Bajsfot och bajsdiet

Haha ja positiv rubrik eller vad säger ni? Inledde i alla fall inlägget med ett skratt, ironiskt nog. Idag skyndade jag mig till tusen för att hinna i tid till ishallen för att jag skulle testa om jag kunde åka med skum-gummi i skridskon.. Efter att jag fixat & donat, åkt två varv gjorde de allt för ont för att fortsätta. Duran tyckte det var bäst att undvika göra ankel svullnaden ännu större så jag gick av. Vi diskuterade lösningar & det slutade med att jag åkte ner till MP's och bad om hjälp. Ska få lästat skridskorna tills imorgon och jag hoppas verkligen att det hjälper så jag inte missar fler istimmar. Imorgon tar jag även egen bil till jobbet så jag FÖRHOPPNINGSVIS kommer i tid till isen & hinner hämta ut skridskorna. 



Efter jag varit hos Madde träffade jag Mitchie. Jag åt lite hos henne sedan kollade vi Master Chef & Lyxfällan och pratade massa som vanligt. Imorgon är de match som vi ska kolla på vilket jag redan längtar till. Ska påminna mig själv om att inte glömma ombyte imorgon bara. Åkte hem nu vid halv nio, ställde mig då och bakade dundersuperduper goda (eller de luktade i alla fall DELICIOUS) da da da daaa Cornflakeskakor! Alltså så lätt att göra och så otroligt gott. De är min bakvecka på jobber så plikten kallar. Lagledaren för kvällen hade glömt ta med fika idag och det var INTE populärt bland montörerna haha så de misstaget vill man ju inte göra. Nu blire gårdagens avsnitt av ph sedan sova. 



De har intagit sina platser i kylen så imorgon vid 11.20 lär de vara perfekta 👌 Så nöjd, hoppas de smakar som de luktar! 😍 



Kom ihåg mig?