Svenskt höstväder..

När man vaknar utav att man hör regnet ösa ner och vinden slå mot fönstret går tankarna lätt in i att somna om och vakna upp när vädret blivit bättre!! Svenskt höstväder kan var bra & mysigt på många sätt men regnet och blåsten tycket jag verkligen inte om. Idag är det Halloween på riktigt, alltså är det den 31 oktober då det är sjukt hur fort tiden går. Redan november imorgon då min bättre hälft Michelle fyller år <3 Henne firar vi ikväll då det blir att dra in till stan för att gå på höstens största housefest, tagga!

Hade planerat en långpromenad innan frukost & även en "bus eller godis" sväng med Hugo och Clara men nu får jag se hur det blir med den nu när vädret knappt tillåter oss att gå... Är inte så sugen på att gå ut och sen om några dagar ha världens förkylning.. Det räcker lite med att ALLA runt omkring mig är förkylda! Idag ska jag hjälpa mamma måla lite på övervåningen sedan tänkte jag överraska en nära vän som är så sjukt speciell, ha en grym Halloween! :)

Snart hemma!

Min livs hemskaste tågresa är avklarad. Om 15 minuter befinner jag mig hemma i min underbart efterlängtade säng. Barnfamiljen bredvid mig de 5 timmarna på tåget förtjänade nackskott.. Den ena ungen satt med film på högsta volym, den andra med en annan film på högsta volym och den tredje med ett spel på pappans iPhone...

Tack Vanessa min underbara vän för denna helgen. Jag längtar redan tills nästa gång vi ses! Helgen har varit grym & jag älskar dig så mycket. <3

Back to reality!

Idag var det dags för mig att lämna underbara Stockholm efter en awesome helg för att åka tillbaka hem till Göteborg. Efter en timmes försening på Stockholms central sitter jag nu på tåg 107 påväg söder ut för att komma tillbaka till verkligheten. Att kalla denna helgen grym och fullspäckad är en underdrift ;) Inte haft en lugn stund då helga helgen varit fylld av f1 roliga saker! Igår på dagen åkte jag med Vanessa till lokalen där kvällens fest skulle äga rum för att göra i ordning allt & se så allt funkar, lampor, ljud etc! Sedan åkte vi hem till henne, åt och gjorde oss i ordning för kvällens Halloweenfest. Vid klockan 19 åkte vi dit för att fixa i ordning de allra sista och möta upp några andra kompisar. Klockan 20 började folket komma, som var grymt utklädda och på bra humör, kvällen blev grymt lyckad och var verkligen hur kul som helst! Klockan två fick vi ut alla, låst lokalen, städat & åkt hem. Skönt att vi fick städat allt på natten så vi slapp städa idag. Vaknade idag av att Vanessas larm ringde, hon hade redan varit i lokalen för att lämna tillbaka nyckeln & snäll som hon var lät hon mig sova enda till 12, haha jag vaknade inte ens när hon gick upp haha snacka om att jag var trött! Båda två känner nu av att helgen som varit tagit på oss båda haha, känns nästan som att vi tränat hela helgen och kroppen känns tung och sleten haha! (a) Frukost idag blev inne i stan, i Kungshallen då jag åt thaimat (såklart) och Vanessa åt pizza! Känns så tråkigt att åka hem nu, har verkligen trivts med Vanessa i Stockholm & blivit jätte omhändertagen av hennes underbara familj! Vill helt klart åka tillbaka snart igen, Stockholm är faktiskt inte så jättelångt bort, tar ju bara 3 och en halv timme med tåg så det är ju inte så farligt. Det enda som hindrar en är ju skolan & att man har så fullt upp hela tiden..

Hoppas ni har det bra där ni är & att eran start på lovet börjat lika GRYMT som min! Helt klart den bästa och mest fartfyllda helgen på länge! Tack Vanessa för allt, du är BÄST <3 Saknar dig redan sjukt mycket, känner direkt av att ditt sällskap saknas för det är helt tyst på tåget... Hade helt klart behövt ditt ständiga tjöt <3 <3 Puss

Halloweenfest!

