Vardagslyx

Ja det sägs ju att det är bra att sätta färg på vardagen. Inte kanske bokstavligt som reklamen till Color me rad men att inte gå och bara vänta på helgen i depression utav göra det bästa av saken och förgylla varje dag med roliga och nya saker. Igår gick jobbdagen helt okej fort, trots att min jobbarkompis Tobias gjorde mig på riktigt dåligt humör. Men det gick snabbt  för mig att bli glad igen då mina andra kollegor är så härliga :-) Dagen strosade på och när klockan ringde 15.24 rusade alla ut. Jag samåkte även första dagen med Dan som är min samåkare, gick smidigt och lätt. Han hämtade mig 05.23 hemma nere vid vägen. Släppte mig vid Tk vid 06.20 & jag hann in lagom tills vi började. Min lagledare visade även mig att jag råkat glömma en celsius i kylskåpet innan vi gick på semester (hur det nu hände). 


Väntade på honom vid 15.30 med 1% batteri på mobilen. Inte det smartaste när jag ett tag trodde han glömt mig men det visade sig att det var massa kö från hans byggnad till min. Spöregnade hela vägen hem & vi var hemma vid 16.30! När jag kom hem stekte jag mig en mumsig omellett som jag bokstavligt SLÄNGDE i mig för jag hade väldigt bråttom. Jag hade bestämt gymträff med Ida i källaren (namnet på gymmet vid Nösnäs). Vi körde ett brutalt rygg- triceps pass, mina muskler var helt utpumpade, VAD TRÖTT JAG VAR! Vi peppade varandra till max och körde typ 40 repetitioner av allt, verkligen mjölksyresatte och tröttade ut musklerna totalt. Kändes så härligt efter två timmar att vi var helt mörbultade och slut. 

Direkt efter gymmet hämtade Janne & Fanni mig med bilen. Vi åkte hem till janne & jag fick fräschat upp mig lite. Sedan drog vi vidare in till stan med Janne som chaufför. Vi åkte in för att kolla Panda da panda på Kungstorget. VILKEN KVÄLL!!! Dom var grymma, det var såå mycket folk, god mat &härlig  stämning! :-) En fantastisk grym kväll med två fantastiska vänner. 








Våra outfits var verkligen från helt olika världar. Jag körde helt på Adidas-mjukis haha, Janne på super-snyggt uppklätt & Fanni på hängbyxor och gosetröja. Men skönheter klär i allt eller vad är det man säger? ;-) Var hemma vid 00 och hoppade direkt i säng. Hoppas ni haft en bra dag. 



Kom ihåg mig?