Upptäcka Patong

Sitter här och käkar, vrålhungriga och lite brända efter några timmar på stranden. Vi fick till en intensiv dag även idag, alarmen ringde vid 06.10, vi gick till hotellets fitness center och hyrde tennisrack och spelade tennis, sedan gick vi vidare till gymmet och körde ett armpass. Svettiga och välpumpade gick vi och käkade frukost :) Sedan direkt till rummet, slängde på oss badkläder och lade oss två timmar vid poolen. 









Efter en stunds stekande bytte vi om och gjorde oss i ordning. En tuk tuk stod och väntade på oss vid receptionen som skulle ta oss till shoppingcentret Jucyleton i Patong där vi spenderade hela förmiddagen. Stackars Gabs som fick dras med mig i alla affärer. Vi fick båda köpt lite smått och gott och kom ut nöjda med massa klipp! 




Efter många timmars shoppande blev vi nöjda. Men gick ut med en hungrig mage, besökte en frukt och matmarknad och köpte med oss ananas och mango + kall dricka till stranden. Tog en tuk tuk ner till Patongs strand och siestade där i några timmar. Båda somnade i solen och vaknade vid 17. Hungriga IGEN! Gick upp mor restaurangerna och fick tips om Bangkoks restaurang så den fick det bli. Mätta och belåtna efter en Pad Thai och en Kyckling med curry och jordnötssås ska vi ta oss bort till Bangla Road och kolla lite! Sedan hem för dagens andra gympass och lite biljard! 




Gabbe köpte sig nya badbralls! Snygga va? 









Kom ihåg mig?