Dan före dopparedan! ♥

Åh gud - 23e december är redan här och ikväll under uppesittarkvällen när klockan slagit 00.00 är dagen vi alla väntat på kommen. Imorgon är det julafton och det är skrämmande hur tiden går fort. Men än är inte julafton här - vi har halva 23e december kvar, vi har väntan kvar och det är nästan den mysigaste kvällen/tiden i december. Att sitta uppe med sina nära och kära och invänta julafton är något utav det bästa som finns. I år får vi sällskap av Amanda som kommer vara här med oss ikväll när vi kollar på tv, dricker glögg, julmust och äter pepparkakor, lussekaller och annat julgodis! ♥ Hur ska ni spendera eran kväll? Med skäkt & vänner, nära & kära?
s
Igår efter träningen hämtade Oskar mig i ishallen och skjussade mig hem till hans mor, där 17 andra gäster redan befann sig & väntade på oss för att få börja äta. Det var den årliga "grötfrukosten" som hans mamma anordnar varje år som gick av stapeln. Fast frukost blev det inte riktigt utan kvällsmat, men vad gör det? För Oskar blev det ju faktiskt frukost men för oss lite mer normala blev det kvällsmat/middag. Kvällen var jättemysig, först åt vi, sen hade vi julklappsutdelning och jag fick ett jättefint halsband och en hjärtformad skål av hans mamma & låtsas pappa, verkligen jättegulligt av dem. :) Oskar fick även julklappen ifrån mig som han öppnade, jag köpte en tröja när jag var i Malmö, hittade en jättesnygg vit oversize tröja med 6 röda stjärnor och en blå text från Levis. (blå, vit och röd - den snyggaste färgkombinationen). Verkar som han tyckte om den iallafall eftersom han bytte om till den direkt och det var ju bra det eftersom det var det som var meningen! Hihi (y) Under julklappsutdelningen drack vi glögg, åt pepparkakor och julgodis och runt 11 åkte vi hem till mig och sov.

Idag gick jag upp tidigt, hjälpte mamma fixa i ordning all mat efter vi firar hemma i år så är det mycket som behövs förberedas så man slipper göra det på självaste julafton när allt ska vara klart. Vi tillagade julskinkan, risalamaltan, äggosten, köttbullarna, silltårtan och lite sådant. :D Vi lagade även i ordning lite mat vi ska ta med oss till fjällen på söndag så vi har och slipper laga! Efter det gick jag ut med Asta medan mamma och pappa åt sedan åkte jag och mamma in till stenungsund för att handla det sista och lämna lite saker till Julia. Sedan tog jag bussen hem eftersom mamma skulle åka till någon bekant och önska god jul. Nu håller jag på att baka Bounty som redan ser ut att bli super goda och jag verkligen längtar tills dem blir klara så jag får smaka. Ikväll ska även Jonas, Amanda och jag baka färdigt den sista pepparkaksdegen så pepparkakerna fylls på nu dagen innan! Bilder och recept på Bountyn kommer så fort de är klara - håll ut så länge! ♥



Kom ihåg mig?