Allt händer i Rom, ALLT

Vi spontan bestämde idag på morgonen att spendera ännu en dag på stranden. Var så skönt efter 4 dagars full rulle sightseeing inne i stan i 40 graders värme att bara relaxa lite ute vid kusten. Vi trivs ju så bra i solen nära havet. 


Lyckades ju sista dagen (den enda gången vi inte köpte biljett på tåget) bli tagna av biljettkontrollanter precis innan avstigning. Pinsamt nog kom vi undan med 25 euro var istället för 100 var på polisstationen! Haha bra att pruta för polisen! 🙈 Nu har verkligen ALLT hänt oss i Rom.

Eftersom våra sista slantar spenderades på att betala tågbiljetten fick frukosten bestå av vatten och en yoghurt för våra sista 50 cent. "Mätta" och belåtna kom vi fram till stranden en timme senare än planerat. Spenderade timmarna fram till 15 liggandes i stekande sol på stranden. 


Hem för glass och tågtittande för resan till flygplatsen imorgon. En dusch och lite packning senare var vi klara för middag vid Campi Dei Fuori, finaste platsen i hela rom enligt oss. 


Efter en vecka beställde vi våran Bruchetta! 

Blev Tortelloni med gorgonzolasås och spenat för mig! Isi körde på Pizza prochetta con pesto idag igen! 👍

Spenderade en stund på vårt favoritställe. ☀️ 







Gick sedan tillbaka till stället vi åt middag på. Tog en drink och avnjuter nu sista kvällen i Rom. Imorgom vid 12 bär det av hemåt 😫 



Kom ihåg mig?