Tänkte berätta lite om igår!

Igår var helt klart den roligaste söndagen på sjuuukt länge. Först var jag inte alls taggad på att ta mig upp på morgonen då hela dagen var planerad med att plugga matte b inför nationella, historia redovisning, historia inlämning, naturkunskapsprov & konfliktsanalysinlämning..

Men mitt upp i allt pluggande och solande ringde Fannis kompis oss och frågade om vi ville spela Volleyboll med han och hans kompisar vid 17. Visst ville vi det framför att plugga så vi tog bilen hem till Fanni, bytte om och började promenera mot Stenungsund. Vi kom lagom i tid till volleybollen då vi sedan spelade i solen och tiden bara flög iväg, när vi kollade på klockan efter ett antal spel hade det redan gått 2,5 timmar och trots det hade solen inte ens gått ner - så sjukt härligt.

När vi insåg att det var ca 7 timmar sedan senast vi åt gav vi förslag om att åka och äta men istället kom vi alla överens om att åka till Almö livs och köpa något att grilla & tillbehör för att sedan bege oss hem till en av de för att grilla hos honom, så ännu en spontan aktivitet som uppkom under dagen. :D När vi kom fram till honom började vi göra i ordning för mat då alla var vrålhungriga, sedan medan vi väntade på att köttet skulle bli klart spelade vi freesbee (stavning). Sedan satt vi och åt och tjötade om allt och ingenting tills solen gick ner och klockan slog halv tolv då jag & Fanni kom på att det var cirka 6 timmar kvar till att vi skulle upp igen. Vi fick skjuts in till Std därifrån jag sedan skjutsade hem Fanni och sedan tog mig hem och hoppade direkt i säng.
Detta var en riktig spontan, solig, varm & härlig dag. Som jag verkligen vill göra om snarast. En minnesvärd dag jag sent kommer att glömma. Hoppas ni hade en fin söndag. Peace!




Kom ihåg mig?