Semeeester

Så jävla efterlängtad! 29 veckor senare går vi i fabriken på semester :) Idag var en grym dag på jobbet då det var många stopp, lång lunchrast då vår lagledare bjöd på pizza! Lite celsius på det så var dagen kanon :) 




Efter jobbet tog jag bussen till stan (lyckades glömma min celsius nr 2 i kylen på jobbet -.-) Men löste det med att köpa en ny. Det var sjukt varmt att promenera från centralstationen till gymmet med. Var uppvärmd & klar när jag kom dit i alla fall. (Y) Idag blev det axlar & biceps, sjukt skönt att få det gjort för andra gången denna veckan! Har träningsvärk typ ÖVERALLT nu. 




Hade lite tid att spendera i väntan på Michelle så hann ta lite bilder :) Gick efter gymmet till Bio palatset och hämtade ut våra biljetter till TRANSFORMERS!!! Äntligen var det dags att se den efterlängtade filmen :) Jag mötte upp Michelle och Kenny vid 4 gott där vi köpte lite godis för stt inviga semestern och sedan åkte vi tillsammans till Bergakungen. Tidsopptimister som vi är kom vi PRECIS i tid! Filmen var så sjuuuuukt bra! Grym grym grym :) 




Två av mina fantastiska vänner + jag på bild! Semestern började helt klart på bästa sätt. Imorgon ska jag sova ut, gå en promenad, fika med Alicia, träffa Amanda och åka till Stenungsund. :) Hoppas även mina palet från Odd Molly har kommit imorgon så jag kn hämta ut dom. Är så spännd :) 



Kom ihåg mig?