilen. Därför uppdateringen är så dålig. Jobbat 09-01.30 alla dagar utan i lördags då vi jobbade/festade från 08-04.30 och upp 07.00 dagen efter jaao.

(Bilderna är fotade på kamera skärmen. Därav den kassa kvalitén men det får bli så sålänge, kram)

Awesome adventure!

Att säga att detta är grymt är en underdrift! Jag trivs som tusan och det känns som det bara kommer bli bättre och bättre. Igår kom jag fram vid 17, lite senare än räknat men eftersom bussen gick två timmar senare än vad jag trodde fick jag strosa runt i Rovereto och kolla lite affärer tills bussen gick. Hade lite problem med att släpa på min 20 kg (allt för fullpackade) väska haha men som tur var erbjöd sig folk att hjälpa mig lite då och då. Det var lite läskigt när jag skulle hitta till busstationen för den var en bit bort från tågstationen och jag frågade om hjälp till en kille som inte kunde ett ord engleksa haha och han (inte för att döma så men) såg lite läskigt kriminell ut ;) Men jag kunde inte annat än att vara snäll när han verkligen ansträngde sig för att förstå mig och tillslut hittade jag till busstationen ändå! :D Bussredan var riktigt riktigt seg och utan den hjälpen jag fick av en några killar och tjejer på bussen hade jag ALDRIG hittat hotellet hehehe. Det var 1 timmes bussfärd ut i skogen, upp i bergen, ut i ingenstans kändes det som och jag hade verkligen ingen aninga av exakt vart jag skulle hoppa av. Men det löste sig tillslut, kände att jag hade ett bra flyt igår då det känns som det kunde gått precis hur som helst efter att jag landade med planet. Men fick råd och tips och hjälp överallt så det gick riktigt bra, Italienare har hjärtan av guld! ♥
 
När jag kom fram igår till hotellet, tog mina jobbkamrater emot mig och visade mig runt på hotellet, berättade vad vi skulle göra, när vi skulle börja, schemat etc. Vi fick skjuss till där vi bor, som är 20 minuters gångväg från hotellet, jag bor tillsammans med de andra entertainerna. På kvällen eller ah någon timme senare gick vi tillbaka till hotellet för att chefen hade samlat alla för att gå och äta tillsammans. Vi åt riktigt italiensk pizza på en restaurang och hade riktigt trevligt. Det jobbigaste är att de är ganska kassa på engelska, vilket gör allting mycket svårare. Visst var jag beredd och vet om att de inte kan särskilt bra engelska men inte tänkte jag att den skulle vara SÅHÄR kass hahah. Men om några dagar kommer jag säkert in i det och förstår bättre vad dom säger, igår var det katastrof men jag känner att jag hängt med mycket bättre idag! :D Hon jag jobbar/är mest tillsammans med är den personen som är bäst på engelska här, henne känns skönt att jag har just nu så hon kan översätta lite åt mig då och då! Hehe ;) 
 
Trots att vi inte kom i säng förens halv 1 igår fick vi ändå gå upp klockan sju idag. Eftersom hotellet öppnar och gästerna kommer imorgon så måste alla förberedelser göras och allt måste vara klart. Idag efter frukost gjorde vi i ordning Mini Club rummet då vi målade väggarna och lekte med färg etc. Riktigt roligt jobb. Efter några timmars målande åt vi lunch och efter det fick vi våra uniformer och tog kort med hotellet.. Förberedelser har vi fortsatt med hela dagen och sen klockan åtta tills nu då vi äntligen blev klara! Jag jobbar med världens skönaste personer, Anna-Lisa, Maria och Massimo som är hur sköna som helst. Sen är alla andra på hotellet stört sköna och riktigt roliga! Alla försöker kommunicera genom italienska till mig och ni kan ju tänka er hur det går haha. Jag har varken internet/täckning eller wi-fi där vi bor så jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera så ofta. Men när jag väl gör det kommer det förmodligen bli så här långa inlägg som det blev idag. Snart ska vi tillbaka till hotellet för att vara med på någon fest som de andra hotellens entertainment grupp håller. Se hur sent vi somnar idag - imorgon gäller det! 
 
Bara att få bära Obiettivo Tropicis uniformer och ha en EGEN "Tuka Tuka" skylt är helt grymt stort för mig. När jag var i Italien sist sa jag till mig själv att "en dag skall jag ha en egen sådan skylt med MITT namn på". Check, äntligen. Är så otroligt lycklig. Det är här jag mår som bäst! Hoppas ni har det fint hemma i Sverige, kram på er.

Mellanlandning i München!

