Paradisets ö - Koh Phi Phi Don

Efter två lite blåsiga och aningen kyligare timmar på båten över från fastlandet anlände vi äntligen till Phi Phi. Efter utcheckningen imorse och efter att vi hämtat upp en flock med Kineser vid olika hotell i Phuket klm vi äntligen iväg mot hamnen där båten stod färdig för att ta med oss ut mot ön. Phi phi ligger cirkus 2,5 timmar från Phukets hamn och är en jättejättefin ö som jag verkligen längtat tillbaka till. Känns sjukt att äntligen vara tillbaka och sjukt kul att få visa Gabbe vad denn ön har att erbjuda. Just idag var inte vädret hundra men det var nog bara bra för oss eftersom vi är så brända på vår axlar. En dag med moln och stunder av sol var helt perfekt. 😃 Här blir man ju även bruna när solen inte är framme! 👍 Vi kom i land vid 11.30, då gick vi direkt och checkade in & fick nykeln till vår Bungalow. Vi bor mitt emot rummet jag och mamse bodde i för två år sedan och som tur är hotellet sig likt och som vi förväntade oss. Här har vi även gratis wi-fi så uppdateringen av bloggen kommer inte svakka, hoppas jag! 







Vi ställde in väskorna på rummet och gjorde oss lite hemmastadda. Sedan bytte vi snabbt om till badkläder & gick ut och lade oss vi poolen, bara för att slappna av lite. Tog första doppet i poolen och uppdaterade lite med wi-fi. Efter våra brända kroppsr fått nog av sol gick vi in och bytte om för att kolla runt lite på öns "main street". Sedan var vi ju  hungrigs som vanligt så efter en stunds promenerande hittade vi ett mysigt och fint ställe att käka lite lätt lunch på. Blev kycklingspett (satay) med jordnötssås och cola till det. 















Efter vi käkat kollade vi runt lite till. Även här har de solglasögon, bikinin, shorts och linnen i mängder och både till höger och vänster. Det är helt sjukt att vi inte fått nog av denna shopping än, de är ju i princip samma saker överallt. En sak är vi överens om i alla fall, att vi snart får kaos anfall på alla försäljare som försöker locka på oss saker och verkligen förföljer en så fort man bara sneglar på deras varor haha. Men vi vänjer väl oss snart! Vi börjar även bli bättre på att pruta *stolta* 😃 Gjorde riktiga klipp igårkväll! Efter en snabb visit hemma i Bungalowen bytte vi om till badkläder och lade oss på stranden en stund för vädret var perfekt. Inte för varmt!




Nu blir det lite vila innan vi gör oss redo för en kväll på stan. Eller ah om man ens kan kalla det stan. Jag ska visa Gabbe öns festsida 👍 Men först dusch, inte lukta usch, sedan göra oss i ordning för middag. Efter det, blir det bar stranden och ännu mer affärer 💪 Vi mår här vill jag lova. Livet är underbart! 



Kom ihåg mig?