Sommarfestival!

Vilken najs dag, vilken sjukt najs dag. Myclet bilkörning och mycket knök men det var helt klart värt. Träffade spontant 9 nya vänner också, så kan det gå! Sov hemma i Stenungsund, där jag har mörkläggande gardiner så jag fick sovit 13 timmar inatt, vilket verkligen behövdes! Vaknade vid 11, åkte in till Stenungsund och lämnade Michelles tröja som hon glömt i min väska + hämtade min resväska inför Rom hos Clara. Hon lånade den när hon åkte till USA! Sedan åkte jag vidare till Stig Center där jag köpte ett lock Celsius på Snus lagret. 👍 Direkt vidare till gymmet för lite biceps och triceps, direkt hem och äta sedan en sväng till till Stenungsund för att lämna av Jonas hos mamma för de skulle iväg till Sunne över helgen! ☀️ För min del blev det sedan att skriva ut biljetten till SUMMERBURST, hem och duscha och sedan ta bussen in mot Ullevi. Där hämtade jag ut mitt festivalband och mötte upp Clara, Julia, Natalie och Johanna och avnjöt en kall dricka i solen innan vi gick in till festivalområden där musiken spelades. Innan Dada Life spelade hann vi med att käka borta vid Bergakungen. Jag o Johanna hann till både Netto och donken (vi lite sparsamma) men jag skulle äta hemma sen så jag köpte ingenting! 💃 Efter det gick vi till stora scenen, knökade oss hyfsat långt fram och hoppade bland tusen personer till deras grymma musik! 


Efter Dada Life, sprang jag ut till spårvagnen för att ta mig hem fortast möjligt. Vi hade nämligen vår allra sista konståkningsträning i Kungälv för iår. Jag kände att jag ville gå på den så tog bilen från mig 19.45 och hann PRECIS i tid till klockan 20. Var på isen 20-21.15 och åkte sedan tillbaka hem, käkade och vidare tillbaka till Ullevi. Buss och spårvagnarna går så ofta vilket är otroligt skönt 👍 Hann precis till 22.15 när Tiesto började spela OCH HAN VAR GRYM! Jag tappade bort mina komplsar direkt men hittade hela tiden någon nyatt  stå med så det gick! Fick lyssnat till 23 sedan drog jag med några nya kompisar fråm Jönköping som jag helt random började snacka med på bussen in och käkade donken med dom ochdrog  sedan med samma buss hem. Klockan var runt 01.30 när jag var hemma. Somnade direkt 🎶 Summering av en GRYM dag! 









Idag är det också ett bra schema från och med klockan 20.15 när Dimltri Vegas och Like Mike tar sig ann scenen. Sedan lyfts hela Ullevi när Steve Angello och David Guetta kommer. 😍☀️👏 Idag lär summerburst äga hela Göteborg!

Bra dag!





Ni är bättre än bäst







En helt grym dag i stan med världens bästa super team 😍 
Ni alla är guld värda! 

Allt man vill ha

GRYYYYM dag! 😍
Vaknade vid 09. Åt frukost, handlade med papse, fikase och solade på bryggan. Tog Älvsnabben in till stan, röstade och shoppade. Åt en glass, promenerade hem, tvättade, lagade mat medan pappa grillade, släkten kom, mumsig middag (pappas födelsedagsfirande + morsdag) och avslutade dagen med en GRYM konståkningsträning! Jag är så lycklig! 








Fick också anmält mig till Color me rad. Löprunda på 5k som kommer bli GRYM. Använt de ordet några gånger nu. Dags att sova, jobb 06.30 imon 👌 Natti! 




Studentbal på Marstrand 2014

Jag är så otroligt glad att jag fick gå på en till bal eftersom vår studentbal med Nösnäs förra året var så grymr rolig. Att få uppleva balen en gång till vad riktigt riktigt roligt och att det var på Marstrand i år också var ett riktigt plus. Den ön alltså, så otroligt mysig och fin. Det är synd att man inte är där oftare! ☀️ Igår var det Kitas tur att gästa Marstrands Socitietshus och ha deras bal där. Jag fick äran att gå med Patrik då vi tillslut, efter många om och men/ telefonsamtal och tjat fick tag i en extra biljett. Tillsammans med Alice och hennes kavaljé gjorde vi det till en oförglömlig kväll.




