Fredag hela veckan

Så otroligt skönt med längre ledighet. Tackar alla helgona afton som gör att vår fredag blir idag. Idag är det noll fakking grader och jag stod ute och frös som en!!! Nu väntas 8 timmars jobb & sedan träning, tagga! 


Vintern är påväg

Idag kände man verkligen att vintern och de kalla temperaturerna är på väg hitåt. Redan imorses när jag gick ut för att åka till jobbet var det väldigt kallt. Eftermiddagen var okej men när jag vid halv fem tog en promenad ute var det många lager kläder som gällde. Oj, redan 10 grader & det kommer sjunka snabbt. Dags att bunkra upp lagret med alla vinterkläder och göra sig beredd. Shorts på jobbet kanske inte är en sådan jättebra idé men just inne i fabriken är det ju varmt + att jag är van att ha shorts nu, jobbyxerna är ju för folk med vader lika stora som lår 😫 Idag gick dagen på jobbet ganska segt, det var en sådan där dag alla var lite i sin egna lilla värld, lite trötta. Inte så konstigt när de är grått och kallt, mitt på veckan och tiden på året det börjar mörkna. Så deprimerande att vi snart är inne i den perioden då man åker hemifrån när det är mörkt och kommer ut ur fabriken när det är mörkt. Sådan tur att jag har Thailand att se fram emot om 47 dagar! 


Jag måste även tillägga att jag tycker en sak är helt sjukt (negativt). Jag var inne och handlade på Ica, hade vääldigt mycket tid över så gick och läste på många innehållsförteckningar och blev helt häpnadsväckt. Alltså det är helt sjukt varför livsmedelsverken måste trycka i massa skit i maten, de är E-ämnen/konserveringsämnen i princip ALLT vi äter. Inte ens de nyttigare alternativen var utan E-ämnen. Vilken chock, vad är det för värld vi lever i. När slutar råvarorna vara fullproppade med skit och istället börjar bli rena råvaror? NU TACK! 

Efter Ica spontan tog jag bussen till Gabs, som tur var han hemma. Eftersom jag våldgästade och crashade både hans hus och eftermiddags/kvällsplaner hakade jag på det han skulle göra. Skulle haft min vilodag idag men de blev istället att vi åkte till gymmet på brandstationen och körde ett axelpass. Nu känns det gött. Kvarg, dusch och matlagning på det, ligger jag nu här och tänkte säga godnatt. Hoppas ni får en grym dag imorgon! Kramar



VILKEN JÄDRA MATCH

Efter 6 års slit vann ÄNTLIGEN Stingers över Rönnäng! Så sjuuukt najs :-) 1-1 efter förlängning och sedan vann Stingers efter straffar! 



Har det hur bra som helst

Vaknade vid 12 igår, fick panik när jag insåg att man skulle byta till vintertid & jag hade ingen aning om min mobil gjort det eller inte. Nu för tiden ställer oftast mobilerna om sig själva men till och med klockan i köket gick två tomtar fel (åt något håll) så jag var hemt lost. Åt frukost i väntan på att Gabs skulle vakna. Skypade med min fina vän Alice igår, som fortfarande befinner sig i Toulouse i Frankrike & fortfarande är väldigt väldigt saknad. Efter cirkus en timmes tjöt bytte jag om & åkte till Gabz. Vi drog snabbt vidare till b-stationen för ett mörbultande ryggpass. Dör vad ont jag har i lendryggen idag - kaaaos!! 








Ledig lördag och full rulle

Vaknade vid 11, spenderade morgonen med min far. Vi kollade på e-bilar och pratade om allt möjligt. Rensade även ut min garderob där och åkte vid halv två in till stan. Lämnade tillbaka våra b&js skedar från bion igår på pizzeria joe's och sedan mötte jag upp min arberskompis Johan vid sf. Vi gick till Amazing Thai och käkade lunch, så sjukt gott. Vid 15.30 åkte jag tillbaka hem till papse, packade mina grejer och blev upphämtad av mamse. Vi åkte till stigs center där jag köpte nytt lock av celsius & sedan brummade vi hem. Skulle åka till gymmet men de var inte öppet längre än till klockan två så jaghamnade  istället i soffan i väntan på att Michelle ska komma hem så jag kan spendera kvällen med henne & Clarre! 




Biodags med superpojkarna.

Löste till och med skedar till b&jn. Vi är så jävla bra! 




Precis som jag föreställt mig

Vilken härlig eftermiddag & kväll det blev för min del. Skönt med vila på en ovilodag :-) Direkt efter jobbet åkte jag till isen men var sen idag så hann bara träna fyrtio minuter, men endå hann jag göra allt jag skulle för det gäller ju att träna effektivt mär man inte har så mycket tid. Efter isen tog jag bilen ner till gymmet för ett härligt bröst- och bicepspass. Tyvärr utan min grymma gympartner Idish idag för att stackarn ligger hemma och är sjuk 😁 Åkte därefter till Ica, handlade mat till ikväll och till lunchen imorgon & även årets första julmust, åh de är så grymt när dom kommer 👍 Ska dricka den imorgon på jobbet till fikan! Åkte hem, lagade mat, plockade i ordning mina grejer och tappade upp vattnet i badkaret. Ställde upp datorn framför Portkod 1525 och lade mig ner och bara njöt. Några timmar och väldigt mycket mer lik ett russin tog jag mig ur och gjorde mig i ordning för sängen. Ska ju börja lägga mig i tid igen nu så jag säger godnatt här. Tagga fredag imorgon 💪 Hoppas ni får en grym fredag & att ni har massor med planer, precis som jag! 





