60- års fest! :)

Nu tillbringar jag resten utav min kväll med att hjälpa min kompis far som fyller 60 att servera på hans 60-års fest! :) Se hur "äldre" firar. Ska inte undervärdera dem, de orkar säkert parta längre än oss ungdomar ;) Ska bli kul att se vad de går för ^^ På plats finns käk, presenter, live musik, singstar, ännu mer mat och FULLT av göatt folk! Vi hörs imorgon!

Lördagsuppvisning!


Nu är det lördag och det innebär uppvisning för allmänheten. Då alla är välkomna att kolla på våra två föreställningar som pågår under dagen. Första föreställningen är klar och den andra återstår och börjar om en halv timme!

Jag, Kenny & Michelle passade på att luncha på Ti amo, så nu sitter vi här och inväntar maten! Pizza för michelle & kenny och kycklingsallad för mig. Skall bli gött :) Hörs sen!

Fredagsmys!

Ikväll blev det Contagion med Oskar, Michelle, Kenny, Jeanette & Alex! :) Helt okej men väldigt komplicerad! Lite läskig med då det känns väldigt verklighets trolig.

Imorgon börjar föreställning nummer ett klockan 11 och föreställning nummer två vid 14! Ska bli kul med en uppvisningsdag till. :D

Filmtips - På en riktig psyko/skräckis!

Jag bara MÅSTE se denna filmen. Den verkar så sjukt läskig, äcklig och allt på samma gång men samtidigt SJUKT bra. Den går som reklam innan Paranormal Activity 3 filmen, så jag vet inte riktigt om den kommit ut än. :/ Verkar bara som den finns i "cam" format, då någon idiot suttit och filmat hela filmen på bion! Haha no lifer.. Endå skall jag ladda ner en sådan version för att se hur dålig kvalitéen är eller om det går att se den endå! Helt seriös, jag blir verkligen rädd när jag ser trailern samtidigt som jag blir jätte sugen på att se hela! Hur tycker ni den verkar?

Någon som sett den? Isåfall SÄÄÄG om den är värd eller inte! :D

Dags igen!!

Föreställning nr 3 - nu kör vi! :)

Födelsedagsfirande för Jeanette.


Grattis underbara Jeanette, nu är du ett år äldre och vi älskar dig ytterligare lite mer än vad vi gjorde innan. Hoppas du får världens grymmaste dag - men det är ju uppenbart när du spenderar 23 timmar av dygnet med oss! :) Efter en underbart härlig middag med dem bästa hemma hos Jeanette finns det nu en härlig kväll tillsammans med film (paranormal activity 3) och massor av mys att se fram emot. <3

Imorgon blir det ännu en dag bestående utav uppvisning! Ser vi alla fram emot. :) Vi hörs imorgon! Peace

Nu är det dags!


Nu är det SJUUU minuter kvar tills uppvisningen börjar! Första föreställningen är slutsåld och det kryllar om folk på läktaren. Jag inleder uppvisningen med mitt solo till Lejonkungen sedan drar showen igång! :) Önska oss lycka till & jag hoppas ni är här och kollar. <3

Uppvisningsdag 1 - Sagor på is!

a
a
Uppvisningsfrisyr; check - Stabil frukost; check! Gud vad najs, nu är det inte alls långt kvar. Om 1 och en halv timme går första uppvisningen för året av stapeln och om vi utgår ifrån genrepet igår kommer det nog bli en sprakande grym isshow! Så himla roligt att äntligen få göra en uppvisning igen. Nu bär det av till ishallen om fem minuter för att hjälpa till att förbereda allt inför showen, kulisser, ridåer, tillbehör, kläder och allt skall ju vara klart klockan halv 10. Även vi, så in för sminkning och ombyte - nu kör vi! :D

Sista skoldagen för denna veckan!

mj
Kom hem tidigt idag då vi fick sluta redan vid tio över tolv, så jag hann PRECIS med bussen hem. Gick av på hållplatsen 2 km bort från mitt hus så jag fick mig en liten promenad hem. I väntan på att mina bröd skall bli färdiggräddade lyssnar jag på Molly Sandéns bidrag i melodifestivalen, byter om och gör mig redo inför att åka in till ishallen för genrepet till showen som går av stapeln imorgon. Det är inte alls långt kvar nu. Redan imorgon bitti halv 9 drar första uppvisningen igång & det skall bli så himla kul. Ikväll är det som sagt genrep så vi får hoppas på att allt sitter som smort innan vi åker hem ikväll. Nu skall jag även hinna gå ut med Asta innan mamma har lagat färdigt maten vi skall äta. Idag står Korv och blomkålsmos på menyn och det ska bli spännande då det var jag som gav förslaget för att jag alltid velat testa blomkålsmos! Hoppas det blir gott nu, vi hörs ikväll. Kram!

En dag kvar till uppvisningen! :)


Nu är det BARA en dag kvar tills redån går upp och "Sagor på is" äger rum! :) Hoppas ni alla bokat biljetter nu och att jag får se er där, antingen torsdag, fredag eller lördag! :D Efter att ha vaknat upp hos Oskar blir det nu ägg till frukost och sedan bär det direkt av till skolan. Efter skolan är det genrep för showen för idag skall allt sitta perfekt! :) Vi hörs senare. Peace

Underbara väder!

image description
Efter en grymt god lunch på thaien med Alex är vi nu ute och smälter maten i det underbara vädret! Promenad på bryggan längs hamnen - västkusten är verkligen att rekommendera säger jag bara!
Stakars er som bor mitt inne i landet och inte har något hav nära er!

 

 

 

 

Nedräkningen börjar - 1 vecka kvar! :D

r o ja
Sitter i skolan, fortfarande varm efter idrotten, mätt och belåten och önskar att skolan snart är slut. På idrotten idag hade vi spökboll, treboll och massa roliga lekar som nedvarvning. Jag kom 2a då Mark tog hem segern :/ Menmen.. Nu har vi två lektioner kvar för dagen och det kommer förmodligen inte dröja länge förens de är över! Sedan skall jag promenera upp till ishallen för att träna på showen tills klockan sex ikväll då jag sedan skall hem, plugga och laga mat.

Väldigt trött idag efter att jag försov mig i morse. Vi kom inte hem förens halv tolv igår och jag kom inte i säng förens runt halv ett & inte nog med det så kunde jag heller inte sova förens typ halv tre - tre någongång så det kanske inte var så konstigt att jag försov mig. Vaknade även med Oskar i morse när även han försov sig till jobbet, men jag tror han hann i tid, snabb som han är när han väl kommer upp ordentligt! Nu skall jag försöka ta tag i plugget inför svenska provet på fredag så jag inte sitter där som ett fån och inte kan svara på en enda fråga. Peace!

Stressmorgon!


Fasen då.. Jag försov mig i morse då jag hade så sjukt svårt för att somna igår, så när jag skulle börja med våffelsmeten insåg jag hade jag inte hade någon tid till att göra den. Kylskåpet var även näst intill tomt så frukost fick bli lite köttbullar och falukorv.. Jag som hade längtat och mentalt förberett mig för att äta våfflor på morgonen! Men det får bli imorgon istället så nu har jag det att se fram emot, yey!

Sitter ombytt o stressad i gymnastik kläderna o redo för första lektionen som idag är idrott! Sedan har vi lunch (som tur är), svenska, naturkunskap och sedan blir det rus upp till ishallen för att repa på uppvisningen som REDAN går av stapeln på torsdag! :)

Våffeldagen - 25 mars!


Någon viskar i mitt öra att det är våffeldagen idag. Hörde det i början av veckan men självklart glömde jag av det idag så jag har inte ätit någon våffla idag trots att det fanns tillgängligt till frukost. Därför tänkte jag göra våfflor imorgon bitti till frukost eftersom jag har sovmorgon till 10.

