Egen kontroll över bankkortet

Det är verkligen riktigt farligt att själv ha 100% koll på sitt bankkort, att man kan föra över hur som helst och kontrollera sina pengar. Det hade ju varit så mycket bättre om man inte kunde röra sina pengar utan att de sparades och att man inte kunde spendera upp de så lätt man ffaktiskt kan. Asså sedan i julas har jag spenderat alldeles för mycket pengar, både på nödvändiga och väldigt onödvändiga saker och det är ju sådant man ångrar lite senare (som nu) när det börjar bli ont om pengar på kontot haha. Men visst man lever bara en gång men i denna åldern är det ju kul att ha lite sparande någonstans när det händer så mycket roligt. Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka att undvika att slösa pengar på onödiga saker, som t.ex. 25 kr hit och 25 kronor dit, sådana småköp man egentligen kan klarar sig lika bra utan! Att köpa småsaker hela tiden, blir så mycket i längden haha och nu är det ju bra att försöka spara varenda krona för att sedan såsmåningom kunna flytta hemifrån och faktiskt ha råd att betala hyran haha. :-) Kommer bli skönt med min sommar iår då jag förmodligen (ska inte vara så säker) men inte kommer spendera så mycket pengar då jag nästan är "fast" på resorten mestadels utav tiden där jag redan får allt runt omkring betlat, vilket gör att jag förmodligen kommer hålla i hela min lön tills jag kommer hem. Hade jag jobbat i Sverige hade jag fått massa kostnad runt omkring som skulle gjort att lönen typ försvunnit när den väl kommit haha. Så det känns i alla fall lite skönt! :D 
 
Förlåt för att uppdateringen verkligen är kass nu, men det händer så mycket saker på vardagen så jag knappt hinner med annat än att spendera tid med min klass och mina vänner nu innan avresa, bal och student etc. Allt händer på samma gång och det är så mycket att förbereda nu innan det smäller! DET ÄR BARA TVÅ DAGAR KVAR TILL BALEN, 7 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN OCH 9 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER. Vilket är helt jävla sjukt hur fort tiden går. Snart sitter jag på planet mot Europas vackrast land och dagen alla vi studenter LÄNGE LÄNGE väntat på är över! Helt sjukt hur man längtat till en enda dag som innan vi vet ordet av är slut. Men det skall bli en dag att minnas, en efterlängtad dag som har bidragit med mycket slit. Allting måste vara värt det, att äntligen vara färdig med första delen av skolan. Att ha tagit sig igenom alla dessa 12 år av plugg, wihoo! 
 
Helt sjukt att denna bilden är TVÅ år sedan, då min bror tog studenten. Jag skrev så mycket hur jag längtade tills det var min tur och min kusin sa "Tiden går fort Elina, innan du vet ordet av är det din tur". Helt sjukt hur fort tidenfaktiskt har gått och det nu ÄR min tur ATT TA STUDENTEN. Wow! 
2a juni 2011. Helt sjukt var tiden går fort. :-) 

Split pic

Hahah dagens roligaste grej, ni borde ladda ner Split Pic till er iPhone eller Android! :D ♥
 
Jag och Alice x 3, Elice! :D 

Vilken hejdundrande helg!

20 årsfesten för underbara Josefine var riktig rolig. Maten var grymt god jag hade super skoj!
Tack bästa Josefine för i lördags! ♥
 

Härliga spontana dag

Jag verkligen älskar människor som kan vara spontana, jag älskar spontant och spontant blir alltid bäst! ♥ Igår efter träningen drog jag, Michelle och Clara in till Göteborg för att leta studentklänning till Clara och studentfestklänning till oss båda. Clara lyckades hitta en superfin studentklänning men festklänningen blev tyvärr utan resultat. Man jag fick i alla fall "spontant" handlat en söt tröja nu till våren, en vit tunika med volang som jag veeerkligen behövde. Vilket ledde till att en glaaad elina åkte hem, stolt haha! :D På bussen hem vill jag lova att vi var trötta, alla tre gick ständigt (heeeeela dagen) runt och klagade över våra onda kroppar efter veckans träning. Jag tror ta mig fan jag har träningsvärk i VARENDA liten muskel i hela kroppen. Det finns inte något ställe på hela kroppen jag inte har träningsvärk, helt sjukt. Vi var hemma vid 19 någongång, då jag, Michelle, mamma och Roger käkade grillat. Det är ju så underskattat att grilla, det är ju så otroligt gott och man borde göra det sååå mycket oftare än vad man gör! Jag ska alltså börja göra det oftare, det var det jag ville få sagt. Efter maten ringde Johanna Awesowe mig, vilket var grymt! De frågade om jag och Michelle ville gå med ut med hon och hennes kompisar och geocacha, vilket vi spontant bestämde att vi skulle göra. Vi gick "all in", bytte om till skogsmulle/kamoflage-kläder, målade soldatsträck på kinderna, på med stövlarna och påväg in mot Std. Vi var inne vid 21.30 och började vår geocaching utanför Nösnäs. Vi misslyckades med första, lyckades med andra och tredje, varav en i Stenungsund och en i Ucklum. I Ucklums skogar sprang vi runt från 22 - 02 vilket var så otroligt roligt. En av de mest spontana och roligaste kvällarna på länge. Nu snackar vi kvalitetstid, fyfasen vad roligt vi hade! :D Vaknade upp imorse, ännu tröttare än dagen innan och med ännu mer träningsvärk, YEY! 
 