 

Alltså den känslan

Idag har jag fått så många "that moment" känslor! 😃 Under hela arbetsdagen dök de upp hela tiden & nu när jag väntade på min samåkare så köpte jag ett grönt äpple. Utan några som helst förväntningar var det ETT SÅNT jävla gott äpple. Sånt man bara får ibland som smakar precis som man vill ha det, perfekt konsistens på skalet och helt perfekt mogen. Då äter man upp det, sedan går man tillbaka för att köpa ett till och då är sjäälvklart förväntningarna skyhöga om att få ett lika gott, och sen smakar det inte alls lika bra... Standard 😫



Godnatt lediga dag

Signar ut från en helt ledig dag. Eller ah inte från jobbet men från eftermiddagsplanerna! Låg i soffan heeela eftermiddagen & kvällen. Lagade en omelette när jag kom hem, käkade den framför ett gammalt ph-avsnitt. Sedan lagade jag matlådor för imorgon och fredag & (njöt) av min vilodag. Jag hatar verkligen att vara ledig från träning. Hade jag kunnat hade jag tränat hårt varje dag, men som sagt behöver ju  kroppen återhämta sig också så idag fick det bli så. 👌 Nu tänkte jag sova så natti mina stjärnor. 

Både bra och dåligt

Eller bara jävligt opepp, jag vet inte vad det är med mig. Eller så kanske jag bara är trött, det är i alla fall det mest logiska! Varit full rulle och full fart hela helgen, brist på sömn + träningsvärk. Dagen på jobbet gick hyfsat fort, vi hade ombalansering i veckan så imorse började vi 20 minuter senare, alltså 06.50. Sååå himla skönt :-) Körde bara 90% av takten så bandet gick långsammare, jag och Tobbe spelade kort på rasten & vi hade ett antal stopp. Så 15.24 kom fort och första jobbdagen var slut. Har verkligen träningsvärk i varenda muskel i hela kroppen, från förra veckan och framförallt helgen så allt jag gjort idah, varenda rörelse har värkt haha. Men så värt när man vet att det är rätt typ av smärta! 👌 


Åkte hem, var ej så mycket kö, hann på minuten till träningen som idag gick sämst. Hade absolut NOLL kraft i benen och kunde knappt lyfta från isen, tankarna var på något helt annat ställe & stämningen på isen och mellan oss var s-ä-m-s-t 😫 Stack direkt efter isen ner till gymmet för jag kände mig inte klar med träningen. Körde axlar- och triceps i cirkus en timme och tog en 10 minuters promme/joggingtur på bandet. Direkt till Ica och sedan direkt hem, lagade mat, spände mig lite, kollade PH och nu blir det bums i säng! 😃 Vi hörs imon. 




Skönt när man ser lite formförändring! Allt slit lönar sig liksom. 

Så nöjd med min helg

Alltså jag är SÅ nöjd med min helg. Har hunnit med allt verkligen, verkligen allt. Gjort allt jag hunnit och allt jag velat och det har verkligen blivit grymt. Igår kväll var jag på avskedsfest för lyxlirarna Amanda och Aleks som drar iväg till Australien i 6 månader. Jag agerade taxi åt dom och skjutsade in dom till Excet vid 23.30, därefter åkte jag hem och sov trött som jag var efter full fart i Linköping.



Vaknade av att mamse ringde imorse KLOCKAN ÅTTA!!! Vem gör ens så mot någon annan människa?! Haha nej jag skojar. Det var faktiskt skönt att gå upp lite tidigare för att jag fick gjort SÅ mycket mer under dagen. Jag åt frukost  tillsammans med Jonas & hans flickvän Anna. Sedan körde jag Anna till bussen vid centralen och släppte Jonas i garaget (som att lämna ett barn på dagis) så uppspelt han är för att få åka dit haha helt sjukt. Sedan åkte jag till Stigs Center för att köpa Celsius men de var stängt -.- Var där 10.15 o dom öppnade 10.30, men efter 35 minuters väntan på att någon skulle öppna men som inte hände åkte jag vidare. En snabbis till rollsbo för att tanka och sedan hem & packa min väska för att sedan möta Gabs vid brandstationen för ett ordentligt ryggpass. Vi gymmade från 11-12.30 cirkus och sedan drog jag och solade solarie. Första gången på väldigt länge och det var sååå skönt, drömde mig bort till paradisets öar, värmen och Thailand. Vaknade upp till höstrusk, svett och regn 😁 Men i alla fall med en tan-line = success! Åhnej vilken töntig mening det där blev -.- hehe.



Gymmet gick super & Gabz var lika grym som vanligt. Tänkte hälsa på Michelle en snabbis men hon var inte hemma så brummade genast vidare till Rödbo där jag hälsade på min kära vän Patrik. Vi snackade massa skit (som vi brukar) och drog sedan till gymmet IGEN. Hehe hann med två pass idag för att jag gick upp så tidigt 💪 Yey! Vi gymmade bröst och biceps och hann även med lite lite mage, kändes skönt. Vi gymmade från 16-18.30. Körde hem honom och åkte vidare mot stan. Hämtade Jonas 10 timmar senare i garaget, han var fortfarande inte mentalt redo för att åka hem. Haha han berättade om hur kul han haft i ett garage i 10 timmar.. Haha vi kan ju inte vara släkt asså! 🙈 Kul att man har olika intressen i alla fall. 



Åkte till Ica och handlade, lagade mat och åt tillsammans. Sedan åkte han iväg för att hämta pappa på flygplatsen och jag passade på att skypa med min grymma vän Jacob som befinner sig i Sydafrika där han studerar. Så sjunt häftigt och han verkar ha det SÅ BRA! Så kul att prata med honom igen! Sedan han. Jag även dammsuga snabbt och nu blir det att sova. Får en timmes extra sovmorgon inatt, för jag sover i stan och inte hemma. Hoppas ni haft en grym helg, det har verkligen jag. Jag ska be en liten bön innan jag somnar bara så jag har större chans att kunna ta mig ur sängen imorgon bitti efter dagens hårda pass. Kaos! Godnatt 😚 






Inflyttningsfest & kvalletid med bff

Ja igår var en hektisk dag. Jag vet och har hört från andra att jag har en tendens att försöka pressa mitt schema till max för att hinna med så mycket saker som möjligt under dagarna. Haha har jag några minuter över, planerar jag. gärna in något att göra då med! Haha 😃 De är kul & jag älskar att ha fullt upp, men de får inte gå överstyr bara så man bränner ut sig själv, det är ju inte så roligt. Igår var i alla fall en grym dag!

