Vilodag ett av tre - ångest

Idag har varit en riktigt lugn dag, kände att det verkligen behövdes. Vädrer, kylan och min svullnad vid ankeln gjorde att jag fick en sån "jag känner inte för att göra någonting- dag".  Viket ledde till att jag slängde mig i soffan när jag kom hem i mörkret. Helt sjukt att de nu är mörkt vid 5 när jag kommer hem. Jag ger det max två veckor till innan det blir så att jag går in i fabriken när det är mörkt och går ut på eftermiddagen när de är mörkt.. Hösten består ju tyvärr av brist på d-vitamin & ständigt mörker! Inte konstigt att svenskar sägs vara de mest deprimerande människorna! Haha illa. Lagade i alla fall korv stroganoff idag, fick äntligen till smakerna som jag ville - tredje gången gillt 👌 Sedan lade jag mig och kollade de två avsnitten av Portkod 1525 som jag missat och sedan har jag läst massa om kosttillskott, deff, kaloriräkning och träning. Sådana sjukt intressanta texter jag läst & så mycket tips man fått. Alltså träning, kost och människokroppens utveckling är så otroligt intressant. Jag älskar att läsa om olika träningstyper, dieter och allt inom denna faktorn, jag älskar att lära mig nya saker och se saker från andra perspektiv. 




Kollade även biljettkostnader & datum till både Fitnessfestivalen & Luciapokalen som är i Göteborg den 29 & 30e november. Hade varit SÅÅ kul att gå dit. Kollade även hotell till Thailand i mina dubbla OnePiecer, kände från den halsonten jag hade imorse att de var bäst att kura ihop mig varmt idag & bara vila. Hoppas verklien svullnaden känns bättre imorgon så jag kan ha foten i skridskorna!! 

Blir ingen ph för mig ikväll, blir att ta igen sömn. Ha en superkväll fina läsare, speciellt min trognaste av dom alla! Sandra du vet att jag menar dig 😍 



Kom ihåg mig?