Säger bara att ikväll är det Halloweenfest i Stockholm & det är lika med = ALL IN! Ha en grym kväll det ska jag och mina vackra monster! Jag kör på Corpse Bride, Vanessa Black Swan & Line Tingeling!

Partyhelg @Stockholm!

Ja, som jag nu avslöjat befinner jag mig i Sveriges huvudstad! :) Åkte hit i fredags morse för att överraska min underbara vän Line som fyllde 18år igår! Jag var därför hemlig tills igår kväll när hon hade sin 18års middag hemma! Eftersom det var en överraskning för Line så fick hon inte veta att jag skulle komma, därför kunde jag inte uppdatera att jag skulle till Stockholm! Vanessa mötte upp mig på centralen vid 12 & vi gick och shoppade på stan hela dagen, letade Halloween utklädnad och åt riktigt god lunch! :D Efter en lång dag på stan åkte vi tåg hem till Vanessa & gjorde oss i ordning för kvällens hemmafest som var i Bromma. Kvällen blev GRYMT LYCKAD och avslutades med en herderlig kvällsmat på Mc Donald's. Var hemma runt 4 och sov riktigt gott till halv 1 på lördagen! :)

Frukost/lunch blev Thai buffé, förstår ni hur lycklig jag blev då? Sen fixade vi presenten till Line & gjorde oss i ordning för hennes middag. Fick skjuss till Line & överraskade henne med mig. Hon blev så glad att hon började gråta, söt som hon är! Vi firade henne tillsammans med hennes släkt innan de skulle ut på krogen & vi till en 18års lokalfest. Blev ännu en sen kväll, men vad gör det?! Hur ofta är man i Stockholm liksom? Sov inte lika länge idag men börjar känna av att jag är en aning seg i kroppen! ;) Nu kom vi precis tillbaka från lokalen dagens Halloweenfest ska äga rum i då vi fixat i ordning allt! Nu blir det snart käk för att sen göra oss iordning för ikväll, se hur detta blir! Vi hörs.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_508d2f99e087c33761a65051.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_508d2f99e087c337822f346a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1376142/images/2012/pic_508d2f9fe087c3793c1fe627.jpg" class="image">

Underbart har jag det!

Har det helt underbart där jag befinner mig. Har fått en grym start på helgen & från och med nu kommer den bara bli bättre! :) Vi hörs senare!

And off we go!!

Ja, det ordentligt efterlängtade lovet är äntligen här! Så skönt att 10 veckors skolgång är över och 10 dagars ledighet väntar, för mig i alla fall 9 för resten utav skolan! :) Lite sådär extra lyx tackar man ju inte nej till direkt! Är ledig från skolan idag för att jag är ute på äventyr jihooo!

Hemma på måndag igen.. Se om jag kan uppdatera under helgen eller om det förblir ett mysterium vad jag ska göra (y) Ha det bra ni fina!

Så snygg att man blir knäsvag!

Henrik Lundqvist måste ju helt klart vara en utav de snyggaste killarna i världen. Inte nog med det är han också utsedd till världens bästa målvakt i NHL och eftersom det är den absolut bästa hockeyligan i världen så är han ju ta mig fan oslagbar. 
 
 Honom har jag träffat och den stunden kommer jag aldrig glömma för jag har aldrig varit så glad och spänd i hela mitt liv. Kramen han gav mig kommer jag aldrig glömma för han är min idol, min förebild och en dag ville jag bli lika duktig som honom. ♥ Mamma har berättat nu i efterhand att hon inte fick krama mig på en vecka för att jag var rädd att hans kram skulle försvinna och min jacka han signerade fick hon tvätta försiktigt, autografen var värd mer än hela jackan tusen gånger om. 

LYCKAN SOM UPPSTÅR NÄR CLAUDIA ÄR SJUK!!

Helt obeskrivlig lycka när religionsläraren är sjuk! Klassen jublar, wohooooooo freedom! ♥ Den jobbigaste och mest krävande lektionen på dagen blir film och chill istället - LYCKLIGA!  