Jag vaknade vid 9.15, bak och fram/upp och ner i sängen.. Hur de nu hände, jag måste ha drömt något jättekonstigt. Fattade ingenting & var helt vilsen när jag vaknade. Gick upp direkt och ut i höstrusket med hunden på en 5 kilometers promme. Skönt med frisk luft på morgonen, de regnade inte särskillt mycket så det var för en gångsskull faktiskt skönt att vara ute när de småregnade. 

Vid 10.25 kom jag tillbaka hem, hade planer att möta Idish på gymmet vid 11. Gjorde i ordning frukost under tiden jag gjorde mig i ordning, multi-taskade hela morgonen, grymt jobb av mig! Käkade stekt ägg till frukost & hann sedan svänga in för att tanka bilen med innan jag ålte vidare till gymmet. Var där prick 11, så grymt av mig. 



Efter ett grymt all-around pass med Idish åkte jag vidare till Singhai thai. Där mötte jag världens bästa gabz för en lunchdejt. Vi käkade buffé på thaien under de 45 minuter han hade lunch, en riktig speed-date haha. Han har ju inte de lika gött som mig som hade ledigt, långhelg for the win! 👌 


Vid 13.15 när han var tvungen att åka tillbaka och jobba sprang jag snabbt in hos Michelle, kramade om henne & sa hej i hastighet 100 haha. För på 45 minuter skulle jag hinna handla blanddricka & lime, åka hem, duscha, göra mig i ordning, packa och åka till Högenorum där bilen skulle gå 14.00. Alltså STRESS! Efter att jag kört hem med en genomsnittshastighet på 400 000 kilometer i timmen var jag hemma fem i halv, lyckades packa, duscha och fixa allt på 20 minuter, sedan körde mamse mig till affären och jag hann handla + vara i Högenorum kl 14. FAN VAD JAG ÄR GRYM! Jag hann inte göra mig i ordning utan åkte iväg o fixad och med blött hår men jag tänkte att de hinner torka på vägen och jag kan göra mig i ordning hos Krille när vi senare kommer fram. Så hade jag lite mer tid på mig, bra tänkt! Hade aldrig hunnit annars! Vi kom iväg strax efter två, åkte in till Mölndal & hämtade upp Alicia och började vår road trip till Linköping. Första stoppet blev i skogen för pisse-paus.  

Två pisse-pauser senare var vi väl framme i Linköping. Resan gick på cirkus 3 timmar för klockan var runt 5 när vi parkerade. Jag & Alicia slängde oss in på toan och gjorde oss i ordning, bytte om och redan vid halv 6 började kvällen. Vi körde beer pong innan alla började ramla in. Vi körde killarna mot tjejerna och vi slog killarna överlägset, så sjukt najs! Bäst var vi. Resten av kvällen är ganska suddig & jag vaknade imorses med en bula i huvudet, ont i kroppen och trött haha kaos. Men de var en tvärvärd kväll & jag hade huuur roligt som helst! 




Ja jag minns i alla fall att vi åt vääldigt många riskakor till kvällsmat haha. 


Imorse vaknade jag redan vid 8, blir alltid att jag vaknar tidigt när jag druckit. Men det verkar vara enbart för mig detta händer, haha alla andra sov som stockar. Gick upp och drack lite vatten & kollade upp buss in mot stan. Jag tänkte nämligen att jag passar på att hinna träffa min kära vän och fd granne Alicia innan jag åker hem. När jag väl invaderar och gör hennes stad osäker vill jag ju gärna träffa henne också. Så jag klädde på mig, packade min väska och åkte kollektivt in till stan. Mötte upp henne vid Trädgårdstorget och kände igen mig förvånansvärt mycket sedan vi var i Linköping på senaste elitserietävlingen. 


Vi satte oss på ett mysigt konditori där vi åt frukost, fikade och pratade i timmar. De var bara vi och pensionärerna uppe men vad gjorde det? Super mysigt att träffa hemne igen & höra hur hon haft det. Efter en lång fikastund gick vi en sväng till gina & hm. Båda två hittade en kofta på rean, lila såklart för 99kr! Nu har jag två 👌 

Sedan när klockan började närma sig min bussavgång följde hon mig till netto för att köpa färdmat. Sedan mötte jag hennes kompis en snabbis innan jag promenerade vidare till bussen. Trodde en tag jag inte skulle hinna i tid men de gick super. Hade till och med 10 minuters marginal, de händer ju aldrig! Haha i alla fall inte för mig ;-) Nu är jag i alla fall ombord på denna lyxbuss och påväg hemåt mot min kära stad Göteborg! 

Härliga timmar framför mig

Ja jag kan ju verkligen inte klaga. Nettbuss har verkligen tänkt efter hur man vill ha det när man reser, alltså WOW! 😃 Har skönaste sätet, hela bussen är full av fåtöljer, med nedfällbart ryggstöd OCH fotstöd, gratis wifi på bussen och även ett uttag precis vid stolen. Hade de haft en bio messom  visade film och gratis snacks hade jag åkt med dom hela tiden haha! Så härligt. De enda sämre är att hon som sitter framför mig SMASKAR på sitt godis som bara den. Alltså jag hör till och med genom hörlurarna, då är de kaos. Ja ska dra upp volymen till max, luta mig bakåt, öppna min sprite och bara njuta! 👍 Om 3,5 timmar är jag framme i Göteborg.



