Hahah gränsen är nåddI

När jag börjar göra gruppdanser i sömnen är det sjukt.... OMG! Klockan halv 5 på natten vaknar jag i panik, slagen av Isabel då jag gör gruppdanser i sömnen. Helt svettig i panik vaknar jag upp, KAOS! Haha vad händer?! ;) Att till och med jobba i sömnen.. ojoj.. Dags för söndag att komma nu kanske så vi får vilat lite!! 
 
Detta skulle publiceras för 10 år sedan men internetet här nere har varit kaputt i över 2 veckor så jag har inte kunnat uppdatera överhuvudtaget. Men nu är jag här, tillbaka på bloggen. Dagarna bara går och går här, det är fortfarande lika läskigt. Idag åkte första tjejen från teamet hem, på söndag åker 4 personer till. Sjukt att säsongen i princip är över och nu är det lite "eftersäsong". Äntligen är jag ute ur Mini klubben och med teamet hela dagarna istället och nu senaste veckan har jag haft helt eget ansvar för bågskytten så jag har varit Robin Hood hela veckan. Känns så roligt att faktiskt ha ansvar för något mer än barnklubben äntligen. Haha. Så varje morgon har jag kontakt, chill jobb när man sitter i solstolarna och pratar med gästerna haha :D Sedan under pausen går jag oftast ner till stranden med Isabel och spenderar 2 timmar för att vila upp inför ytligare jobb under eftermiddagen och kvällen. Mellan 4- halv 6 har jag bågskytte och efter det gruppdans i mitten av poolen innan vi önskar smaklig måltid till gästerna och går och duschar och gör oss i ordning. :) Nu har det regnat lite förra veckan, så gästerna klagade lite. Men som tur är gör vi semestern lite bättre. Gästerna älskar våra shower på kvällarna och vi har högsta poängen på hela hotellet, känns skönt! :D Nu kör vi lika hårt sista månaden, sedan säger jag hej till underbara Sverige igen. Jag börjar sakna mitt hemland! ♥
 
I söndags var jag och Isabel tillsammans med Jan, Jury och en tjej från hotellet fick låna Elisas bil och därefter åkte vi mot Tropéa. Planen var att hyra en båt och åka ut på havet hela dagen men det sket sig så det blev istället en lugn dag på stranden solandes med olivolja och citron i håret, jag kan ju lova att jag är blond just nu haha! :D På fredag har jag och Lucia ledig dag och det ska bli så sjukt skönt. Vår första lediga dag på tre månader, jihoooo! :D Vi ska låna bilen igen och åka iväg från hotellområdet :D Denna veckan har vi grymt roliga gäster så jag längtar tills om 7 minuter då vi drar igång nattpasset för idag. Först spelkväll i teatern och sedan dans och kontakt i piano baren. Vi ses om 30 dagar! :D Just nu kommer inga bilder på face heller för att det är något med min data som hindrar mig från att  ladda upp, vet inte vad men ah.. vaffanculo!
 
Bild från två veckor sedan när min fantastiska vän Sebastian var här! :D

Bästa dagen hittils, helt klart!

Jag älskar denna dagen, FERRAGOSTO! En högtid italienare firar mer än någon dag, typ. Haha eller i alla fall här på resorten! Vilken dag det har varit idag, den bästa dagen hittills sedan jag kom hit. :D Idag vaknade vi tidigare än vanligt för att förbereda allt inför idag, klockan 7.30 var vi vakna för att fixa med kostymer och utklädnad för dagen. Efter det fick lagkaptenerna varsin färg, det blåa laget var Simi och Simone, det gröna laget Simonka och Jack och det vita laget jag och Lorenzo. Jag körde dagen som militär och han som doktor, båda helt målade med vit färg över hela kroppen. Efter detta gick vi och åt frukost tillsammans, alla i hela teamet åt en gemensam frukost vilket faktiskt var riktigt kul. :) Det är inte ofta alla äter tillsammans eftersom vi äter lite olika tider, speciellt på morgonen! Efter frukosten var det dags att bilda lag, lagkaptenerna försöker få med så många som möjligt i sitt lag för att ha så stor chans som möjligt att vinna. (Y) Jag satsade på ett lag med svenskar, haha och Lorenzo hade inget emot det så vi blev en blandning av lite italienska och lite svenska som blev riktigt bra. Efter lagen var klara var det samling i poolen, 8.30 för att dansa Siglan för dagen som startskott för Olympiaden. De första aktiviteterna lagen tävlade mot varandra i var volleyboll, bågskytte, dartkastning och vattenfotboll i poolen. Vi delade upp laget mellan grenarna för att de som ville göra en gren skulle få göra de dom vill och är bra på. Jag var med 6 stycken på stranden där vi spelade volleyboll och levererade riktigt ordentligt. Jag hade med mig ett starkt lag med svenskar vilket ledde till två segrar i rad och seger i grenen volleyboll! :D Sådan bra start på dagen :) Efter det gick vi till poolen, hade vattengympa, över 200 personer i poolen som gjorde vattengympa samtidigt var riktigt roligt. Efter det hade vi en sista lek innan lunch då laget står på en linje bredbent, skickar en blöt handduk bakifrån och fram för att fylla en vattenflaska med vatten - en sammarbetsövning! :D Vi kom tvåa på den tyvärr men det var riktigt kul för det är sådan go stämning i dessa tillfällen. Efter leken gjorde vi Siglan igen och sedan gick jag och Davidino och åt med svenskarna! Efter lunchen, dyngsur från alla i puttningar i poolen av gäster fick ja hänga upp alla mina kläder på torkning. Sedan vilade jag en stund på rummet, men de blev inte särskilt lång paus för mig idag för vi åt så pass länge.
 
