Bokat och klart!

Ja, spontant är alltid bäst. Nu är det klart, om 18 dagar åker jag & Michelle till Egypten! :-D En veckas solsemester väntar oss och vi kommer att bo på Hilton Sharm Dreams Resort och jag längtaaaaaaaaaar som bara den! All inclusive - SÅKLART! ♥
 

Det börjar närma sig

Imorgon klockaaaaaaaaan 14 har vi LOOOV, wihoo vad jag längtar! Jag hade nästan glömt av att jag faktiskt är "ledig" från skolan hela nästa vecka! Känns så skönt nu när jag tänker på det :D Nästa vecka kommer jag spendera de flesta timmarna i ishallen då vi kommer att ha uppvisningsträning inför showen 12-13 april. Iår är temat musikaler och vi a-åkare skall åka till Grease, Mamma-Mia och jag skall ha ett solo till Cats där en gammal klasskompis Cecilia skall sjunga live. Detta skall bli roligt och spännande, det är ju alltid lika roligt med show! :-) 


Bild från förra årets uppvisning "Sagor på is", mitt solo till Lejonkungen. 

Sedan kommer även mycket tid spenderas både på Sportlife och med mina vänner. ♥ Efter lovet ser det nu ut som att jag och Michelle drar oss mot varmare breddgrader, det lutar åt Fuerto Ventura, Cypern eller Egypten och jag längtar som bara den och hoppas VERKLIGEN det blir av! Men ja, tillbaka till verkligheten... Idag är det skola som vanligt, sovmorgon nu till 12 då jag passat på att plugga på svenskaprovet vi har senare idag. Känns helt okej faktiskt, för att ha börjat plugga såpas sent, 4 timmar innan hehe! Nu har vi religion, lika tråkigt som vanligt, sedan har vi engelska och svenska och sedan slutar vi för dagen. Jag beger mig direkt till Sportlife för en löprunda och lite gym innan jag åker vidare hem och hämtar upp mamma för att sedan åka på påskmiddag hos Rogers mor! Kommer bli en fartfylld dag! Hoppas eran blir bra, solen skiner ju ochallt! :D
 
Bild på mig och Clara från förra våren när vi var i stan och kollade MTV world stage! :D 
 

En bild säger mer än 1000 ord

Ja, ungefär såhär känner jag just nu... Tränade is + gymmade rumpa och ben igår med MIchelle på Sportlife, sedan var det tre timmars is idag + ett pump pass... Så ja, bilden beskriver bra hur jag känner nu och hur jag kommer känna mig imorgon! Dags att ta tag i plugget, sovmorgon till 12 imorgon + svenska prov som jag inte börjat plugga på än, fan ta dig elina!  
 

TV kändis, haha!

Haha igår var både Stenungsunds konståkningsklubb och hockeyförening nere vid Fregatten för att manifestera mot att bygget av den nya ishallen skall fördröjas. Vi försöker nu göra allt vi kan för att det nya ishallsbygget skall påbörjas. Efter träningen igår samlades alla där nere för att visa vårat missnöje. När vi stod där frågade TV4 mig om jag kunde gå med på att göra en intervju och varför inte. Allt för klubben och den nya ishallen. Haha f1 nervös som jag var innan blev det faktiskt helt okej. Det fulaste av allt var att första "tagningen" blev bäst, men SJÄLVKLART hade reporten glömt sätta på kameran... :s HAHAH så otroligt klantigt, menmen.. Det var bara att göra samma intervju en gång till haha tills det blev okej. Efter intervjun gick vi och några andra med in i salen för att lyssna men de tog sådan tid innan de ens kom fram till att prata om ishallen så vi gick därifrån... :-/ Imorse sändes programmet på TVn haha och nu har även jag sätt det. Haha hoppas hoppas hoppas de börjar bygga nu, hiihi! 
 
Här kan ni se klippet som sändes imorse på TV4. 
http://www.tv4play.se/program/nyheterna-v%C3%A4st?video_id=2311680 
 
Denna tiden förra året var jag och min underbara mor i Thailand. Jag saknar det otroligt och längtar tillbaka till paradiset varje dag. Jag längtar efter våren och värmen, snälla kom snart! 

