Att inte alla dagar var som denna

Vilken otroligt härlig och välbehövlig dag. Idag tog jag lite extra sovmorgon, exakt 10 minuter haha. Körde själv till jobbet så det gick lite fortare än vanligt när jag åker med min samåkare. Vaknade idag med årets träningsvärk, det värker seriöst i varenda liten del av min kropp, även ställen jag inte trodde jag hade några muskler... Jag kom på i söndags att jag råkat träna 10 dagar i rad utan vila så istället för att köra dubbelpass idag blev det en ordentlig vilodag. ♡ Kändes skönt & behövligt, musklerna behöver ju som sagt vila :-) Jag var bara på jobbet i 4 timmar idag, fick ta ledigt från och med klockan 11 då vi går på lunch för att jag hade en tandläkartid i Stenungsund idag. Så första passet gick snabbt & andra passet hade jag förstation så det gick också fort. Åkte hemåt vid 11 och var hemma 30 minuter senare, så OTROLIGT skönt att slippa den ständiga kön. 

Väl hemma gjorde jag färskpressad apelsin- och lime juice i vår maskin. Blev huuur gott som helst & käkade två skivor av mamses hembakade fröbröd till mellanmål. Medan jag lagade lunch till mig och mamse (samt matlådor tills imorgon & fredag) lyssnade jag på musik & kollade lite på försvarsmaktens hemsida angående GMU. Jag och mamma åt strax därpå, serverades kycklingfilé med soyasås och grönsaker och tätt där inpå susade jag in till Stenungsund. 



Väl hos tandis gick det bra. Det var enbart en vanlig undersökning jag var inne på. De kollade hur allt såg ut, gav mig lite flour och polerade lite. Kändes rent och skönt efter, det goa med att gå till tandläkaren. Efter det mötte jag upp min fantastiska vän Patrik, vi satte oss på Ellas glasscafé med var sin glass och pratade, pratade o pratade i timmar. Sedan hängde han med mig en sväng på Ica för mamse bad mig handla lite saker innan jag for hemåt för att överlåta bilen till mamina som skulle in och träna lite. Hemma gjorde jag en salladsmacka, duschade och kommade ikapp det jag missat på PH. Nu blir det att försöka sova för att orka med de två resterande dagarna @ work. 


Såg en dubbel regnbåde påvägen hem. 




Så skönt med lite höst nu. Älskar när löven byter färg, det är så fint. Måste köpa mig en vinterjacka bara. På bilden ser ni min nyinköpta mössa från Hunkydory 😍 Jag älskar den. 

Sötaste finaste du <3




Kom ihåg mig?