Bild på mig & Alice

Wednesday kills both ways

Ja som alla förmodligen vet så är det onsdag idag, jobbigaste dagen i skolan på hela veckan - som jag berättat förut! Idag blev det att plocka fram vantarna, halsduken och tjocktröjan för imorse var det riktigt kallt. Som tur var blåste det inte särskilt mycket vilket gjorde att det fortfarande var behagligt med en morgonpromenad till skolan. Sitter på första lektionen som alltid är lika ointressant eftersom det är onsdag haha - tror jag måste byta inställning till onsdagar annars kommer dessa dagar plåga mig till tusen under resten utav skolåret haha. ♥
 
Jag kan erkänna att jag faktiskt inte brukar längta till vintern, men idag kändes det nästan som att det var lika kallt som de där underbara vinterdagarna när solen skiner och snön blänker på marken. De dagarna är så vackra så om det endå ska vara så kallt som det är nu kan väl lika gärna den vackra snön komma? 

Så mycket lycka, i en enda hall! :)

Insåg nu att det var väldigt längesedan jag skrev ett inlägg om konståkningen, om träningarna! Men när det gick så sjukt bra som det gjorde igår känns jag att det var värt en uppdatering här! Igår slutade jag skolan halv tre, promenerade bort till Michelle, åt lunch och åkte sedan med henne upp till träningen. Träningen började klockan 16, första timmen var ganska seg då vi bara fick göra samma tråkiga steg och piruetter som vi gjorde i söndags haha menmen nu kan vi väl de stegen perfekt (a) Andra timmen gick sjukt bra, eftersom det är en månad kvar tills jag skall tävla så har jag liiite paus från att träna program utan tränar just nu mer specifikt på tekniken för att den skall sitta så bra som möjligt så medan alla andra a-åkare som ska tävla i helgen åkte program fick jag hoppa igenom alla hoppen! :) 

Det är sådan underbar känsla när allt bara sitter, när man känner att allt bara funkar när man vill. När jag har sådana träningar som jag hade igår är då man inser hur mycket jag faktiskt brinner för sporten. Hur ROLIGT, konståkning faktiskt är och hur mycket jag njuter av att åka på isen! ♥ Jag stod dubbel axel efter dubbel axel, trippel salchow och några bra försök på trippel flip även många bra dubbel flip + trippel toeloop. Hoppade runt hela timmen utan att känna av att jag var trött överhuvudtaget, så det ska vara (y) Känslan av att åka till ishallen, träffa sin andra familj och spendera några timmar med att göra det man trivs med som bäst är så underbar. Jag hoppas alla idrottare där ute känner likadant som vi gör i vår klubb. Att ha en klubb som är som sin familj, som man delar fram och motgångar med, som alltid finns för en och alltid stället upp - det är det absolut viktigaste tror jag för att nå framgång. 
 
Efter isen hade vi dans, som vi alltid har på måndagar. Först arbetar vi alltid igenom kroppen så hela kroppen kommer igång och blir varm, sedan kör vi några balett och balansövningar, styrka och stretch! Nu har vi haft dans cirka 5 gånger och jag känner redan att jag börjar märka skillnad sen innan vilket känns gött! Igår fick vi även göra lite koreografi för första gången, alltid kul med lite variation så längtar redan till nästa vecka för nästa danslektion. Avslutade även kvällen med en myskväll hos mig med Jeanette och Michelle, alltid lika kul. Puss

Gott grym helg!

Ännu en vecka avklarad, nu är dt början på en ny, ännu en grym helg & jag längtar redan till nästa! ♥ Veckan som gått har gått riktigt fort och varit väldigt rolig. Det har hänt nya och spännande saker & jag har hunnit med att göra mer än vad jag brukar hinna med under vardagarna annars! 
 
