Konstig dag!

Jag har ingen aning vad som försiggått i mitt huvud idag. Mina tankar har varit spridda och helt åt fel håll och allt har känts konstigt. Har haft en sådan dag när jag bara känner för att vara för mig själv, bara vara helt själv, göra allting själv. Vissa dagar kan jag ha det så och jag vet inte varför! Annars hatar jag att vara själv & är verkligen sällskapssjuk. Jag förstår inte mig själv hur det kan variera så mycket. 

Jag har i alla fall spenderat dagen med mig själv haha, hur kul det nu kan ha varit. Vaknade vid 9, åt frukost bestående av kvarg och färsk frukt 🍉, lade mig i solen på bryggan en stund och solade, pluggade lite & tog mig sedan en promenix på 7 km in till stan längs vattnet med min favoritmusik i headsetet. Där köpte jag mig ett par nya shorts från h&m! 💰 Åt lite kyckling från Pica Deli på hemköp och bara njöt av värmen. 



Tog sedan bussen hem, mötte upp pappa vid Ica och handlade middag som vi lagade när vi kom hem. Fick bli hamburgare idag, vilket var riktigt gott. 

Efter det gick jag till gymmet för att bli på lite bättre humör. Nu har matlådorna för mån, tis och onsdag gjorts och efter en dusch blir det sängen för att titta på Trassel en gång till! 💃 JAG ÄLSKAR DEN FILMEN & DEN GÖR MIG ALLTID PÅ SÅ BRA HUMÖR. 


Sötnos! :*

Svar: Som min fina vän 😍
Elina Hagberg




Kom ihåg mig?