Paket på posten

Alltså är de något jag lägger pengar på så är det träningskläder. Kanske för att jag spenderar 99% av min fritid i träningskläder då jag antingen är på isen, på gymmet eller gosar ner mig i ett par tights istället för mjukis en fredagskväll efter jobbet. Trots att jag denna månaden bestämde mig för stt inte handla kläder dök de endå upp lite plagg på posten haha 😅 Måste låsa in kortet! Beställt ett par hummel & ett par puma byxor, sedan köpte jag två nya sport-bhs och även ett par fina vårskor idag. Här om dagen kom även ett par Nike byxor, lila 2xu och ett par från better bodies! Haha nu har jag ordentligt i alla fall så jag kan blanda, matcha och så! 



Nu tänkte jag kolla lite OITNB innan jag släcker för att sova. Imorgon efter jobbet åker jag tillsammans med kollegorna upp till Kungsberget för en helg av fest & skidåkning, ska bli skoj! 


Den lilla hemlisen med.. Haha! Några nyfikna så måste ju berätta nu som jag lovat. I måndags ansökte jag om att göra antagningsprovet och ansökningstestet för GMU. Klarar jag allting och blir erbjuden en plats kommer jag förmodligen ta det och göra min grundläggande militära utbildning till hösten! 



Saknar redan de gröna kläderna!



Kom ihåg mig?