Det var det jag hade att komma med

Dagen började med att någon idiot till människa snodde min Celsius på jobbet... Som tur var hade jag med två stycken idag då jag dricker en på morgonen till frukost och en på vägen hem precis innan träningen eftersom jag inte har tid att äta innan träningen. För att jag överhuvudtaget ska orka så är celsiusen i detta fallet min räddning. Därför var jag sjukt irriterad, besviken och på dåligt humör i morse. Men mins fantastiska arbetskompisar gjorde mig snabbt på gott humör igen. Dagen på jobbet var riktigt rolig idag. Jag och Tobbe har våra dagar och idag var en sådan dag vi verkligen fnissade åt allt, fantasin hade inget stopp och vi tänjde riktigt ordentligt på gränserna. Vi skrattade minst 4 timmar sammanlagt haha. Grym dag! Fantastiska söta goa, snälla och rara Tobbe överraskade mig på sista rasten med en Alibi dricka (för att han tyckte synd om mig när någon tagit min celsius). VAR INTE DET HUR GULLIGT SOM HELST?! Åh jag blev så glad, vilken kille! :-) 
 
Stress ut ur fabriken och stress hem. Grymt jädra väder, helt sjukt att det är sista september, 14 grader och strålande sol - kan de bli bättre? Knappt asså, för att vara sen höst är det helt grymt väder. Hann i bra tid (en minut tidigare än vanligt) till träningen. Var på 5 över idag. Vi hoppade öggel och salchow första timmen, det gick okej för att dela isen med skridskoskolan. Andra timmen gick bättre, dels för att a-laget började komma, vi hoppade resten utav hoppen & att jag stod min dubbel axel med toeloop i kombination! ALLTSÅ DENNA LYCKA! Man vill bara hoppa axel efter axel när de känns såå bra! :-) En grym träning senare, lite dessertmästarna, jagad av hundar och paradise hotel senare välkomnar jag glatt en oktober månad. Det kommer bli skoj! 



Att mat kan vara såå gootttt

Haha det är såååå sjukt svårt att hålla sig borta från kylskåpet när man är hemmaaa... Eller är det bara jag som har det problemet? Så fort jag är hemma och rastlös tar jag mig en titt i kylskåpet i hopp om att hitta något att smaska på! Förväntningarna när man öppnar första gången är HÖGA, skyhöga. Man hittar ofta något, men inte det man innerst inne verkligen vill ha eller är sugen på.. Man tar något och går därifrån.. 5 minuter senare (om ens det) är man helt omedvetet tillbaka framför den öppna kylskåpsdörren i hopp om att hitta något mer ätbart, förväntningarna är mindre.. Detta repeteras en miljon-sjuhundratrettiotisen-femhundratjugonio gånger (ungefär) 😂 Och kraven på det man käkar blir mindre och mindre varje gång. Tillslut käkar man något man inte ens tycker om BARA för att haha.. Sedan finns ju även samma sak med frysen och skafferiet.. Haha kaos! Jag måste verkligen sysselsätta mig hela tiden när jag är hemma för att inte gå och småäta i timmar! MEN DET ÄR JU SÅ GOTT O GÅ OCH MUMSA PÅ SAKER! Så ja, resultatet av min ovanstående text är att jag ligger här i matkoma och ska försöka sova, kylskåp 1, Elina 0. 

Jobbet gick hyfsat fort idag. Kvaliten för min del var bra idag, gjorde inte något fel, vad jag vet. Vilket är bra för då blir chefen glad - vilket resulterar i glada montörer 👍 Direkt hem, direkt till isen. Vi hoppade trippel salchow och dubbel axel vilket gick bra. Salchowen strular lite men axeln flöt på även idag. Fick inte till någon toeloop efter men de tar jag imorgon. Avslutade även timmens sista sekund med en perfekt lutz! Kändes bra 😃 Åkte med Helena hem & gick direkt till min bästa vän kylskåpet. Käkade lite & ringde sedan Alice på skype. Hon är ju i Frankrike nu, så vi passade på att snacka en stund nu när det faktiskt passade båda. Sjukt att hon redan varit borta i två veckor den där filuren! När mamse kom hem visade hon mig en ny juice-maskin hon köpt. Vi gjorde egen smoothie av äpplen, apelsiner och morötter, ALLTSÅ. VILKEN. MASKIN!! Man bara lägger i allt, med skap, kärnor o allt o maskinen pressar ut all vätska ut frukten! NAAJS! Vi satte oss sedan vid tvn en stund & nu är de daga för sängen. Imorgon väntas jobb + två timmar is som jag längtar till!