I lördags var det utgång som gällde för mig, Clara, Jeanette, Michelle & Catrine vilket blev riktigt lyckat. Vi var på Berså fram till klockan 03 och åkte sedan på efterfest hos en kompis där vi badade jacuzzi långt in på söndag morgon. Vi badade från halv fyra till typ sju på morgonen haha för det var så skönt att ingen ville kliva ur (y) Vid åtta tog jag & Clara bussen tillbaka mot Stenungsund och gick och lade oss för att sova klockan halv nio på morgonen! Lagom trötta då, nästan så trötta att tröttheten gått över och man är pigg, haha eller så var det för Clara i alla fall, jag somnade som en stock då jag även hade gått upp på lördagmorgon redan klockan fem eftersom jag jobbade. Men som sagt så lever man ju bara en gång så varför inte ta vara ordentligt på dagarna? Hela söndagen spenderades i OnePiecepyjamasen, filten, fåtöljen framför TVn, tror knappt vi rörde oss något förutom när vi gick fram- och tillbaka till Willys för att köpa mat haha! ♥
Bild från februari förra året, på Beatas födelsedagsfest! 

Efter middag var jag tvingad att krypa ur min underbara pyjamas för att skutta i träningskläderna, då det var dags för dagens första/sista och enda pass uppe i ishallen! Tränade bara 1 timme men det kände jag att det räckte eftersom jag även har morgonträning på måndagsmorgon så jag åkte hem och vilade upp mig för idag istället! Kom hem runt nio, gjorde mina styrkeövningar innan jag kröp till kojs och somnade direkt. Vaknade riktigt utvilad vilket var skönt, t.om. en kvart före alarmet skulle ringa vilket förmodligen bara är positivt då jag trodde jag skulle vara helt död i morse. Nu sitter jag i skolan, lagom trött efter morgonpasset och första lektionen börjar med film - bästa starten på dagen. Två lektioner återstår sen promenerar jag vidare upp till ishallen för dagens andra ispass och sedan väntar dans timmen efter det. Ikväll kommer jag förmodligen också somna gott, fast efter halv åtta hos mig förståss. Kram på er ♥

Hemkommen från jobbet!

Yes, kan gladerligen meddela att jobbandet för helgen är över! ♥ Gjort mina åtta timmar nu som räcker gott och väl för mig denna helgen, hihi! Imorse blev det upp tidigt, rättare sagt klockan 05.29 för att hinna perfekt till jobbet. Att jag sov hos Clara inatt också gjorde att jag kunde sova lite längre och ha SÅHÄR mycket närmare till jobbet! Fick även reda på att en utav killarna på jobbet också bor nära mig och kör förbi mitt hus när han åker till jobbet på morgonen så de kommande helgerna som jag jobbar kan jag förmodligen åka med honom vilket underlättar gånger tusen för mig! 
Kommit mig hem & inte längre än innanför dörren innan sängen lockade något kopiöst. Slängde mig i sängen med datorn i knät och funderar på om jag skall försöka sova en stund innan jag skall göra mig i ordning för utgång. Om jag skall orka vara vaken ikväll så är det nog en bra idée känner jag, annars blir det väl en 24 timmars dag idag också haha men man lever ju bara en gång, right? Nu längtar jag tills ikväll, det ska bli riktigt kul. Vi börjar hemma hos Clara och drar oss sedan vidare in mot Göteborg, kanske även möter upp MIchelle och Cathrine i stan för att sedan gå någonstans tillsammans! Nattamat på donken inatt är givet, så bussen hem blir förmodligen klockan 06.00 om vi ska hinna med det - yeah + att jag tror nog inte att vi blir ensamna från Stenungsund på den bussen. :) Hoppas ni som läst här får en underbar lördag, vem vet vi kanske ses under kvällen!? Puss på er ♥
 

