Ett helt ovanligt blogginlägg.

Hej, Gabriel här! 
Först och främst vill jag hälsa till mamma. Jag mår bra och gör nästan inga dumheter! 

Idag har jag och Elina haft en jättebra dag i paradiset. 
Vi vaknade utav att solen sakta kröp fram över horrisonten och lyste upp vårat hotellrum! Glada som två små barn på julafton så dröjde det inte länge innan vi satt på balkongen och sög upp dem första "riktiga" soltimmarna vi fått sedan vi kom till koh lipe! 



Efter efter detta väntade en god frukost och självklart En beachtennismatch på stranden! 

Dagen har gått ut på att få så mycket sol som möjligt så sucksesivt förflyttade vi vårat "solcamp" upp längs sunrise beach och avslutades på sunset beach  kl 18.



På vägen hem till hotellet så stapplade vi in på vårat djungelgym och körde ett mördarpass! 
Svettigt värre! 


 



Vi köpte även var sina helt grymma träningslinnen för att stödja koh lipes enda gym!! 



Som jag sa förut så gjorde jag nästan inga dumheter och jag håller det jag lovar. För jag tröttnade änna på mitt långa och varma hår tidigare idag så efter en burgare på stan så fick det bli en snabb och enkel hårklippning..! Snagg stod pä schemat! Dock vågade jag inte ta hela håret så det fick räcka med sidorna. Resultatet blev vad man kan förvänta sig för 200 bath på koh lipes bakgator! (Helnöjd!) 




Nu sitter jag och får mig en välförtjänt fotmassage och Elina ligger en bit bort och ser inte ut att ha det helt fel hon häller. 

Så det var Gabriels första blogginlägg. Hoppas det varit intressant läsning. 
Ps dyslektiker som man är så får ni ursäkta stavfelen om ni hittar några sådana! Autocorrect fanns inte att tillgå på den här maskinen..! 
Puss och kram bloggen vi hörs! 



Kom ihåg mig?