Långprogrammet

Ja detta var väl inte min glänsarhelg direkt men jag är endå nöjd att jag tog mig igenom programmet. Man är ju inte riktigt i form än men nu är de fasen hårdträning inför nästa tävling i Helsingborg. Helgen har verkligen varit superdundermegabra, har haft hur roligt och trevligt som helst. Alla personer i seniorgruppen är verkligen super sköna och vi är ett härligt gäng som tävlar så hela sammanhållningen gör det kul även om programmet inte sitter hundra procent! 😃 

Imorse vaknade vi vid 10, gick ner och käkade frukost i lugn och ro. Blev ägg i alla former, macka och müsli som gav en bra start på dagen. 


Fortsatte upp på rummet, gjorde iordning hår och smink och packade ihop våra saker. Checkade ut vid halv ett och åkte mot ishallen. Vi hann precis i tid till Noras långprogram så vi fick hejat på henne med. Sandra var sjuk och strök sig tyvärr idag. 😔 Jag startade i andra startgruppen som gick på vid 14.30. Uppvärmningen gick kaos likasom inför korta men jag fick skärpa mig och tänka om inför programmet. Startade som nummer tre så jag hann vila lite efter uppvärmningen! Långa gick HELT OKEJ för att vara första tävlingen men jag är lååångt ifrån nöjd, speciellt eftersom jag inte stod min dubbel axel. Gjorde enkel axel i början och missade lutzen i kombinationen. Gjorde en as bra kombinationspiruett samt en bra flip toeloop, salchow oiler salchow, öggel och hoppisitt. Sedan avslutade jag med en dålig lutz, flip och ett hyfsat steg haha. Men ah, fick bra betalt för det jag gjorde men kan SÅ mycket bättre. 😂 Får vara nöjd att vi tog oss igenom långa i alla fall, verkade som alla seniorer hade det kämpigt! Haha! 
Efter vi fått lite mat i magen är vi nu påväg tillbaka hem till Götet. På centralen hämtar pappa mig och jag åker direkt till jobbet. Får vänta med att sova tills imorgon bitti vid sju, tagga!  Kom ihåg mig?