I love to be abroad.

Den fantastiska nedräkningen är snart framme vid 0, äntligen. Imorgon bitti lyfter flyget från Landvetter till Frankfurt för att där möta upp världens bästa vän för att sedan flyga vidare mot varmare breddgrader. Egypten och Hurghada här kommer vi, förbered er för två veckor med oss! ♥ Ska bli så otroligt härligt att spendera jul, nyår och min 19årsdag med Isabel nere i värmen och med all inclusive + animation team! :D Att slippa vara de arbetande denna gången utan bara kunna titta på när de jobbar och delta i de aktiviteter man själv vill! :) Imorgon landar jag i Frankfurt vid 10, då  jag & Isabel planerat att äta frukost tillsammans på flygplatsen innan vi checkar in för att åka vidare. Tror planet mot Egypten lyfter vid 14 någon gång så vi slipper stressa runt i Frankfurt, flygplatser är ju inte de minsta byggnaderna så man behöver alltid lite extra tid där. Med henne går timmarna fort också så det blir nog inga problem. 
 
Många frågar mig varför jag reser före jul, och inte efter liksom. Men jag känner lite så att varför vänta till efter jul?! Jag har från den 1a december tills nu fått all julkänsla och all dos av jul som jag behöver för ett år och nu känner jag att eftersom snön förmodligen inte ens kommer att komma kan man lika gärna passa på att vara borta några dagar längre i värmen! Eftersom jag förhoppningsvid börjar jobba den 8e januari igen så blir dessa två dagar väldigt behövliga! Att ligga på stranden och fira jul med min bästa vän känns skönare än att sitta hemma i regn och fira den som man gjort varje år i 18 år. Det är de allra bästa åren nu, varför inte passa på att fira på så många olika sätt som möjligt?! Gör man inte det vet man ju inte i slutändan vilket sätt man tycker är bäst. Jag har i alla fall fått öppnat i princip alla julklappar, förutom den från Isabel. Av min far, fick jag ett par 2XU kompression tights som jag redan provtränat i och tycker jättemycket om. Av min bror fick jag ett nytt armband till min Daniel Wellington klocka och ett nytt puder eftersom mitt tagit slut, som verkligen behövdes eftersom de vita på mitt gamla armband är i princip brunt nu efter hela sommaren i Italien haha. Av mamma och Roger fick jag två superfina tröjor från Marin Alpin och så skrammlade jag ihop en liten present i julklappsleken igår, ett par fina örhängen från Glitter. Sedan tänkte jag även köpa ett par gymnastikskor till mig själv i julklapp men får fixa det när jag kommer hem. Snart är det ju min födelsedag med, får ju spara mig lite tills också eftersom man inte vet vad man får då hehe. Dyker de inte upp better bodies byxor, en Miley Cyrus konsertbiljett eller Summerburstbiljett så köper jag de själv lite senare haha. Nu ska jag i alla fall packa ner det allra sista och sedan krypa till kojs för att morgondagen skall komma så fort som möjligt - ÅH VAD JAG LÄNGTAR! 
 
OCH...
Om jag inte får tillgång till internet på hotellet i Egypten vill jag bara önska er alla en faaaantastisk jul med era nära och kära och även ett gott nytt år och en super start på 2014. Vet redan nu att Sportlife och resten utav Sveriges träningslokaler kommer vara fyllda den 1a januari så käka på med julmat och julgodis nu innan 2014 drar igång så hörs vi och ses snart igen. Kramar på er alla! ♥

En fredag nära jul.

Hemma efter lite fredagsmys på gymmet, helt trött i mina armar efter att kört ett pass att jag nu inte ens kan lyfta vattenflaskan. Påsen med lite kakor som jag bar hem från Ica var otroligt tung. Men det känns bra sådär efter. Idag stod vi still i princip hela dagen. Bara från 13.36 - 15.24 rullade vi på som vanligt vilket ledde till att idag blev en slapp dag som jag tror alla behövde. Imorgon jobbar vi extra pågrundutav dagens materialbrist på en annan avdelning (underleverantörer till oss). Men det är OB och lite så, så för mig är det inga problem att jobba. Skönt att få ihop lite extra nu innan jul och nyår och framför allt så jag kan ha med mig lite till Egypten. Det är ju bara 17 dagar kvar innan jag och Isabel befinner oss i värmen tillsammans igen, jag längtar riktigt mycket.
 
 
Palla att hela Sverige blir total KAOS så fort det kommer pyttelite snö. Varför ska det bli så mycket problem bara pga det? Tåg/buss och annan kollektivtrafik ska ställas in, olyckor ska ske och köer i trafiken bildas. Kan inte alla bara göra som de alltid gör så är det ingen fara med lite snö. Dubbdäck och lagom hastighet?! Hallå. Bara för att det snöar lite och blåser en del är det inte farligt att leva. Idag var planerna först att jag skulle åka ner till Stenungsund för att träna konståkning men det blev problem med att låna bilen + kö etc så det resulterade i att jag istället stannade i stan och drog en sväng till gymmet istället. Det blev att träna lite bröst och rygg + en massa stretchning. Jag känner av att jag blir vigare och vigare nu vilket är väldigt roligt. Kom hem till tom lägenhet nu, pappa är inte hemma och Jonas har jag ingen aning om vart han är men det gör ju inget när man får hela alltet för sig själv. Sitter nu och pluggar samtidigt som jag har på Two and a half men i bakgrunden, gick ju inget annat bra på tvn. Eftersom jag ska upp 5 imorgonbitti eftersom jag behöver ta bussen till jobbet blir det inte särskillt sen kväll för mig ikväll heller utan går väl om någon timme och lägger mig. Måste även fixa en liten lunchlåda tills imorgon så jag har något att äta på jobbet. Lutar åt kyckling igen, som in princip varje dag hehe. Ja men vad händer mer.. Nu är jag inne på min fjärde vecka på Volvo, känns helt sjukt. Men det är fortfarande lika roligt och jag lär mig nya saker varje dag. Laget känns otroligt bra och vi har riktigt roligt tillsammans. Man märker av allt jobb bara hur trötta och slitna alla blir i slutet av dagen haha och hur alla verkligen RUSAR ut ur fabriken så fort klockan ringer. (Lite som att gå i skolan igen, lågstadiet då när det är klockor som ringder när man börjar, får rast, går tillbaka och slutar) :)  Den 18e december får jag också reda på om jag får förlängt kontrakt på Volvo, vilket jag verkligen hoppas att jag får men det återstår till att se. 
 
Har också fått inhandla mina första julklappar vilket känns skönt. Har fixat till mamma, Isabel (har plan för både jonas och pappa) men de är inte fixade än! :) Första gången någonsin jag är ute i så bra tid som jag är nu, annars brukar allt inhandlas sista dagarna innan men inte detta året inte.