Planet lyfte från Landvetter vid halv sju så idag var jag uppe med tuppen redan vid 04.44 för att vara i god tid, vilket jag var. Var framme på flygplatsen 05.30 då jag hade en timme till planet skulle gå. In-checkningen gick smidigt och bra och vi landade 08.50 här i München, innan nästa plan till Verona lyfter skall jag spendera två timmar här på flygplatsen. Terminal 2 var gryyymt mycket större än vad jag trodde hhaha tänkte först att Tyskland skulle ha en liten "Säve" flygplats men så var det inte med det! Gate 63 var ju en bit bort om man säger så hahaha!

Första resan hit gick super, satt bredvid en jättesnäll och social kille vilket gjorde att tiden bara flög förbi (hehe där ni, där fick jag allt till det). Nu sitter jag vid gaten nästa plan går ifrån, skönt att vara i tid känner jag. Kollade runt lite i taxfree butikerna men det såg likadant ut som vanligt! (Y) Nästa flyg tar mig hela vägen till Verona vilket ska bli skönt så jag slipper byta en till gång! Här fick jag även 30 minuters gratis wi-fi, vilket var f1 generöst så nu skall jag spendera de väl & sedan kolla en film så tiden går snabbare! Kram på er så länge, ska försöka uppdatera när jag kommer fram till hotellet (om jag hinner)! :)

Taggaaaaaaaaad!

SITTER I BILEN PÅ VÄG TILL FLYGPLATSEN OCH KAN KNAPPT FATTA ATT DET ÄR SANT, om några timmar ett befinner jag mig i Europas vackraste stad! <3 JAAAAAA!

Wihoooooo

Inte långt kvar tills det beges iväg till underbara Italien. Väskan är färdigpackad (proppfull) och jag är super spänd! Imorgon vid denna tiden hoppas jag på att jag hittat fram till hotellet! :)

Nu är det nära avresedagen!

Åh, jag börjar känna spänningen inför resan nu, den känslan av fjäril i magen, när man inte riktigt vet vad som händer näst.♥ Jag är spänd och förväntansfull, det känns som att det kommer bli så himla roligt. Väskan är färdigpackad, står hemma i hallen och väntar på att resa iväg. Idag kommer mamma och hämtar mig i skolan, vi ska iväg och hälsa på min kusin och hans fru för att träffa deras några veckor gamla bebis, innan det bär iväg till pappa för att spendera natten där för att ha närmare till flygplatsen imorgon bitti. Detta ska bli så kul, jag vill åka direkt. Jag hade kunnat åka idag, men det tänkte ju inte jag på men men, imorgon vid denna tiden sitter jag på planet till Europas vackraste land där jag ska göra något jag inte gjort förr! 
Bilder från Sicilien i våras. 

Julafton med mina närmsta hjärtan!

Tradition julbak med konståkningen!

 
 

Timmar att ta igen!

Det var länge sedan jag sov så skönt som jag sov inatt, kanske hade jag några timmar att ta igen efter "dygningen" natten till lördag! Eller ja, fick ju vilat ögonen 05-05.20 innan jag var tvungen att bege mig mot jobbet i snöstormen. :) Kvällen var spontan och blev inte som vi först hade räknat med då jag var påväg att gå och lägga mig redan vid 23. Men nu när jag åker bort snart är det ju viktigt att ta vara på tiden :) Kvällen var grym, spenderad med Jeanette, Jossan, Johan, Luke & Gabb!

Igår jobbade jag 06-14, fick jobbat i Uggs då jag glömde mina jobbskor (såg lite roligt ut), packade kassar på Ica kvantum för och med konståkningen och hade sedan myskväll med mitt favorit gäng. Kvällen var supermysig. Idag står julbak, hockeyträning och konståkningsträning på schemat, ser fram emot en grym dag.

Riskutbildning 2!

Idag fick jag gjort min riskutbildning två som är den så kallade "Halkan". Det var riktigt roligt och jag njöt av varje sekund. Att faktiskt få sladda med bilen var riktigt roligt. Det sjuka är hur mycket hastigheten spelar roll över hur bilen reagerar på halt väglag. Det är nästan skrämmande! Att köra automatbil var också lite ovant men jag lyckades i alla fall enligt mig själv & läraren bra! Ett steg närmare körkortet, check. (Y)

Lugn torsdag kväll!

Nu läggs all krut på att försöka bli HEÖT frisk inför min resa. Därför blev det en lugn och bekväm dag från och med att jag slutade skolan. Jag och Clara fick oss en långpromenad mot Ica för att handla mat, sedan tog vi bussen ut till hennes pappa och spenderat resten utav dagen framför brasan, i badet och framför SM i konståkning. Pluggat (som var meningen) blev det inte jättemycket av men fick i alla fall hjälpt Clara lite med matten. Hur det nu kan gå till att JAG hjälper någon i MATTE! Haha slutar aldrig förvåna mig själv! Kommer nog bli att vi snart kryper till kojs, trots att jag är ledig från skolan imorgon blir det att ställa alarmet på 07.15 för Julkalendern sviker man INTE! <3

Jag kan knappt tro att det är sant!

