Vad hände igår - karatefylla

Bilderna säger allt.. 



Ja vad fasen hände igår kan man ju fråga både mig & Gabbe. Men jag har nog liiite lättare att svara på den frågan än han. Haha klockan 6 imorse gick vi och lade oss efter en kväll på strandpartyt, herregud! Men riktigt kul var det i alla fall, eller ah de vi minns rättare sagt! Vaknade vid 11 idag, helt utslagna från alkohol, sol och värme men trots det tog vi oss upp. Idag kändes det som att det var vi som var huvudskådisar i Hangover, bokstavligt. Gick upp för att försöka leta rätt på vår handväska vi lyckats tappa bort, med allt som har med kort, leg och sådant att göra, typiskt.. Men korten är tömda (av oss) i alla fall och jag ska spärra det så fort jag fått lönen från Lernia. Efter lite letande utan resultat lade vi oss vid poolen och lite på stranden de första timmarna, gick in och bytte om, käkade lunch på en riktigt bra restaurang där personalen var väldigt väldigt trevliga. 





Efter detta gjorde vi yttligare ett försök att hitta väskan, utan resultat igen. Vi stannade på den andra, lite finare badstranden här på Phi Phi och bara var! Stranden vi bor på är den sidan där alla båtar går i land så vattnet är jätte ofräscht! Så bättre att gå igenom de lilla samhället och istället bada på andra sidan där vattnet är ljusblått isället för svart! 










Efter vi fått nog av solande och vilande gick vi tillbaka till hotellet igen. Våra magar sade åt oss att det var dags för mat. Vi gick hem, duschade och gjorde oss i ordning och sedan begav oss ut för att käka middag. Middagen blev på Paddy's restaurang där vi bler serverade utav en svensk man. Skönt var det att kunna beställa på svenska och kunna göra sig förstådd helt. Alltså majoriteten av alla thailändare är verkligen KASSA på engelska... Många förstår absolut INGENTING hhaaha. 😅 Efter maten kollade vi en rekomenderas eld show på vår sida ön, spelade yatzy, drack cola och bara njöt av att vara här. Sedan gick vi till partystranden och hängde där (idag UTAN alkohol), det var att föredra! Gick limbo och dansade, hade skit kul 😃 Nu är vi hemma, klockan är 1 här och vi ska sova. Imorgon skall vinupp tidigt igen och promenixa bort till Long Beach & White Beach, ska bli härligt med en morgonpromme innan det blir alldeles för varmt! 





Idag åkte även min älskade keps på! Goood to be back! 






Träffade Adam från Svearike (såklart) haha varannan människa här är svensk! 




Går och lägger oss nöjda med dagen och redo för en ny imorgon! Även med en kroppsmålning som gjordes av min kompis från Malaysia. 



Kom ihåg mig?