Det bästa i mitt liv

Träningen denna veckan har gått helt fantastiskt bra, kanske är det bra att vila sig i form. ♥ Eller i alla fall ta några dagar ledigt (vara sjuk) för att sedan gå tillbaka och känna suget sådär till 1000%. Konståkning är mitt liv och jag älskar det av hela mitt hjärta. Allt på isen, allt runt omkring, all tid man lägger ner på att göra något man verkligen brinner för. Sådana här veckor behövs, verkligen. Idag var sista träningen inför tävlingen i Strömstad imorgon, det känns bra att göra en bra träning inför tävling för att ställa in sig mentalt. Nu återstår det bara att prestera lika bra på tävlingen, 100% fokus och gå på allt - inte fega. Köra som man själv bara kan och köra så det ryker. Ha en fin fredagskväll med massa julmys så hörs vi imorgon!
 
 

Beautiful wintertime!

DET ÄR HELT SJUUUUKT ATT DET ÄR SISTA NOVEMBER IDAG - den allra sista dagen i november månad. Imorgon när vi vaknar upp är det liksom första december och det innebär att del 1 av årets julkalender "Mysteriet på Greveholm" visas. Jag är så spänd över hur den kommer att vara, jag hoppas verkligen att den kommer vara så bra som originalet för 20 år sedan. Förmodligen kommer den inte vara det då det typ aldrig är någon kopia som är bättre än originalet, men jag håller tummarna! Wooho, jag älskar december, jag älskar julkalendern, jag älskar allt som har med julen att göra, allt pyssel, allt julbakande, alla julklappsköp, alla tända ljus, isen på sjöarna, julstämningen, all doft av jul som finns vart man än går, alla glada miner och all den fina snön. ♥ 
 
Jag är så himla glad just nu, allt känns så skönt. Jag mår bättre än bäst och jag har de allra bästa kompsiarna i hela världen. Jag har så mycket roligt att se fram emot och jag fyller snart 18 år! (y) 
 

Nyinköpt! :)

Berättade aldrig om de nya fräcka byxorna jag köpt! ^^
Så jag tänkte ta tillfället i akt och göra det. En tjej i klassen hade ett par skitsnygga leopardmönstrade byxor av ett material som gjorde mig helt tagen. Några timmar senare köpte jag dem, utan tvekan! Byxornar från lindex och kostade 399:- helt klart värt varenda krona!

Kompletteringsledigt!

Ja, kompletteringsledigt var ordet - så otroligt skönt vill jag lova. ♥ En hel dag fri från skola för att vi var på en teater på kvällstid förra veckan. Att få sova tills man vaknar & ta igen de timmar man missat är så skönt. Dock har man en vän vid namn Clara som väcker en av 159 sms klockan 09.00 på morgonen för att jag inte skulle missa att köpa SUMMERBUST biljetter (som hon sedan löste ändå så jag kunde få sovit) men aja, det är väl lika bra att gå upp! (y) Ta vara på dagen är ju viktigt, så man hinner med att göra allt man skall. Det absolut bästa var chocken jag fick när jag drog upp rullgardinen imorse, sådan otroligt skön känsla när jag såg att marken var helt vit. Årets första snö är kommen och det gjorde mig så glad. Dock ligger det väl inte kvar så länge men den kom ju allt lagom till första advent som är nu på söndag! Imorse satte jag mig i soffan framför TVn, playade Ted och åt min frukost. Har även hunnit sätta upp ljusstakarna som skall tändas på söndag och sedan städat lite. 
 
Idag har jag mycket framför mig att göra. Först och främst skall jag börja måla mitt fönster på mitt nya rum. Jag ska flytta från nedersta våningen till högsta våningen där jag får ett mycket större rum än vad jag hade innan. För att rummet skall bli klart så fort som möjligt är det bäst för mig att jag hjälper till. Nu har jag i alla fall fått slipat och tejpat så om en stund skall jag börja måla. 
 