Wonderful friday, hello weekend! :D

Wopwop säger jag bara & att jag älskar fredagsmorgonar! Jag är så lycklig över att det äntligen är helg igen, ska bli så skönt och så roligt. Jag har mycket roligt att se fram emot så det känns redan nu som att det kommer bli en bra helg. Det allra skönaste är att vi knappt har några läxor (peppar peppar) så jag slipper ägna hela söndagen åt plugg. Idag bär det av till skolan med min privat chafför, ne jag skoja men min kompis som har körkort erbjöd skjuss idag vilket jag verkligen uppskattar då jag slipper åka en halv timme tidigare bara för att ta bussen! Fredagar i skolan består av två lektioner, lyxigt schema som vi har - alltså slutar vi klockan kvart över 11 vilket känns härligt och även som att helgen börjar redan på fredagen! (y) 
 
Efter träningen kanske det bär av hemåt, eller så hittar jag på något annat i Stenungsund måste ju i och för sig fixa lite saker till helgen men det brukar lösa sig annars med! Men det är faktiskt skönt att komma hem en stund på fredagar innan träningen bara för att chilla men får se hur det blir! Vid 17 är det träning och sedan har Stingers match efter oss så får se om jag stannar och kollar lite på den eller om jag drar mig till Clara. Idag har vi planerat en riktig myskväll framför x-factor, någon bra film och bara vara! Imorgon vid 06 ska jag jobba på Willys så förhoppningsvis blir det en tidig kväll eftersom jag nu två dagar i rad kommit i säng ovanligt sent :P På lördag efter jobbet blir det utgång till Berså med Clara och Jeanette vilket skall bli riktigt kul. Jag ser fram emot hela kvällen då vi först kommer vara hemma hos Clara och sedan åka in i lagom tid! Nattamat på donken är givet och jag längtar även till den hahah så sjukt gott med nattamat, slår ALLA andra måltider, helt klart! ♥
 
Idag har vi skriftlit "prov" i spanskan med, men jag är förberedd och det känns bra så det skall nog gå bra hoppas jag. Under tiden jag väntar på min skjuss äter jag frukost framför MTV BREAKFAST CLUB och drömmer mig bort till mitt paradis, till tropikerna, solen och värmen! :D

What a day....

Ja shit, vart skall jag börja? Igår började dagen bra men gud vad den gick utför på eftermiddagen. På morgonen körde mamma in mig till Stora Höga, där mötte jag upp Alice, Henke, Ellie och Christopher och vi gick på tåget mot Göteborg och träffade på resten utav klassen. Gick tillsammans till Kulturmuseet där vi fick en guidad tur på en timme då de slagit upp ridåerna för deras utställning "Destination X" som handlar om migration, både imigration och emigration! Mycket resande och hur vi emigranter/turister påverkar landet vi reser till, vad vi lämnar efter oss och vilken påverkan vi gör. Den första turen var riktigt intressant faktiskt, man fick tänka på saker man inte brukar tänka på + att utställningen var häftigt gjord. De hade t.ex. en palm som barn i Kenya gjort som var gjord av alla de flipflops vi turister lämnar kvar på stränderna i deras land. Väldigt hemskt fast kreativt! :)
 
Efter utställningen tog klassen spårvagn 6 tillsammans till Haga, Järntorget. Då Erik vår klassföreståndare hade ordnat ett ställe vi kunde äta vår lunch på, innan vi begav oss vidare till nästa stopp. Efter lunch promenerade vi vidare i mit centrala stan, där vi gick på Emigranternas Hus, där vi återigen fick en guidad tur där en guide berättade om just emigration från Sverige till Amerika förr i tiden. Också intressant men när man stått och lyssnat, gått och hängt en hel förmiddag är man kanske trött i kroppen så som jag (likaså de flesta i klassen) hade knappt någon ork kvar haha. Efter vi var klara på Emigranternas Hus fick vi sluta, klockan var runt kvart över två! En vanlig onsdag för oss i skolan är 6 lektioner i samma sal från 8.35 - 16.00 så vi tackar så våra lärare att vi slapp denna hemska dag i skolan hehe. Många klasskamrater gick till centralen och tog tåget hem medan jag gick och kollade lite i affärer i väntan på att Michelle skulle komma in till stan för att sedan fortsätta shoppa med henne och hämta ut min iPhone som pappa på morgonen lämnade in på lagning. Som de flesta sätt så hade jag en STOOR bamse spricka i skärmen på både fram- och baksidan efter vi åkte inlines i Lysekil i sommras! Men nu fick jag en ny som är super fin så nu skal jag vara f1 rädd om den! ♥ I väntan på Michelle fick jag köpt mig en söt mossgrön tunika från Tessie, jättefin faktiskt om jag får säga det sjäv (annars hade jag ju inte köpt den). Jag älskar verkligen mossgrön färg och den passar ju perfekt nu till hösten/vintern. Sitter även och överväger om jag skall köpa en kofta från Odd Molly som jag hittade på Nk igår och jag är SÅHÄR sugen för den är ju så sjukt fin. Men får se, det handlar ju om mycket pengar så frågan är ju om det är värt! :) (y)
 
