Schoooool sucks!

Sitter på sista lektionen för idag, har naturkunskap nu & redovisningarna fortsätter... Snart bär det av till ishallen för eftermiddagsträningen, sen till affären och handla därefter bär det av hemåt för plugg och Gossip Girl.

Bild från rasten då killarna som vanligt spelar "achtun di kurve" (stavning?). Som för övrigt är skit tråkigt så börja aldrig spela det. :D

Idag har lektionerna, eller hela dagen har gått väldigt fort. I morse hade jag specialidrott då vi gick igenom läxförhöret och lite om träningslära inför provet vi ska ha efter lovet. Sedan hade vi idrott då mestadels av lektionen gick åt med att planera lektionerna för veckorna fram till skolavslutningen. Jag ska ha min lektion på måndag efter lovet då klassen ska till ishallen för att både spela hockey och lite annat skoj! Därefter spelade vi lite volleyboll men ingen tog det seriöst så vi gick och åt istället. Idag var det pannbiff, falafflar och brunsås villet var riktigt gott. Sedan kollade vi på film på svenskan och temat/klasrådet var segt som vanligt.




Kom ihåg mig?