Nu anlände vi PRECIS till Göteborgs central och vi har cirkus 4 minuter på oss att springa från tåget till bussen! Wish me luck.

Vart är världen på väg?


Hur kan man INTE ha en bistro på ett helt nytt, tvåvånings tåg när de flesta som åker tåget har mer än tre timmar på tåget framför sig?!?! Till och med det lilla fjuttiga tåget från Sandviken till Hallsberg hade bistro, så dumma vi var att inte handla någonting där men vi tog ju såklart förgivet att det fanns på tåget som går HEEELA vägen till Göteborg... Men nej, där hade vi ganska fel ja! :/ Jag, Duran, Arvid & Jeanette sitter här dö hungriga och har samlat ihop våra sista mynt för att få ut något i automaten en bit bort.. Utbudet är ju typ cola, lite mer cola och ännu mer cola... Något måste ju ner om vi ska orka hela vägen hem, får se hur detta blir!

Nu beger vi oss hemåt!

Efter en helt underbar helg här i Sandviken är det nu dags att lämna det fina vädret, fina stället och den underbara helgen för att komma hem till Stenungsund och göra sig redo för skola. Beräknad ankomst är 00.43 ikväll typ så jag kommer vara ordentligt trött senare. Vi hörs mer när vi närmar oss vår slutdestination, nu anländer tåget när som helst. Btw: Måste bara säga att Norlie & KKV helt klart gjorde min och Jeanettes dag. Nu gör det inget om programmet gick så dåligt som det gick. Berättar mer senare på tåget, har bara 1% batteri kvar på mobilen så det förvånar mig faktiskt att min mobil inte dött innan jag hunnit skriva klart, peace!

Helgens absolut bästa händelse!


Kolla vilka som bor bredvid oss på hotellet & som jag och Jeanette stötte på i bara handduk på väg ner till hotellets solarium!!!!!! Norlie & KKV :) Fett grymt, är han inte för snygg! :D

Dags för långprogrammet!


Eftersom man åker tvärt om i den ordningen man ligger, så startar jag idag som nummer 18, tia nerifrån! Den som ligger sist startar först så att den som leder efter kortprogrammet startar sist! Nu gör jag mig redo, efter jag sminkat och satt upp håret klart så skall jag gå ner till restaurangen och äta en extra frukost! :) Sedan bär det av till ishallen för att gå på isen runt klockan 12 :) Jag åker som nummer tre i min grupp så förmodligen åker jag runt halv ett! Vi hörs senare - nu kör vi. Peace

Kamratmåltid!

image descriptionimage description
image description
image description

Resultat från kortprogrammet!


Sådär ja, de efterlängtade resultaten är uppe och vi vet nu placering och alltihop men jag börjar med att berätta hur det gick för oss. Ingen utav oss är särskilt nöjda över dagens predtation men det gör att vi ska kämpa ÄNNUUU mer imorgon och köra gärnet. Vi tävlar ungefär samma tid imorgon!

Josefine åkte inte sitt bästa åk, då hoppen inte riktigt ville. Men hon åker så sjukt fint & har sådan bra presentation så hon fick ändå samlat ihop 21p vilket gav en 23e plats inför långa. :)

Jag åkte "ungefär som vanligt" hehe. Salchowen kändes as bra men jag kom så högt att jag släppte efter två varv och inte höll inne så det blev en trippel utan istället blev de en dubbel som blev struken p.g.a otillåtet moment ;) Sedan stod jag dubbel axel och gjorde resten utav mina element. Slutade på 28p denna tävlingen och det räckte till en 10e plats inför långa imorgon. Jag är "helt okej" nöjd. Hade velat stå salchowen ordentligt dock!

Jeanette åkte super fint och gick på allt som var hennes mål. Super fin axel och toeloop då hon kämpade med att stå på allt. Samlade ihop 22p och en 22a plats inför imorgon.

Arvid åkte inte särskilt bra, eller han stod lutzen men sedan fall på axel & åkte in i sargen på salchowen. Han fick personsämsta på 19p och en sista plats inför långa ;) hahaha men han är glad endå & han har vårt stöd imorgon - helt klart! :D

Sen lunch efter en lång dag!

Sandviken - Tävlingsdag 1!


Nöjda tjejer efter att vi genomfört korta! :) Alla har bidragit med bra prestationer och nu sitter vi och hejar på Arvid som är nästa på tur ut på isen. Heja bohuslän! :)

Skriver mer hur det gått senare ikväll.

Det bästa utav allt - Hotellfrukost!


Precis satt oss till bords och ska hugga in på den underbara hotellfrukosten. Detta hotellet hade topp frukost med t.ex våfflor, frukt, yoghurt, allt! Super gott. Josefine åker klockan 9 medan jag och Jeanette går på runt 10. Arvid åker runt 12, efter det ska vi in till stan och shoppa! :) Ser fram emot idag. Nuu ska vi tagga med käk ^^ Peace!

Efterlängtade KÄK!

 

Destination Gävle nådd, nu - Sandviken! :)

@ Tåget mot huvudstaden!

a


Underbara fredag, solen skiner, det är härligt väder, jag sitter här med världens underbaraste vänner och ser fram emot en grym & härlig helg tillsammans. Nu befinner vi oss "någonstans mellan träden och skogen" (citat av Jeanette) - exakt position har ingen av oss en aning om, ingen som vet! -.- hehe vi vet iallafall att vi är på väg mot Stockholm moch det är väl det viktiaste.. eller? Klockan 11 skall vi vara framme i Stockholm där vi får vänta en halv timme på tåget till Gävle och räkas vara framme på vår slutdestination runt klockan två då det förmodligen blir att hitta hotellet, packa upp, ta en liten promenad, leta mat ställe för att äta middag och ikväll skall vi heja på Amalia och de andra ungdom 15 tjejorna som tävlar för Bohuslän! :D Hör av mig senare när vi kommer fram. Hoppas ni har det roligt i skolan!

Kan ju berätta att (duktig som jag är) faktiskt skrivit klart franska läxan, så jag fick faktiskt lite gjort som jag verkligen inte trodde jag skulle orka sätta mig med. Men men en sak klar, så slipper jag göra den vid ett senare tillfälle... De läxor vi har nu är en reflektion om FN rollspelet som jag typ är klar med som ska in idag och sedan är väl det nästa "stora" som står på tur - svenska provet på fredag. Men det orkar jag inte göra nu i helgen eftersom nu skall all fokus läggas på tävlingen. Vi hörs! Peace.

Tävlingsdags med klubbkompisarna!


Nu är det inte långt kvar, tävlingen närmar sig och redan IMORGON smäller det. Kl 06.30 imorgon bitti går tåget mot Gävle då det är dags för tävling igen. Den allra sista tävlingen för våren då sedan säsongen slutar. Det är en lagtävling som vi ska på & vi representerar tillsammans med Uddevalla, Bohuslän! :) Ska bli riktigt roligt att tävla tillsammans med mina underbara klubbkompisar. Imorgon blir det en lugn dag bestående av tågresande och lite smått och gott med bästa Jeanette, Josefine & Arvid! :)

Nu är allt packat & klart, sitter hemma hos Oskar i soffan och väntar på att vi skall laga lite mat. Knappt hunnit med att äta något idag då det var stekt fisk idag i skolan som jag inte kan äta :/ Sjukt hungrig nu, så nu ska jag tvinga Oskar laga mat till mig. Vi hörs imorgon när vi stigit på tåget! :)

Spendering av tid á la vår!


Ute på en promenad med Alice i det fina vårvädret! :) SÅÅÅ underbart med sol, älskar solen, solen är bäst! :)

Någon som kan lista ut vad jag köpt?


