Vår spontanitet är bäst

Jag & Johan bestämde oss att spontanåka till Trysil och åka snowboard över påsk. Denna helgen har verkligen varit GRYM!! Vi åkte upp natten till fredag och började vår resa hemma ifrån mig vid 03.00. Vi åkte upp utan att ha någonstans att bo men tänkte lösa det när vi kom upp. Början av dag 1 fick ni i förra inlägget så här kommer resten utav helgen. 

När vi åkt bräda hela förmiddagen tog vi oss en paus nere i byn, slog oss ner i två fatboys med en Cola och en varm choklad. Satt och solade i en timme och bara njöt! Letade även upp ett fint Bed & Breakfast som vi bokade första natten.


Fortsatte sedan att åka tills klockan blev 15 och vi började känna oss trötta. Att åka mitt på natten så gör en väldigt trött + att vi ville ha lite tid att hitta till boendet. Vi bodde i Sverige, i en liten stad/by som hette Lima och låg ungefär 50 minuter ifrån Trysilfjället. Jättemysigt hus med fina rum, vi hade ett rum med två sängar och delade dusch/toalett med andra. Var som att bo på konståkningsläger haha. 


När vi packat upp och bäddat klart insåg vi hur hungriga vi var. Tog och bytte om till andra kläder och gick ut en sväng för att hitta någonstans att äta. Husägarna tipsade oss om en liten restaurang tvärs över gatan som vi tänkte ta oss en kik på. Det var världens mysigaste stuga med en supermeny vi fastnade för direkt! Båda åt kyckling och fläskfiléspett med sallad, beasås, kantarellsås och Johan hade pommes till! Var smaskens!!! Vi njööt efter att inte käkat sedan Radissons sjuka frukostbuffé!




När vi käkat upp var vi både trötta, sletna och brända. Vi bestämde oss för att gå tillbaka, duscha och göra oss iordning för att sova. 


Morgonen efter vaknade vi upp mycket piggare, så skönt att få sova ut lite. Alarmet stod på 06.50 eftersom vi skulle hinna käka frukost och åka till backarna innan liftarna öppnade. Att vara först är viktigt så man får mest manchester! 😃 Frukosten var supergod och vi var så nöjda med boendet. Kom i tid till backarna och åkte hela förmiddagen med strålande väder! 








Insåg även här att de var dumt att åka i solglasögon haha. Fick fulaste brännan av dom 😂 Man tänker ju inte att solen står på när de är såpas kallt! Vi åkte fram tills runt kl 15 eftersom vi hade bokat tid att testa på FlowRide på Experium i Lindvallen vid 18.30 så vi hade en tid att passa. Åkte hemåt, bestämde oss även på morgonen att sova en natt till på samma boende för de var så bra och nära till både Trysil & Sälen. Vi åkte hem, packade badkläder och åkte snabbt iväg till Lindvallen. Där käkade vi världens godaste mat!!! Åt helt klart den godaste kycklingsalladen i mitt liv & Johan åt en pizza med bacon, ost, roccula och honung! 😍 Vi var så mätta, nöjda och belåtna när vi gick därifrån. Gick in på äventyrsbadet och bytta om för vad som komma skulle. Vi och 7 andra hade en lektion i FlowRide tillsammans med en instruktör, det var sjukt svårt! 








Avslutade dagen med var sin ben&jerry framför en film på Johans iPad. Sedan somnade vi för återigen en dag i backen. Jag var ju tvungen att smaka på den nya smaken cinnamon buns nu när den fått sådana bra betyg och VAD GOD DEN VAAR! 😍 Helt klart INTE sista gången jag köpte den, vilken glass!


Upp tidigt igen, denna dagen kl 07.20. Vi hade inte lika långt till backarna idag eftersom vi skulle åka i Hundfjället. Käkade frukost, packade ihop bilen, betalade, lämnade in nycklarna och åkte så vi var framme lagom tills liftarna öppnade. Åkte hela förmiddagen, tog en sväng förbi Orvar i Trollskogen, tog en fika uppe i lyktan & träffade sedan Johans kusin Filip och åkte med honom en stund innan vi åkte hemåt. Vi har fått åka såå mkt bräda och det har varit såå otroligt kul! 👍 Jag är såå nöjd med denna helg och har verkligen åkt med världens bäst kompanjon! 



Just de ja, fick även köpt mig en ny hjälm! En rosa as grym från stadium! 💪 








Vi började åka hemåt vid 15.16. Stannade och käkade en spontan påskbuffé på vägen, vi var såååå hungriga efter en timme så vi kunde inte vänta mer. Buffén var drömgod så där satt vi i cirkus en timme innan färden fortsatte hemåt. 


Var hemma vid 21.50 på kvällen. Lagom trötta släppte jag av Johan hemma. Åkte själv hem och däckade direkt! Haft en världshelg!!



Kom ihåg mig?