 

Hoppas ni haft en grym dag! Även att ni imorgon vaknar upp med ett leende på era läppar! Kramar 

Man hinner allt, bara man vill

Ja kära läsare (i singular) haha nej men hej på er. Idag har varit en väldigt effektiv och rolig dag i min lilla värld. ☀️ Jag har hunnit med massa saker, massa bra och roliga saker som får mig att vara glad och må bra. Vakande upp bredvid en av mina bästa vänner, en tjej jag känt så länge jag kan minnas, en av mina barndomsvänner som jag fortfarande har väldigt bra kontakt med - Amanda. Jag sov hos henne inatt, ute i Hovås och vi vaknade sisådär runt 11.30, utsövda och pigga! Vi gick upp & tog oss ut för en pw på 5 kilometer, det var helt okej väder och hon visade mig mycket fint omkring Hovås. Alltså VILKA FINA HUS & BILAR det finns där, helt sjukt. Rikemansställe! 👌 

Käkade frukost tillsammans & drog sedan in till stan. Amanda skulle jobba vid 14 och jag skulle hälsa på Arben som var själv med Bellis. Vi är alltid ute i sista sekunden så de var på håret att vi inte missade bussen.. Eller ah Amanda missade men fick skjuts till busshållplatsen av en random kvinna i 40-årsåldern som stannade mitt på vägen när hon såg Amanda springa. Så himla snällt för det är inte alla som hade gjort så! Så grymt gjort, hejja kvinnan! 😃 Amanda gick till jobbet & jag fortsatte vidare till Hjalmar. Väl där promenerade jag en promme på 10 min för att hitta hem till Arbitchi.


Har inte han & Stifler vääärldens sötaste lilla flickaaa?? 😍😍 

Vid 15 gick jag med Arben tillbaka till Hjalmar. Jag skulle vidare mot Stenungsund och han till sin mor. Jag tog SNU express hem & var så snäll att jag gav min plats på den fulla bussen till en gammal tant, dagens goda gärning gjord! Vilken tjej jag är asså! 😜 Jag lyckades vid Kungälvsmotet hitta en ny plats och somnade direkt, vaknade till någon minut innan bussen stannade i Stenungsund, grym tajming. Gick vidare mot torget för där skulle jag hälsa på Krille som är hemma en vecka från Linköping nu, där han pluggar! Vi snackade och kollade på en väldigt rolig film. Så kul att träffa han igen, en skön filur han där!  


Vid 18.30 kom bästaste Fanse och Jossan ner med bilen och hämtade upp mig. Så jag slapp att promenera yttligare en gång idag haha. Vi åkte tillsammans upp till ishallen och tränade ett pass på två timmar tillsammans. Upptäckte världens skav på foten då jag såg att hela min skridsko och strumpbyxa var blodig men de gick jag av och plåstrade om ganska fort. Träningen gick GRYYYYMT & jag är fortfarande så extremt lycklig att jag hittat tillbaka till den sport jag älskar utav hela mitt hjärta. Stod 8 stycken dubbel axel idag, helt perfekta! Skulle även göra en med toeloop i kombination men ramlade efter att jag satte i handen på toeloopen haha men den ska jag försöka på igen imorgon. Min säkerhet i alla dubbelhoppen är i princip helt tillbaka och det är verkligen världens lättnadskänsla att det känns som det gör. All kärlek till konståkning. Haft en helgrym helg och det hoppas jag att ni också haft. Kramar på er! 





Besök från storstaden

Idag fick jag besök av världens bästa Tobbe! 😃 Så kul att han tittade förbi hela vägen från Götet. Vi träffas ju inte alls varje dag hehe inte alls måndag-fredag 06.30-15.24 så vi var ju tvugna att passa på att ses på idag på en lördag också! Haha. Jag vaknade upp i panik av att min mobil ringde, de va tobbe som lyckades väcka mig vid 12.30. Jag hade planerat att gå upp tidogare men var så trött så jag verkade ju inte vakna av alarmet.. Eller så stängde jag väl av det eller något haha! Han var i Kungälv när han ringde, så jag hann gå upp, göra mig i ordning och åka till Stenungsund innan han hann fram. Vi möttes vid donken & åkte sedan tillsammans till torget. Gick runt där en stund & kollade affärer, han fick köpt sig en as snygg tjocktröja från Dobber och sedan hittade jag en snygg vinterjacka jag vill köpa på MQ hihi. Ska nog in och köpa den på onsdag, om jag pallar slösa 1300kr på en ny jacka. Vi drog vidare till Ti amo och käkade lunch. För mig blev det Kycklingsallad & Tobbe tog pasta carbonara. Ti amo var välbesökt idag så de tog en stund innan vi fick vår mat, men som tur var hade vi hela dagen på oss! Efter maten åkte vi till Ica och köpte ben & jerrys som vi skulle avnjuta hemma som efterrätt, efter matkoman lagt sig lite. Hemma bytte vi om till oömma kläder, gick ut, startade crossen och körde iväg. Vi åkte runt på grusvägar, i skogarna runt omkring, ner till vattnet, hela vägen till skolan och i trädgården. Äntligen fick vi igång crossen, efter grymt team-work. 