Lediga dagar for the win, lycka

Två timmars isträning senare promenerade jag tillsammans med Fanse till Ica. Där kom hennes far och hämtade oss, skjutsade mig ner till Michelle som jag mötte på Ica. Vi handlade ingredienser och tillbehör till pankakorna & hade sedan sådan tur att få skjuts från regnet av Madde hem till Michelle. Jag diskade och plockade fram saker medan Mitchi gjorde smeten och stekte pannkisarna. Det blev sååå gott & det var så länge sedan jag åt pannkisar så de satt ordentligt i magen! Nu har vi kollat hela sverige bakar och jag väntar på Mamse som ska hämta mig. Ska sova tidigt idag för jag har en tidig och lång dag framför mig imorgon. 







Höstrusk och blask

Åh så skönt att vakna kl 13, dock pga mitt alarm. :-( Hade ju varit skönare att vakna av mig själv men det känns som det aldrig skulle hända idag så lika bra. Inte så kul att sova bort hela dagen men nu när vädret endå är kasst, alla mina kompisar jobbar så kändes det lika bra att sova ut. Både fredag och lördag är fyllda av altiviteter så bäst att passa på att sova när man väl kan. Gick upp, tog på mig min nyinköpta höst-mys-tröja från hm, satte på hög musik & damsög hela huset. Åt frukost och tog en promme med hunden, blev en kortis på 2 kilometer eftersom vädret var sämst & jag ska in till ishallen nu vid 16. 






Nu är jag påväg till ishallen för två timmars träning. Efter det blir det pannkakstorsdag hos Michelle framför Hela sverige bakar 👌 En härlig torsdag med andra ord. 

Full frulle kanelbulle

Ja tjenare vad tiden går fort & vad lätt det är att somna på kvällen innan man hinner blogga -.- Jag ska försöka bättra mig men när man väl lägger huvudet på kudden är de i pincip kört, i alla fall för min del. ;-) I månsags efter träningen gick jag ner till Nösnäs och körde ett gött ryggpass med Isish, sedan vidare till Michelle en stund innan Gabs hämtade mig där. Väl hemma hos Gabbe för-kollade vi PH och sedan kollade vi lite olika hotell för de två första dagarna vi skall bo i Phuket. Sjukt svårt att välja när de finns så många bra! Vi kom inte fram till något haha så vi får försöka igen i helgen haha kaos! Mamses kille hämtade mig vid 23, för mamse hade snott bilen. Somnade direkt när jag kom hem, trött som jag var!  

Igår gick dagen på jobbet SÅ. SEGT! Alltså kaos på sådana dagar när alla går och kollar på klockan varje minut och bara vill hem, innan man ens kommit in haha. Tiden går så mycket långsamare när man hela tiden kollar klockan. De enda som får dagen att gå är att undvika kolla klockan och prata med arbetskollegorna. Igår var de även kaos med kvaliten, saker gick sönder och montörer som kaosade och gjorde fel haha för typ första gången var jag inte en av dom haha! 😃 Gick och träffade en jobbarkompis Johan i skiftbytet medan jag väntqde på samåkaren. Hann bra i tid hem till träningen, var på 17-19! Träningen gick bra igår. Första timmen hoppade vi öggel, flip och lutz och Michelle var på som extra tränare - SÅ KUL! Älskar att vara på isen samtidigt som henne, kändes som förr! Andra timmen körde vi hopp i program och hopp övrigt men min mobil med tävlingsmusiken dog PRECIS när jag skulle byta till min musik och åka så de blev inge programåkning för mig men aja. Efter träningen stannade jag i ishallen med Michele, Jacqueline & Anna och kollade matchen mellan Stingers och Uddevalla. Stingers briljerade denna gången, de hade verkligen lågor under skridskorna och körde över (wink wink sandra) Uddevalla med 5-1! Hehe 💪😚 Gabz kom en stund med sin syster till ishallen med så hann träffa dom en stund innan jag innan tredje halvlek drog hem. Gick direkt in och tog mig en VAARM dusch, efter över 5 timmar i ishallen var jag helt frusen. Gick och lade mig och somnade direkt, SÅ SKÖNT! Jag har slarvat så med sömnen det senaste, får sluta med det. Träningarna blir så annorlunda när man är utvilad, föredrar det! 

Så otroligt lycklig

Alltså denna helg var grym med stort G! Igår blev succé, först förferre hos Kenny tillsammans med Janne, Jacob, Niclas, Emil och Sara. Vi spelade "tre snabba svar" & körde charader med alla ord från "med andra ord" :-) Så himla roligt, trots att mitt lag förlorade med en poäng, kaos! Tar igen det nästa gång :-) Vi drog till Harrys vid 11 någongång och stannade där hela kvällen. Träffade massvis med sköna människor som jag inte träffat på länge. Avslutade kvällen hos Janne tillsammans med mina sköna vänner! 








Vaknade imorse vid 10 och käkade frukost sedan körde jag Emil och Niclas till Korvan och sedan drog jag in till stan. Kollade efter vinterjacka på MQ, Hälsade på Arbitchi, hans tjej & hans lille Isabella innan jag åkte vidare hem till far min. Satte mig ute i solen en stund, tog mig en promenad i de fina höstvädret & lyssnade på musik! 🍃🍂 När papse kom hem pratade vi en stund, förberede maten och sedan kom Jonas, Richard & Lars så firade vi Jonas 22årsdag med hamburgegrillning! Vid sex åkte jag tillbaka till Stenan för två timmars konståkning (som idag blev 1,5 pga mina sega ben som är fulla av träningsvärken från min löprunda igår). Isen gick helt okej, hoppade några trippel lutz, det var ett tag sedan, gjorde några bra trippel salchow och var sedan för trött för att göra någon bra dubbel axel hehe, tar den imorgon hoppas jag. Alltså min helg har varit SÅ. HIMLA. BRA! Jag hade verkligen en helt perfekt utgång med mina favoriter, kunde knte blivit bättre! 🎉 Hoppas ni haft en bra helg, nu signar jag ut & taggar en TRE DAGARS arbetsvecka, jihooo livet som lycklig! 







