Why not beach again

Vi var efter i måndags väldigt nöjda med vårt besök på beachen. Därför bestämmde vi oss för att ta tåget dit en gång till. Vi startade hemifrån vid 8 och efter mycket felåkande med fel metro, spårvagn och tåg så hamnade vi tillslut där vi skulle. Svettiga som tusan fick vi hoppat ner i det svalkande havet. Kusten är ju helt klart bäst! Skip-bo var såklart med ocj detta var faktiskt första gången under resan vi spelade. 100 dagar sedan sist!  













Åkte hem runt 17. Solen hade tagit kål på oss. Jag hann tappa toalettrullen ner i toaletten & sedan en snabbdusch innan vi powerwalkade pga hungernöd in till Campi Dei Fiori där vi åt middag. Isi åt pestopizza medan jag åt
Tortelloni med gorgonzolasås, SÅ GOTT!  

Efterrätt blev på vårt favoritglasställe! Hallon/vitchoklad, nutella och smartis blev det denna gången, helt himmelsk. Nu cocktail och fotboll med hela Roma befolkning och turisterna på gatorn. 


Haha så roligt att vi vid samma tid fast i olika länder sitter och kollar fotboll! ;) Jag gick dock - är inte så intresserad som du kanske vet ;)
Stranden ser härlig ut, dock i jämförelse med den här verkar vår härligare - mkt vitare finare strand ;) Keep on eating those WONDERFUL meals there girl! Ser hur gott som helst ut. Puss på dig!

Svar: Ja det är sjukt att vi gör samma fast på olika ställen 😘 Trots att båda inte är så intresserade av just fotboll gör man de ju för att vara social haha 😫 Ja stranden här var inte så najs om man jämför mdd andra ställen men de funkade för det var typ de enda slm flnns 👍 haha tänk att vi är närmare nu än för en vecka sedan 😜 Saknar dig!
Elina Hagberg




Kom ihåg mig?