Spenderat ännu... Mer pengar

Slutet av månaden & löning är farligt. Det är så lätt att spendera pengar, speciellt när man går i 4h på Frölunda torg med min arbetskollega Mattias.. Jag hade planerat att spendera 369 för en supervitalis mineraldryck men med mig hem följde även 1 kg proteinpulver, 750g caseinpulver, ett mm sport linne, två par träningsbyxor, ett par strumpor och en tröja från bikbok... Haha alltså snacka om att inte hålla i pengarna! Jaja, man får väl unna sig lite sådär på våren! 😂 Träningskläder går ju åt i alla fall. 😏 






Mattias var även så snäll att han bjöd på middag på Adams Café. De har de absolut BÄSTA salladerna & han var imponerad av hur mkt jag kunde äta, yey! 👏  Mattias köpte lika mkt han. Han ska börja gymma imorgon, börja sitt nya hälsosamma liv så han inhandlade också pulver, träningsskor och träningskläder! 


Klockan hann bli så mkt att jag sket i att åka hem till Stenungsund. Ska bara sova och sedan till jobbet så jag handlade lite lunch tills imorgon & åkte hem till pappa istället. Blir att sova här inatt, då får jag även en timmes extra sömn! 👍 Winwin! 



Kom ihåg mig?