Saturday feeever, all in tonight

Alltså jag leeeever för lördagsmorgonar! 💃😚😚💜 Det är något av de bästa jag vet - att vakna, kolla på klockan och se att den visar efter klockan 12 efter en låång och jobbig arbets- & träningsvecka. Man känner sig direkt fit for fight att möta en grym helg och en förmodligen tuffare vecka! Idag känner jag mig piggare i både kroppen och hjärnan vilket ledde till att jag gick ut på en 1 kilometers pw och en 4 kilometers springrunda med både pulsmätaren och run keepern. Kroppen svarade helt över förväntan på springturen och trots regnet var jag glad och stolt över min prestation. Jag har en mental spärr när de gäller detta med att springa. Jag går hellre låååånga promenader, men nu har jag faktiskt bestämt mig att träna upp min kondis till max. Både för konståkningen och för gmu:n jag ska göra till våren! 💪🏃 



Jag måste även tillägga att jag älskar hösten. Just denna tiden och detta året för att det redan är 11e oktober, fortfarande ingen snö och inte särskillt kallt. Att de fortfarande kan vara 14-15 grader och sol, helt fantastiskt! You go Sverige ☀️ Jag fascineras även av höstens alla fina färger, nu när alla löv skiftar färg 👌 Så. himla. fint

Idag fyller även min fantastiska storebror år! Tiden går fort och han fyller redan 22, helt sjukt. Han drog iväg till sin flickvän och firade idag så jag & papse firar honom tillsammans med hans bästa vän imorgon eftermiddag hemma hos dom i stan. Jag är så glad att jag har min bror, han är den som gjort mig till den jag är idag, hjälpt mig igenom svåra tider och alltid funnits där. Killen som står mig närmast hjärtat. Mitt eget kött & blod, min bror! 

Om några timmar blir det förbrredelser för dagens utgång. Ikväll är det Harrys 18 och jag är taggad till tusen. Längesedan jag var där & även längesedan jag lyckades ta mig hela vägen dit HAHAHA 😂 Idag ska jag ut med Janne, jakko, sara och några till och det ska verkligen bli superkul. Det roligaste med Harrys är att man träffar många från Stenungsund man inte träffat på länge. Speciellt många från gymnasiet som man inte riktigt vet håller hus längre. De kommer hit där vi förfestar sedan får vi se hur resten av kvällen blir, taggad! 

Fredags kvällar i mitt hjärta

Var förvånansvärt pigg igår för att vara fredag. Jag somnade inte ens till filmen, kanske för att jag i princip den enda som faktiskt tyckte den var lite bra. Åkte till Ica direkt efter träning där jag mötte upp Michelle, jag pantade lite burkar från mamses firande förra veckan innan vi handlade naturgodis som vi skulle ha till filmen. Åkte hem till Michelle, slängde oss i soffan och bara slappnade av. Medan Michelle hoppade in i duschen passade jag på att testa deras "rullboll" som man rullar kroppen på på golvet. En rulle typ som knäcker till gött i rygg, ben, ah you name it. Där man behöver då! 😃 Michelle var klar lagom tills Idol började, vi hade på det i bakgrunden medan vi pratade massa om allt möjligt vi missat att berätta under veckan. Ett tag pratade vi i telefon varje morgon när jag gick balans på Volvo och hon städade vänthallen men nu får vi inte prata längre så de sket sig. Det var typ de bästa på dagarna när vi kunde gå runt o snacka massa skit varje morgon, tiden gick så fort på jobbet! 👍 


Jag tänkte precis skriva vad filmen hette, men inser nu att jag inte ens kommer ihåg.. Men den handlade i alla fall om två bästisar som blev kära i samma kille, lite intressant. Jakko joinade oss vid 9 någon gång och hängde med oss hela kvällen! Jag åkte hem vid tolv någon gång för Michelle skulle upp tidigt och jag var trött. Det dröjde inte länge innan jag somnade när jag väl kommit hem. Vaknade imorse (i förmiddags) 12 timmar senare utvilad och glad! ☀️ 

Föredrar storstaden framför byhålan

This is why I love where I live.. Ja jag älskar min byhåla, eller inte.... Tänkte smidigt o lätt ta bussen in till Stenungsund idag, kollade Västtrafiks reseplanerare och hittade alla dessa alternativ 😫 I stan var det max 4 minuter mellan varje buss så missade man kunde man TILL OCH MED stå kvar vid busshållplatsen. Man hann inte ens gå hem emellan. Om man missar bussen här på vardagar har man typ missat sin chans att lämna Ucklum för dagen, om man inte har bil eller moped såklart. Hämt mig flera gånger att jag fått gå in till Stenungsund bra för kollentivtrafiken sviker..  



Fredag hela veckan

Känner att det är bäst att blogga nu, innan ikväll för känner jag mig själv rätt - så vet jag att jag kommer däcka innan jag kan blogga efter träningen! Fredagar är min svaghet, verkligen. Min kropp och min hjärna säger emot och överrumplar min kropp till att somna. Jag vet inte vilken fredag som var senast när jag var vaken längre än till elva haha. Men att jobba heltid och träna på heltid tar verkligen på krafterna, tro det eller ej. 😃 Sååå fruktansvärt jädra härligt att det är helg IGEN. Redan 10e oktober, snart mitten av oktober & tiden går lika fort som vanligt. Jag hänger liksom knappt med! Hela dagen har varit okej eftersom alla bara uthärdar tiden för att få stämpla ut och gå på helg & nu äntligen är tiden här. Jag sitter redan i bilen på väg hem, eller ah till mitt andra hem ishallen. 👍 I eftermiddag blir det konståkning 17-19 och sedan naturgodis och filmkväll med världens bästa Michelle. 