Ombytt och klar vid 14.30 stod vi vid poolen igen, redo för eftermiddagens olympiad. När laget var samlat igen, med ännu fler deltagare var det redo för nya utmaningar. Nu var kampen mellan fotboll, kanoa och pingis där vi levererade på fotbollen och vann. Kändes skönt att ta hem båda aktiviteterna jag stannade vid. Vid fotbollen var vi cheerleaders och hejjade ordentligt på vårt lag, vilket jag tror var det som tog oss till seger! ;) Efter fotbollen gick hälften av laget tillsammans ner till stranden för att äta glass och ta en drink, efter det gick vi till poolen för en till omgång av vattengympa, riktigt kul även då. Efter vattengympan var sista utmaningen, då vi hade surfbrottning då lagen brottades mot varandra stående på surfingbrädor i vattnet, klurigt och svårt - utmaning för balansen. Vita laget, MITT lag, tog återigen hem segern vilket kändes så underbart bra! :D Efter detta räknades poängen ihop och de presenterade det vinnande laget vilket var - MITTTTT GRYMMA SVENSK/ITALIENSKA LAG! :D Så sjukt lyckligt, jihooooooo. Efter det blev det ett grymt lagfoto, lite bad och sedan gick vi in för att göra oss i ordning för middag. Idag var klädsel elegant och alla i teamet var uppklädda och fina. Vi hade 15 minuters Buon Apetito för gästerna med fördrink och lite så innan vi fick äta tillsammans! Det var smockfullt i matsalen idag, helt sjukt fullt! Aldrig varit med om något liknande haha gick knappt att ta sig fram haha, men så kan det vara ibland! Nu sitter vi på rummet, vilar lite innan det är show time. Idag är premiär för BURLESQUE som vi ska göra. Vi har 6 låtar vi dansar till ikväll som nog kommer bli riktigt bra! Lite dirty men så får de bli ibland! Efter showen går vi tillsammans till poolen där Simone, Lorenzo och Jack gör FIRE SHOW, där det sedan även är uppdukat med alla efterrätter och sötsaker i poolområdet för alla gäster! Då vi ska göra lekar, dansa och ha skoj innan vi tillsammans äter desserterna och så. Vid 23.30 blir det fyrvärkerier och vid 00 går vi till discot, efter det stannar vi förmodligen i discot en stund om det inte blir så att vi istället sätter oss med teamet och umgås! Vi får se, beror på hur trötta vi är efter dagens aktiviteter, allt skrik och allt hejjande! En hel dag i solen är verkligen anstängande. Denna dagen kunde inte blivit bättre, nu hoppas jag på att kvällen blir ännu bättre!

Förlåt för inlägg utan bilder men något är fel på datorn så det funkar inte med bilderna. Inte ens på facebook, ingen aning vad det är för fel men om jag väntar några dagar brukar det lösa sig. Ha en super bra Ferragosto! Kramar från ett otroligt varmt, skönt, soligt och fantastiskt Italien! :D

Det absolut jobbigaste

Jag träffar så otroligt fantastiska människor här, varenda vecka. Vissa pratar man och umgås med lite bara och vissa mer. De som kommer mig närmare och jag klickar med är riktigt jobbiga att säga hejdå till. Idag lämnar ytterligare en FANTASTISK svensk familj mig, vilket verkligen känns. Fick sagt hejdå (eller vi ses) för jag gillar inte att säga hejdå till familjen nu på morgonen innan de åkte med bussen mot flygplatsen. Jag kommer sakna de otroligt mycket, så jordnära och nära till skratt människor, de jag tycker som bäst om.
 
Det absolut roligaste är när de man lärt känna tar kontakt med en igen, man blir så glad. Jag fick för tre dagar sedan ett brev av min boss som var från en svensk familj som var här för ca 3 veckor sedan med ett jättegulligt skrivet brev, personligt som fick mig att le, otroligt mkt tillsammans med några super fina bilder från deras semester. Att en sådan här sak kan göra en så glad, man känner sig så speciell.

Livi'n in a dream!

Allt socker på detta hotellet gör mig galen, jag har helt klart fått nog. Kaos. Både positivt och negativt, positivt för att jag slutar äta så mkt onyttigt och negativt för att det är så otroligt gott och man får så sjukt mkt extra energi. :-) Snart har ytterligare en vecka passerat, som jag alltid säger går det så otroligt fort. Från och med måndag kommer även vårt schema ändrats och mitt jobb kommer bli väldigt annorlunda i jämförelse med vad det är just nu. Senare när jag har tid ska jag berätta hur eftersom vi stött på lite problem med den ansvariga för miniklubben. Hon är inte villig att låta det vara en internationell miniklubb utan vill enbart handskas och ta hand om tyska barn vilket hotellet och resten av världen INTE accepterar. Om 9 minuter drar jag mig neråt för att återigen börja jobba, i eftermiddag skall vi öva inför barn showen som är ikväll då jag och Darlyne gör ett dansnummer tillsammans med Rosella 9 år till Limbo med Gustavo Lima, ska bli riktigt kul faktiskt. Sedan ska vi även äta middag med barnen idag och göra ansiktsmålning, vilket är den roligast aktiviteten av dem alla. Jiho! Undra vad jag ska vara idag ;)
 
Lade även ut en video på facebook från våra aktiviteter och dagar i miniklubben. Ibland (alltid) får jag och Isi för oss att göra något annorlunda som inte står på schemat. Haha här är en av dem :D