Avslöjade ju det som sagt i typ tre inlägg igår men man vet ju aldrig om det fastnade eller inte. ^^ Vad är detta tro? :)




Avslöjar redan här hehe - äntligen har jag fått köpt min USA filt :) Älskar den Amerikanska flaggan, den är så fin! :)

Ta mig till sängen - ja tack!

Frågan är ju vad fan gör jag uppe och kokar makaroner nu? Aha.... Fy jag är så trött så jag tror jag dör, skönt att om mindre än 2 minuter när Oskars lunchlåda är klar (underbar som jag är som ställer mig och gör den nu) skall jag äntligen få sova. Känner att jag är uppe på övertid då jag i vanliga fall oftast lägger mig innan 22. Men idag blev det sent eftersom Kenny & Oskar ville kolla klart Frölunda - Brynäs innan vi kunde sätta på Harry Potter, filmen är ju typ 3 timmar också... Godnatt ni, hoppas ni sover - det hade jag iallafall gjort om jag var ni! (y)

Onsdagsfrulleeee på morgonkvisten!


Frukosten idag blev mina supergoda Oopsies med KALLA köttbullar på! Aldrig någonsin ätit en köttbullemacka men nu helt plötsligt var jag verkligen sugen på det, hur det nu kom sig. Till mackan åt jag skinka, ost, gurka & paprika! Mums. Nu ska jag promenera till Jacque och plugga med henne, senare ikväll blir det tacos med Michelle och Kenny. Peace!

Redan onsdag - tiden flyger iväg.

a
Sitter här i skolan, sista lektionen innan lunch och längtar som vanligt till att skolan slutar för dagen.
Satt igår och var väldigt glad utav att vi knappt hade något att göra i skolan nu när alla prov, inlämningar, uppsatser och allt var färdiginlämnat. Så kommer en bomb med grejer igår och idag som vi måste göra nu de kommande veckorna.. Det gick från INGET till typ MASSA och jag orkar inte - jag är skoltröööööttt hallå, skolan låt mig vara!! Idag slutar vi tidigt, klockan två vilket är riktigt skönt. Dock har jag inte bestämt mig än om jag ska stanna i skolan och gå på mattestödet vi fått nu eller om jag ska ta en promenad till Jacqueline som är hemma och pluggar för att sitta och plugga med henne istället. Det andra alternativet lockar ungefär tusen gånger mer så förmodligen blir det så om hon känner för att plugga med mig! :) Måste vänta inne i Stenungsund tills Oskar slutar jobbet, som är klocka fyra för då skall vi åka till Göksäter för att jag hade tänkt att köpa mig en USA filt till min säng och sedan skall vi handla med Michelle & Kenny för att sedan åka hem till henne och laga tacos och kolla på del fyra av Harry Potter! Som Alice (det trognaste harry potter fanet) berättade för mig så är "den flammande bägaren" nummer fyra i ordningen av alla filmer, inte nummer tre som jag råkade tro hehhe! Så denna gången skall det bli rätt iallafall! ;)

Känslan av att kunna somna om...


... Är ju det bästa som finns, håller ni inte med? När man vet att man kan få sova LIIITE till, sån känsla! Det är så mycket skönare att somna om än att sova tills alarmet ringer. Nästan så att man borde ställa alarm på helger bara för att "få" somna om, hihi! :) Godmorgon förresten :D

Tisdagsmys, fajitakväll!


Efter träningen hämtade Oskar mig vid ishallen då vi åkte hem till mig och lagade mat. Båda var vrålhungriga så nu sitter vi framför Wipeout i matkoma! :) Idag blev det fajita vilket blev super gott. Tipsar att byta ut den "vanliga" tacosen mot fajita, så det är som vanlig tacos med tillbehören och sånt men istället för köttfärs använder man kycklingfärs och fajita krydda. Blir sä mycket godare & roligt med lite variation. Nu blir det chill resten utav kvällen, vi hörs imorgon. Kram

Skoldagen BÖRJAR närma sig sitt slut!

saknarolof
Jag verkligen längtar tills skolan är slut för idag, trots att det inte var länge sedan vi hade lov är jag redan sjukt skoltrött! Skönt att det börjar närma sig påsklovet iallafall då jag och mamma tar flyget till underbara paradiset Thailand. Ska bli så skönt då jag även får 4 dagars extra påsklov! ♥
Bild: Lysekilslägret 2011 - min saknade olof, så jag längtar tills vi ses!

Fördriva tiden, as always!

bild sen jul
Jag tycker skolan börjar bli riktigt seg nu eftersom det känns som att man bara "sitter av" tiden. Man går på lektion efter lektion efter lektion men man gör ju inte särskilt mycket. Kan ta ett exempel som är våra engelska lektioner som jag har just nu.. Detta året har bestått utav film, film, och lite mer film sedan har man även suttit vid facebook, bloggat och bara hängt på varenda lektion ändå har man inte missat något :o Då måste ju någonting vara fel... Det är ju inte för att vi inte är intresserad utav engelska utan eftersom läraren inte har något vettigt att lära ut. Engelska är ju endå ett roligt ämne som man har nytta utav och vill lära sig men när lärare inte vet hur man lär ut, lyssnar på eleverna, använder roligt material och undervisar om sådant vi är intresserade av lär man sig ju egentligen ingenting för om man pluggar inför ett prov som man inte är intresserad utav lär man sig ju det "bara för stunden" då all information förträngts i huvudet innan den kommande helgen är över.

Nu sitter jag iallafall och fördriver tiden på engelskan som slutar om en stund, sedan har vi historia och samhällskunskap och sedan slutar vi runt 4. Idag har jag uppvisningsträning från 3-7 då jag missar första timmen p.g.a skolan (om jag inte får lov att gå tidigare). Efter träningen kommer Oskar och hämtar mig då vi åker hem till mig och tänkte äta tacos, sedan återstår det till att se om Michelle & Kenny joinar oss då hon inte svarat på mitt sms än. Vi hörs senare! Peace.

Det går bra nu kompis....


Hahahahaha som rubriken lyder är jag & Alexander värdelösa på matte.. Tycker även våran lärare bör skämmas över att cirka 20/30 elever i en klass får IG på provet - inser inte hon att det kanske är hon det är fel på? :o Säger åt oss att anstränga oss mer och att vi inte försöker.. Jag jobbar varenda lektion och försöker allt jag kan men hur lätt är det när man inte fattar för att hon stressar sönder på genomgångar och inte repeterar när vi till och med säger att vi inte fattar ?! :o Åh blir så arg, detta var mitt och många andras först IG vilket inte är särskilt kul..

Wopwop, time to wake up!

Hur luckas man alltid vara sådär extra trött preciiiis när alarmer ringer och säger åt en att gå upp? Trots att alarmer ringde 08.15 så kändes det som att klockan var halv sju, som en normal skoldag. Idag börjar jag tio villet är riktigt skönt, skolan kommer förmodligen flyga förbi i en väldans fart då det sedan bär av till ishallen för både uppvisningsträning och vanlig träning! (y) Ser ut att bli en bra dag, hoppas vädret är på min sida när jag snart ska ta steget och titta ut. Ha en super fin tisdag! Vi hörs senare.

Super måndag hos en den bästaste killen!


Vi bestämde oss för att laga mat eftersom båda var hungriga så vi åkte ner till affären och köpte tillbehör till hamburgare som vi sedan gjorde! :) Det blev super gott, verkligen. Nu har vi kollat 30 grader i Phuket & Halv åtta hos mig och nu är det snart dags att gå och lägga oss. Imorgon har jag sovmorgon igen, då jag börjar klockan 10. Stackars Oskar som ännu en gång får gå upp vid halv 6.. Hehe medan jag kan ligga kvar i sängen och sova ändaaaa till 9. :) Hoppas ni får en fin kväll, vi hörs imorgon! :D

Nya spännande saker!