Mitt bland all shopping fick Michelle ett telefonsamtal angående trafikolyckan vid järnvägsövergången vid Nösnäs då hennes kompis fått för sig att hon sett hennes kille inblandad, vilket vi senare fick reda på att det var. Vi tog närmast buss till Kungälvs sjukhus och spenderade resten utav eftermiddagen och kvällen hos honom där. Nu mår han bra i alla fall som tur är. Klarade sig bra och det är vi glada för! ♥

Move your body, shake shake shake your body!

Åh jag är så sjukt sugen på att köpa Just Dance 4, det verkar ju f1 roligt :) Haha vet att killar håller med? Hihi ♥ Så roligt att stå och dansa med musiken på högsta volym, känns som detta kommer bli nästa inköp (y)

 
 
 

Korta avklarat!

Korta gick inte riktigt som väntar efter den grymma uppvärmningen jag hade. Äntligen kändes det så bra innan, mycket bättre än i Landvetter! Men det är bara att ta nya tag imorgon.

Programmet kändes bra, själva åket men jag vet inte riktigt vad som hände i hoppen, kände mig inte riktigt medvetande om vad jag gjorde. Var för mkt inne i min egna lilla bubbla vilket gjorde att det blev lite fokus på det viktiga! Salchowen blev dålig & flopp på axeln vilket ledde till att de blev en enkel och därmed struken! Men mitt mål var att få mina levlar och jag kan meddela att jag lyckades bättre än förra tävlingen. Himmelspiruetten blev en 1a eftersom jag typ snubblade haha men hopp i liggen blev en planerad tvåa och kombinationspiruetten blev en trea, tror det var bakåt-ingången som inte blev riktigt som den skulle menmen! ^^

Efter tävlingen åkte jag & Helena och kollade lite i affärer och åt lunch. Åt väldigt god kycklingröra och sallad! Efter det åkte vi tillbaka till hotellet, gick igenom lite teknik inför långprogrammet och nu ligger jag i hotellsängen i min underbara OnePiece pyjamas och kollar ett avsnitt av 30 grader i februari! Jag & Helena väntar på att middagen skall öppna så vi sedan kan gå ner o käka, får även se efter maten om jag lyckas jobba någon matte, läxan ska ju trots allt in på måndag - det jobbiga är bara att jag fastnat på första talet! Hehe ^^

Nej, nu skall jag chilla för att ladda upp för långprogrammet imorgon som kräver energi! Att börja 09 på morgonen gör även det att det krävs mer energi! Nu kör vi, puss & kram! :)

Anlänt i Skövde!

Yes, som rubriken lyder har vi nu anlänt till Skövde. Vi har även hunnit checka-in på hotellet & jag har hunnit göra mig i ordning för korta! :) Jag tävlar i första uppvärmningsgruppen idag, start nr 2 vilket gör att jag går på is för uppvärmning klockan 13.00 prick! :D Sitter nu i bilen på väg till ishallen, vi bor nämligen i Skövde eftersom de har bättre hotell än Tibro och det är bara 20 minuter emellan så det är inte så långt! (Y)

Idag är målet att få alla levlar i piruetterna, axeln är också ett mål då jag står den såpas bra annars så nu gäller det att jag håller fokus och står den när det väl gäller! :) Vi hörs senare, kram på er så länge.