Sista lektionen i skolan nu, så skönt att sluta tidigt idag och att det bara är 2 skoldagar kvar tills lovet. Varavbåda dagarna är mindre än 4 timmar i skolan. Så vi är alltså fyra tråkiga timmar ifrån lov, eller det blir väl två eftersom spanskan faktiskt är rolig! :-) Att vi bara kollar på film i skolan nu är också ganska gött hihi! :D Efter skolan idag skall jag gå med Alice hem och kolla hur hon bor nu när hon flyttat hemifrån, sedan skall hon, jag och kanske Fanni gå en långpromenad innan träningen börjar. Efter isen skall jag även ner till Sportlife för ett Pump pass tillsammans med Jeanette, innan det bär av hem för plugg. Vi har tydligen svenskaprov imorgon, som jag hade glömt bort, SMART Elina.. ;-) 

Insta

På ett sätt är det skönt att det är måndag, närmare lovet och en dag närmare studenten. Fyfan vad jag längtar. 

Ännu en fredag!

Yey, alla älskar fredagar.. tror jag i alla fall! I alla fall alla jag känner wihoo! :D Äntligen är det slut på skolveckan, äntligen dags att göra sig redo för helgen! ♥ Lättnaden av att det blir helg är så otroooligt skönt. Att jag är ledig gör inte saken värre, hihi. LEDIG HELA HELGEN WIHOO, kan göra precis det jag känner för! :-D Eller ah, min definition av ledig är ledig från konståkningen och jobb. Annars planerar jag alltid sönder mina dagar, proppfyllda med aktiviteter så "ledig" kanske inte är bästa ordet att välja. Haha! Idag blir det plugg in i det sista hos Clara, innan jag skall träna hela eftermiddagen för att kunna vara den efterlängtade soffpotatisen hela kvällen! Imorgon bitti vid 09 skall jag och Michelle på Body Pumpen för att få en go start på dagen, sedan tar jag förmodligen bussen in till Göteborg för att träffa en vän! På lördag kväll blir det förmodligen en lugn kväll hemma med mina favoriter, framför en go film med något gott att äta! Söndag kommer förmodligen bestå av träning och plugg, har tydligen svenska lyrik prov på onsdag.. Kul att man kan mycket och så! Hehe. 

Idag blir det träning på is 15 - 17, sedan stress ner till Sportlife för att hinna med attacken som börjar redan 17.10, blir att gasa med racer bilen för att hinna i tid. Efter attacken är slut kl 18, blir det racer fart tillbaka till ishallen för en till timmes konståkning. Efter det ska jag da da da daaaaa HEM! :D Hoppas ni får en fantastisk fredag och en fantastisk helg. Känner redan nu att jag förmodligen inte kommer uppdatera förens på nästa tråkiga lektion på måndag. Skönt att sluta om 30 minuter, yeeey! :-) Kan ju berätta att jag beställt min balklänning nu också, och så kommer studentklänningen i brevlådan vilken dag som helst, känns skönt att fått det gjort. Jag längtar! 
 
Bilderna är från denna tiden på året, förra året! :-D Då skinnjackan var på och det var MYCKET varmare än vad det är nu. Jävla väder... 

Skönaste

Skönt med lite egentid

Haha jag satt och skrev ett as långt och bra inlägg igår, så självklart försvinner ALLTING innan jag skall publicera det! Det är då man bara har lust att slänga mobilen i väggen haha, ingen mer mobilbloggning nu inte! ;) Jag kommer inte heller ihåg vad jag skrev haha, vilket gör det svårare att skriva om det hehe. 
 