Kom precis innan för dörren hos Oskar efter att ha tränat och handlat med mamma.
Jag är även här före Oskar då han inte ens hunnit hem från innebandyn än som han skulle spela idag. Träningen gick riktigt bra idag, dock missade jag en halvtimmes träning då jag kom iväg sent från skolan eftersom vi hade prov så satt vi kvar ända tills klockan fyra så jag kom inte på isen förens halv 5. Mamma hämtade mig i ishallen och vi åkte ner till affären och jag måste bertätta att i affären fick jag syn på dessa två nya varor jag aldrig sätt innan. Någon av er som smakat på någon av dem? Ballerina marängswiss låter ju faktiskt ganska gott.. Dock ser inte Ben & Jerryn jätte god ut men någon gån gmåste jag ju smaka den eftersom på min "100 saker att göra innan jag dör"lista är en utav de 100 sakerna att smaka på ALLA b&j smaker som finns.


Jag har sätt att det SKA finnas "lowcarb" Ben & Jerry som endast har 5g kolhydrater per 100g glass.. Men jag kan inte hitta den någonstans! Jag måste verkligen smaka på den och se om den smakar bra för isåfall hade ju varit grymt då man kan äta den ofta då jag älskar glass (a) Någon som möjligtvis sätt den någonstans? Säg gärna till isåfall, hade blivit super glad om någon vet vart den finns. Nu hör jag att Oskar & hans mamma kommer hem, så då tänkte jag att jag loggar ut härifrån då jag och Oskar bestämt att vi inte ska använda varken dator eller mobil när vi är med varandra för det är så grymt osocialt! Ha en super fin kväll så hörs vi senare eller imorgon!

Duty calls - S.C.H.O.O.L.


Efter en härlig förmiddag hemma i OnePiecen beger jag nu till skolan för att göra det eftertraktade naturkunskapsprovet... På med skinnjacka, glajor & converse o ut i vårvädret. Dock förvånade det mig faktiskt att det var såpas kallt ute idag trots att solen skiner - snälla blåst blås er väg!

Måndag, närmare helgen än igår! ;)

uppvisniuppvisningng
Sitter här full med energi, spring i benen, vill gå ut i det fina vädret och längtar tills träningen i eftermiddag. Borde egentligen vila från träningen idag också eftersom jag fortfarande inte mår prima men jag har ju som sagt tävling i helgen så jag har näst intill inget val - får träna lugnt iallafall inte trötta ut mig till 100% (bara 99% kanske) ;) Eftersom jag inte mått bra nu så har jag inte tränat sen i fredags vilket gör att jag får sån överskottsenergi och den behöver jag verkligen bli av med känner jag nu.
is
Måste även göra lite reklam för våran klubb..
Den 28-31a mars har vi våran årliga uppvisning i Norumsborg!
Då årets tema är "Sagor på is" då alla klubbens åkare visar vad vi kan och gör allt för att underhålla er.
Inträda är väl 50kr eller någonting skulle jag tro! Så nu är super välkomna att komma och kolla om ni har tid!

Hade det inte bara varit lättare om det alltid var sol? ♥

våren
Sol, underbara sol, du får mig att bli så glad, du gör att min energi dubblas, du gör en så stark påverkan! ♥ Jag verkligen strålade upp i morse när jag drog upp rullgardinen, förväntade mig molnigt men så visade det sig vara skinande sol - leendet som framkallades fick hela kroppen att bli pigg. Att jag somnade & vaknade upp bredvid den bästa personen i hela världen gjorde också dagen så mycket bättre samtidigt som jag tycker lite synd om honom som måste gå upp till jobbet redan vid halv 6 då jag kan ligga kvar i sängen ända till ett idag om jag hade velat. Eftersom jag mådde såpas dåligt igår och fortfarande har ont i magen och vaknade helt svettig nu lite senare så sjukanmälde jag mig igårkväll till skolan men eftersom vi har ett viktigt och väldigt stort prov idag så får jag pallra mig in till skolan till den lektionen iallafall. Jag måste även be om ledigt för på fredag också då vi åker till Sandviken för vårens sista konståkningstävling som ska bli super roligt! Jag och Arvid åker inte själva den här gången utan nu får vi även sällskap av Josefine, Jeanette, Amalia, Elin och några från Uddevalla vilket ska bli riktigt, riktigt roligt , hihi!

Hoppas ni får en super dag fina läsare!
Om ni undrar va fan jag gör uppe klockan nio när jag inte börjar förens kvart över två så är det för att jag sitter & pluggar röven av mig för senare smäller det. Måste få bra på detta provet! :D

Dagens sammanfattning - oskarp och seg dag!

oskarp
Vilken jobbig dag jag haft, bestående av ständigt magont och illamående ända sedan inatt, vaknade upp mitt i natten med kramp i magen, helt svettig och illamående - tänkte att nu var det dags för mig att bli sjuk. Go tajming med när det är både beeptest, prov imorgon & tävling i helgen... :/ Men dagen har gått förbi utan att det blivit värre, bara bättre faktiskt då jag gått runt med Oskars stora och sköna tjocktröja som luktar honom. Med en ibumetin i kroppen och i hoppad i OnePiecen känns det iallafall bättre, hoppas att det bara är något jag ätit eller något ja inte tål för jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Får hoppas på att jag sover bort det mesta inatt, måste iallafall (hur dåligt jag än mår imorgon) pallra mig till skolan och göra naturkunskapsprovet så jag slipper ligga efter inför thailandresan. Nu kommer snart min älskling hit då han gärna får lindra min magont, få mig på bra humör & få mig att glömma att jag är sjuk. Kvällen spenderas framför "så ska det låta" ska bli mysigt!

Lazy sundag!

puss
Så roligt att se att jag inte hunnit vakna förens många fina har besökt bloggen!
♥ Alla dagar går så sjukt fort så nu är det REDAN söndag och sista dagen på helgen :/ Imorgon har vi det stora naturkunskapsprovet som jag kommer få ägna hela dagen åt att plugga på. Men eftersom solen iallafall skiner idag fick det mig till att vakna på rätt sida så jag ska allt få tummen ur och sätta mig ute i solen för att plugga. Nu blir det frulle & sedan bär det av ut, bloggar förmodligen under tiden jag pluggar + ikväll blir det träning. Jihooo! Kram så länge.

Årets Varning!!!

image description
HAHAHAHHA sitter hemma hos Amanda och kollar på film och jag kan tänkte bara säga att jag nu sätt min livs SÄMSTA film - har aldrig sätt något så värdelöst som denna. Hahah den är värd att se för att den är så sjukt dålig... Det hemska är att den är så dålig att man skrattar trots att det händer hemska saker & att den är baserad på en sann historia. Kan lova er att det är Sveriges sämsta skådespelare de har valt till denna filmen. Jag säger bara en sak HAHAHAHAHAHHA xD Hoppas ni har en fin kväll, puss!

 

Varför inte sätta lite färg på vardagen?

sko
Trött som jag är, på vädret, på plugget, att det är prov på måndag och jag inte hunnit börja plugga än, på att helgen snart är slut, att det är konditionstest på idrotten på måndag och att jag inte kommer hinna träna imorgon. Men slut på det negativa, det gör en bara trött...
Kom precis hem från jobbet, fick meddelande igårkväll då chefen frågade om jag kunde jobba idag så snäll som jag är tackade jag ja så det blev att gå upp klockan halv sex, på med arbetsshortan och bege sig iväg till jobbet. Måste tala om att jag förövrigt har VÄRLDENS snällaste pojkvän som faktiskt gick upp klockan halv sex med mig för att (snäll som han är) skjussa mig till jobbet!

