Kärleken till frukosten! ♥

Godmorgon DU, som är så underbar! Blir man inte lite sådär extra glad när man läser en sån positivt personlig sak? Jag tycker det påverkar en jätte mycket, nog mer för att det är just morgon. Man känner sig sådä lite extra speciell. Det är endå en sådan liten sak, som bidrar till så mycket. :)

Nu är det tisdag och en helt ny dag. På tisdagar har jag sovmorgon & börjar inte förens klockan 10. Det är en sådan här morgon jag ALDRIG skulle klara mig utan. :o Att få soova ut, ta god tid på sig på morgonen, äta frukost i lugn och ro och bara sitta och njuta. Jag älskar det! ♥ För er som har det bråttom på morgonen, ställ klockan bara 10 minuter tidigare? Det gör sådan stor skillnad, trots att man knappt känner det. För man blir inte mycket piggare av att just sova de extra 10 minutrarna. Faktum är att du faktiskt hinner vakna ordentligt om du går upp tidigare, du hinner gå upp i lugn och ro och faktiskt njuta. Idag har vi bara två lektioner i skolan, Historia A och Engelska B, sen slutar vi klockan 13. Underbar dag om jag dår säga det själv, man blir så glad när man slutar tidigt så man hinner göra annat på dagarna!

Min kärlek skulle jag tro är frukosten. Det är en sådan viktig del utav dagen och viktig del utav mig. Om jag skippar frukosten blir jag sur och grinig, trött och eländig & jag blir en sådan person som man helst inte vill veta av och träffa på morgonen. Sån vill jag verkligen inte vara, eftersom jag inte är sådan. Tänk att en sådan liten sak som frukost kan påverka en så sjuukt mycket! :o Så låt mig tipsa er, GÅ UPP LITELITE tidigare för att få ut så mycket som bara den av din morgon.
Jag lovar, du kommer tacka mig! ♥
mums
Till vänster: Rågfranskt bröd med kokt ägg & kaviar.
Till höger: Yoggi Mini Blåbär, Russin & Crunchy jordgubb.
Glaset: Nyponsoppa. (inte många som tycker om)
Detta bestod min frukost av idag. Nu är jag redo för 3 timmar skola! :)



Kom ihåg mig?