Menmen.. Början av veckan har varit riktig härlig. I måndags hade vi specialidrott lite senare än vanligt, vilket ledde till att jag fick sovmorgon ända till 9.30 istället för 08.00 som i vanliga fall. Jag vaknade 09.34 och Duran hämtade upp mig 09.45, snabba ryck här, haha åt frukost medan jag packade väskan och tog på mig ytterkläderna haha men det gick allt och jag kom i perfekt tid till träningen. Morgonträningar är så sjukt härliga, de blir en perfekt start på dagen och man kommer igång ordentligt, vilket hjälper mig väldigt mycket i skolan. Jag arbetar alltid bättre på lektionerna efter jag har tränat, så jag borde typ träna varje morgon innan skolan, önskar jag hade orkat det! Haha ;) Träningen gick bra, vilket var skönt - alltid lika kul på specialidrotten för det är så otroligt skönt att bara vara två personer och få hela isen för oss själva. Gör allting lite sådär extra gött när man kan höja volymen på musiken lite extra mycket hehe! Efter träningen åkte jag och min andra hälft ner till skolan och åt lunch innan jag hade två lektioner innan jag slutade! Så skönt när skoldagarna går fort, det är ju trots allt bara 78 dagar kvar till studenten! Efter skolan gick jag hem till Clara, snäll som jag är lämnade jag saker hon glömt hos mig. Hon var tydligen dödssjuk så jag fick offra mig hehe, se hur lång tid det dröjer innan jag ligger där. Vid 16 hade jag tur och fick skjuts av Fanni igen upp till isen för ytterligare isträning! Träningen gick mycket sämre för jag kände mig seg i kroppen, hade inte samma energi som på morgonen menmen.. Efter isen hämtade Michelle mig och vi åkte tillsammans ner till Sportlife. Igår var det release på de nya Body Pump passet vilket vi INTE kunde missa hihi. Det var ett riktigt gött pass, dock gillade jag de gamla passet väldigt mycket så det lite segt att byta menmen detta skall nog bli bra det med. Squatsen dödade mig rentutsagt så vid 19 åkte en TRÖTT Elina hem vill jag lova. Haha resten utav kvällen spenderades i sängen haha, orkade inte göra något på hela kvällen! :-P
 

Dessa kalla dagar drömmer jag mig alltid tillbaka till utlandet. Det finns ju ingen bättre lycka än att resa. 
 
Jag skall förmodligen inte klaga på denna dagen heller, då jag var i skolan 0 minuter under dagen, yey! Vi hade fått en extra specialidrottstimme inbokad så det blev träning idag vid 12 också, vilket gjorde att det var onödigt att gå till skolan för 30 minuter och sen åka iväg igen. Hehe resten utav eftermiddagen har spenderats på torget, behövde göra några "viktiga ärenden" haha vuxenpoäng till mig, sedan har jag träffat Clara och Michelle och varit nära på att missa bussen, haha men jag hann allt, snabb som jag är (eller mer tur som jag hade kanske) haha. Nu har jag precis käkat och skall ladda ner någon bra film. Sitter i soffan i OnePiecen och tänkte faktiskt sitta här resten utav dagen med! ♥ Finns inget bättre än OnePiecen dagar som den här, kalla, blåsiga och gråa dagar. Imorgon blir det tillbaka till verkligheten och da da da daaaa skolan! 
 

Känns UNDERBART

Vilken lättnad när projektarbetet är klart, eller i alla fall inlämnat! Så skönt att bli klart med en sådan stor inlämning, en otrolig lättnad. Det känns som projektarbetet är typ det enda trean handlar om så nu känns alla andra arbeten väldigt små och lätta! Hahah eftersom det blir pluggkväll ikväll medan jag kollar Konståknings VM så tänkte jag att jag ska försöka göra klart de flesta uppgifter vi har! ;-D Så himla skönt om man kan få klart allt innan helgen så att man slipper tänka på det nästa vecka! :) Wihoooo, nu ska jag go back to work! Ciao 
 