Tankarna går runt i mitt huvud och min hjärna drar mig mot soffan, men jag måste stå emot för att ta tummen ur, ta upp plugg-papprena och sätta igång så jag blir klar snabbare & det tar emot vill jag lova. Men nu blir det i alla fall plugg tills klockan halv 8 då vi ska fotograferas i ishallen & kvällen spenderas hos Amanda, ska bli kul! Ha en finfin lördag & fortsatt go helg så hörs vi så fort jag tröttnat på plugget, vilket kommer bli när som helst. (a)

Min kärlek ♥

minVärldens finaste kille - jag är troligt glad för att jag kan kalla dig min!

Ikväll blir det filmmys med Oskar & Michelle, hon köpte lite godis och hämtade upp mig hemma då vi nu befinner oss hemma hos henne och fixar i ordning filmen och allt runt omkring! Oskar är och äter så vi inväntar även honom innan vi kan starta filmen - idag blir det den tredje Harry Potter filmen "Den flammande bägaren". Se om vi orkar den 4e också, men förmodligen inte då vi lyckas somna de två senaste gångerna vi kollat på filmerna hehe! ♥ Efter filmen åker jag med Oskar hem och sover hos honom då jag sedan börjar jobba klockan 06.00 imorgon bitti & min pojkvän är så gullig att han till och med erbjöd sig att köra mig!

Bloglovin'

bloglovin
Här kan ni följa bloggen med bloglovin' - det gör det lättare för er som är här med jämna mellanrum. Man ser uppdateringarna lätt och kommer med ett snabbt klick till bloggen och kommentar sidan. ♥ Det enda man behöver göra är att klicka på ikonen och bli medlem, därifårn kan man följa alla bloggar man läser, så man inte missar något roligt och intressant som dyker upp hihi! Kram

J'ai faim de loup - jag är hungrig som en varg!

Som min lärare på högstadiet sa & som aldrig stämt in lika bra på mig som det gör nu. Sitter på bussen på väg till thaien & känner hur min mage verkligen krampar i behov av mat. Ägnade hela skollunchen åt plugg i biblioteket så mat har varit prioritering två. Nu dör jag av hunger och kan inte vänta tills jag mött upp Amanda och får lov att äta. Nu kommer thai mat verkligen sitta fint - längtar!

 

Fattiga riddare till frukost!

wop
Vilken härlig morgon jag fått idag, vaknade bredvid den finaste killen i världen, gjorde en underbart god frukost & det enda som saknades var vårsolen som hade behövt lysa in genom fönstret för att göra allting perfekt. Ha en fin dag kära läsare! Nu måste jag kila till bussen... skulle gått för cirkus 2 minuter sedan!

Ingredienser
2 ägg
0,5 dl fibrex
0,5 dl vatten
1 dl grädde
1 msk vaniljpulver
2 msk fiberhusk (behövs inte märkte jag)
1 msk kakao
sukrin
kanel
sylt
grädde etc till servering


Gör så här
- Lägg fibrex i blöt så att fibrex suger åt sig vattnet
- Blanda ägg, grädde, vaniljpulver, kakao och fiberhusk.
- Vänd mackan du valt att använda i smeten & stek på båda sidor i stekpanna

Choklad / kokos / negerbollar!

a
a
När jag kom hem idag var det så fint väder så jag satte mig ute och pluggade tills nu. Hann även med att slänga ihop chokladbollar så jag kunde smaska på något gott i solen. Jag brukar inte baka på vardagar men idag fick det bli ett undantag för jag behövde verkligen sörja dagens matteprovet ordentligt eftersom det gick så sjuuukt dåligt! Denna gången ställde jag kameran på manuellt läge & testade mig fram lite med både ISO & bländare & jag tänkte även på vad ni tipsade om att få in mer ljus i bilden. Tack Linnéa för hjälpen att hitta bländarknappen ;) Nu vet jag vart den sitter iallafall - ett steg närmare! Haha.

Vad tycker ni om dessa bilder? Bättre eller sämre än senast? :D

Denna gången testade jag ett lite påhittat recept som faktiskt blev väldigt lyckat. Eftersom jag inte kan ha havregryn i smeten måste jag hitta lösningar och testa mig fram så de smakar som jag vill ha dem. Denna gången fick det bli hasselnötter som blev riktigt gott. Lite mer tuggmotstånd istället för att dem bara mosas i munnen. Nästa gång ska jag även testa ha i någon slags smakförstärkare som t.ex. apelsinarrach eller något så de får smak av apelsin eftersom choklad och apelsin är två smaker som passar bra ihop!

Ingredienser - 20 st.
100g rumstempererat smör
1 dl sukrin
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
2 dl hackade hasselnötter
1 dl kokosflingor
0,5 dl mandelmjöl
2 msk kaffe

Gör så här
- Skär smöret i mindre bitar
- Blanda i sukrin, kakao, vaniljsocker, kokosflingor och mandelmjöl
- Hacka hasselnötter och häll i
- Blanda så mycket som går
- Tillsätt kaffet så det blir en jämn smet
- Rulla till lagom stora bollar
- Rulla dem i kokosflingorna
- Ställ i kyl i ca 2 timmar före servering, beroende på hur man vill ha dem

Filmtips - TAKEN!

taken
Tänkte slänga in ett lätt och snabbt tips om en sjukt bra film som är riktigt värd att se och även BRA att se.Handlar om två tjejer som åker till Paris för att därifrån börja följa deras favoritgrupp U2 på deras Europa turné - men hur går det för dem? Det avslöjar jag inte här då jag vet att många blir sura om man avslöjar för mycket - då blir det ju inte lika kul och spännande att sedan kolla på filmen. För er som inte sett den rekomnenderar jag starkt att se den & jag själv som såg den med Michelle i lördags efter Melodifestivalen ska snart ta och se den igen, så bra var den! Om ni ser den/har sätt den får ni gärna skriva vad ni tyckte/vad ni tycker om den!

Trött i huvudet då hjärnan brinner

a
Persika/passions yoghurt, hasselnötter, pinjenötter, kokosflingor, krossade linfrön, pumpakärnor toppat med lite kardemumma & kanel som framhäver ordentligt med smak!
a
Godmorgon fina ni, hoppas ni sovit gott, gått upp & märkt att solen skiner så fint idag igen. ♥ Tänkte berätta för er att idag är det onsdag och för mig är det lika med ett fruktat matteprov på bl.a. andragradsekvationer, tillämpningar, substitutions/additionsmetoden, faktoriserinte och andragrafsekvationsgrafer - visst låte det kul & intressant? Eller INTE... Jag började plugga igår och satt med matten från klockan fyra till tio på kvällen, har typ aldrig jobbat så mycket matte på en dag i hela mitt liv. Efter skolan fick jag hoppa över träningen för att sätta mig hemma hos Jacqueline för att plugga med henne, medan jag pluggade matte så pluggade hon fysik & hjälpte mig så jag förstod! När jag sedan märkte (efter ett antal timmars plugg) var klockan redan 22 så jag gick och lade mig. Men efter att legat och dragit mit i sängen i typ 3 timmar utan att lyckats somna, gick jag upp igen & fick duschat så jag slapp det nu på morgonen vilket gjorde att jag kunde sova lite längre, kände att det var lika bra! Nu har jag ätit smarrig frukost & snart bär det av till skolan, hoppas jag överlever första lektionen - hjäälp. :|

Godnatt fina läsare. Hoppas ni sussar sött!

Slänger in en liten och snabb godnatt hälsning ifrån mig. Sov så gott nu så hörs vi imorgon! Peace.

