Söndagsaktiviteter!

Varit ute med mamma i ateljen näst intill hela dagen. ♥ Efter jag hade kommit hem låg jag och kollade Gossip Girl till ungefär 12, åt lite lunch och gick ut till mamma. Vi fick börjat sy och skissa på uppvisningskläderna och fick även börjat på min dräkt som jag ska ha i mitt soloprogram när jag åker till Lejonkungen.

Runt klockan fem lagade mamma korv stroganoff & det receptet slår inget då det är helt sjuukt gott. Åt maaasssa så jag blev verkligen proppmätt men det är ju bara bra, right? Jag har även hunnit plugga lite specialidrott så jag gjort mig redo inför provet på anatomi/fysiologi och träningslära imorgon bitti. Nu kollar jag Big Brother och sedan blir det sängen för att vakna pigg imorgon då det är dags för skolan igen....

a

a

a
Det är bara en början, när den är klar kommer den förmodligen bli grym. Den är långt ifrån klar men snart så!

a
a
Hoppas ni haft en bra helg, det har jag haft - den har varit lugn, mysig och skön. Nu blir det 5 dagars plugg och nästa helg väntas sista elitserietävlingen i Trollhättan så nu blir det 100% fokus på träningarna den här veckan för att prestera det allra bästa när det gäller!



Kom ihåg mig?