Det blev en VÄLDIGT stressig eftermiddag för mig då jag jobbade till klockan 15.24 och vi skulle samlas redan vid 17.30 nere vid Operan. Efter jobbet rusade jag ut till bilen, körde hem så fort som det bara gick och var hemma redan 15.50. Duschat klart OCH blåst håret på 10 minuter och fick sedan hjälp av snälla Aileen med håret. Det fick bli enkelt denna gången då jag absolut inte hade tid att fixa något avancerat! Efter hjälpen med håret sminkade jag mig väldigt fort och Patrik kom hit runt 17. Jag fixade det sista, tog på mig klänningen och klackarna och vi gick tillsammans till bussen. Kändes sjukt roligt att åka buss och gå igenom hela Nordstan i klackar och balklänning. Gick ner till Operan där hela Kitas var samlade och tog lite kort innan bussarna kom. Eftersom min balklänning är i sådant fint skick från förra året fick jag låna snälla Linas fina klänning detta året. Hade sådan tur att den passade på både längden och bredden! 





Träffade flera kända ansikten. Både Gabbi från konståkningen och Linn fråm Tjörn! 👌 

Jag och Alice hade väldigt många saker att skratta åt. Speciellt efter några för många glas rödvin från Alices sida 😜🍷 







Det blev även några "favorit-i-repris-bilder" från förra årets bal. 🎉 Tyvärr finns det inga bilder från senare under kvällen eftersom min mobil dog strax efter 21, såklart. Hatar iPhone och dess batteri "längd". Ska alltid dö när man behöver den. Maten var god, musiken var najs, stämningen var grym och vi dansade hela kvällen. 💃🍸 Mina fötter dog i skorna och jag önska jag tog snabba skor istället för klackar haha. Gentleman som Patrik är så offrade han sina muskulösa armar till att bära mig en bit av vägen hem då vi gick både till färjan och bussen. Kvällen avslutades vid 03 och jag sov som en stock på bussen. Kom hem runt 4 någon gång och däckade direkt när jag kom innanför dörren vilket ledde till att jag --> 

GLÖMDE STÄLLA ALARMET PÅ MOBILEN OCH FÖRSOV MIG TILL JOBBET IMORSE. Blev väckt av Jonas 06.32 när jag började 06.30. Med paniken jag fick STUDSADE jag upp ur sängen, tog alla mina saker i farten och hann till jobbet OCH in till min bana på 10 mimuter. Det kallar jag grymt. Kom 06.42 till banan och började jobba direkt. 🚗 Utan Celsius och utan frukost. Dog! 

Veckan rullar på

Både igår och idag har varit väldigt snajsiga dagar. ☀️ Jag har vilat till max vilket verkligen behövdes då jag har tränat varenda dag senaste veckorna! Igår bytte jag om till mina leopardbyxor och åkte in till stan. Fick även premiär använda min skinnjacka vilket kändes väldigt vårigt! 🌸 Jag gick runt lite i affärer och fick köpt mig en ny bikini. Har länge velat köpa en svart, enkel bikini som passar till ALLA mina solglasögon. Efter det köpte jag mig lite kyckling från Pica Deli på Hemköp i Nordstan och satte mig ute vid Kungsport i solen och käkade! Efter det kollade jag lite mer i affärer, testade lite fina tunikor från bl.a Bik Bok. De har faktiskt väldigt fina till bra pris! På vägen hem blev det en hallon smoothie från Condeco som jag slurprade i mig på bussen hem. 



Dessa byxor köpte jag för några dagar sedan. Från h&m för 199kr! 👌 

Idag började dagen på BÄSTA tänkbara sätt! Jag vaknade UTVILAD, av mig själv, 5 minuter innan alarmet ringde och till ett ljust Sverige med strååålande sol ☀️ Åh hela dagen blir ju så mycket bättre. Startade dagen med en proteinrik frukost bestående av kvarg (blandad med stevia saft), frusen mango och bananskivor på det 👌 Sedan en snabb jobbdag på 9 timmar & efter det har jag bara hängt på bryggan hela eftermiddagen! 😍 En grym dag med andra ord. 