Nu sitter jag och väntar på att brödet skall bli klart i ugnen. Jag har bakat mitt favoritbröd som smakar himmelskt. Blir förmodligen en bit till lunch sen då det var jag som stod för lagandet av maten idag medan mamma jobbar. Senare idag står träning på schemat, näst sista träningen innan tävlingen i helgen och jag hoppas det går lika bra som det gjort de andra träningarna denna veckan. Hade varit så skönt att verkligen få visa vad jag kan och är kapabel till att göra på tävlingen i Strömstad i helgen. Det är ju trots allt den sista tävlingen för mig detta året, innan jag åker iväg på min projektsarbetsresa! :) Hade ju varit skönta tt prestera bra och vara nöjd över ett resultat detta året i alla fall. Kram på er!  

Sitter här där magen kurrar

Ja jag har projektarbetstid just nu men ägnar tiden åt något hela annat... Jag är ju så sjukt hungrig just nu då kylskåpet typ var tomt i morse så jag inte fick någon ordentlig frukost. Därför sitter jag och kollar upp massa godsaker på internet, inte för att det gör mig mindre hungrig men GUD SÅ GOTT DET SER UT! 
 
Det jag vill säga och komma fram till med detta är att någon GÄRNA får baka någon utav dessa och komma till mig och bjuda på dessa. Mums! 

Dumma dumma mej

Den känslan... När man sitter i skolan 8.35 och får reda på att man har sovmorgon & inte börjar förens 10... Aha, ännu ett tillfälle för att fortsätta läsa min bok + att ta tag i plugget! Kanske lönar sig att vara i skolan tidigt, förmodligen inte!

Vilken träning!

Ja vilken jävla träning jag drämde till med idag, ibland kanske det är bra att vila sig i form?! :) Specialidrotten imorse gick bra då mycket steg stod i fokus & träningen på eftermiddagen gick awesome. Stod min livs dubbel axel, kändes så skönt & stod även både trippel salchow och trippel toeloop! Alla konståkare där ute vet känslan när man står ett hopp man har lite svårare för eller inte står lika ofta som andra. Känslan är så underbar - önska den visade sig lite oftare jao!

Vart tar man vägen, hur hanterar man det..

Varje dag är minst sagt full med överraskningar. Just nu är jag rädd över vad framtiden har att komma med! Ingenting står klart, vilken väg skall man ta. Hur skall man reagera. Vad ska man ta sig till. Vad händer från och med NU.

Världens bästa!

Ni betyder så otroligt mycket för mig. Det är med er jag trivs som bäst, ni förgyller mina dagar. BÄSTASTASTE

Så jävla typiskt...

(Skulle publiceras i tisdags)Ja det är ju så jävla typiskt att man skall bli sjuk nu... Jag har inte tid för att vara sjuk, jag orkar inte vara sjuk - det är jobbigt och tråkigt! Har fullt upp hela dagarna så jag har inte tid för detta!

Vaknade inatt runt 3, med jätteont i halsen och helt svettig.. Gick upp och gjorde i ordning lite varm choklad för att lindra halsen för halstabletterna var slut. Kändes bättre med en gång, varm choklad i mitt hjärta! Låg vaken till fyra och sedan somnade om. Vaknade med ännu ondare i halsen & svettigare klockan sju då jag inte kände för att gå till skolan. Dock var jag tvungen att pallra mig dit, eftersom vi hade matteprov idag på morgonen - det första matte c provet som gick bättre än förväntat! Kändes skönt att jag gjorde det så jag slipper göra det senare (om jag inte för göra omprov då) hehe ;) Efter matten fick mamma hämtat mig, jag fick sjukanmält mig, vi handlade och åkte hem! Jag måste vila upp mig för imorgon kände jag. Går till 16 och har 5 lektioner så jag känner att det blir jobbigt om jag missar dem för då ligger man så mycket efter. :/

Med en nutellamacka och en klementin i magen skall dagen spenderas i myskläder nerbäddad i soffan med Gossip Girl i knät och samtidigt knarka halstabletter. Tänker inte röra mig mer än till köket och tillbaka idag! Måste bli frisk till imorgon för då skall jag spela hockey (y) Yeah!

