Ao Nang och lite så!

Haft en grym dag på soliga Ao Nang idag. Vi hyrde skoter imorse och tog oss till både Hot Springs Waterfalls och även Crystal Lagoon. Det var en lång mopedtur och vi körde fel många gånger men efter många om och men hittade vi tillslut rätt (trodde vi) men de var fel. Men det gjorde inget då vi fick se ett vattenfall helt oplanerat med! Det var grymt varmt idag, 35 grader och vindstilla så vi har lyckats bränna oss idag med, under mopedturen... Klanta som vi är tänkte vi ju inte att det var så varmt när vinden fläktade så gott! Men vilken fin lagon, vi fick efter mycket ont i rumpan efter en lång mopedfärd hoppa i det kristallklara varma vattnet. Så fint!












Vi var där hela förmiddagen & käkade lunch nära Lagoonen. Vi var väldigt hungriga idag & bad om mycket mat i våra rätter som vi MYCKET väl fick. Herregud vilka portioner, snacka om att vi satte oss i matkoma & behövde siesta efter men ack så gott. De stod vi oss på resten av dagen. 




På vägen hem var destinationen direkt till Ao Nang Beach. Men på vägen fick vi syn på ett shopping center, eller rättare sagt en Outlet med da da da daa NIKE, så vi var ju bara tvugna att stanna till lite spontant och kolla vilket resulterade i någon timmes shopping. 😃 



När vi väl bestämde oss för stt åka hem, hoppade på moppen och började köra skulle de såklart efter 5 minuter börja spöregna -.- Haha så vi stannade vid vägkanten och inväntade skuren att gå över. En cola och lite nötter senare åkte vi vidare hem och hittade till vårt hotell hur lätt som helst, vad hände där? Vi visste inte ens vart på kartan vi bodde.. Haha jag satt bak på moppen och bah "fasen, nu känner jag inte igen mig längre" så en sekund senare.. Men hallå där bor vi ju haha. Så körde vi in som om vi visste vart vi bodde haha! 
En dusch och lite ombyte senare tog vi mopeden ner till centrum. Vi kollade en marknad på gatan & har nu satt oss för att spela yatzy och käka middag precis vid stranden. Kvällen blir lugn för imorgon ska vi som vanligt upp tidigt!






Lite satay med jordnötssås senare mår vi som vi ska. Åh vad vi älskar maten här, man kan äta o äta o äta! 



Kom ihåg mig?