Måste även tillägga att jag får panik på att så många kvinnor i bl.a USA verkligen förstör sina kroppar med botox och silikon.. Jag förstår inte grejen eller vad som är snyggt med Ö-kupa på bh... Asså dessa bilder jag får PANIK



Så sjukt fult och äckligt... Ohälsosamt, skaderiskabelt, dyrt och farligt. Asså snälla lägg pengar på någonting annat. Tänk att vara så rik att man inte vet vad man ska lägga pengarna på och lägger det på sådanhär skit. 😩 

Start på veckan

Dagen som började med så fint väder slutade med världens kaosregn och tusenmiljoner blixtrar ☔️⚡️ Att det svenska vädret aldrig kan bestämma sig. Man blir ju så trött! Vart är sommarvärmen och den strålande solen. Jag och resten av Sverige vill ha glass och shorts väder! 😍 Jobbet flöt på bra idag. Dagen gick hyffsat fort, vilket var riktigt skönt. Tog bussen hem för att Jonas tränar på måndagar & torsdagar vilket leder till att bussen går snabbare för att komma hem. Köpte mig en Celsius på Pressbyrån för mitt lock är slut och begav mig till gymmet. ☀️ Gick en pw på 1 timme & gymmade sedan mage. Skulle varit ben idag men min gymkompis fick förhinder och kunde inte gymma så vi tar förmodligen ben imorgon istället! Jag körde många utav dessa övningar. 👇

Till dessa övningar lade jag även till brutalbänk och hängande leg raises! För att det verkligen skulle kännas ÖVERALLT! Finns ju inget bättre än träningsvärk i mage 👌 Efter gymmet köpte jag lite kyckling & köttfärs på Ica som jag åt tillsammans med min proteindrink och massa vatten på det. 

För dom som undrar är det detta pulver jag använder mig utav. Dahlblads three in one som består av 90 kcal per portion då man blandar 70 ml pulver med 1 dl vatten. Smaken är banan-choklad men den finns även i vanilj, vanlig choklad och jordgubb. 21 g protein per 100g, 0,4 gram kolhydrater och 0,3 gram fett. Så för att snabbt få i sig protein efter träning är detta ett bra pulver som inte har så mycket kalorier i sig. 

Efter detta brummade jag i ÖSREGNET till Orust för att hämta en eventuell balklänning som jag skall låna till en bal som äger rum på fredag ute på Marstrand. Om det blir av (lite osäkert ännu) så kommer det bli sjukt kul att gå på yttligare en bal! 💃 Jag kan tyvärr inte använda min klänning en gång till då jag både råkade spilla hela köttbiten från middagen i knät på den under min bal förra året + att jag rev upp tyget på framsida utav att klättra över ett staket under kvällen. Men man lär sig av sina misstag & dumheter så detta skall jag INTE göra om. Ska vara super rädd om klänningen denna gången! 

Konstig dag!

Jag har ingen aning vad som försiggått i mitt huvud idag. Mina tankar har varit spridda och helt åt fel håll och allt har känts konstigt. Har haft en sådan dag när jag bara känner för att vara för mig själv, bara vara helt själv, göra allting själv. Vissa dagar kan jag ha det så och jag vet inte varför! Annars hatar jag att vara själv & är verkligen sällskapssjuk. Jag förstår inte mig själv hur det kan variera så mycket. 

Jag har i alla fall spenderat dagen med mig själv haha, hur kul det nu kan ha varit. Vaknade vid 9, åt frukost bestående av kvarg och färsk frukt 🍉, lade mig i solen på bryggan en stund och solade, pluggade lite & tog mig sedan en promenix på 7 km in till stan längs vattnet med min favoritmusik i headsetet. Där köpte jag mig ett par nya shorts från h&m! 💰 Åt lite kyckling från Pica Deli på hemköp och bara njöt av värmen. 



