Perfekt start

Helger är så fantastiska, jag älskar helger. Både igår och idag fick jag en perfekt start på dagen. Vaknade till strålande sol & i tid för att hinna med min härliga morgonpromenad. Vakande vid 08.01, gick upp direkt, njöt av solljuset jag fick se när jag drog undan gardinen, bytte om snabbt, tog med Asta och gick ut. Hade 45 minuter på mig så jag och hunden gick en runda på 6 kilometer. 👌 Det var skönt, soligt och fick mig att må bra. Väl hemma bytte jag om och vid 09.15 åkte jag in mot Stenungsund där jag mötte upp mina superpojkar för en traditionell helgfrukost. Idag blev det Hotell Solliden och det var supergott. Vi käkade en stund sedan satte vi oss lite på bryggan och mös. Supermysigt ställe som jag verkligen rekommenderar, kostade bara 75kr och var supermysigt och supergott. 




När klockan började närma sig 11 drog jag mig vidare mot gymmet. Körde ett ordentligt bröstpass själv för att hinna i tid hem till mamse vid 12.30. Jag hann även hälsa på min vän Jimmy som jobbade på AO möbler idag. Åkte hem, klippte gräset för första gången i år och nu sitter jag i solen på balkongen och avnjuter en Celsius innan jag och mamma ska skura altanen så den blir sommarfin. Blev så varmt att jag tom sitter i linne, wow jag älskar våren. 



Resten av dagen ska spenderas i Uddevalla med Fanni & Jossan. Vi ska kolla Ukf:s uppvisning vid klockan 16. Ska bli kul att se och även heja på min favorit Sandra! 😃 Fanni kommer hit vid 15 då tar vi min bil & brummar dit 👍  



Kom ihåg mig?