Time to compete, yeah! ♫

Ja fina ni, denna helgen bär det av till ännu en tävling, men istället för Landvetter blir det Tibro. ♥ Imorgon åker jag, tillsammans med min tränare Helena till Tibro för att inleda min andra deltävling i Elitserien iår. Vi kommer att bo på Clarion Hotel tills på söndag vilket jag längtar till för finns det något bättre än att bo på hotell? Jag älskar hotellfrukost och Clarions frukost och middagsbuffée ska vi inte ens börja snacka om, då hade detta inlägget blivit väldigt långt! ☺ Jag kan ju berätta att träningen denna veckan gått väldigt bra, vilket känns skönt för kommande tävling. Kan jag lyckas prestera lika bra som jag gör på träningarna på tävlingen under mina 5 minuter på isen kan det ju faktiskt gå vägen denna gången! På lördag går junior damer på runt 13 och på söndag startar vi först, alltså 09 på morgonen så det blir att chilla på hotellrummet med datorn, 30 grader i februari och bara ta det lugnt.☺
 
Men inte rusa iväg för fort, det är ju trots allt fredag. Idag hade vi spanska på morgonen, som helt klart är de intressantaste lektionerna i veckan (undra om Hannes håller med) haha. Sedan kollade vi på film på engelskan och fick sluta redan 10.50, alltså 30 minuter tidigare än vanligt. Det serverades hamburgare till lunch vilket förmodligen uppskattades av de flesta på skolan. Jag promenerade bort till Stationshuset där jag skrev in mig på körskolan för att äntligen ta tag i att få mitt körkort och sedan hjälpte jag Michelle att dela ut flygblad för någon skosak. Nu sitter jag hemma och planerar att öppna matteboken så jag skall slippa behöva göra det i helgen men det tar verkligen emot då det är sol ute och jag hellre hade tagit en långpromenad innan träningen senare i eftermiddag. Får se vilket beslut jag tar, förmodligen får matteboken lägga sig i något hörn och samla damm medan jag går ut och motionerar. Plugga kan man ju göra när det regnar eller bara är allmänt dåligt väder, eller hur? ☼ Ta nu vara på dagen fina ni, så hörs vi senare - kommer spendera kvällen hemma med mamma och räkmys, sedan får man ju inte missa fredagsfinalen av x-factor med! Puss ♥
 
 

Minnesvärd helg & tre veckor kvar till lov.

Ännu en helg som svischat förbi, fort som bara den.. Vi är redan inne på vecka 41 och det är BARA tre veckor kvar tills vi får Höstlov. ♥ Helgen har varit sjuk, haft så himla roligt verkligen.. Det har verkligen varit en fartfyllt och grym helg! Vi har verkligen hunnit med att göra allt, förutom att laga mina byxor som jag råkade spräcka på torsdagen hehe & plugga glömde jag också hehe. Men allt de roliga och viktiga hann jag med i alla fall och denna helgen blev som jag ville vilket resulterar att jag helt klart kommer minnas den för all framtid. Yeah (y) Fredagen spenderades med Michelle i stan, vi kollade affärer, fick köpt oss var sin tröja och sedan köpte vi godis på 4-gott och gick till Bergakungen för att kolla på Taken 2. Vi promenerade långt i spöregn och var pisseblöta 99% av tiden haha. Det var helt klart värt det för filmen var GRYM, helt sjukt bra - den var faktiskt bättre än 1an och det trodde jag verkligen inte skulle hända. Helt grymt värt och att gå på premiärer utav filmer gör ju också saken roligare eftersom det är så många människor där samtidigt! 
 

Bilden är från en annan gång på Berså, inte denna helgen! 
 