Grattis till min underbara vän Alex som fyller 18 år idag med! Nu får han tippa lagligt - swag! :) <3

Nyinköpt topp från Asos!

Inte ofta jag köper saker på internet för jag är så rädd att jag skall bli besviken eller lurad på pengar. Men nu hittade jag en super häftig festtopp jag bara var tvungen att köpa hihi. Perfekt topp till fest och utgångar, även som vardagströja lite då och då! (y) Vad tycker ni? 
 
Toppen är från www.asos.se och kostade 420 kr :)

Sjuklingen is talking!

Här var't de dåligt  med uppdatering jao, haha. Igår låg jag hemma sjuk (från och med att jag åkte hem efter vårt första matte c prov). Dagen spenderades nedbäddad i soffan framför ett antal filmer, bl.a. Trassel, I rymden finns inga känslor och Karate Kid. Clementiner, funlight och chokladbollar knarkades under tiden och jag hade ingen lust att uppdatera er med massa negativ och tråkig information! 
 
Idag är det onsdag, mitten på veckan - REDAN. Fortfarande helt fascinerad över hur fort tiden går. November är snart över, julpyntet finns för fullt runt omkring oss och det närmar sig mer och mer julen. Det närmar sig även att dra iväg på projektarbetsresan och jag längtar så mycket att jag snart spricker! Attinte fira jul hemma iår kommer förmodligen kännas lite konstigt men att få fira den med Sofia i ett utav Europas vackraste land känns så värt, jag är helt säker på att det kommer bli GRYMT! Om allt går enligt våra beräkningar kommer vi börja jobba redan den 10e december, vilket är riktigt snart. Innan vi vet ordet av, kommer den dagen vara kommen! ♥
 
 
Idag är jag glad, riktigt glad men jag vet då inte varför - eller jo, kanske! Jag har ju inget att INTE vara glad för. Skolan är snart slut, vi har två slappa dagar att se fram emot och jag är ledig halva helgen, som skall bli riktigt skönt så jag blir ordentligt frisk. Imorgon slutar vi tidigt, sedan skall vi åka till Göteborg med klassen för att äta på Amazing Thai på Avenyn och sedan bege oss vidare till en teater där kvällen spenderas. Jag ska sova hos Amanda och skriva nationella provet på fredag, fika med Matilda och sedan förmodligen träna om jag blivit frisk. På lördag är det jobb 06-14 och sedan myskväll med mina favoriter i konståkningen och på söndag tänker jag inte göra någonting alls, det blir en soffliggardag då jag inte tänker röra mig längre än till köket haha. Ja, där fick ni resten utav min vecka sammanfattat och bra. Nu funderar jag på att börja lyssna på Claudias genomgång, annars kommer hon väl döda mig snart känns det som. Idag slutar vi 16 och jag får inte träna så det blir att åka direkt hem och vila upp mig för imorgon. (y) Skulle spelat hockey idag, men får tyvärr hoppa det eftersom jag inte är frisk. Ska ju tävla nästa helg, den sista elitserietävlingen så då gäller det att försöka bli frisk. Ha en fin dag, ta vara på den. Kram på er! :D

Återigen tävlingsdags, destination Malmö!

Korta gick kasst men vem bryr sig!? Gjort är gjort och nu blir det att istället glömma det och fokusera på att åka långprogrammet imorgon så mycket bättre! :) Detta vet jag att jag kan, ska visa vad jag går för! ^^

Jag verkligen älskar att bo på hotell, så härligt! Man kan slänga allt man har runt säg, gå från rummet med obäddad säng, möblera om, gå på toa med öppen dörr, spela hög musik, chilla och göra va fan man vill - det bästa av allt att ingen kan säga åt en att göra si eller så! Valet är upp till mig & JAG bestämmer vad jag vill göra #swag :)

Jag var såpass påhittig och smart idag att jag snodde täcket & kuddarna från den andra sängen här på rummet och la de i min säng så nu ligger jag här på rummet med två duntäcken, 4 kuddar och hög musik - livet är så härligt! Dessa stunder är heeeelt grymma! Om 6 minuter knackar Duse på dörren och vi drar iväg för att käka lite middag innan vi skall tillbaka till ishallen för att heja på herrarna när dom åker! (Y)

HAHAHA dagens uppflyft!