BLOGG HJÄLP, JA TACK!

a
Är det någon som vet vilken kod som blivit konstig när min blogg beteer sig såhär? Har letat i flera timmar nu och jag blir så trött för hur jag än gör så blir det inte bättre.... Första inlägget är bra, men sedan blir det jätte stort på andra inlägget... och profilbilden och allt hamnar UNDERST på sidan.. Jättekonstigt, snälla hjäääälp! :D

Välkommen våren - 10 grader plus

Lyckan som uppstår när man drar upp rullgardinen, solen skiner och termometern visar 8 grader plus.På tisdagar börjar jag även klockan 10 vilket gör att jag har goood tid på mig att äta frukost och göra mig i ordning vilket är riktigt härligt, tycker nämligen inte om att stressa vilket jag fått göra varje dag de två senaste veckorna hehe! Idagblir det på med shorts, men dock inte bar bent :/ Än så länge är det liiite för kallt utan strumpbyxor, men det blir glajorna på & även mina efterlängtade vår uggs! Äntligen kan jag börja använda dem när mestadels utav all lera, gegga o vatten är borta ur marken.

 


Riktigt roligt att se att så många redan besökt min blogg idag, innan jag ens hunnit vakna! Super trevligt med intresserade läsare, nu sitter jag på bussen till skolan & har en jobbig mattelektion framför mig :/ Men jag överlever nog, vi hörs senare! Peace.

Livet är dagarna vi minns!

cc
moi
c
Sitter här och kollar igenom bilder från när vi i höstas var i Colchester med klassen & inser nu hur mycket jag faktiskt saknar det. Kommer ihåg allt roligt vi gjorde, hur bra alla lärde känna varandra och vilken jävla upplevelse det var att få åka dit och göra det vi gjorde. Så mycket engelska jag lärde mig under de två veckor vi var där var säker mer än det jag lärt mig sedan jag började med språket i lågstadiet. Dagarna var fyllda med spänning och kvällarna var fyllda med äventyr. Ta mig tillbaka, snälla :)

Dance until the world ends.

aaa
Idag gick skoldagen riktigt fort, måndagar brukar gå väldigt fort då vi har idrott till lunch och sedan bara två lektioner. Trots att vi slutar vid 16.00 så känns inte dagen så lång, hur nu det kan gå till. Idag på idrotten hade vi Doutch Ball (stavning?) som var väldigt roligt. Dock var jag super dålig på det och åkte ut med jämna mellanrum, men vad gör det när man endå har kul? Förövrigt har dagen varit bra - ett STORT plus att det känns som våren är på väg då man kan knyta på sig conversen, låta vinterjackan hänga kvar på galgen, greppa tag i skinnjackan, på med glajjorna, hedseatet i öronen och bara få energi utav att vara ute och känna sig glad och pigg - sådan härlig känsla, verkligen! Läraren drog ut på sista lektionen idag, vilket gjorde att jag missade bussen till ishallen med en minut, vilket jag hade blivit riktigt sur över om det inte hade varit så underbart väder. Jag fick mig nämnligen istället en härlig 20 minuters promenad till träningen. Tränade tills klockan 17.30 då mamma hämtade upp mig och vi åkte och handlade. Nu sitter jag här med den energifråntagande matteboken som jag bara längtar tills jag räknat klart & kan elda upp. Undviker att röra den då jag verkligen inte har lust med det just nu. Vill bara krypa ner under täcket i OnePiecen, kolla Gossip Girl och inte göra någonting alls. Jag hoppas verkligen att solen skiner imorgon också när jag drar upp rullgardinen, hade varit så härligt. Håller ni inte med?

Tid för fotografering! ♥

natur
natur
I lördags var första dagen på länge jag faktiskt hade tid att ta med kameran ut & fota lite. Det var över ett år sedan jag senast fick med mig kameran någonstans. Var ute med Asta så jag passade även på att knäppa lite kort, dock hade solen gått ner så fick inga fina landskapsbilder. Men jag blev faktiskt "helt okej" nöjd med dessa men så klart kan de ju alltid bli bättre. 

Vad tycker ni om bilderna? Några tips från er proffsfotografer för att få de snäppet bättre nästa gång?

Nu är det slut på veckan!

Helgen börjar dra sig mot sitt slut & imorgon är det återigen dags för skola och verkligheten. Denna veckan är ganska jobbig i skolan då 3 av 5 dagar består utav prov men det ska jag förmodligen klara mig igenom utan några konstigheter. Är ledig nästa helg också vilket ska bli riktigt skönt då helgen ser ut att inledas med årets första golfrunda med Jacqueline om vädret tillåter oss till att spela. Det märker vi! (y)
a
Har ni haft en bra helg? Tyckte ni det var rätt person som vann Melodifestivalen?
Jag tyckte det inte var mer än rätt att Loreen vann, hon är charmig, sjunger bra, förmedlar energi och är en PERFEKT kandidat att skicka för att representera Sverige i Eurovision Song Contest.

image description
Bild: Mammas köttbullar, brunsås & sallad!

Idag har jag hunnit med att göra franska läxan, spanska läxan, fixat med bloggen och kommit långt på naturkunskaps kompletteringen! Dock har jag inte pluggat någon matte (som jag förövrigt är i mest behov att göra) men det är så sjukt tråkigt så jag får inte tummen ur att börja. Tycker ju matte är så sjukt tråkigt & ointressant vilket leder till att jag inte har någon motivation till att jobba något med det. Har precis ätit middag som idag var mammas hemlagade köttbullar med brunsås och sallad - som blev super gott! Nu väntar jag på att klockan ska bli åtta så jag kan få åka till ishallen för att träna veckans sista kvällspass, ska bli skönt. Ha en super kväll - peace

Mitt livs första videoinlägg!

Ja, kände att det var dags att ta steget och få tummen ur & göra det allra första videoinlägget. Har fått frågor ganska länge från kompisar som undrat när det första videoinlägget skulle publiceras på bloggen. Så kära vänner, nu har jag svaret och jag kan berätta att tiden är kommen och jag har nu förnedrat mig själv lagom genom att ladda upp detta haha. Jag kan meddela er att det INTE var lätt, det är verkligen svårare än man tror att sitta för sig själv och prata med sig själv haha. Men men duktig & uttråkad som jag är ska jag nu ta och forsätta med det jag höll på med innan som då är ingenting alls.. Peace

Oopsies - frukostmackor!

oopsie
a
Idag är det lördag & då tar jag tillfället i akt och lyxar till min frukost en aning nu när jag för en gång skull faktiskt har tid att göra det.
Idag ville jag testa på något bröd jag faktiskt aldrig gjort så det fick bli oopsies eftersom jag har hört av många att det är ett riktigt gott och enkelt bröd att göra. Tror även att det var meningen att jag skulle göra det idag då mamma (utan att jag hade bett henne) hade köpt hem philiadelphiaost som jag behövde, och inte nog med det utan det var även så att det fanns PRECIS 100g kvar.

Ingredienser - 8 st.
3 ägg
100g philiadelphia ost
1 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
1 tsk brödkrydda
0,5 dl fibrex
0,5 dl vatten

Gör så här
- Sätt ugnen på 150 grader
- Dela äggen så att ägvitorna är i en bunke och äggulorna i en annan
- Vispa äggulorna tillsammans med philiadelphiaosten till en slät smet
- Lägg fibrex i vatten tills grynen sugit åt sig vattnet
- Vispa äggvitorna till ett hårt skum och tillsätt alla torra ingredienser och rör om
- Vänd försiktigt ner äggulesmeten i vitorna
- Klicka ut ca 8 st oopsies på en plåt med bakplåtspapper
- Salta och peppra & grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter

JAG valde att tillsätta fibrex då jag tycker det är godare med mer fibrer i bröden men det är helt upp till var och en vad man tyucker är gott. Man kan såklart (beroende på smak) smaksätta brödet med vad man själv tycker är gott som t.ex. riven ost, kardemumma, vanilj eller andra kryddor, det väljer man själv. Jag valde att på 4 stycken oopsies ha kardemumma i, vilket blev super gott & lite mer smak av bullar hehe.

