Spontant till Liseberg

I lördagskväll fick jag ett meddelande på Tinder då en kille ifrågasatte min spontanitet. Han frågade hur spontan jag egentligen var, då jag har spontan som första egenskap på min profil. Hans sms såg ut såhär ish.. 

"Hur spontan är du egentligen? Liseberg imorgon?" 

Mitt svar var enkelt "Absolut, jag är på!" Så så fick det bli. Köpte åkband på nätet och fick med tre expresspass, åkte in med tåget mot centralen, promenerade i de fantastiska vädret mot Liseberg & mötte upp Anton vid 11.  Vi hade en supertrevlig dag tillsammans på Liseberg. De var knappt några folk, 0-10 minuters kö på ALLT, vi åkte så mkt så båda tillslut mådde illa vilket jag kan erkänna ALDRIG hänt mig innan. Vid 14 stannade vi upp i åkandet med en lunch på Ben & Jerry caféet innan vi fortsatte åka till 16ish. Han skulle möta upp sin kusin & jag hem för att åka skridskor. 😃 Så så kan det gå, en oplanerad söndag blev hur bra som helst och jag hade supertrevligt med en helt random människa! 




Ja de snålar ju absolut inte på de glasscaféet. Lyckan som uppstår när man har cirkus 0,5l glass i handen. 


Vi spelade SÅKLART helix spelet i kön i hopp om att vinna en "gå före i kön biljett". 



Väl hemma var jag så illamående och yr från dagen åkande, så istället för konståkning fick det bli en 7km promenad med Asta här hemma. Träningsvärken från i fredags då jag & Sophie körde ben gjorde att jag kände att två timmar på isen hade varit meningslöst haha. 


Så sammanfattning av min helg: VAR MER SPONTAN, du lär inte ångra det! 



Kom ihåg mig?