Student(er) X2

Nu snackar vi full rulle, igår var det mycket att hinna med. Ett urspring för Edward på Mimers Hus i Kungälv och två mottagningar. Jag hade i början svårt att bestämma hur jag skulle göra för att hinna med lite av allt för allt var på olika ställen men i slutändan blev det faktiskt riktigt bra! Vaknade vid 12, käkade en snabb frukost och åkte direkt in till Kungälv, ställde bilen vid sjukhusets gräsplätt och promenerade vidare mot folksamlingen utanför Mimers baksida. Hittade Johan och co förvånansvärt lätt och tätt inpå det sprang alla ut. Vi grattade Edward, hissade honom och kollade när alla gick på flaken för att åka iväg! 👏 





Grattis student! 😃 


När de en ganska lång stund senare kom iväg åkte vi hem till Patrik. Där började vi direkt med förberedelserna, ballongupphängning, dukning etc. Allt som behövdes göras. Det går ju sååå mycket fortare när man är flera. Vi snoppade jordgubbarna, jag hängde upp ballonger, bar in isen, dukade fram och hjälpte Märta som hade hand om maten etc. 😃 Vi var klara runt 16, då kom Edward hem och det blev superbra! Vid 16.30 började folket ramla in och minglet började + mat på det. 




Åkte direkt efter maten mot Stenungsund. Där hämtade jag upp Michelle och vi åkte tillsammans till Amelias mottagning i Kode. Där grattade vi henne & var med på hennes presentöppning sedan började folk ge sig av så jag åkte tillbaka till Edwards mottagning, åt efterrätt och spelade fotboll ute i trädgårn. Senare på kvällen blev det mingel och sällskapsspel. En grym mottagning verkligen, så trevligt! 


Vid 21.30 åkte jag, Johan, Patrik, Alice och en till Johan in till stan. Vi kollade Insidious chapter 3 på Bergakungen. Den var fett läskig men jag hade mycket trevligt sällskap så det funkade. Handen är ju en bra vän med under skräckis som man kan gömma sig bakom så det gick bra. Hade en supertrevlig kväll med mina favoriter, fick även använda mina nya Nike med! 👏 Åkte hem till far min & sov där tills 9.30 imorse. 






Kom ihåg mig?