EEEEEEEEEEEN VECKA KVAR, EN VECKA, SJU DAGAR - DET ÄR HELT SJUKT!  Jag är så grymt taggad, detta skall bli så otroligt roligt. Nu är det bäst att jag sätter igång att packa! Italien här kommer jag.  

Jul på Liseberg!

Underbara vinter, du är så vacker trots att du dödar mig långsamt med din kyla! Kvällen blev riktigt lyckad i stan med mina godingar!

Så himlaaaaaaaaaaans redoo!

Åh jag är så j*vla taggad och så j*vla redo! ♥ Detta ska bli så kul. :) Det kommer bli 3 ½ vecka med fullspäckat schema, mycket jobb och mycket nytt. Många nya "intryck" som Fanni säger och jag längtar så himla mycket. 3½ vecka i Italien känns riktigt behövligt just nu. Är så sjukt trött på skolan nu, motivationen till att plugga är i botten haha kan nog inte sjuka särskilt mycket mer nu. Hehe!

Jul på Liseberg!

Ser det inte HUR mysigt ut som helst? Jo, det gör det hihi! ♥

Luciatåg 12/12/12


Satte mig precis tillrätta i klassrummet efter att alla sista-årselever kollat skolans Luciatåg. Det var ganska kort iår, vilket var skönt men tydligen var det för att det är för varmt för Lucian att ha brinnande ljus i en längre tid. Hehe f1 besviken blev jag för att det INTE fanns några pepparkakor i luciatåget....... Hade varit najs med ett tåg av bara pepparkakor (y) Ingen har väl missat att det är 12e december 2012 idag också (alltså 12/12/12) men det uppdateras ju hela tiden på både Facebook och nyheterna så har man missat det är man ju inte riktit med i svängarna hihi. 

Idag efter skolan ska jag, Cornelia, Fanny och Josefine i konståkningen åka in till Göteborg tillsammans med våra konståkningstränare för att gå på "Jul på Liseberg" och kolla på Arvid när han åker is showen där också. Brända mandlar är också ett måste när man är där så det är det första jag skall investera i, jiho! 

Vardagslyx!

Eftersom Claras pappa befinner sig i Filippinerna passar vi på att spendera lite kvalitetstid i hans hus! De senaste timmarna har spenderats i det varma och sköna badkaret med levande ljus och den allra bästa musiken! :) Vardagslyx så det smäller om det, har helt klart bästa sällskapet också. Skönt att vi även börjar skolan senare än vanligt imorgon pga skolans luciatåg vi måste titta på, sovmorgon here we come!

BOKAT OCH KLART!

Fyfan vad skönt det känns, fick precis bokat flygbiljetten till Italien som bär av om 9 dagar. Tiden är snart inne och jag längtar verkligen HUUUR mycket som helst. Att jag i år ska fira fira både jul, nyår och min 18 årsdag i Italien var inte något jag visste för ett halv år sedan. Detta ska bli så kul, åh vad jag ser fram emot denna resa & snart är den här! 
 
Golf Hotel Folgaria - vi ses om 9 dagar! ♥♥

Ger typ upp hehehehe

Prov idag - som jag INTE har pluggat på... Skummläste igenom häftet nu på morgonen..
Får se hur detta går!

#kaos

Julbak wihoooo

Spontan pepparkaksbak hos Lukas med Gabbe!
Känns just nu som jag intagit en stabil ledning i "snyggast pepparkakor" går nog mot en stadig seger! :)

#best

Rönnängs IK Damlag (y)

Idag var jag & Jacqueline i Tjörns ishall och hade vår första träning tillsammans med det "soon to be" Rönnängs damlag. Det var en riktigt rolig träning och jag längtar redan till nästa. Så roligt att äntligen få spela hockey igen, inser nu hur mycket jag saknat det. Lagsport är bland det bästa som finns! Tjejorna var f1 sköna med så denna säsongen kommer nog bli riktigt riktigt rolig. 
 
Det jobbiga med att ha spelat i Stingers innan är ju att man har helt fel utrustning haha. Fick i alla fall bytt ut mina svarta byxor mot röda, bara damaskerna som saknas nu, men det skall jag fixa tills nästa träning som verkar vara på fredag! (y)
 
Ps: Tack för lånet du U14 som blev offer ikväll. Lånade dina benskydd men jag lovar att de ligger i din back imorgon eftermiddag. De var till stor hjälp, tack ska du ha! :D

11 dagar kvar!