HAHAH JAG DÖR! Att fisar kan vara så sjukt roliga och att det kan få så himla många till att skratta är så kul. Matrasten spenderades skrattande i matsalen så förlåt till alla som fick stå ut med mitt högljuda skratt! ♥ 
 
Kolla dessa två länkar om ni vill se något roligt! 
1. Fiser i direktsändning!
2. American Idol

Myskväll med konståkningen!

Igår var vi hos vår fina vän Johanna Awesome som har tjejkväll eller mer en "ta igen hela året hon spenderade i Amerika" utan oss! :) Vi åt tacos, godis, spelade SingStar och mös! Det var riktigt roligt.

Sluta skolan/vänta på bussen fika

Ja, denna bild relateras till rubriken! Tog en fika på Eat i väntan på busen igår är nämligen överlycklig att de börjat BAKA min absoluta favoritkaka - ryttarekaka! Den va inte liten eller billig vill jag lova men det var HELT klart värt - njöt varenda sekund.

Vänt på dygnet.. Förmodligen!

Ja.. Att ligga och tänka på att man inte kan somna kanske inte är det bästa sättet när man faktiskt inte kan sova... Åh jag blir så frustrerad, detta är så ovant - inte likt mig alls. Jag har aldrig haft problem med att somna innan utan snarare tvärtom, jag är aöltid den som somnar först och så fort jag lägger huvudet på kudden! Varför ska jag inte kunna sova ku helt plötsligt? När jag till och med är skit trött?! Det har varit så två dagar i rad nu & jag får snart damp! Hur mycket jag än försöker så kan ja verkligen inte somna. De två senaste nätterna har jag gått och lagt mig tidigt, runt halv 10 men somnar ändå inte förens runt två.. Vad fan ska jag göra?

Förmodligen har jag väl bara vänt på dygnet sjukt mycket efter helgen i Stockholm och under höstlovet då det blev väldigt många sena kvällar & långa sovmorgonar hehe men fan varför var jag så dum för det är ju nu jag får igen för det... Dumma mej! Ne, nu fan ska jag somna annars går jag upp och spelar wii tills skolan börjar imorgon! ^^

Nyinköpt tröja!


Så glad är jag nu när Odd Molly tröjan äntligen har kommit! :) Slutar om två timmar, då ska jag skynda mig till bussen, köpa en celsius och sedan fort hem för att kunna testa tröjan. Wihoo 

Är det inte meningen att lov skall göra en utvilad?

Vad jag inte tycker om när man är trött, verkligen jättetrött men INTE kan somna.. Man ligger i sängen, vrider och vänder men John Blund verkar hoppat över mitt hus idag.. Dagen har varit bra, hade morgonträning helt själv i ishallen imorse & den känslan att åka helt själv på en grymt stor scen med ens favorit musik på högsta volym, den känslan är helt magisk. Det påminner mig om hur mycket jag verkligen brinner för att åka, hur mycket jag verkligen älskar att åka konståkning. Fick åkt dubbla långa på den timmen jag tränade, gick faktiskt riktigt bra! Skolan gick hyfsat fort & jag var tillbaka i ishallen innan jag visste ordet av. Klockan fyra till sex gick jag på isen igen & även de passet gick grymt! På dansen efter isen var jag för okoncentrerad & trött så den fick jag väl inte ut sådär jättemycket av.. Menmen man kan inte alltid hålla fokus 100%.. Min tröja jag beställt har även kommit nu, visar en fin bild på den imorgon. Nu ska jag försöka somna så jag inte går runt som en levande zombie imorgon. Puss

Såhär jävla trött är jag idag....

Klockan är fem på eftermiddagen, godnatt. Over and out!