DAGEN JAG LÄNGE VÄNTAT PÅ ♥

s
Jag är sååååå den lyckligaste människan i världen just nu - thailand here I come! Nu är det äntligen bokat och klart & nu återstår väntan, planeringen och självaste resan. Ännu ett land till min "ha varit i" lista. Har så sjukt mycket att planera nu så vi hinner göra så mycket som möjligt under tiden jag och mamma är där! Kommer bli så himla härligt med 15 dagar sol, bad, värme, mat, upplevelser och shopping. :)

Things you HAVE to do in a lifetime!

ID
Är ett MÅSTE, än så länge har jag varit i Asien, Europa & Noramerika - vilket leder till att jag har Sydamerika, Afrika & Australien kvar och efter jag har varit i alla 7 kontinenter blir det att sträva efter att vara i alla länder i alla kontinenter så jag har allt att göra! (y) Undra hur många man kommer besöka, ska kryssa för alla länder jag varit i på en karta med, så kartan fylls mer och mer och mer! ♥

Vilket är det absolut bästa/finaste landet ni varit i?

Tacokyckling & comp á la hemlagat!

MAT

Måste berätta detta direkt att jag nog lagade den godaste maten på länge just nu, jag verkligen njööööööt under varenda tugga! ♥ Hade jag inte gjort såpas lite hade jag ätit tills jag hamnade i matkoma helt seriöst. Jag lagade i ordning kycklingfärs som jag blandade med gullök och tacokrydda gjord för kyckling, till det kokade jag low carb pasta och slängde ihop min underbara brunsås + gurka. Det blev verkligen hur gott som helst och jag önskar att jag inte åt så fort som jag alltid gör när det blir för gott haha men men jag lagar förmodligen samma mat i morgon så då ska jag se till att njuta lite längre då! Nu ska det bli spännande att se hur träningen går efter en super middag, over and out. Peace

 

 

MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR!

a

Idag bokas resan till det underbara Thailand! Åker den 2a april och blir borta 15 dagar så beräknad hemkomst är den 17e sent, sent på natten. Ska bli så sjukt skönt med semster och det kommer förmodligen bli jätte trevligt att åka mor och dotter! ♥ Over and out, Peace

Cover på When I held ya - Moa Lindell

Hittade den här söta videon på Amandas blogg & tycker precis som henne att den var super söt verkligen. Att vissa har sådan fantasi och tid till att göra sådant här är ju bara så roligt! Hon har förövrigt en super fin och inspirerande blogg som är värd ett besök! Kram

Please spring, come to me!

Lyckan som uppstår när man hör av klasskamrater att vi slutar tidigare än väntat! Historia lektionen var inställd idag vilket gör att vi slutar 11.10, vilket är awesome. Efter lektionen blir det ett besök på gymmet för att springa och fördröja tid innan bussen går hemåt. :)

Idag blev jag riktigt deprimerad när jag drog upp rullgardinen och bevittnade en decimeter snö utanför fönstret :/ Tror alla som såg samma sak fick samma rektion när vi trodde våren ÄNTLIGEN var på väg. Vädret driver med oss (as usual) så det är väl bara att acceptera snöb och hoppas den försvinner så snabbt som möjligt.

Återträff med gammal vän!

Dagen började med att jag gick upp för att baka mitt goda mandelbröd, det fick bli äggulan och kaviar uppepå vilket blev super gott + att man slipper slänga äggulan då man bara använder äggvitan i brödet! i skolan hade vi Roytary som var yrkesinformation då jag fick information om både Dietist & Pilot vilket var riktigt intressant då jag verkligen vet nu att jag vill satsa på pilot! :) Hamburgare serverades i skolan vilket var riktigt gott och sedan avslutades dagen med en engelskalektion.

Kom på att det var allt för länge sedan jag och Alicia träffades så idag fick det bli en spontanresa in till stan för att träffa och fika med henne. Vi hade riktigt mycket att ta igen som vi märkte när tiden bara rusade iväg. Vi filade inne på SoHo och sedan gick vi runt lite i affärer. Eftermiddagen avslutades med en spurt till centralen för att hinna med tåget hem. Nu blir det Halv åtta hos mig, innan jag ska plugga & krypa till kojs.

Chicken Nuggets

Det fick bli chicken nuggets när jag kom hem! Man kan tydligen göra dem både med mandelmjöl & fläsksvåler, men fläskvåler låter så otrevligt så jag kör med mandelmjöl istället!

Ingredienser
1 kycklingfilé
1 ägg
0,5 dl mandelmjöl
Olja att steka i

Gör så här
Skiva kycklingen i lagomstora bitar
Vispa upp ett ägg och häll i kycklingen
Vänd kycklingen i mjölet och stek tills de blir gyllenbruna.

Sås - jag gjorde en currysås på crème fraîche, curry, salt och pepper & hade även en dipp som är crème fraîche chili/basilika hemma som jag tycker är så god så jag doppade i den. :D

Det blev verkligen super gott. Just att mandelmjölet gör att kycklingen fick smak av mandel gjorde det bara mycket godare. Gav det mer smak så man kände först mandel och sedan kyckling. Rekommenderar att ni prövar att göra egna eftersom köpta är fulla av skit. Kram

FN rollspelet...

... fortsätter som sagt idag med! Debatterna diskuteras för fullt i aulan och det får en att bli sjukt trött i både huvudet och kroppen. Efter att ha suttit och disuterat fram och tillbaka hela dagen hoppas vi att få sluta om en stund. Nu tog precis de informella förhandlingarna slut så det är dags att återgå till mötet, tror de flesta längtar tills att få sluta nu! ♥

Bild tagen från Alices blogg!
fn
Idag är jag riktigt sugen på att baka/laga något gott eftersom jag missade frukosten imorse på grund utav att jag försov mig, (inte kände för att vakna). Detta har gjort att min mage suttit och kurrat hela dagen då den inte fått någon mat. Lunchen i skolan var även risgrynsgröt som inte gjorde det särskilt mycket bättre för min mage då jag inte kan äta skolans gröt. Så direkt när jag kommer hem ska jag laga något riktigt gott att äta & sedan gå ut på en långpromenad med hunden för att rensa mina tankar. Det förmodligen att testa göra Chicken Nuggets på lchf vis med två olika dippsåser som blir curry och vitlökssås eller så blir det tacofyllda pannkakor, har inte bestämt mig än men jag hoppas på att det blir gott! :D Ha en bra dag!

Eftermiddagsfika!

Fick sluta tidigare än planerat idag, därför blev mina planer för dagen inte som planerat, men det gjorde ju inget då jag & Alex bestämde oss för att promenera till Espressohouse där han ville ha den berömda mudcaken och en kopp kaffe så det fick bli ett snabb besök där.

Måste även berätta hur Alex äter grädde med mudcake' hahah 99% grädde och 1% mudcake. :)

 

På plats i Aulan!

Alla länder & alla delegater är på plats i Aulan. De flesta är förmodligen lika nervösa inför idag men det ska faktiskt bli kul. Jag inleder vårt tal vilket är lite läskigt haha men efter som länderna ropas upp i namn ordning är ju USA ganska långt ner så det tar ju en stund innan det är våran tur! Att se alla så uppklädda och fina var riktigt roligt. Kommer bildbomber lite då och då under dagen från min sida! Have a nice day

 

FN-rollspel @ skolan!

Idag börjar samhällsprogrammets årliga FN-rollspel som sträcker sig över två dagar. Alla samhällsklasser "spelar" FN delegater som samlats för ett möte med Generalförsamlingen. Jag, Alice och Henrik är USA under dessa dagar och vi ska föra fram de resolutioner vi tycker är viktigt och argumentera för dem och med hjälp av andra länder komma fram till bra beslut. Temat i år är Vatten och Sanitet - får se hur detta går.... Wish me luck!

