INGA MER PROV DETTA ÅR - FREEDOM!

ÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG - så sjukt glad över att den sega måndagen äntligen är över och det är bara TVÅ dagar kvar tills skolan är slut för iår. ♥ Finns det något härligare än att få ledigt från plugg och läxor när man haft fullproppat schema i flera flera veckor? Nej, förmodligen inte. Vid detta laget tar jag förgivet att alla studerande är lika skoltrötta som jag och bara väntar på att få vakna upp på torsdag morgon och veta att det efterlängtade lovet äntligen börjat. Mitt lov ska spenderas med kompisar, fjällen, ta det lugnt, träna, äta god mat och bara ta vara på tiden och det ska bli så himla skönt eftersom det verkligen är behövligt.

Redan på lördag är det Julafton och tiden har som sagt bara runnit iväg. Det är skönt att jag har fått fixat i ordning allt inför jul och inhandlat alla julklappar så jag nu bara kan invänta julen och längta tills den är här! ♥ I år firas jul hemma, som jag nämnde i något tidiare inlägg och det ska bli skönt att bara vara hemma med familjen och släkten. Vi planerar även att åka upp till Trysil över mellandagarna 27e - 30e för att få åka lite skidor och snowboard och ta extra vara på ledigheten! :)
snowboard
ja o line
3
Idag hade vi årets sista prov i skolan, att säga sista för året är en sådan lättnad. Det känns skönt att de äntligen är klart, inga mer prov, läxor eller något mer för detta året. Dock kommer lärarna säkert ge oss läxor så fort vi kommer tillbaka i januari, men men that's life. Min morgon började med spanska prov som gick väldigt bra & som var ganska lätt, följt av idrott då vi spelade "basket" eller ah vi borde nog mer kalla det "idiotbasket" eftersom vi spelade huller om buller och heelt UTAN regler haha men roligt var det iallafall. Till lunch serverades pannbiff med gräddsås som passade utmärkt på en sådan här grå, kall och trist dag som var idag. Efter lunch hade vi svenska då vi kollade på film och sedan avslutades dagen med Naturkunskap B prov på organisk kemi som gick över förväntan! Sedan tränade jag 16-18, handlade med mamma och varit med Oskar nu innan han åkte iväg till jobbet! Hann även baka nytt LCHF bröd eftersom det tagit slut! :)
I nästa inlägg kommer videon jag lovade att lägga upp från när jag tävlar. Det är mitt långprogramm och är filmat från helgen. Så de är helt fräscht hehe! Hoppas ni efter videon får ett humm av vad det är 99% av mitt liv består av! Kram ♥



Kom ihåg mig?