Studentbal på Marstrand 2014

Jag är så otroligt glad att jag fick gå på en till bal eftersom vår studentbal med Nösnäs förra året var så grymr rolig. Att få uppleva balen en gång till vad riktigt riktigt roligt och att det var på Marstrand i år också var ett riktigt plus. Den ön alltså, så otroligt mysig och fin. Det är synd att man inte är där oftare! ☀️ Igår var det Kitas tur att gästa Marstrands Socitietshus och ha deras bal där. Jag fick äran att gå med Patrik då vi tillslut, efter många om och men/ telefonsamtal och tjat fick tag i en extra biljett. Tillsammans med Alice och hennes kavaljé gjorde vi det till en oförglömlig kväll.




Det blev en VÄLDIGT stressig eftermiddag för mig då jag jobbade till klockan 15.24 och vi skulle samlas redan vid 17.30 nere vid Operan. Efter jobbet rusade jag ut till bilen, körde hem så fort som det bara gick och var hemma redan 15.50. Duschat klart OCH blåst håret på 10 minuter och fick sedan hjälp av snälla Aileen med håret. Det fick bli enkelt denna gången då jag absolut inte hade tid att fixa något avancerat! Efter hjälpen med håret sminkade jag mig väldigt fort och Patrik kom hit runt 17. Jag fixade det sista, tog på mig klänningen och klackarna och vi gick tillsammans till bussen. Kändes sjukt roligt att åka buss och gå igenom hela Nordstan i klackar och balklänning. Gick ner till Operan där hela Kitas var samlade och tog lite kort innan bussarna kom. Eftersom min balklänning är i sådant fint skick från förra året fick jag låna snälla Linas fina klänning detta året. Hade sådan tur att den passade på både längden och bredden! 





Träffade flera kända ansikten. Både Gabbi från konståkningen och Linn fråm Tjörn! 👌 

Jag och Alice hade väldigt många saker att skratta åt. Speciellt efter några för många glas rödvin från Alices sida 😜🍷 







Det blev även några "favorit-i-repris-bilder" från förra årets bal. 🎉 Tyvärr finns det inga bilder från senare under kvällen eftersom min mobil dog strax efter 21, såklart. Hatar iPhone och dess batteri "längd". Ska alltid dö när man behöver den. Maten var god, musiken var najs, stämningen var grym och vi dansade hela kvällen. 💃🍸 Mina fötter dog i skorna och jag önska jag tog snabba skor istället för klackar haha. Gentleman som Patrik är så offrade han sina muskulösa armar till att bära mig en bit av vägen hem då vi gick både till färjan och bussen. Kvällen avslutades vid 03 och jag sov som en stock på bussen. Kom hem runt 4 någon gång och däckade direkt när jag kom innanför dörren vilket ledde till att jag --> 

GLÖMDE STÄLLA ALARMET PÅ MOBILEN OCH FÖRSOV MIG TILL JOBBET IMORSE. Blev väckt av Jonas 06.32 när jag började 06.30. Med paniken jag fick STUDSADE jag upp ur sängen, tog alla mina saker i farten och hann till jobbet OCH in till min bana på 10 mimuter. Det kallar jag grymt. Kom 06.42 till banan och började jobba direkt. 🚗 Utan Celsius och utan frukost. Dog! 

BÄSTASTASTASTASTASTE KVÄLLEN EWAAAAAH!!!!! love u <3 <3 <3




Kom ihåg mig?