En helt vanlig tisdag, njao

Skönt att solen skiner och har gjort hela veckan, annars hade det varit riktigt kallt. Blir arg att de inte kan bli varmare, utan solen hade man ju frysit ihjäl mer än vad man gör! hihi :-) Lämnade ett CV på Fisk Huset förra veckan, vilket resulterade till att de ringde upp, jihooo så skall faktiskt provjobba nu på torsdag. Hade varit skönt med ett kvälls/helgjobb nu när jag inte får mycket tider på Willys. ;-D Ser fram emot att se hur detta skall bli, haha! Idag var en skön dag, skola till 13 är skönt, så man hinner göra massa annat under dagen också. Fick mig en promenad till Sportlife med Alice för att hämta upp min glömda skoldator innan jag gick förbi Michan och pratade med henne innan jag tog bussen hem. Skulle gått ut med Asta nu när jag kom hem men fastnade framför intervjuer med De Vet Du, så ah... Skulle även gjort lite skolarbete, men eftersom jag börjar 12 imorgon kan jag göra dem imorgon bitti istället. Har än så länge ingen persienn på nya rummet så kommer förmodligen vakna av att det blir för ljust imorgon! ;-) Då kan jag passa på att plugga lite innan jag åker till skolan. På kvällen är det även derby mellan Stingers och Rönnäng som jag skall kolla på tillsammans med Michelle. (y) Kan ju berätta att jag köpte ett Sportlife kort igår med, så nu skall det allt tränas! 
 

Glömde änna berätta att jag och mamma spontant fixade i ordning resten av mitt nya rum igårkväll. Vi fick för oss att det inte borde ta så lång tid bara vi sätter igång och visst hade vi rätt! Nu är rummet närmare klart än det var innan och mitt gamla rum står tomt! Jag flyttade upp två våningar för att få ett större & mysigare rum! Det är inte klart än, riktigt. Lite saker återstår att göra men jag kan i alla fall nu bo där uppe, yey! ♥
 

Om en stund ska jag åka in till Stenungsund, först för att hämta upp mitt körkort som tydligen kommit, dock är det fult som stryk så frågan är om jag ens vill se det haha. Menmen det är ett körkort i alla fall, wihooo! Sedan blir det att brumma till ishallen för 2 timmars is, innan jag åker vidare ner till Sportlife för kvällens Body Balance. Blir lugnt på gymmet idag efter att jag har sjuk träningsvärk efter Body Pumpen i måndags.. heheh! Båda bilderna är från klassresan till England förra året!
 

När livet är som bäst

Hittade massa gamla sköna bilder när jag rensade mapparna på min gamla stationära dator som aldrig används nu för tiden. Så många minnen, så många fantastiskt roliga saker man gjort. Som tyvärr, nästan glömts bort! :-( Här skall det påminnas, livet är dagarna vi minns. Jag älskar att blicka tillbaka på gamla bilder och bara njuta! 
 
Skolavslutningen i 6an på Ucklumskolan! Fantastiska klassen!! 

Någongång under höstterminen i 7an! Änglagård, 7E <3

Skolavslutningen i 8an, partaj hemma hos Sara i Ödsmål!

Bio med Michelle på Bergakungen 2009, bilden tas om varje år. 

Klassutflyckt till Marstrand i 8an. (2008)

Estriddagen.. Kan det vara 8an?! Förmodligen! 

2008, innan VM i konståkning var i Göteborg! jag & mina favoriter!

Stenungsundslägret 2008/09 vet inte riktigt.
Mina älsklingar från Stockholm bodde hos mig under periodpausen av lägret!

2007 förmodligen, i 7an. En helt otrolig sommar! <3 


Solheim Cup med golftjejerna. Fick träffa denna coola bruden! Kan detta vara 07 tro?

Tibro Cup 2005/06 då vi tog hem segern & jag blev matchens lirare i finalen, YEAH! Stingers Queens <3
När vi var som närmast <3 

Skolavslutningen i 9an, 2009. 
Min fantastiska semester i Mexico, 2010! Jag och Victor <3
 

KÖRKORT!

Nu är jag en i mängden, äntligen var det min tur att ta körkort! Fyfan vad bra det känns :-) ♥ Skönaste av allt är även att jag har en bil jag kan köra som är tillgänglig varje dag, wihooooo äntligen kan jag utnyttja mina sovmorgonar! Wiheeey :-D
 

Amore mio!

Utgång idag (y) Harrys 100 dagars fest! HUNDRA FUCKING DAAR KVAR TILL STUDENTEN!