Full rulle kanelbulle

Igår var det bästa dagen på veckan! Jag och Fanse dansade locking och jag körde breakdance på Dansforum. Det var SÅÅÅÅÅÅ kul 💃🏽


 Efter dansen åkte vi direkt till Athena restaurang där vi käkade tapas tillsammans. Det var gott. Jag testade någon halloumirätt, grillad paprika och soltorkad tomat med fetaost och grekiskt lantbröd och allt var super gott ☺️ Efter det brummade vi hem till henne, kollade PH och jag gjorde mig redo för jobb. 


Jobbnatten gick på snabbt och jag var så övertrött på morgonen! Fick träffat dagen och åkte hem lite senare. Tajmade öppningen på Ica då jag hängde på låset, handlade frukost med en kollega och åkte hem till papse. Käkade frulle och gick sedan och lade mig. 


Vid två vaknade jag igen. Käkade ytterligare lite frulle för att göra mig redo för träning! Åkte in mot Centralstationen och hämtade upp världens bästa NORA som kom med tåget från vår kära huvudstad! 💪🏽 Vi åkte vidare mot Stenungsund och ishallen och tränade två timmar tillsammans. 



Efter träningen åkte vi upp till Michelle där jag lämnade mina skrills på slipning. Vi åkte efter det til Ica med beslutsångest om vad vi skulle käka. De blev enkelt och gott da da da daa TACOS! 😍 Nöjd med vårt val. Åkte hem, lagade och mumsade ordentligt. Låg i sängen och pratade massa skit innan jag gjorde mig i ordning för jobb och Nora för att sova. Hon vinkade av mig som en riktigt wifey och jag for vidare mot Volvo! 🏃🏽 Nu sitter jag här och längtar efter att dagen skall komma så vi kan ta helg ❤️ 
















Kom ihåg mig?