Väl hemma sedan gick vi lite slack-line och hoppade studsmatta, sedan efter lite kaloriförbränning käkade vi vår ben och jerry framför Frozen 👌 Vi testade FAKTISKT en ny smak idag som jag blev heeelt såld i! Den heter "Satisfy my bowl" som var fylld av bananglass med kolasås och chokladbitar. Sååå mjuk, fräsch smak och helt underbart god! Helt klart en topp trea i min b&j ranking 👍 


Nu spenderar jag resten av eftermiddagen och kvällen hos Amanda! Åkte in med Tobbe till stan, han släppte mig på stationen. Gick till Nordstans konfektyr och mötte upp Amanda där hon jobbar. Sedan drog vi hem till henne, gjorde fruktsalad med smällt choklad och lade oss i soffan framför film. Båda är heelt slut! Jag sover här inatt & imorgon bitti blir det pw och gym, sedan när Amanda börjar jobba tar jag en promenad med min  fantastiska vän Arben och hans fina dotter Bella. 

Because I'm happy

JAAAAAA stod min första dubbel axel med mina nya skrills!! Alltså jag är såå nöjd med mina skrillor, dom är bäst. Inte förens nu jag inser hur mycket behov jag var utav ett par nya, woah. Gick även på massa 3T, 3F och 3Lo. De känns så otroligt bra med konståkningen just nu, jag är så glad att jag hittat tillbaka. 



Kvällen avslutades hemma hos mig med tacokväll! Gabbe kom till mig vid 20. Vi lagade tacos & åt tillsammans med Mamse och Jonas. Vi pratade och umgicks länge, planerade lite Thailand innan Claes och Roger kom. Då var vi sociala med dom och fick inte så mkt mer gjort. Trött som tusan fick jag gå och lägga mig runt 1. 


Vi längtar såååå mkt till Thailand. Jag är så sjukt tahhad och vill bara åka NU NU NU! Bara 79 dagar kvar tills vi drar dit palmerna bor! ☀️

Minnen som väcker känslor

Det var längesedan sist jag stod och beundrade mina pokaler, plakat, diplom och medajler från olika sammanhang genom min uppväxt. Man glömmer lätt av att titta tillbaka och inse att man faktiskt har talang, för något speciellt. Jag är så otroligt glad och tacksam för att min mamma & pappa valde att skriva in mig i skridskoskolan när jag var 4 och ett halvt år gammal. Jag vet verkligen inte vem jag varit och vad jag hade gjort utan att ha konståkningen som en så stor del av mitt liv. Att det har lett till att jag blivit den jag är idag, det vet jag stämmer. Den har format mig till den människa jag vill vara och är. Konståkning har alltid varit den största delen av mitt liv, vilket jag valt helt SJÄLV att lägga mest, eller inprincip ALL min tid på. 


Jag ångrar inte något, inte en sekund jag tänker tillbaka på "men tänk om", aldrig att jag ångrar de kompiskvällar och de fester jag missat pga träningar och tävlingar. För jag har verkligen gjort något jag älskar att göra. Något jag kan titta tillbaka på, sträcka på mig för och känna mig stolt över. Något JAG själv åstadkommit på grund utav hårt slit och hård träning, mycket slit och starkt fokus! Av hela mitt hjärta älskar jag att snöra på mig skridskorna, för jag vet vad som komma skall. Jag vet att den känslan när man går på isen, sätter på musiken på högsta volym, tar fart och bara åker - att det är den bästa känslan i hela världen. Eller bara den känslan av att stå ett hopp man kämpat med länge, ett svårt steg, en bit i programmet, en piruett, vad som helst. Är en känsla man önskar satt kvar hela livet, varje sekund. 

När jag dammade av mina pokaler fråm de senaste 10 åren väcktes många känslor, jag är så glad att jag fått chansen att göra det jag älskar, att hitta sporten för just MIG, att hitta något JAG är bra på, något JAG älskar, något som får MIG att känna mig nöjd, lycklig, fri och glad. Allt runt omkring isen har också gjort att jag funnit den kärlek till sporten jag gjort. Att jag har många utav mina allra närmaste vänner i eller runt omkring ishallen, de som är som min andra familj, att jag har ishallen som är som mitt andra hem - där jag känner mig trygg och säker! Jag är så tacksam och glad över att jag även lyckats hålla mig frisk nog att göra det jag älskar. Visst har jag haft mina upp- och nedgångar, mina framsteg och motgångar. Men allt jag har gått igenom, har jag gått igenom med personer som står mig nära. När jag 2011/2012 inte mådde särskillt bra psykiskt, var konståkningen, ishallen och min andra familj mitt allta största stöd. Utan det vet jag inte vad jag hade gjort, jag hade hamnat i mörkaste hålan, det är jag säker på.