Tog sedan bussen hem, mötte upp pappa vid Ica och handlade middag som vi lagade när vi kom hem. Fick bli hamburgare idag, vilket var riktigt gott. 

Efter det gick jag till gymmet för att bli på lite bättre humör. Nu har matlådorna för mån, tis och onsdag gjorts och efter en dusch blir det sängen för att titta på Trassel en gång till! 💃 JAG ÄLSKAR DEN FILMEN & DEN GÖR MIG ALLTID PÅ SÅ BRA HUMÖR. 


Göteborgsvarvet!

Vilken dag! Vilket väder ☀️ Jag är så lycklig just nu. Vaknade redan vid sju idag pga att det var så ljust ute men lyckades sedan somna om igen tills klockan ringde då jag & Clarre gick upp. Åt frukost och begav oss in mot stan. Jag skulle till gymmet för ett Body pump-pass och hon skulle tillbaka till Stenungsund för att träffa en kompis! 

Promenerade sedan i det fina vädret till Stora teatern för där hade jag tydligen glömt mitt körkort när vi var ute med jobbet. Så skönt att de kontaktade mig nu innan jag hann fylla i papprena och beställa ett nytt! Där mötte jag upp Alice, åt lite extra frukost och gick från Avenyn hem till mig. Blev en runda på totalt 7km i solen och jag fick en fin shortsbränna 🙈 

Vid 13 drog Göteborgsvarvet igång. Vi stod och hejjade på alla deltagare utanför där jag bor i stark sol ända fram tills klockan 16! Vi hejjade extra på Daniel & Johan som sprang 👍  Måste säga att Kenyanerna i början är helt sjuka, de joggar ju i den takten jag typ springer i... 😫 Att de klarar av att hålla den hela 2.1 mil är också helt sjukt. Elogé till dom asså! 



Vi random-åkte en knökfull buss 👍

Hoppade helt plötsligt av bussen & käkade middag mitt ute i ingenstans vid en pizzeria på vägen. Patrick lyckades få en ciggfimp från balkongen över rätt ner i hans pizza.. Kaos 😂 



Vi tog sedan bussen ÅT FEL HÅLL när i skulle hem.. Bifrost var tydligen INTE rätt väg. Det har vi lärt oss nu 💃 Hamnade någonstans ute i Mölndal, men hittade hem tillslut! 

Blev LITE solbränd idag efter hela dagen i solen! ☀️

Mös resten av kvällen med superpojkarna och Alice med bastubad, kortspel, sänghäng, göttsnack & melonätning. 👌 Hemma nu TRÖTT.SOM.PIP










Har det bra


Efter gymmet avnjöt jag en god kycklingsallad från Pica Deli med Arben innan Clarre kom och gjorde mig sällskap. Satt på bryggan tills solen gick ner, sedan till ica och köpte vattenmelon & vindruvor som snart skall ätas upp! ☀️ 




Torsdagsångest

Ibland verkligen ÄLSKAAR man ju väderappen på iPhonen när den visar sågär fint väder ☀️ De senaste veckorna har man ju knappt vågat klicka in och kolla för att man vet redan innan att det bara kommer visa blåst, låga temperaturer och regn. MEN idag kunde man ju inte annat än att bli lycklig när Sverige levererar sol. 💃


Blev därför att springa ut på lunchrasten för att hinna spendera varenda sekund av 40-minuters-rasten ute i solen. Min hud behöver färg känner jag! Blev till och med lite röd under denna tiden, jag som endå har svårtatt  bli röd. Snacka om att min hud inte sett solen på evigheters evighet. #livetsomlycklig

Idag var en helt okej dag på jobbet. Trots att jag vaknade upp och trodde i flera timmar att det var fredag och inte torsdag. Den känslan när man inser att det inte är den dagen man hoppas blir man sjunt deprimerad. Dagen gick inte fort men heller inte långsamt. Dock har jag surfat slut allt mitt internet denna månaden, därför kan jag varken använda fb, instagram eller snap så fort jag befinner mig någonstans utan wifi. Det suger ganska stenhårt då jag är helt borta från allt som har med social media att göra under 06.30 - 15.24 😫

Gör lite extra reklam för mina hejdundrande nike byxor! Snabba byxor som de ska gymmas mycket i. Jag bara DÖÖÖR på dom 😍 

Konståkning #imitthjärta

Jag saknar konståkningen otroligt mycket. Känslan av att stå på isen och göra det man älskar är helt fantastisk! I höst är jag förmodligen tillbaka igen 💕

Nike for life!