 Nu i väntan på min skjuss regnade det SOM BARA DEN. 



En trötters dag

Idag tog det verkligen emot att gå upp vill jag lova. Jag dissar verkligen vilodagar för det gör mig och min kropp seeeeg som Sören... Alltså jag är seg flera dagar när min kropp går på vilo mode och det tycker jag inte alls om. Jobbdagen flöt på okek, fick stressa som tusan på förstationen idag för att det var huuur nerjobbat som helst men väldigt mycket svett senare tog jag mig igenom det och löste problemet, 1-0
Elina against Volvo. Just de ja.. Tog mössa o jacka imorse, trodde det skulle vara kallt för det är ju liksom 8e oktober, men då vare visst 14 grader o jag svettades ihjäl och fick släpa runt den jädrans jackan hela dagen -.- 

Efter jobbet var det raka vägen hem. Mamse var redan färdig & klar när jag kom hem så jag bytte snabbt om och mamse körde mig till isen. Var helt seg i både kroppen och speciellt i benen idag så jag stod ingen perfekt axel. Men jag gjorde alla hopp med trehoppskombinationer som jag brukar. Träningen gick endå bra! :-) Efter träningen åkte jag med mamse och hjälpte henne lämna av en fåtölj till en kund ute på Tjörn, sedan handlade vi lite på Almön och kollade i deras söta butik (skulle visa en bild men har råkat radera den). När vi körde ut till tjörn var det solnedgångsdags & jag knäppte en väldigt vacker bild över Tjörnbron om jag får säga det själv! Vi åkte och tankade och sedan hem. Jag bänkade mig själv framför avsnittet av PH jag missade igår & sedan började jag kolla på en ny serie som heter "Il capo dei capi" som är en italiensk serie som betyder bossarnas boss. Inte riktigt min typ av serie men ska ge den en chans. Dels för att öva min italienska (y) win win situation! Fick även dammat av min klarinett lite ikväll, satt och tutade i den i en timme nu, helt sjukt stt jag fortfarande kommer ihåg hur man läser noter, de trodde jag verkligen inte. Överträffade mig själv! 





Att inte alla dagar var som denna

Vilken otroligt härlig och välbehövlig dag. Idag tog jag lite extra sovmorgon, exakt 10 minuter haha. Körde själv till jobbet så det gick lite fortare än vanligt när jag åker med min samåkare. Vaknade idag med årets träningsvärk, det värker seriöst i varenda liten del av min kropp, även ställen jag inte trodde jag hade några muskler... Jag kom på i söndags att jag råkat träna 10 dagar i rad utan vila så istället för att köra dubbelpass idag blev det en ordentlig vilodag. ♡ Kändes skönt & behövligt, musklerna behöver ju som sagt vila :-) Jag var bara på jobbet i 4 timmar idag, fick ta ledigt från och med klockan 11 då vi går på lunch för att jag hade en tandläkartid i Stenungsund idag. Så första passet gick snabbt & andra passet hade jag förstation så det gick också fort. Åkte hemåt vid 11 och var hemma 30 minuter senare, så OTROLIGT skönt att slippa den ständiga kön. 

Väl hemma gjorde jag färskpressad apelsin- och lime juice i vår maskin. Blev huuur gott som helst & käkade två skivor av mamses hembakade fröbröd till mellanmål. Medan jag lagade lunch till mig och mamse (samt matlådor tills imorgon & fredag) lyssnade jag på musik & kollade lite på försvarsmaktens hemsida angående GMU. Jag och mamma åt strax därpå, serverades kycklingfilé med soyasås och grönsaker och tätt där inpå susade jag in till Stenungsund. 



Väl hos tandis gick det bra. Det var enbart en vanlig undersökning jag var inne på. De kollade hur allt såg ut, gav mig lite flour och polerade lite. Kändes rent och skönt efter, det goa med att gå till tandläkaren. Efter det mötte jag upp min fantastiska vän Patrik, vi satte oss på Ellas glasscafé med var sin glass och pratade, pratade o pratade i timmar. Sedan hängde han med mig en sväng på Ica för mamse bad mig handla lite saker innan jag for hemåt för att överlåta bilen till mamina som skulle in och träna lite. Hemma gjorde jag en salladsmacka, duschade och kommade ikapp det jag missat på PH. Nu blir det att försöka sova för att orka med de två resterande dagarna @ work. 


Såg en dubbel regnbåde påvägen hem. 




Så skönt med lite höst nu. Älskar när löven byter färg, det är så fint. Måste köpa mig en vinterjacka bara. På bilden ser ni min nyinköpta mössa från Hunkydory 😍 Jag älskar den. 

Fler snabba skor

Igår innan träningen passade jag på att beställa två par nya snabba skor. När jag väl går in på hemsidan kan jag ju bara inte låta bli. Skulle köpa dessa persikafärgade fast i lila, men slutade med att de blev dessa två istället. Jag är såå nöjd med mitt val. 


Jobbet idag gick fort. Var jättepigg hela dagen för att knappt sovit något inatt. Hade väldans problem med att sova igår. Somnade halv 1 och gick upp 5, alldeles för lite sömn än vad jag är van vid när jag vanligtvis somnar vid 21.30 haha. Sov inte ens i bilen påvägen in, men stendäckade istället i bilen påvägen hem, haha. Men fick mig en go power nap innan träningen istället vilket resulterade i att ja kunde ge 100% på både isen och gymmet. Stod axeln igen idag, så härligt. Drog sedan ner till gymmet och körde ett mördar-pass bröst med Idish. Känner redan av träningsvärken som börjar komma! 