Bild efter att första cachen var tagen! Från vänster: Adam, Michelle, Johanna, Niklas och Adam! Haha ja som ni ser var det mest jag och Michelle som gick all in! Hahaha ^^

Korthelg, otaggad för skolan!

Efter en riktigt grym helg (som jag nu kom på inte alls var en helg utan en ledig dag) haha vet inte varför det kändes som helg men ah nu får det bli så. Haha efter Valborgsfirandet igår (som var en tisdag) haha är man lite sådär trött. Inatt sov jag hos Clara och idag var det ingen utav oss som ville gå upp och åka till skolan. Jag tappade räkningen under alla gånger vi snoozade och frukosten hann vi inte med så nu sitter min mage och kurrar, redan på första lektionen! Smart tjej och bra start på dagen. Vi pallrade oss upp i alla fall och kom iväg till bussen i hyfsad tid vilket jag inte ångrar. Vid bussen lös min dag upp och jag blev glad och taggad då jag fick höra att det är MINDRE än 14 riktiga skoldagar kvar i skolan, fram till STUDENTEN. Det är helt jävla sjukt. Inte ens 14 dagars skola innan det är dags att sluta! Vilken frihet det kommer att bli, vi treor har en riktigt rolig månad att se fram emot. ♥ Veckorna som kommer nu kommer förmodligen då riktigt fort, och fortsätter vädret vara som det är nu kommer de swischa förbi. 
 

Sverige levererar sol och härligt väder, men jag saknar Sharm varenda dag och semestern med min bästa vän. Just nu är det 39 grader i Sharm och jag vill tillbaka direkt. ♥

Valborgsmässoafton!

Igår blev en spontan och fantastiskt rolig kväll, inte som planerad överhuvudtaget men vad gör det!? Allt började med att vi tänkte planera om och bara ha en härlig hemmakväll med grill och film men efter att Clara övertalade oss till att hänga med ut så gjorde vi det. Jag, Michelle, Clara och tre av hennes klasskomposar bestämde oss för att förfesta hos Clara och sedan åka in till stan senare på kvällen. Vid 19 var vi hos Clara och en stund senare kom Nattis, Emma och Julia, vi förfestade till klockan 21.30 då vi började promenera mot bussen in till stan. När vi kom in visste vi inte vart vi hade lust att dra utan tänkte gå lite på känsla när vi kom in. Det blev att vi ställde oss i kön till Valand som INTE var kort vill jag lovea och absolut INTE gick fort. Haha det var nog den segaste kön jag varit med om i mitt liv haha. Medan tre av oss hade kommit in via V.I.P kön på Valand (varav dom tre inte var ja eller michelle) haha så mötte vi upp Linnéa och några och testade istället att gå in på Excet. Det var inte säkert om vi skulle komma in eftersom det var 21 på Excet men tack vare Robin och hans kompis kom vi in utan problem! Kvällen var fantastisk rolig dock var det GRYMT mycket folk så Schlagergolvet var heeeelt knökat och man kunde knappt röra sig utan att bli puttad på och knökad på. Haha! Vid 01.58 fick Linnéa för sig att vi skulle med bussen 02.03 hem då vi tänkte att det var den sista då våra kompisar (som var på Valand) skulle med den bussen ledde till att vi fick springa HELA vägen från Avenyn till Centralstation och missade även bussen med 1 minuts marginal, så jävla typiskt när vi skippade nattamat för att hinna med bussen - springer HELA vägen, onyktra, kalla och allt annat med hahahah. Så kommer vi inte ens med bussen och får ändå vänta på centralstationen tills nästa buss gick vid 03.03. Så ja vi hade kunnat stanna på dansgolvet ungefär 1 timme extra! 
 
Här kommer lite bilder från kvällen, som blev grym! ♥
 
Efter en fantastisk kväll tog vi oss hem och somnade runt 05. Vid 10 vaknade alla tre och gick tillsammans till Espresso House och åt frukost. Scones är underskattat, gud vad det är gott. Tack Clara älskling som bjöd på frukost, snacka om vardagslyx på en röd dag hihi som räknas som helg.