Grym dag idag också. Får bli en kort sammanfattning! Jobb till 15.24, bussen hem, käka mat och chilla, buss till Nordstan, promenad till Domkyrkan, uppvärmning 30 min pw på bandet, celsius-uppladdning, GRIT strenght pass med bästa arbetskollegor (grymt kämpat av alla btw), direkt hem till superpojkarna med Alice för god middag, fruktsallad och härligt tjöt! 👌 En riktigt bra måndag! Godnatt. Om 5 timmar = GODMORGON TRÄNINGSVÄRK 😫 Men det är såää värt! 💃💪 


Kan ju även berätta att båda beställningarna kom idag från Nike! Mina nya snabba skor & ett par rosa Nike pro shorts 💕 Hur snygga som helst & de matchar utmärkt till skorna. Skorna fick även kört sin första GRIT idag & fler lär det bli!   

Söndag i all ära! 💪

Vilken härlig och aktiv dag jag fick till, fylld av aktiviteter! Man känner sig så nöjd att man inte sover bort sin söndag som många andra gör! 👌 Skönt att komma upp ur sängen och faktiskt göra något när man väl är ledig. Trots att vädret inte var på topp imorse traskade jag mitt trötta jag upp, åt en god omelette frukost innan jag begav mig med bussen in mot stan. Där mötte jag upp min fina vän Alice & gick vidare med henne mot Scandic Opalen. Där var det nämligen pärldag för ung cancer som vi skulle gå på och pärla lite fina armband i hopp att pengarna för armbanden går till att förbättra läkemedlen mot cancer! 💛 Pärlar man 5 st armband får man även ett själv, vilken är en superidé för att få fler att pärla! 



Efter massa pärlande, tror det blev 20 armband sammanlagt för mig och Alice så promenerade vi hem. Alice skulle plugga och jag vidare mot stan. ☀️ Vädret sprack ju verkligen upp så det var rintigt härligt att promenera ute! Jag köpte mig mat från Pica Deli på Hemköp i Nordstan och satte mig sedan ute i solen och åt! Bara satt och njöt verkligen. Unnade mig även en burk med färska hallon till efterrätt vilket var riktigt gott. 

Kände mig fortfarande trött, vilket ledde till att jag gick & köpte mig en Celsius med. Avnjöt den i solen innan jag gick vidare till gymmet vid Domkyrkan. Där power walkade jag en och en halv timme innan det var dags för ett yoga-pass på 55 minuter. Det var mycket jobbigare än jag tänkte mig. Så nu har jag hunnit med bussen hem. När jag kom hem stod FÖR FÖRSTA GÅNGEN mat klar på bordet, asså lyckan som uppstod! Mätt och belåten hoppar jag in i duschen. Hoppas ni hade en lika bra dag som mig! 💕 


Nu taggad jobb och GRIT strenght imorgon. Är redan mentalt trött inför det men det ska nog gå! 💪 Vi hörs imorgon. 

Underskatta inte Göteborg.

Vår stad är riktigt fin endå. Jag trorjag  underskattat den en hel del! Man ser den på ett annat sätt nu när man faktiskt bor här! ☀️ 




Påväg till gymmet nu för ett yoga-pass på 55 minuter! Första gången så detta skall bli intressant! 👍 Först får det bli en promenix på bandet, har lite tid att fördriva! 

Lördag hela veckan!

Grym dag idag. Spenderade natten hos Clara, fick köpt ett par Nike pro shorts, tog en 5 km flash-back-i-std-promenad med Alice, grym bilfärd till stan. Mat & lite sol på det ☀️

Senare på eftermiddagen kom Michelle in till stan! Efter letande av parkering för bilen gick vi och käkade på Masala som ligger vid Berzelligatan, där blev det kyckling, för omväxlingens skull 😂 Sedan gick vi vidare till 4 gott för att handla lite mumsigt inför bion senare på kvällen! 