Dagarna bara svichar förbi och fler och fler dagar går på december. Redan idag är det den nionde december (min och mamma namnsdag) hehe och det är MINDRE ÄN 11 DAGAR KVAR tills jag skall göra min projektarbetsresa. Jag är taggad till tusen och det ska bli så sjukt roligt. Igår fick jag reda på vart jag skall vara, vilket hotell jag skall jobba på och en av killarna jag skall jobba med. Det blir mitt tredje äventyr till Europas vackraste land i år, tredje gången gilt eller vad är det man säger? ;) ♥
 
Golf Hotel 
Folgaria Tento Italy

Årets första julbord!

Ikväll skall jag på årets första julbord på Stenungsbaden, med Willys. Skall bli gott att få mumsa lite på julmat, har inte ätit någon julmat än så det skall bli gott. Men mest förväntansfull är jag över gottebordet, det är ju det godaste med julmaten (för dem som inte inte äter sill och sånt äckligt). Haha julmat för mig är typ köttbullar, korv, tunnbröd och desserter) haha. Men innan julbordet, bär det av till Scandinavium för att kolla på när Frölunda krossar Luleå, med mamma och hennes kille med söner. 
 
Första gången jag lägger ut "dagens outfit" haha så varsågoda. 
Det är toppen jag beställde hem från www.asos.se här om veckan, preimäranvändning nu då alltså! (y)
 
 Ikväll efter julbordet blir det förmodligen utgång i stan med Clara, om jag orkar då förståss. Ha en bra kväll ni fina. Ta hand om er! Puss 

Pluggapluggapluuugga

Ja, plugga körkort behövs ju nu när man snart fyller 18! Bara att bita ihop och sätta igång, friheten när man sedan är klar är ju obeskrivlig.

Det som gör mig lycklig

Janne och jag

Mitt ljus i mörkret! 
Du är bäst på alla sätt. ♥

Obiettivo Tropici here we come!

Nu är det inte långt kvar, tiden är snart inne & snart beger jag och Sofia oss ut för att upptäcka Europa. Idag är det 17 dagar kvar, endast LIITE mer än två veckor, jag längtar så jag nästan spricker. Detta skall bli så himla roligt, jag är så glad över att vi fått chansen till att göra detta. ♥ 
 

Filmkväll

Igårkväll var jag på det absolut sämsta humöret, helt sjukt deppig, slö & trött! Därför lade jag mig i sängen tidigt och playade The Hunger Games eftersom det är en utav alla filmer jag inte hade sätt. Den var riktigt bra, så för er som är lika sega som mig som inte sätt den - se den! :)

Cold as...

JaywixilaijdoajwoianalfvqjqbKqo vad kallt det äär..
Helt sjukt jävla kallt, jag fryser ta mig fan ihjäl - på riktigt. Kan inte ens gå utanför dörren, kaos! Hur ska jag överleva detta?!?? Sitter på bussen på väg till träningen och förbereder mig mentalt för att gå från bussen till ishallen i kylan, spännande att se hur det går! Wish me luck...

Sista tävlingen för i år!

Ja, då var den sista Elitserietävlingen för i år avklarad. Tävlingen gav mig det bästa resultatet för i år så det känns allt bra. Blev en nionde plats för mig och jag är "helt okej" nöjd! :) Lite småmissar här och där men sånt händer ju alla, behöll i alla fall min plats från igår så det kändes bra!

Sitter nu i bilen på väg hem, vi är i Ljungskile nu så det dröjer inte länge tills jag trampar innanför dörren hemma. Hem, duscha och göra oss i ordning för att senare idag äta middag hos mammas killes mamma, sedan blir det Solsidan ikväll! :) Känner på mig att jag kommer somna tidigt ikväll, är så sjukt trött! Hoppas ni haft en kall & fin/snöig helg och att alla ni som var på Harrys 18 igår hade en grym kväll. Kram

Påväg mot Strömstad!

Yes, som rubriken lyder sitter jag i bilen på väg mot Strömstad för årets sista tävling.
Aux kabeln är inkopplad & musiken spelas på högsta volym. Det sk bli riktigt kul att få tävla, samtidigt som jag för första gången känner att jag är ganska nervös! Jag vill verkligen visa vad jag kan göra, vad jag gör varenda träning! Jag vill prestera, jag vill åka som bara jag kan!! :) Jag startar i första uppvärmningsgruppen (som vanligt) och vi går på klockan 13.45 (y) Tror jag startar som nr 3 eller 4 i gruppen. Nu kör vi! ^^

Julkalendern!

Sitter nu framför tv:n helt spänd och förväntansfull över hur årets julkalender skall bli. Nu är det dags, det är 1:a december och klockan är 08.45! <3