 Man måste verkligen lära sig och uppskatta det man haft, även det man har och det man kommer att få. Vi har det så bra, utan att man tänker på det. Man gör ofta många små problem till stora saker, låt bli. Man lever bara en gång, man har inte tid att lägga tid och energi på negativa saker. Tänk istället alltid på allt bra vi har, allt som gör oss glada & får oss att må bra. Jag hoppas ni som orkade ta er igenom denna oändliga text haft en fantastisk dag. 💜 Och att ni tar fredagen med storm. GÖR DET NI ÄLSKAR ATT GÖRA OCH DET SOM FÅR ER ATT MÅ BRA! 


Välbehövliga onsdag!

Passade på att sova en halv timmelängre idag, eftersom jag fick låna mamses bil till jobbet idag! Kunde åka 05.35 istället för 05.20 så ställde larmet på 05 och segade inte så mycket imorses. Var inte alls lika jobbigt att köra imorse då jag var lite piggare, sist satt jag och ansträngde mig till max för att kunna hålla ögonen öppna, det var nästan att jag blev rädd och ville stanna för en power nap, men då hade jag förmodligen inte hunnit till jobbet i tid. Men som sagt gick det bra idag 👍 Lunchen jag hade med mig var riktigt god. Köttfärs med sås av grönsaksbuljong, creme fraiche och soja. Muuums fillibabbaaa!

Jobbet gick ganska segt idag, det var många blickar mot klockan och mycket längtan tills vi skulle sluta men mestadels för att jag ÄNTLIGEN skulle få träffa Arbens lilla dotter Isabella. Sedan skulle jag även gymma, hämta ut ett paket från freddystore och köpa Celsius. Men började med att få sluta, klockan blev efter många om och men 15.24 & Arbitchi visade vägen hem. Fick träffa hans fantastiskt söta och fina Bella. Sedan gick vi till gymmet (han har typ 50 meter till Nordic Wellness så för att få träna med honom fixade jag ett en veckas gratis kort 😃 Jag körde rygg medan han körde rehab träning för hans skadade rygg. Var klara vid 18, då gick vi tillbaka och käkade kyckling som hans tjej hade lagat, super gott. Lite tjöt senare var jag tyvärr tvungen att åka för jag skulle hinna till Stigs center för att hinna köpa Celsius innan dom stängde haha så de hann jag iväg och gjorde! 




På vägen hem körde jag även förbi Hasselboden där jag hämtade ut mitt paket från freddystore som kommit idag. DHL smsade mig på morgonen och jag blev sååå nyfiken. Det är såroligt  med paket, speciellt när man vet vad det är i och man vill vill vill ha de nu och längtar super mycket. 💃 Åkte hem, packade upp, duschade & testade byxorna! Alltså SÅ. SNYGGA!!! Vill träna i dom nuu, men måste vänta tills imorgon 🙈 



Köpte byxorna och tröjan tillsammans på www.freddystore.se De kostade 699 kronor & har grym passform. När man köpte fick man även 6 celsius gratis 👌 Så grymt! Imorgon blir de som vanligt jobb, träning, käk och kvalitetstid med mina favoriter. Men först sova och upp 5 för jobb, tagga! 💪

Vänner är det viktigaste i livet

Idag när jag kom hem fråm träningen berättade mamse att jag fått brev. Jag verkligen ÄLSKAR att få brev. Det är så otroligt kul att veta att någon lagt ner tid och energi på att skriva fina ord på ett papper! Istället för att idag få allting elektroniskt så är ett brev värt SÅ mycket mer. Alice du har knappt varit borta en vecka men jag saknar dig redan. Jag behöver en adress så jag kan svara lika personligt på ditt brev. Du är saknad och bäst, älskade vän! 💕

Idag tog jag till och med tillfället i akt och städade rummet. Plockade även ner tvätten & bäddade om sängen innan Gabbs kom hit, planerade Thailand och kollade på PH. Träningen med de nya skrillorna gick grymt idag, så härligt med nya. De behövdes verkligen! 

Imorgon kör jag själv till jobbet & jag hoppas jag håller mig vaken hela vägen då jag inte kan sova nu eftersom jag själv måste köra 🙈 Men de ska nog gå. På eftermiddagen ska jag hälsa på hos Arben för att äntligen få träffa han & Stiflers Isabella. Sedan ska jag till Snuslagret och fylla på mitt Celsiusöager och sedan hem till kära
Stenan! 😃

Nya skrills

Tack mamma & pappa för min förtidiga födelsedagspresent! Efter att åkt ca 20 timmar i veckan i två år på mina gamla skridskor var det äntligen på tiden att skaffa nya. Så här är dom, två veckor senare, mina alldeles nya Graf! 💜 Er ska de hoppas mkt trippelhopp med! 




