Kvantum Cup / DM @ Norumsborg

Hejhej dålig uppdatering - förlåt att jag inte bloggat men jag har inte hunnit eftersom jag jobbade från 05.00 - 12.00 imorse, sedan gick jag direkt till ishallen för att förbereda mig inför tävlingen!

Jag startade som nummer 14 av 21, alltså åkte jag runt klockan 17 idag efter att ha väntat i ishallen från och med klockan halv ett. Måste även berätta att jag och en annan åkare gjorde världens krock idag - på uppvärmningen som helt klart var mitt fel, så jag tar åt mig, men det var såklart inte meningen. Jag hade precis hoppat, hon kom åkande bakot mot mig, jag skulle bromsa men lyckas snubbla, hon åker rätt på mig som ligger på isen och gör världens fall över mig. Båda klarade oss men hon fick ondast, kände mig fett taskig! Hoppas hon förstod att det inte var meningen! ♥

Annars gick uppvärmningen bra, stod två axel och en salchow efter x antal försök hehe. Programmet gick också bra, personbästa denna tävlingen också. Missade salchowen men gjorde dubbel axel perfekt och fick level 4 på både kombinationspiruetten och hopp-i-sitten, sedan en level 2 på steget och himmelspiruetten. :) Fick 31.80 sammanlagt vilket är en poäng över det förra rekordet - det gjorde att jag leder efter korta inför långa! Får hoppas det går lika bra imorgon så jag tar hem segern på hemmaplan.

Nu håller jag på att kolla igenom och testa det pappa köpt till mig i Shanghai. Han kom ju hem igår natt så jag har inte hunnit kolla på det för ens nu. Han köpte en ny svart Canada Goose jacka, en beige Canada Goose väst, två par Uggs (ett par höga tills våren och ett par låga till sommaren), Calvin Klein klocka, Louis Vuitton väska & Pandora armband! TAACK SÅ MYCKET ♥

a
b
c
a
a
a
a
Vad tycker ni? Fina? :D Nu ska jag snart gå och lägga mig för att få mina åtta timmars sömn innan jag ska upp och jobba imorgon också. Börjar 05.00 imorgon med men det kommer bli SÅÅ mycket roligare eftersom Beata även jobbar imorgon. Har inte träffat henne på länge så det ska bli kul att få träffa henne och jobba med henne igen. ♥ Efter jobbet blir det att promenera till ishallen igen, för att förbereda långa! Tävlar runt kvart i tre imorgon och efter tävlingen är slut ska vi hem till Jeanette och basta, ska bli sjukt skönt. Vi hörs imorgon - Kram!



Kom ihåg mig?