Efter gymmet köpte jag lite kvarg på Ica & lunch tills imorgon. Glömde lägga fram kycklingen på tining så de fick bli köpsallad tills imorgon, funkar lika bra det. Sedan brummade jag vidare och hälsade på Michelle en stund. Imorgon kommer vi stå stilla hela andra passet från 11.40-13.26, pga att de högsta cheferna ska gå igenom något och hålla i ett möte. Dagen kommer gå fort och det är jag glad för. Hoppas ni haft en lärorik och härlig dag. Nu däckar jag när som helst. Kramar 

Födelsedagsfirande x3

Idag gick jag mot alla odds, upp klockan 8! Kan ni tänka er att JAG går upp frivilligt (eller ah inte riktigt) klockan 8 på en helg?! Vet inte riktigt när de hände senast! Nej men jag blev väckt av Roger vid 8.15 för att vi skulle sjunga för Mamina som fyller 54 år idag. Vi sjöng och gav henne frukost & kaffe på sängen. Efter vi sjungt gick jag upp och lade mig igen i hopp om att somna om en stund. Lyckan som uppstod när jag vaknade några timmar senare, kollade på klockan som visade 12.30! LYCKAA! Utvilad och glad gick jag upp :-) Dammsög köket från bullbaket och gick ut på en 5 kilometers promenad i solen med Asta. När jag väl kom hem cirkus 50 minuter senare var hela tjocka släkten här haha! 

Eftersom mamma fyller år idag, min bror på lördag & mammas killes barn på söndag slog vi ihop deras firande och firade alla på samma dag. Så alla kom hit till oss och åt och hade det trevligt. Roger och Claes grillade Entrecote och vi fixade resten, blev supergott. Margita hade också bakat en kladdkaka med marängtäcke. Vi åt, gick på slack-linen, hoppade studsmata och umgicks. 



Vid halv sju åkte jag till isen & tränade två timmars konståkning. Idag gick inte alls lika bra som de gjort de två senaste veckorna. Jag var seg i både kroppen och huvudet. Åkte mitt program med alla hopp typ tre gånger vilket gick väldigt bra. Men axeln ville sig inte idag & de är de som spelar mest roll för mig. Arg och besviken på mig själv åkte jag hem. Nu blir de sova för att vakna så pigg som möjligt imorgon vid 04.45, tagga! Hoppas ni haft en grym helg & att ni får en grym start på veckan imorgon. 😃



Superdupersnabb helg

Ja, helgen har ju en sådan där tendens av att gå så himlans fort! Önskar helgen var lika lång som veckan, de behövs fler dagar ledighet. Hur ska man hinna göra allt man vill göra på enbart två dagar? Det funkar ju inte liksom... Igår var det ju kanelbullensdag, vilket man inte fååååår missa enligt mig. Jag vaknade vid 11.30, av att Asta började skälla då mamse körde upp på uppfarten. Lika bra att gå upp för vi hade saker vi var tvugna att hinna med att göra innan mamses kalas dagen efter. Jag hann med att dammsuga hela huset och även hänga upp och vika tvätten. Någon tlmme senare kom Gabbz hit, vi tog en promme med hunden på 3,5 kilometer och började sedan baka bullar! Detta var Gabbes premiärbak av bullar så jag lät han göra det mesta själv (man måste ju lära sig baka bullar någon gång liksom). Enligt mig är kladdkaka och bullar något man bara MÅSTE kunna baka... ;-) Han skötte sig riktigt bra och degen var klar snabbt. Medan vi ställde den för jäsning drog vi in till brandstationen för ett ryggpass på gymmet där. 


En och en halv timme senare var vi tillbaka hemma och gjorde kösrt bullarna! DE BLEV HUR GODA SOM HELST, tror gabbe fuskat och faktiskt bakar flera gånger innan men inte vågar erkänna! Under tiden vi bakade åt vi så mycket deg så när bullarna var klara orkade vi knappt äta någon haha och magen var sååå jäst av all jäst vi fått i oss haha men de var såå värt för degen är verkligen godare än själva bullarna! 




Efter att bullarna var klara duschade jag en supersnabb dusch. Eftersvettades som tusan efter vårt gympass så för alla andras skull tog jag mig en dusch. Gabbe hade jouren med brandstationen på kvällen så runt sju åkte vi hem till honom. Kollade "People like us", åt mer bullar och planerade lite till för Thailand. Helt sjukt att vi åker om 75 dagar nu, jag längtar som bara den! Vi skulle lagat mat med men ingen av oss orkade någon mat efter alla bullar så vi fick väl i oss cirka 0% näringsämnen denna dagen haha. På vägen hem svängde jag förbi Ica och köpte lätt öl till mamse för söndagen, min första alkohol jag köper själv, haha det var lite pinsamt men vad gör man inte för Mamse. Var hemma strax efter 11 och somnade tätt inpå det. 


Awesome start of the weekend

Träningen gick grymt igår igen, dock var inte Duran där men Helena skötte träningen bra. Direkt efter träningen igår kväll brummade jag vidare till mina superpojkar i Kungälv i mina super-leopard-brallz. Grymma som dom är hade de redan löst både mat & efterrätt som stod på bordet och lågmi frysen när jag kom. Alltså VILKA KILLAR! Åt god gryta som Patrik stått och lagat och hann med litr catch-up prat. Tråkigt att vi inte hinner ses så ofta som man vill men jag är så glad att varje gång vi ses känns det som vanligt! Vi kollade Sex tape med ben & jerry i knät som Johan köpt! Så himla gott. Filmen var dock inte så bra och jag kände mig väääldigt trött efter en jobbvecka. Men jag har saknat mina favvisar mkt så det var så roligt att träffa dom igen. 