Gick förbi en skatepark, önska man kunde åka skateboard asså. Det ser så sjukt roligt ut! 

Innan vi hämtade ut biljetterna hann vi ta våran standard-bild på Bergakungens damtoalett. Vi har många sådanahär bilder nu och fler ska det bli! 💃 


Vi såg Bad Neighbors med världens absolut snyggaste kille. 😍 Satt och dregglade igenom i stort sätt hela filmen. Men det visste jag ju redan innan att det skulle hända. Jag kan starkt rekomendera denna film. Den bjöd på många skratt vill jag lova! 😂 


Spontant & bra

Torsdagseftermiddag hos en favorit! Krille bjöd hem mig till hans lägenhet idag. Vuxen som han är har han flyttat hemifrån och allt.  Jag hjälpte honom att skruva ihop ett Ikea bord (som vi kunde äta på sen) haha och lagade kött till middag 🍴 Till efterrätt blev det glass i stora lass trots att det bara är torsdag! Ibland så 👌 




Efter jobbet hann jag även en sväng till gymmet. Promenerade i uppförsbacke 30 min + tränade mage! Jag går ju all in nu för magrutstävlingen som jag har med en kollega på jobbet! Ska rippas till sommaren ☀️💪 Inget kommer gratis inte! 






Fina fransar!

Vet aldrig om jag berättade att jag var och gjorde om mina fransar på en riktig salong istället. Min gym- och arbetskompis tjej har salong borta vid Järntorget så jag gick dit och piffade upp dom en aning! De som jag hade innan föll av direkt och spretade åt alla håll, inte sådär jättekul. Men inte dessa inte, är super nöjd :) ♡ Så skönt för oss som bara har mascara om dagarna, att vakna upp och direkt vara klar! Tummen upp på det. 

Handstående!

Underhålla sig själv á la Elina = handstående! 💪 Blev att vila från träningen idag & kolla lite Hitta nemo på italienska istället, men det funkar ju det också. Nu 7 timmars sömn och sedan jobb på det. Godnatt 💤


Tradition

Blev en intensiv & grym dag idag med! ♡ Efter jobbet drog jag direkt till gymmet, idag fick det bli ett pass av gluteus maximus haha och lite kondition = SVETTIGT! 💃


Sedan direkt till Ica, handla mat + frukt, direkt hem, snabb middag bestående av kyckling (såklart) & sedan vid 18.01.34 fick jag finbesök av tre superpojkar & en väääldigt fantastisk tjej! 👌🍍 

Vi gungade (like five years old), stod på händer, hoppade dubbelhopprep, käkade pizza 🍕 fruktsallad 🍌🍍 & kollade Game of thrones! 🎥 Snacka om att vi hann göra mycket där asså! 





Får ju inte glömma att de togs några selfies också. Har ni inte sätt stå-på-händer-videon på insta borde ni se den, grymma som vi är 
👉 eelinahagb @insta 

Supersöndag!

Idag har jag känt mig väldigt glad & nöjd över livet. Det har alltså varit en väldigt bra dag med både fint väder & fint sällskap. ☀️♡



Spenderade eftermiddagen med världens bästa Alice. Åh jag tycker om henne såååå mycket! Finns nog ingen skönare tjej i hela världen, störtskön verkligen 💚 Mötte upp henne vid Centralstationen, därifrån tog vi oss en pw på cirkus 7km med glasspaus för att fylla på energiförrådet 🍦 Blev lejonet & björnen glass som är något av de absolut godaste i glassväg! Massa gött snack och sol på det 💃 En helt perfekt dag vill jag erkänna. 


Utgång med jobbet.

Grym kväll igår! Jag låter bilderna tala för sig själva 🎉🍸 






Jag o bästis! 

Blev bränd av en cigarett. AJ! 

Valborg!

Spenderas i Stenungsund med grillning, mat, sällskapsspel & vänner! 🍢💃🍓😍