Så otroligt fina när de är nya! Imorgon blir det premiär-åk med dom & de är redan tejpade och klara! Jag är super spänd 😃 

Lyckligaste tjejen i världen

Jag är så otroligt lycklig, helt sjuuukt vad lycklig jag är. Alltså den känslan, känslan när man står ett hopp man kämpat och kämpat med VARJE träning de två senaste månaderna. Är värt alla fall, all värk, alla tårar och allt slit - utan tvekan. Jag vet att i alla fall alla konståkare som läser kan hålla med om detta. Igår stod jag min dubbelaxel igen, då den krånglat ett tag. Alltså den känslan i mitt hjärta när jag stod den var helt 👌, till och med bättre än att vara kär! Säger tjejen som är i ett förhållande med både ishallen & gymmet! 😃



Precis denna känsla min tatuering står för!

Back to old times, reunion!

Sååå roligt med reunions. Det tråkiga är bara att det ska behöva bli så att det tar så lång tid emellan att man ses. Men jag tycker samtidigt det är så otroligt roligt att vi fortfarande har så bra kontakt som vi har. Jag, Clara, Oscar och Simon har hängt ihop sedan 7an, sedan har Oscar hakat på oss i 1an på gymnasiet och sedan dess har vi varit så sjukt bra kompisar. Sådana kompisar som - Även om man inte setts på ett tag så känns det inte som det för när man väl träffas är allt helt som vanligt. Älskar sådana vänner! Igår firade vi Simon som fyllde 20 i måndags. Vi förfestade hemma hos min far i stan & åkte sedan in till stan och spenderade kvällen på Excet. Hade sååå roligt, det var så länge sedan jag var ute, sedan jag festade och med dessa personer. Det har aldrig blivit dåligt, aldrig när vi varit ute tillsammans. Simon fick en barbara i present som prövades under förferren haha och hon fick namnet Gudrun och var i princip kvällens "Guest of honor" haha så himla roligt! Excet var som vanligt FULLT av folk men det var kul för vi träffa massa vi kände! 😃 Träffade även en som tydligen satt på samma buss som oss tidigare på dagen, känner Michelle, gått i Catrines klass och bor MITT EMOT min pappa, haha världen är så jädra liten så man blir ju nästan mörkrädd. Spenderade mestadels av kvällen genom att försöka dansa på dansgolven men man kan nogninte kalla det vi gjorde för dans utan mer för ett försök att inte ramla och hålla sig på fötterna samtidigt som man försöker hålla reda på sina vänner SAMTIDIGT som man försöker sjunga, höra texten och njuta. Haha de var mer blod, svett och tårar på de dansgolvet än dans haha KAOS! Alltid samma visa 🙈 Men det var riktigt roligt. Träffade Napperotti på vägen hem, tog sällskap ner till bussen och lite catch-up talk på det. Kom hem vid 4.10 och gick och lade oss då. Tre stycken i min säng, en i pappas och en i min brors (till en början) sedan slutade det med två i pappas, två i min, en på soffan och ingen i min brors hahah! Blev en grym kväll i alla fall, vaknade vid 9, ville gymma men kunde inte lämna lägenheten. Började städa vid 10, åt frukost och drog hem vid 11. Grym grym grym helg! Har saknat detta! 













Hemma nu, resten av dagen ska spenderas i soffan. Måste även laga lunchlådor för veckan & sedan förbereda mig för träning 😫 

Vänner som dig, är vänner för livet

Åh vännen, du gör mig så glad. Fick ett sms inatt som glädje mitt hjärta. Vilken vän, du är helt fantastisk! 


Det var såklart hemskt att någon blivit påkörd. Men det du skrev gjorde mig så varm om hjärtat. Att veta att du bryr dig & skriver sådana fina ord. Jag tycker precis likadant om dig, du är en av de bästa jag har 💜 

FREDAG I MITT HJÄRTA

Fredagen gick otroligt fort. Som alla andra dagar denna veckan. Idag var det min tur att baka till jobbet, jag körde på ryttarkaka som helt klart är mitt favorit bakverk. De blir så sjuuukt goda, kaos! 



Efter jobbet åkte jag direkt till träningen. För att vara fredag kom jag hyfsat i tid vilket var skönt. Slapp stressa så mycket som jag fick göra förra veckan när jag kom till ishallen 20 minuter för sent :-(  Tränade två timmar med Fanse och det gick hur bra som helst. Så roligt att träna med hemne för man blir så taggad när vi peppar varandra! Efter isen åkte vi ner till Willys och köpte godis, de hade 1kg för 29 kr så de var inge snack om saken. Dock var det väldigt utplockat när vi kom dit! Åkte vidare till Mich, spenderade hela kvällen med henne, Kenny, Jakko och Emil framför Idol och ännu en gång världens grymmaste film Divergent! Åkte hem vid 00 för jag var SÅÅÅ trött. 


