Har jag valt fel linje tro? ;)

Lägger in en bild på böckerna jag lånade igår på biblioteket, har bara kollat igenom båda böckerna lite fort men trots det är jag sjuuuuukt sugen på att börja laga mat direkt. För er som känner mig vet att thaimat är något utav det bästa jag vet, speciellt rätter med kyckling. Därför blev jag grymt läskad när jag hittade en bok med över 300 sidor som består av recept på olika thailänska rätter. Nu kommer det förmodligen bli ett recept per dag tills jag tagit mig igenom alla smaskiga kycklingrecept i boken. Imorgon ska jag testa det första receptet, mästerkock på thaimat?

thai
mat
Åååååh vet ni vaad? Mamma kom och gav mig ett brev som kom på posten idag, det var ett födelsedagskort från familjen jag bodde hos när jag var i England med skolan. Dem är så himla gulliga och snällaaaa. De skickade en julklapp och ett gott nytt år kort och till och med ett födelsedagskort till mig. Jag blev så himla glaaad, nu ska jag skicka ner en present till dem som jag vet de kommer uppskatta :)

- Thank you sooooooo much Rosie, Sophie, Anna & Colin for the cute card you send me. I became so glad when my mother came and told me that I've got mail from England. You are so kind and I miss u guys alot. I also hope you had a great start on the new years and that 2012 keeps going in that direction, hugs from Sweden! ♥♥

<3




Kom ihåg mig?