Frukosten idag fick bli hemmagjorda frukostbullar med skinka och te i min Englandkopp! :)

Snabba mandelbröd!

Jag testade som sagt att göra ett nytt frukostbröd i morse som blev väldigt lyckat när de väl blev klara - men vägen dit blev lite jobbigt så jag bland annat lyckades sätta igång brandlarmet i huset haha. Men det är sådant som händer.. eller? Det var nog det absolut lättaste brödet att göra "ingrediensmässigt" då man endast behöver ägg och mandelmjöl.

Ingredienser: 2 st bröd
1 äggvita
2 msk mandelmjöl

Gör så här
Vispa äggvitan till ett hårt skum
Rör ner mandelmjölet
Klicka ut två lagomstora bröd på ett bakplåtspapper
Grädda i ugnen på 225 grader i cirka 7 minuter.
De blev även jätte goda när man serverade varme med t.ex. ost eller skinka på. Man tar ju såklart det som passar en själv bäst och det funkar förmodligen med det mesta så att det är bara att börja exprimentera. Varje bröd innehåller 37 kalorier, därav 3g protein, 0g kolhydrater och 3g fett som är super bra enligt lchf. Med ost på blir det ju även lite mer matigt för 37 kalorier kanske inte är sådär super mycket att hänga i granen.

frukostera
Bild tagen av Frukostera, som är en super bra blogg för er som vill ha inspiration för frukost alternativ.

Fest lördag - Harrys!

Gårdagen var riktigt grym - kom hem vid 03.00 då jag hade varit uppe i 23 timmar eftersom jag jobbade på morgonen. ♥ Efter träningen på kvällen gick vi hem till Jeanette som bor när ishallen för att göra oss i ordning, sedan körde hennes mamma ner oss till Harrys. Det enda tråkiga med festen var att det inte var jätte många som "visste" att det var after ski tema, så det var inte jätte många som hade "klätt ut" sig, eller så vågade det inte bara inte för att dem ville se bra ut, vilket jag tycker är sjukt tråkigt.

Men, jag och mina vänner hade en super trevlig kväll & att lära sig att bjuda på sig och skita i vad andra tycker var ju så roligt. Att vara ute och festa i OnePiece pyjamas och uggs var ju så sjukt mycket härligare än tighta kläder och världens klackar. Hahah jag hade riktigt kul! Efter att ha sovit ut nu ska jag ta tag i att baka ett nytt frukostbröd jag tänkte prova, super lätt. Receptet kommer i nästa inlägg efter jag smakat på det, sedan ska jag ta tag i en massa plugg. Ha en super bra söndag, så hörs vi om en stund!

UTGÅÅÅÅNG!

Snart dags att dra ner mot Harrys. Ikväll blir det partaj - ska bli skoj! Temat är fixat & after ski kläderna är på. Det fick bli OnePiece pyjamas, stor t-shirt, raggsockar, uggs, lockigt hår och googles. Yey!

3E MARS - utgång! :D

Jag längtar verkligen tills ikväll då det blir utgång med mina bästa kompisar - ska bli så sjukt roligt. Ikväll är det Harrys 18 och det är även After Ski tema vilket innebär att man ska klä sig som att man nyss kommit in från en hel dag i backen! Ska bli grymt eftersom jag kör på OnePiece pyjamas, en stor t-shirt, uggs och googles. Blir det en bra combo tro? :D Ska ni göra något extra roligt ikväll? :) Hoppas jag orkar hålla mig vaken hela kvällen, har ju som sagt varit uppe sedan 05.00 imorse eftersom jag jobbade! Kan lägga upp en OUTFIT bild sedan innan jag åker så ni får se resultatet. Kram

harrys

Årets första glass!

Årets första kulglass blev vid hamnen med Alice & Pierre! :) Var riktigt gott och välfötjänt efter en dag på jobbet. Tack så mycket Alice för att du är så snäll och bjuder, nästa gång är det min tur (y) Nu blir det att vänta på pappa för att kunna åka hem och göra mig i ordning för ikväll blir det UTGÅNG men underbara vänner - ska bli grymt!

image description

Lördags morgon - start på helgen!

Godmorgon kära läsare - varför sova när man kan gå upp för att jobba på morgonkvisten? Nu anlände man på jobbet för att intjäna pengar, ska bli najs! Jobbar till cirka klockan 12 då det sedan bär av till torget för att kolla på Lindex efter en skit snygg jacka & sedan hem för att göra mig i ordning för utgång till Harrys ikväll! :) Vi hörs senare.

Taco F.R.E.D.A.G!

Kom hem från träningen & tacosen var färdiguppdukad på bordet, hur härligt är inte det? ♥ Sitter nu här i årets matkoma men när man mår så bra som jag gör nu så gör det inget! Har längtat efter tacosen hela dagen så då blir det ju även lite extra smarrigt. Nu blir det snart att krypa till kojs eftersom alarmet ställs på 05.00 imorgon då det är dags att börja jobba klockan 06.00. Ha en trevlig fredag kväll ni fina så hörs vi av imorgon! Kram

 

Våren närmar sig!

Försov mig i morse så det fick bli en jogging tur till bussen, hann precis tur som jag hade! Har varit seg på att gå till bussen hela veckan om jag ska vara ärlig - har gått ut lite för sent hela tiden, tänjer på tiden och utmanar ödet lite känns det som. Kommer nog inte dröja länge för ens jag faktiskt står vid vägkanten och inte hunnit fram till busskuren dåbussen susar förbi men ah, då är det ju rätt åt mej hehe!

Idag hann jag faktiskt med att packa ner glajorna så en promenad i solen sen hade varit härligt. Hinner åka hem innan träningen idag vilket är riktigt skönt. Måste även hinna med att handla lite tillbehör till tacosen vi hade tänkt att äta med familjen ikväll. ♥ Nu när vädret är så skönt, solen skiner och våren börjar nära sig har mitt shoppingbehov satt igång, jag är så sjukt sugen på att shoppa.

Behöver lista:
Skinnjacka - vill gärna ha förra årets Kenza jacka eftersom jag tycker den är finast.
Skinnväst - som jag kan ha till jeans shorts, over-size linne och uggs. 
Jeans shorts - eftersom mina från förra året är för stora.
Tunikor - älskar söta tunikor, man kan ju aldrig ha för många... right? ;)
Jeans - köpte mörka jeans förra året, haha bara därför vill jag ju såklart köpa ljusa iår...
Vårjacka - så jag slipper gå runt med den klumpiga vinterjackan.. 
Bralet - till jeans shorts, uggs och skinnjackan!


a

a

Shortsen hittar ni på Topshop! :D

Banana Kill!

Nu pågår tydligen årets konstigaste och mest onödiga tävling - så kallad Banana Kill. Som går ut på att med en banan "döda" så många man kan genom att sätta bananen mot personens rygg och säga "banana kill" ?!?! När man dött ger man sin mördare en lapp som visade att man var med i spelet & personen med flest lappar som dödat mest personer eller ah den personen som är sist kvar VINNER.. Vart är gymnasiet på väg?

Torsdagsmorgon @ bussen!

Slänger in en bild på dagen "hair-look" aha! Hhaha det här är en början i alla fall Clara. ;) Sitter på bussen på väg in till Stenungsund för att möta Kristoffer & sedan promenera med honom till skolan! Har franska o naturkunskap idag och sedan på rasten ska jag såklart ner till gymmet och springa, sedan blir det lunch som idag är Stekt fisk med Remouladsås som verkligen är super gott och efter det har vi historia och slutar redan vid två! Efter skolan ska jag & Fanny fixa hennes passpapper & prata med Resia och förhoppningsvis BOKA resan! (y)