Full rulle jag älskar frulle

Ja, här är de lite segt med uppdatering men det är för att jag surfat slut min datamängd på mobilen, IGEN. Haha sämsta abbonemanget när de tar slut den 10e varje månad... :-( Menmen.. Får lära mig använda de mindre! Igår var en bra dag, jobbet gick fort och jag hann i tid till träningen. Stod min 2a på en fot men lyckades ramla hela tiden endå.. Aja den kommer tillbaka nu, sakta men säkert och efter 4 miljoner nya blåmärken på rumpan. Isen är ju hårdare än man tänker sig. Efter isen igår åkte jag till superpojkarna i Kungälv. Där spenderade jag en kväll i världsklass tillsammns med dom, Alice och Sophie. Det var Alices sista kväll i Sverige innan hon (imorse) återigen lämnade oss för de fantastiska landet FRANKRIKE. Åh jag kommer sakna henne sååå mycket, denna gången är de inte 8 veckor, utan 5 månader! Vi åt mat, fruktsallad och spelade charader! Kvällen bjöd på många skratt och jag hade det hur trevligt och mysigt som helst. Dock skulle jag upp och jobba dagen efter (idag) så fick åka hem runt 22! 



Vaknade imorse helt okej pigg. Åkte till jobbet, hade lärling hela dagen så behövde inte jobba så mycket. Väl hemma var jag ledig. Jag spenderade de två första timmarna med att äta, äta, äta och äta! Haha så blir det när man inte sysselsätter sig med något vettigt! Efter massa mat kom Fanse hit, vi skulle åka cross men hur mycket vi än försökte, hur vi än gjorde så ville inte bajs-crossen starta. De blev istället gräsklippar-race med crosshjälmarna på. För mycket mygg ledde till att vi gick in och satte oss och mös och pratade massa skit! :) En välbehövlig ledig dag. Hoppas ni också haft en grym onsdag. 




Just de ja, jag stod på händerna lite med. 


Fabulöös helg

Ja, ännu en helg har lidit mot sitt slut. Trots att jag inte hade några planer i helgen hann jag ändå med lite saker! I lördags tog jag sovmorgon, vilket kommer bli standard från och med nu om jag ska orka hela dagarna med både jobb & träning och även för att hålla mig frisk! Jag vaknade vid 13, åkte in till Stenungsund och spenderade dagen med Michelle. Röstade, som sagt. Och tydligen så har vi nu från och med igår kväll en ny röd/grön regering, nu får vi se hur detta går! På söndagsmorgonen vaknade jag hos Michelle, utan mich :( Hon hade redan sysslor att göra så jag sov vidare någon timme efter hon gått! Söndagen spenderade jag hemma, käkade frukost ute på balkongen i lugn och ro innan Alice kom hem till mig. Det var ju sådant fantastiskt väder så vi kunde ju inte låta bli stt gå en promenad som slutade på 5 km, pratade massa och umgicks som bara vi kan. Så segt att hon ska åka till Frankrike REDAN PÅ ONSDAG. Jag är inte redo än ju :-( Men hon kommer få det så grymt kul & jag ska försöka komma och hälsa på! 


Sedan passade jag på att förbereda de flesta matlådor för veckan. Gjorde Maddes kyckling, som jag fick receptet på för jättelänge sedan men inte hunnit testa. Blev väldigt gott men jag råkade skära creme fraichen av någon anledning. Kycklingen är kokad och sist i ugnen för att behålla det saftiga, blev riktigt gott! Efter maten slukade jag en celsius, åkte till träningen. Tränade 19-21 och min axel blev väldigt bra. Körde hem Isabelle, handlade halstabletter och åkte sedan hem för att sätta mig i soffan tillsammans med mamse & Roger för att för allmänbildningens skull kolla Valvakan 2014. Men blev snabbt uttråkad och gick och lade mig. Hoppas ni haft en grym helg och får en fortsatt trevlig start på veckan! Kramar 



Hipp hipp hurra för helg

Älskar morgonar när man vaknar utsövd. Mitt alarm ringde vid 13 idag och jag vaknade glad och utvilad, så himla härligt. Åt frukost, plockade ur diskmaskinen, åkte in till Stenungsund lagom tills när Michelle slutade jobbet, hämtade upp henne & åkte och förtidsröstade! :-) Det är viktigt att utnyttja min rösträtt och vara delaktiv i valet. 



Sedan gick vi till torget en stund och kollade lite i affärer, hittade ett par extremt snygga boots från urban outfitters jag vill köpa men ska spara nu innan Thailand så det blir inget med det tyvärr! Vi hälsade på Clarre som jobbade på Eat, stötte på Oscar som hade varit och jobbat på Oasen, Fannis pappa som hade handlat och Michans mormor som också hade handlat. 
Jag pantade lite burkar, sedan köpte jag & Michan lite naturgodis och en b&j innan vi gick hem till henne och kollade "Sveriges nästa statsminister" följt av The woman in black. Clarre kom förbi en stund & nu efter denna filmen vågar jag inte åka hem så jag sover här hos Mich haha. 

