Söndagstempo

Söndagen fortsatte i samma höga tempo. Finns det någon sekund på dygnet jag inte far fram som en duracellkanin? Vaknade av Fannis stirrande blick och kollade klockan, den stod på SJU?!? Alltså är det ett skämt tänkte jag haha panik! Lyckades somna om ganska snabbt och vakande vid tio. Då gick jag upp & ur tältet och såg att frukosten redan var tillagad och klar - alltså jaaaa 👏💜 Fanni räddade morgonen med rostad smörgås, kokta ägg och snabbnudlar. Kunde knappt bli bättre, jag hade tom en väldigt fin utsikt och väldigt trevligt sällskap. Det roliga var även att vi hade ett tremannatält, endå sov båda i samma hörne, PÅ VARANDRA! Haha! 😅 







Vi käkade frukost i lugn och ro. Släckte elden och packade ner tältet som det var innan. Plockade ihop allt skräp och diskade sakerna i sjön haha. Vi sa hejdå till tältningsplatsen och gick genom skogen tillbaka till bilen. Åkte hem till mig, jag duschade medan Fanni slog in två paket eftersom min nästa destination var Angered för 1årskalas. När vi var klara hemma körde jag hem Fanni och åkte vidare in mot stan. Körde såklart fel för jag fick för mig att kalaset var vid Backaplan men de var visst i Angered, haha så typiskt när jag såklart kom från det hållet. Fick vänt och hann endå i hyfsad tid! 👌 Racer Volvons förtjänst. Firade prinsessan Isabella med mat, tårta, sång och paket. Hon var glad trots att hon sov halva kalaset. Det var fullt av släkt och vänner och jag hade faktiskt jättetrevligt trots att jag bara kände tre personer där.  





Fina familjen 💜


Runt 17 drog jag mig vidare, hade en till person att fira denna dag. Min kära far fyller nämligen år samma dag. Så jag åkte bort mot Eriksberg och grattade min pappa på födelsedagen. Var social där tills jag vid sju åkte mot Volvo för veckans första nattpass, 10h yeah! Detta passet blev det jobbigaste hittills men tur att de är över så nu kommer veckan flyga förbi! 👌 Åkte hem imorse till pappa och sov där för att få sova lite längre. Vaknade vid 15 pga att jag hade en läkartid vid 16 i Partille som jag inte fick missa. 




Kom ihåg mig?