Beloved spring, why do u have to come with bad news?

Ja, livet är inte alltid som man tänker sig att det skall vara då jobbiga saker lätt tränger sig in i ens vardag. Men eftersom det är vår och varmt får det mig på bättre humör trots omständigheterna. Jag är så sjukt glad över att jag har de mest underbaraste vännerna i hela denna värld.

Igår umgicks jag mestadels utav dagen med Jacqueline. Vi satt och pratade, solade och umgicks ute på hennes altan i strålande sol. När Michelle sedan kom körde hon mig hem och jag spenderade kvällen med att få lite matte gjort eftersom jag låg cirka 10 sidor efter i det (märkte jag under matte lektionen samma dag) hehe.

Idag vaknade jag upp utav den underbara solen som trängde sig in genom persiennen, så skönt att vakna och redan då veta att vädret är bra! Jag blir så sjukt glad av solen & den får mig att få sådan energi, helt sjukt vad en sådan sak kan påverka ens beteende! :) Sov i min OnePiece inatt vilket var riktigt skönt då man verkligen sover som en gris i den hehe! Gick upp, gjorde frukost & förberedde mat inför dagens picknick som jag skall på om en stund tillsammans med Alice, Jeanette & Fanni. Skolan idag gick snabbt, vi hade bara tre lektioner varav en som jag missade pga tandläkarbesök, sedan satt vi ute och solade på både rasterna och lektionerna så timmarna bara flög iväg. Hann även med att gå tilö torget då Oscar och Oscar köpte glass som de åt på bryggan i solen. Nu inväntar vi Fanni på körskolan för att sedan promenera till en fin picknick plats och slå oss ner där! Ha en super bra vårdag. Peace




Kom ihåg mig?