Slår aldrig fel

Alltså min kärlek till Celsius, kvarg & lemon-lime! Är helt störd, på riktigt! Finns knappt något som är så uppfriskande och energigivande på jobbmorgonen. Helt absolut super-duper grymt till frukostrasten! 


Nedrans förkylning

Det bästa botemedlet för min förkylning var nog INTE att spendera 5 timmar i ishallen... Hehe men så kan de gå! Var hemma i god tid (i jämförelse med alla andra dagar) igår, så passade på att ta mig tid att käka lite innan träningen. Åkte in och var där cirkus 10 i fem! Slapp stresssa vilket var otroligt skönt, önskar varje dag var så. Träningen gick super, min lutz och min flip krånglar inte alls lika mycket nu och det är en sådan lättnad. Innan floppade jag typ 9 av 10, inte för att jag vet varför men de kändes konstigt. Nu står jag istället 9 av 10 vilket gör mig lyyycklig! Nu är de bara axeln som saknas i mitt liv innan jag är fullbordad igen haha, hoppas den kommer tillbaka snart! :-) Efter isen åkte jag och Fanse ner till stationshuset, tidsoptimist som hon är och fixar allt i sista sekund fick hon åka ner PRECIS innan stängning (eller till och med efter stängning) och hämta dom. Sedan till Kicks för att köpa lite smink inför tävlingen hon & Jossan redan är påväg till! Hahaha snacka om att göra allt i SISTA sekund. Åkte och plockade upp Michelle och åkte sedan tillbaka till ishallen för att kolla Stingers första match för säsongen mot Hovås. Det var kul att se tröts att de var kallt och "bara" en träningsmatch! 



Sista bilden är några år sedan men vi ser helt klart fräschare ut där! Jag saknar mitt gamla lag 💜

What would I do without workouts

Ja, dagarna går så fort att man knappt hinner med! Min måndag, tisdag & onsdag bestod av först jobb, sedan konståkning och har även gratiskort på Stc denna veckan så har gymmade med Michelle i måndags, en snabbis själv i tisdags och med Tobias idag. Efter det har det varir Idoltittande och Thailands planerande med Gabbz! 

Snart är det återigen helg, ska bli så sjukt skönt. Har inte någon speciell plan för denna helgen utan ska bara ta den som den kommer. Går rykten om att vädret kommer vara på vår sida med så ska passa på att sola det sista nu, känner mig så otroligt blek nu haha! Hoppas ni haft en fantastisk början av veckan. Kan ju säga att både gymmet och konståkningen flyter på som jag vill, vilket innebär en lycklig Elina! :-) Dock har jag dratt på mig en förkylning men den är påväg över nu, hoppas jag! 


Don't wish for it, work for it! 

Sammanfattning av en grym helg

Helt klart välbehövlig helg. Provade nya skridskor i fredags & umgicks med Michelle hela kvällen. Fick sovit ikapp några timmar på lördag vilket var otroligt skönt & behövligt! Var på kräftskiva/avskedsfest för Alice med mina favoriter & spenderade lördag natt och hela söndag med Fanni. 








Vi hann med att sova till halv elva. Åka in till Bäckebol, shoppa lite på xxl ocj stadium outlet, jag är på jakt efter en pulsklocka! Utan resultat letade vi vidare på både Elgiganten, media market, kjell o company och clas ohlsson men fanns inget någonstans. Fick i alla fall köpt mig eltejp till mina nya skridskor & en ny iPhone laddare! (Y) Sedan käkade vi på Amazing thai och sedan gick runt och kollade lite till. Åkte hem till Fanni, åkte inlines ner till affären för att hämta hem hennes cykel, badade jaccuzzi, åt äpplepaj och degade i hennes säng innan vi drog vidare med super yarisen till ishallen för 1,5 timmars träning. Jag fick även testat Fannis pulsklocka och det var väldigt intressant.













Hoppas ni haft en grym helg! Imorgon äre dags för yttligare en veckas jobb yeey! 