Åkte hem vid halv tolv någon gång. Kom hem till ett KOL SVART hus, rädd som fasen studsade jag i säng. PRECIS när jag höll på att somna började Asta skälla som bara den... Vaknade i panik och gömde mig under täcket för jag känner mig själv och vet att jag skulle få panik om jag såg någon i fönstret. Smög ner för att kolla vad de var, men vågade inte gå så långt. Var heller inte någon som knackade så jag lugnade bara hunden och gick och lade mig igen! Somnade väldigt snabbt och vaknade av samma anledning 12 timmar senare -.- 


Hälsosam & aktiv livsstil

Ja, ibland känner man ju av lite extra att man har en aktiv livsstil. Allt ska hinnas med och så mycket som möjligt ska hinnas med på samma gång. Men jag känner lite så, att eftersom jag går upp så tidigt på morgonarna så är de enda sättet för mig (för att inte känna av att jag blir trött) att ständigt hålla igång. Jag är pigg så länge jag har något att göra och är igång & sedan så fort man sätter sig och slappnar av så känner man GENAST sig som en levande zombie! Imorse vaknade jag pigg, men blev genast trött när jag somnade i bilen på vägen till jobbet. Men fick mig en halvtimmes extra sömn så de kändes bättre än innan. Jobbdagen gick ganska segt, eller i alla fall fram tills lunch, men sista halvan av dagen gick mycket fortare. Sjukt att det redan är fredag imorgon och sista dagen på arbetsveckan & en grym helg väntas! När jag gick upp imorse luktade det fortfarande nybakat bröd från kvällen innan så jag kunde ju verkligen inte låta bli att smaska på fröbrödet innan jag åkte. På bilden ser ni även c-vitamins bomben mamse förberedde till mig, så god och hälsosam! 


Haha ja, när jag väl kommer till jobbet på morgonen är jag först. Därav blir de ofta en morgon-selfie för att jag inte har något bättre för mig tills mina andra lagkamrater studsar in en stund senare. Åkte hem, hämtade bilnyckeln och for vidare till ishallen.. Hann PRECIS till ishallen till hel, var på isen ca 5 över. Första träningen på länge jag tränade i klänning, innan senaste gången med Jossan var de HUR länge sedan som helst jag hade det så det var lite kul med variation! 

Bilden är inte från idag. 
Träningen gick braaa! Trots att jag gick på med allt för löst knutna skridskor funkade uppvärmningen okej. Fick knytit om, men lyckades då knyta för hårt istället.... Haha någon som känner igen sig?! Så svårt de här med nya skridskor, man är van att knyta de gamla så hårt för att de var så slappa så nu gör man likadant för att man är van.. Då blir de istället blodstopp i foten och de krampar som bara den :/ Men bättre för hårt knutna än för löst. Fick hoppat igenom alla hopp med tre-hopps-kombinationer. Både flip och lutz sattes som jag ville idag! Sedan hoppade jag typ axel konstant i 20 minuter, haha jag blev så glad när jag stod den att jag inte ville sluta hoppa! 🙈 Direkt efter isen åkte jag ner till Nösnäs gymmet och körde ett axel- och tricepspass med Ida. Vi mörbultade verkligen musklerna idag, kommer kännas skönt imorgon förhoppningsvis! Direkt hem, gjorde mig en omelett och satte mig nere i soffan med mamse framför Hela Sverige bakar! Nu blire nana för att de snabbare ska bli helg. Hoppas ni haft en jättebra dag :) 

Välkommen hösten, välkommen oktober

Hunnit med maaaassa idag på min "lediga" dag! Hade massa planerat som jag skulle hinna med och de blev faktiskt riktigt bra :-) Jobbdagen gick fort och bra, det var helt okej roligt idag. Jag har varit väldigt fnissig denna veckan men de gör bara att tiden går fort FÖR MIG hehe så det är ju skönt! Det var så sjuuuukt kallt imorse, bara 4 grader när jag stod ute i bara arbetsbyxor uppvikta till knäna och adidaströja. Man känner ju att hösten är här & vintern på väg. Helt sjukt att det redan är första oktober, löven håller på att ramla av och vi behöver snart ställa om klockan en timme. På söndag fyller mamma år, veckan efter fyller både mammas killes barn år, min bror år och min vän Alicia. Den 18e ska jag på avskedsfest för en vän som åker till Australien i 6 månader och en annan vän har även inflyttningsfest i sin nya lägenhet! Sedan är de även halloween etc. Oktober kommer bli en månad med mycket firande, kommer bli kul och månaden kommer (liknande augusti och september) gå riktigt riktigt fort!

Efter jobbet var det såååån lååång kö hem. Alltså vart kommer alla bilar ifrån? Okej att det är kö vid klockan 16 när alla slutar, men 16.30, 17.00?! Varför är de kö även då? Haha de är helt kaos när man ska på motorvägen vid Kungälv! Varje dag är densamma också så jag förstår inte varför det inte byggs mer vägar eller i alla fall ett till körfält på motorvägen. Jag tror jag behövs som statsminister här i Sverige, haha! 

Kom hem vid 17. Bytte om till träningskläder och åkte med mamse ner till källaren vid Nösnäs där jag körde bröst, triceps och kondition. Eller ah jag gick i 45 minuter, kändes skönt. Efter träningen hjälpte jag mamma med att köra en soffa till en av hennes kunder i Lilla Edet. Nu har vi varit hemma en stund, jag har hunnit duscha, äta och laga lunchlådor bestående av mamses grymt goda korvstroganoff. Mamse bakade nytt fröbröd och gjorde sig själv en smoothie i vår nya råfruktssentrifug-mixer maskin! Hon är såå nöjd 😜 Nu blir de lite nyheter, följt av de hjärndöda programmet Paradise hotel. 

Hade mina nya favoritbyxor från freddystore idag, jag absoloutly loove them!