I lördags ställdes alarmet på 05.10, upp och på med jobbkläderna för att gå ut till moppen och efter 2 sekunder inse att det är för kallt för att åka och gå tillbaka in igen. Fick väcka min oerhört snälla bror som skjussade mig till jobbet då temperaturen visade 1 grad, EN GRAD! Fattar ni hur jag hade frusit ihjäl om jag tagit mopeden till jobbet. ;o Jag jobbade i den spökande butiken tills klockan två då jag sedan hjälpte mamma att handla och sedan övningskörde hem då vi hade V70n hemma i två dagar fick jag passa på! :) Gick en långpromenad med Asta medan mamma förberedde maten för hennes tjejkväll (hon och hennes tjejkompisar firade hennes födelsedag med spa och lite god mat hemma hos oss) medan Jonas drog tillbaka till stan till sina kompisar och jag drog till Clara för att förfesta. Fick skjuss till Clara vid sex, då vi gjorde oss i ordning och fixade iordning musik etc i garagerummet för att kunna vara där. Vi inväntade Michelle och Jeanette och när de kom började allt. Vi tog bussen in till stan vid 22 och var på Berså runt 23. Berså hade tjejkväll med mingel, snacks och goodie bags från 22-23 men vi missade den då vi bestämde oss för att stanna hos Clara lite längre då vi hade så kul. På Berså var det fullt ös och väldigt många människor vilket var riktigt kul. Vi träffade massa nytt folk och dansade hela kvällen, riktigt roligt! Vi drog från Berså runt 03.00 och gick till donken för nattamat - INGENTING går upp mot donken efter utgång!? Det är verkligen ett måste när man är ute. Vi satt på donken medan vi inväntade att Kenny skulle komma och hämta oss, han hade somnat och svarade oss inte förens 05 så det blev ju att käka glass till frukost och sedan promenad till stationen för att hitta vår skjuss hem. Gick in genom dörren klockan sju på morgonen och då stod det en lagom glad mamma och väntade på mig hehe! Men tur att det inte händer så ofta i alla fall så hon kom över det dagen efter. Sov från sju till nio, haha blev väckt av en lika arg mamma som direkt bad mig hjälpa henne skura balkongen, det lät så lockande att jag somnade om och sov till 11. Gick upp, hjälpte mamma, gick ut med Asta och sedan åkte vi in till Kungälv och firade mammas födelsedag tillsammans med Jonas på en italiensk restaurang som heter Il Trullo! Mätt och belåten övningskörde jag till ishallen för 3 timmars träning. Innan läggdags unnade jag mig även ett varmt bad, så otroligt skönt och ett bra avslut på helgen. ♥ Hoppas ni haft en lika bra helg som mig, kram på er! 

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min mamma år, så det är ett stort grattis till henne! Vi funderar på att fira hennes födelsedag med att baka kanelbullar och ha kanelbulledagen i efterskott. Hoppas ni andra fick ätit kanelbullar igår i alla fall - tror jag äter min idag istället så nu när ni mumsat i er era bullar har jag min att se fram emot! (y)

Bilden är från hösten 2010 då vi firade mammas och Jonas födelsedag i underbar Mexico. Här befinner vi oss på hotellets restaurang i paradiset Cancun! 
 
Idag åker jag och Michelle in till stan, eftersom vår efterlängtade film har premiär - TAKEN 2! Den kommer förmodligen var sjukt bra då jag har höga förväntningar eftersom ettan är så sjukt bra! ♥
Kan ju berätta att jag skall jobba imorgon, på Willys klockan 06-14.... Frågan är bara om hur mycket jag kommer att frysa ihjäl på vägen dit då jag förmodligen kommer att behöva ta mopeden.. .

Dagens komplimang går till Hannes Edwardsson!

Regnsbågskaka!

Jag har bestämt mig för att jag - någon dag - skall baka en regnbågstårta! Det är inte för att den verkar jättegod eller något utan bara för att den är så otroligt söt! Jag har även med denna punkten på min "100 saker jag skall göra innan jag dör" listan, så gör jag den har jag ju ännu en punkt att checka av som avklarad! One step closer to the goal! Haha ja, så var det med det. Ha en grym onsdag, kram! 
 
Visst är dem söta? ♥♥

Jag har världens bästa vänner!