Tummen upp för traditioner

Alltså traditioner är så bra, så otroligt bra! Jag älskar traditioner. Vissa tycker det blir enformigt och blir segt i längden, men jag tycker det är så otroligt mysigt. Vi i konståkningen har gjort det till en ny tradition, nu när höstmörkret börjar dra sig in och alla mysiga tv-program börjar. Att vi träffas varje torsdag efter konståkningsträningen, äter tillsammans och kollar på "Hela Sverige bakar", varje vecka är vi hos olika personer. Första veckan var vi på Harrys och åt och körde quiz, förra torsdagen hade vi pastakväll hemma hos Fanni och denna veckan var vi hos Michelle. Nästa vecka är de min eller Jannes tur, då får vi se vad vi hittar på. Det jag ville få sagt i alla fall att man verkligen behöver lyxa till vardagen lite, allt blir så mycket roligare och veckan går mycket snabbare. Det är kvalitetstid, för man hinner inte träffas så ofta när vardagen är fullproppad med grejer, att då ha en dag i veckan, som i detta fall torsdagar är ju hel grymt! Dom är ju så fantastiska med mitt gäng. <3 Igår gick dagen på jobbet ganska segt, vi hade mycket stopp och alla längtade till fredagen. Mycket bilar på vägen hem, trots att jag kom hem 16.52 lyckades jag åka in, byta om och stå på isen FÄRDIG 17.06, de kallar jag snabbt! (Y) Jag hann med en timmes träning, vi hoppade igenom alla hopp & min dubbel axel blev faktiskt riktigt bra. Ja har tappat den lite nu de senaste veckorna men den är påväg tillbaka, det känner jag. Har den på en fot i alla fall, det är de viktigaste för mig! 👍 Fick i alla fall bestämt en tid för nya skridskor-utprovning idag med Michelle, så efter jobbet (vår träning är inställd pga dubbelbokning av isen) ska jag åka in & köpa nya skridskor - ÄÄNTLIGEN! Efter det åkte jag och Fanni till Ica, köpte lite gottisar och satte oss ute i solen och bara snackade, kvalitetstid till tusen! Efter det åkte vi ner till Michelle, dukade fram salladsmackor och inväntade Janne som kom lagom till hela Sverige bakar :-) Vid 22.15 åkte jag hem och somnade direkt. Sov heeeela vägen i bilen imorse, måste ju vara den mest osociala i denna värld, haha stackars gubben jag samåker med! 




Gårdagens skörd! 😍


När man saknar något

Jag är så glad att jag alltid är i högsta hugg med kameran. Med ett klick har jag fångat så många minnesvärda ögonblick, så många minnen och sådana härliga känslor! När jag saknar Italien och allt sommaren 2013 bjöd på är det lätt att bläddra tillbaka i kameraalbumet och bara njuta, eller öppna garderoben där alla uniformer ligger, läsa på tröjan teamet kladdade på och bara njuta. Det var topp 3 bästa sommrarna i mitt liv, jag längtar verkligen tillbaka och ska HELT KLART, utan tvekan göra en till säsong i mitt liv! 












Det går inte att beskriva hur mycket jag lärde mig denna sommaren. Hur kul jag hade, hur många nya vänner jag fick. Som jag vet kommer vara mina vänner för resten utav livet. Dagar fulla av aktiviteter, inte vila en sekund. Göra allt man tycker om utonhus i solen. Dagarna bjöd på sol, bus, dans, sång, bad, glass, leenden, skratt & allt jag tycker om! Jag saknar det så, så mycket att jag förmodligen åker tillbaka nästa år. 


Lycklig till tusen! 

Ut på nya äventyr!

JAAAAA då var äntligen min nästa resa bokad. Eller jag ska väl mer säga min resa till Thailand vid jul eftersom jag förmodligen kommer göra något kort resa innan dess! Måste ju hälsa på min bästis i Tyskland igen & sedan finns det chans att jag hälsar på min goda vän Lucia i Slovakien! Men nästa långresa blir AAAAV och det blir återigen mitt kära paradis - Thailand. Bestämda datum är 14 december - 7 januari och jag kan knappt vänta, jag är så otroligt taggad. Jag sa sist jag var där med mamma 2012 att jag skulle tillbaka "nästa år", likadant året efter så nu äntligen blir det av - 900 dagar senare typ haha! Men som sagt, bättre sent än aldrig! :-) 









Vill dit NU NU NU! 103 dagar kvar :-) 

Livin' dead on a monday

Haha oj vad tiden går fort. Hemma hos Janne igår efter träningen hittade jag skolkatalogen från 2012-2013, alltså vårt sista år på Nösnäsgymnasiet! Jag saknar min f.d klass! 😚



Sedan nu när alla dessa ice bucket challenges är i farten. Tänkte jag bara slänga in en passande bild haha hoppas ni haft en bra dag. Jag har bara jobbat, stressat till träningen, tränat, ätit hos Janne, kollat idol hos Michelle med Janne, fixat matlådan och gick o lade mig tidigt igår. Kom i säng 21.40och  somnade direkt! Så skönt. Nu är jag uppe och taggar en till dag med jobb! Ha en grym dag idag. Tisdag nu, snart helg 👍 Just de ja.. Måst ju säga! HERREGUUD DET ÄR JU REDAN SEPTEMBER! Helt sjukt! Nästa månad är liksom oktober som räknas som höst/vintermånad.